ya uzun uzun yazmıştım silinmiş yaa
canım hatırlarsın belki babam izin vermiyordu evlenmeme.sonra birden çağırın gelsinler dedi.1 hafta içinde hazırlık yaptık.ilkten sadece tanışma-isteme olacaktı.sonra yüzük takalım dedi bizimkiler. 2 gün önce koşa koşa alyans aldık sevdicekle.tabi heyecan ve koşturmadan 2,5 kilo verdim 1 haftada:) hayatımda böyle bir heyecan ve güzel duygular yaşamadım desem yeri yani.sonra işte tanışma-isteme-söz-nişan birarada oldu. evde ve plansız olduğu için eğlence falan yapamadık.2 hafta sonra kuzenler ve arkadaşlarla eğlenceye gittik.bohçaları bile daha yeni hazırlayıp verdik
böyle işte hızlı ama süper oldu canım
Ohhhhh ne güzel olmuş. Mutluluklar dilerim canım, Allah tamamına erdirsin.
Teşekkür ederimm kuzummm çok sağol, inşallah başarabilirim.
Ahh kıyamam sana canım benimm tempo yoğun olunca bünye kaldırmıyor tabi.Güzelce dinlen canımcımm, kendine çok iyi bak.
Sıkma canım sen canını, üzülürsen bende üzülürümKızlar hep konulardan geri kalır oldum ama bu aksam gelmeye calısacagımhep kardeşim yüzünden pc için son zamanlarda çok kavga ettik de :2:
Çok geçmiş olsun canım ya. Şimdi nasılsın nasıl hissediyorsunGünaydın kuzucuklaarrrr :))
Yerim seni ben, yeriiiimmm :) Ne güzel moral vermişsin öyle Gizemimmm. Her şey çok güzel olacak :)
Canlarım sağolun, başımı hastalıktan kurtaramadım bir türlü. Dün rapor alıp evde yattım. Gözümü açıp bilgisayara bakamadım maalesef, ama aklım sizdeydi. Keyifler iyidir umarım. Dün neler kaçırdım anlatın bakalım :)
Babam geçen hafta bi kaza geçirmişti, parmak boğumu kopmuştu. diğer parmaklarında da ciddi yarıklar oluşmuştu. kopan parmağını yerine dikip karnının içine gömdüler doku oluşması için. 3 gün hastanede yatıp eve çıkmıştık. Yarası kötüleşmiş tekrar yatırdık hastaneye. Enfeksiyon ilerleyecek diye çok korkuyorum
günaydın kızlar
gelemedim hiç yanınıza kusura bakmayınmerak ettim sizi herkesler iyi mi,neler olup bitiyor
ya uzun uzun yazmıştım silinmiş yaa
canım hatırlarsın belki babam izin vermiyordu evlenmeme.sonra birden çağırın gelsinler dedi.1 hafta içinde hazırlık yaptık.ilkten sadece tanışma-isteme olacaktı.sonra yüzük takalım dedi bizimkiler. 2 gün önce koşa koşa alyans aldık sevdicekle.tabi heyecan ve koşturmadan 2,5 kilo verdim 1 haftada:) hayatımda böyle bir heyecan ve güzel duygular yaşamadım desem yeri yani.sonra işte tanışma-isteme-söz-nişan birarada oldu. evde ve plansız olduğu için eğlence falan yapamadık.2 hafta sonra kuzenler ve arkadaşlarla eğlenceye gittik.bohçaları bile daha yeni hazırlayıp verdik
böyle işte hızlı ama süper oldu canım
Canım benimm nasıl oldun, şimdi daha iyi misin? Çok dikkat et kendine kuzummm.Simgem teşekkür ederim canım,daha iyiyim bugün. antibiyotikler sağolsun.
bende hızlı bir şekilde isteme-söz-nişan oldu canım. 1 ay 8 gündür nişanlıyım
artık ümidi kesip bu topiğe geldiğimde şansım döndü bir andauğur getirdiniz bana
ama hala 2014 geliniyim şimdilik tarihimiz 17 mayıs 2014 6. yıldönümümüz. kısmet bakalım
Gizemimmmm burda mısın kuzummm?
Canımm ben de senin gibi düşünüyorum bohça konusunda.Hazırlamak, güzel güzel süslemek ayy düşüncesi bile güzel. Bu sitede gördüm kuzummm yeni hurçlar çıkmış bohça gibi üst kapağı süslü, fırfırlı, onlardan almalıyız bence Gizemimmm çok şık duruyor sen de netten bak istersen, nişan bölümünde bir arkadaş paylaşmıştı fotoğrafları ama adını hatırlamıyorum.:26:
Burdayım bitanem ama belki 10 dk ya çıkarım bizimkine söz vermiştim gelirse çıkmak zorundayım kızma lütfen
Gerçekten mi canım. O tarz hurçları görmüştüm ama nişan bohçası yapıldığını bilmiyordum.
Ama şık durur canım.
Ahh o süslemeler tüller inciği boncuğu herşeyi önemli benim için :26:
Ne bileyim çok hevesleniyorum Simgem yaa
Allah'ım o günleri sorunsuz yaşatsın inşallah
Fotoğraflar alıntıdır.
Gizemim bahsettiğim hurçlar bunlar, başka modelleri de vardır tabii.Çok hoşuma gitti, hem bohçaya göre daha da kullanışlı ve dayanıklı olur.
Amin kuzummm Allah en kısa zamanda o günleri göstersin hepimize sorunsuz, mutlu bir şekilde.
Ben de çok özeniyorum canımm ya elimde olsa şimdiden hazırlarım valla.
Ne kızması canımm olur mu hiç, sana kıyamam ve kızamam ki ben.
Gerçekten çok şıklar canım.
Fikir için çok teşekkür ederim. İnşallah zamanı gelsin cidden kullanabilirim bu tarz.
Benimde hoşuma gitti.
Beğenmene sevindim canım benimm ne demek, ben teşekkür ederim asıl.
Bence de çok şık canım sonrasında da kullanılır bu hurçlar, hatırası da olur.Ama bohçalar sonradan kullanılmıyor pek. :26:
Bir de ben pimpirikliyim bohçayı hazırlarken titizlenirim kırışmaması ve muntazam durması lazım, o yüzden bu hurçlar daha kolay hazırlanır bence, tülden süsleme de yapılabilir kurdeleyle falan ahh ahh.
Bende düşünüyorum inanır msıın haha :)))
En azından birkaç kozmetik ürünü. Tamam 1 yıl var ama Ağustos/Eylül bir gelsin başlamayı düşünüyorum.
Allah nasip ederse zaten Nişanı biz 2014 Nisan-Haziran arası yaparız. 1 sene olmayacak bile birşey olmaz heralde
Kozmetik 2 3 birşey alınabilir. Yada Tıraş Makinesi Vs.
Gömlek, Süveter, Pantolon vs. alınabilir.
Mesela kiğılı Sevgililer Gününde 3 Gömlek 99 TLdi. Normalde 40 tan aşağı değil.
Hani bu şekilde kampanyaları gördükçe yakaladıkça bende istiyorum canım.
Hatta hala Hepsiburada da gömlek kravat setler var.
Sonuçta ne çok zayıflar ne çok toplanır demi amaNerden azaltsak kar kardır
Haklısın kuzumm ben de sevgililer gününde Kiğılı'ya bakmıştım çorap ve iç çamaşırları da indirimdeydi aklıma geldi aslında tam bohçalık dedim içimden.
Aslında kravat, kol düğmesi, gömlek, traş makinesi şimdiden alınabilir bence kuzumm iyi olur sonradan elimiz sıkışık olucak, pijama terlik de alınabilir hatta şimdiden bence.
Diyorum yaa bi ikiziz caım:)) Hep düşüncelerimiz aynı :))
Valla dandik süslerlerse benden çekçekleri var :)
Bu hurç çok güzel. Dediğin gibi bohçalar hiç kullanılmıyor
Bence de ikiziz Gizemimmm, bu kadar olur vallahi.
Bu hurçların daha çok çeşidi vardır daha güzelleri de vardır oyyyBen büyük ihtimalle bunlardan alıcam nişan bohçası için çok iyi olur bence kuzumm, hep saklanır,kullanılır.
Saklanması büyük avantaj. Ayrıca yer kaplama değilde, eşyalara çözüm önerisi olur.
Harikasın canım iyiki söyledinn.
Kiğılı güzel canım.
Biz zaten artık ne görsek bu bana/sevdiğime yakışır mı değil.
Bohçalık düşünüle bilir, ya da bunu alacağıma çeyiz alırım .. gibi düşünceler yer aldı artık :))
Sağol kuzumm sen de harikasınnnnn.
Ne ayıbı kuzucumm çık tabi, yine görüşürüz biz.
Aynen canımm kıyafetten falan geçtim artık çeyiz çeyiz çeyizz diye bakıyorum mağazalara, gözüm başka birşey görmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?