2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım çok sağol ya hiç iyi değilim, hastaneye gidemiyorum, okula gitmek istemiyorum evde kendi başıma kaldım ne yapcam hiç bilmiyorum. Rabbim sınıyor bizi çok şükür halimize, inşallah düzeliriz

Canımm benimm çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. Bol bol nane limon, ıhlamur içmeye çalış canımm. En kısa zamanda turp gibi olursun inşallah:))

Canımm Allah Şafii ismiyle şifalar versin babana, onu size bağışlasın, birlikte sağlıklı, mutlu uzun ömürler nasip etsin inşallah. İçini ferah tut canım iyi düşün ki iyi olsun, dualarım babanla. İnşallah düzelecelk her şey canımm.

geçmiş olsun canım, Allah şifa versin babana.. biz de dua ederiz, sen de iyi düşün iyi olsun inşallah, dua et bol bol, elimizden başka şey gelmiyor ne yazık kı

Senin sevdiceğin de mi uzaktaaaa Benimki dee
Seninki nerde?

eveeet bir ortak yan daha biz bi ara buluşalım yaa :)
şuan tekrdğda canımm.. biz evlenince de uzakta olacağız hep yani şimdilik görünen o, inşallah değişir o zamana ama şimdilik pek değişecek gibi görünmüyor..

Selam kızlarr ne zamandır uğrayamadım topiğe..
Ne var ne yok bakalım
Ebisssss biraz geç oldu ama hayırlı olsun sözünüz Allah tamamına erdirsin inşallah

Bence de buluşmalıyız kesinlikle :) Benimki de Tunceli'de canım. Ama dönüş tarihi belli. İnşallah da başka yere gitmeyecek Ankara'ya gelince. Kısmet bu işler, belli mi olur, belki temelli Ankara'da kalacağı bir işe geçiş yapar.

Selam kızlarr ne zamandır uğrayamadım topiğe..
Ne var ne yok bakalım
Ebisssss biraz geç oldu ama hayırlı olsun sözünüz Allah tamamına erdirsin inşallah

Pınarcım nerelerdesin sen yahuuuuu, özlettin kendini
Teşekkür ederim canım, darısı başına inşallaaahhh

Canımm benimm çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. Bol bol nane limon, ıhlamur içmeye çalış canımm. En kısa zamanda turp gibi olursun inşallah:))

Simgem teşekkür ederim canım,daha iyiyim bugün. antibiyotikler sağolsun.

İş problemi yüzünden sıkıntılı zamanlar geçirdim biraz canım çok fazla dert ettim kendime..
O yüzden uğrayamadım çok fazla..
Çok şükür daha pozitif bakıyorum artık oluruna bıraktım olacağı zaman olur diyorum, öyle evde geçiyor günlerim..
Rica ederim canım, amin inşallah..

Evde oturmanın ne demek olduğunu ben bilirim canım, çok zor zamanlar. Ben ne kadar takma kafana desem de sana bir faydası olmayacak. İnşallah gönlüne göre hayırlı kapılar açılır önüne.

Evde oturmanın ne demek olduğunu ben bilirim canım, çok zor zamanlar. Ben ne kadar takma kafana desem de sana bir faydası olmayacak. İnşallah gönlüne göre hayırlı kapılar açılır önüne.

Amin canım inşallah.. Teşekkür ederim güzel dileklerin için..
Gerçekten öyle vakit geçmiyor, yapacak birşey yok.. Haliyle sürekli düşünüp durmak, iş ilanlarına bakıp hiçbirşey bulamamak fazlasıyla yordu beni..

Canım hiç ummadığın zamanda çıkıyor karşına fırsatlar. Sen umudunu kaybetme lütfen. Hayırlısı olsun diye dua et hep.
Kusura bakmazsan ben çıkmak zorundayım. Yarın buralarda olursan devam ederiz.

Evet canım haklısın beklenmedik anlarda oluyor.. Aynen öyle hayırlısı olsun diye dua ediyorum..
Desteğin için çok teşekkür ederim..
Tabiki tatlım görüşürüz, kendine iyi bak öpüyorum

Tamam müsait bi zamanda bir buluşma ayarlayalım
benim de en büyük umudum o tatlımm. ankara olmasa bile en azından her gün bir arada olabileceğimiz, her gece yanımda olabileceği bir işte olur inşallah.. ama mesleği gereği çok düşük bir ihtimal bu
evlenince evimiz nerede olacak o bile belli değil şuan.. hatta dün konuşuyorduk, eşyalı ev mi kiralasak acaba biz diyor o da

Ayy zormuş. Ama ikiniz elele verdikten sonra, dediğin gibi beraber olduktan sonra üstesinden gelirsiniz canımcım, üzme tatlı canını...

günaydın kızlar
gelemedim hiç yanınıza kusura bakmayın merak ettim sizi herkesler iyi mi,neler olup bitiyor

günaydın kızlar
gelemedim hiç yanınıza kusura bakmayın merak ettim sizi herkesler iyi mi,neler olup bitiyor

Çok şükür bir yaramazlık yok canım, sende durumlar nedir? Uzun zamandır görünmüyordun?

Çok şükür bir yaramazlık yok canım, sende durumlar nedir? Uzun zamandır görünmüyordun?

bende hızlı bir şekilde isteme-söz-nişan oldu canım. 1 ay 8 gündür nişanlıyım
artık ümidi kesip bu topiğe geldiğimde şansım döndü bir anda uğur getirdiniz bana
ama hala 2014 geliniyim şimdilik tarihimiz 17 mayıs 2014 6. yıldönümümüz. kısmet bakalım

Ay ne güzeeeeelll :) Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin. Nasıl oldu sözün nişanın? Heyecan durumları nasıldı?

ya uzun uzun yazmıştım silinmiş yaa
canım hatırlarsın belki babam izin vermiyordu evlenmeme.sonra birden çağırın gelsinler dedi.1 hafta içinde hazırlık yaptık.ilkten sadece tanışma-isteme olacaktı.sonra yüzük takalım dedi bizimkiler. 2 gün önce koşa koşa alyans aldık sevdicekle.tabi heyecan ve koşturmadan 2,5 kilo verdim 1 haftada:) hayatımda böyle bir heyecan ve güzel duygular yaşamadım desem yeri yani.sonra işte tanışma-isteme-söz-nişan birarada oldu. evde ve plansız olduğu için eğlence falan yapamadık.2 hafta sonra kuzenler ve arkadaşlarla eğlenceye gittik.bohçaları bile daha yeni hazırlayıp verdik
böyle işte hızlı ama süper oldu canım

Ayy zormuş. Ama ikiniz elele verdikten sonra, dediğin gibi beraber olduktan sonra üstesinden gelirsiniz canımcım, üzme tatlı canını...

Zor valla, şimdiden sıkıntılar basıyor bazen.. Ama diyoruz bizim ilişkimiz hep zordu, hep uzaktı, alıştık artık.. Biraz daha sabredeceğiz diyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…