Kıyamam sana beeenn... Canım çok geçmiş olsun. Kötü düşünme lütfen. Allah babana güç kuvvet versin inşallah. Onu size bağışlasın rabbim. Ben dua edicem baban için. Ken de kalbini karartma, dua etmeye bak.
Canımm benimm çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. Bol bol nane limon, ıhlamur içmeye çalış canımm. En kısa zamanda turp gibi olursun inşallah:))Günaydın kuzucuklaarrrr :))
Sen tezin de altından kalkarsın, hiç korkma tatlım:13:
Yerim seni ben, yeriiiimmm :) Ne güzel moral vermişsin öyle Gizemimmm. Her şey çok güzel olacak :)
Canlarım sağolun, başımı hastalıktan kurtaramadım bir türlü. Dün rapor alıp evde yattım. Gözümü açıp bilgisayara bakamadım maalesef, ama aklım sizdeydi. Keyifler iyidir umarım. Dün neler kaçırdım anlatın bakalım :)
Canımm Allah Şafii ismiyle şifalar versin babana, onu size bağışlasın, birlikte sağlıklı, mutlu uzun ömürler nasip etsin inşallah. İçini ferah tut canım iyi düşün ki iyi olsun, dualarım babanla. İnşallah düzelecelk her şey canımm.Babam geçen hafta bi kaza geçirmişti, parmak boğumu kopmuştu. diğer parmaklarında da ciddi yarıklar oluşmuştu. kopan parmağını yerine dikip karnının içine gömdüler doku oluşması için. 3 gün hastanede yatıp eve çıkmıştık. Yarası kötüleşmiş tekrar yatırdık hastaneye. Enfeksiyon ilerleyecek diye çok korkuyorum
Babam geçen hafta bi kaza geçirmişti, parmak boğumu kopmuştu. diğer parmaklarında da ciddi yarıklar oluşmuştu. kopan parmağını yerine dikip karnının içine gömdüler doku oluşması için. 3 gün hastanede yatıp eve çıkmıştık. Yarası kötüleşmiş tekrar yatırdık hastaneye. Enfeksiyon ilerleyecek diye çok korkuyorum
Senin sevdiceğin de mi uzaktaaaaBenimki dee
Seninki nerde?
geçmiş olsun canım, Allah şifa versin babana.. biz de dua ederiz, sen de iyi düşün iyi olsun inşallah, dua et bol bol, elimizden başka şey gelmiyor ne yazık kı
eveeetbir ortak yan daha biz bi ara buluşalım yaa :)
şuan tekrdğda canımm.. biz evlenince de uzakta olacağız hepyani şimdilik görünen o, inşallah değişir o zamana ama şimdilik pek değişecek gibi görünmüyor..
Selam kızlarr ne zamandır uğrayamadım topiğe..
Ne var ne yok bakalım
Ebisssss biraz geç oldu ama hayırlı olsun sözünüzAllah tamamına erdirsin inşallah
Canımm benimm çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. Bol bol nane limon, ıhlamur içmeye çalış canımm. En kısa zamanda turp gibi olursun inşallah:))
Bence de buluşmalıyız kesinlikle :) Benimki de Tunceli'de canım. Ama dönüş tarihi belli. İnşallah da başka yere gitmeyecek Ankara'ya gelince. Kısmet bu işler, belli mi olur, belki temelli Ankara'da kalacağı bir işe geçiş yapar.
Pınarcım nerelerdesin sen yahuuuuu, özlettin kendini
Teşekkür ederim canım, darısı başına inşallaaahhh
İş problemi yüzünden sıkıntılı zamanlar geçirdim biraz canım çok fazla dert ettim kendime..
O yüzden uğrayamadım çok fazla..
Çok şükür daha pozitif bakıyorum artık oluruna bıraktım olacağı zaman olur diyorum, öyle evde geçiyor günlerim..
Rica ederim canım, amin inşallah..
Evde oturmanın ne demek olduğunu ben bilirim canım, çok zor zamanlar. Ben ne kadar takma kafana desem de sana bir faydası olmayacak. İnşallah gönlüne göre hayırlı kapılar açılır önüne.
Amin canım inşallah.. Teşekkür ederim güzel dileklerin için..
Gerçekten öyle vakit geçmiyor, yapacak birşey yok.. Haliyle sürekli düşünüp durmak, iş ilanlarına bakıp hiçbirşey bulamamak fazlasıyla yordu beni..
Canım hiç ummadığın zamanda çıkıyor karşına fırsatlar. Sen umudunu kaybetme lütfen. Hayırlısı olsun diye dua et hep.
Kusura bakmazsan ben çıkmak zorundayım. Yarın buralarda olursan devam ederiz.
Bence de buluşmalıyız kesinlikle :) Benimki de Tunceli'de canım. Ama dönüş tarihi belli. İnşallah da başka yere gitmeyecek Ankara'ya gelince. Kısmet bu işler, belli mi olur, belki temelli Ankara'da kalacağı bir işe geçiş yapar.
Selam kızlarr ne zamandır uğrayamadım topiğe..
Ne var ne yok bakalım
Ebisssss biraz geç oldu ama hayırlı olsun sözünüzAllah tamamına erdirsin inşallah
Tamam müsait bi zamanda bir buluşma ayarlayalım
benim de en büyük umudum o tatlımm. ankara olmasa bile en azından her gün bir arada olabileceğimiz, her gece yanımda olabileceği bir işte olur inşallah.. ama mesleği gereği çok düşük bir ihtimal bu
evlenince evimiz nerede olacak o bile belli değil şuan.. hatta dün konuşuyorduk, eşyalı ev mi kiralasak acaba biz diyor o da
günaydın kızlar
gelemedim hiç yanınıza kusura bakmayınmerak ettim sizi herkesler iyi mi,neler olup bitiyor
Çok şükür bir yaramazlık yok canım, sende durumlar nedir? Uzun zamandır görünmüyordun?
bende hızlı bir şekilde isteme-söz-nişan oldu canım. 1 ay 8 gündür nişanlıyım
artık ümidi kesip bu topiğe geldiğimde şansım döndü bir andauğur getirdiniz bana
ama hala 2014 geliniyim şimdilik tarihimiz 17 mayıs 2014 6. yıldönümümüz. kısmet bakalım
Ayy zormuş. Ama ikiniz elele verdikten sonra, dediğin gibi beraber olduktan sonra üstesinden gelirsiniz canımcım, üzme tatlı canını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?