2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ohhhhh ne güzel olmuş. Mutluluklar dilerim canım, Allah tamamına erdirsin.

Teşekkür ederimm kuzummm çok sağol, inşallah başarabilirim.
Ahh kıyamam sana canım benimm tempo yoğun olunca bünye kaldırmıyor tabi. Güzelce dinlen canımcımm, kendine çok iyi bak.

Canımsınn Sende kendine çok iyi bak Simgem benim

Kızlar hep konulardan geri kalır oldum ama bu aksam gelmeye calısacagım hep kardeşim yüzünden pc için son zamanlarda çok kavga ettik de :2:
Sıkma canım sen canını, üzülürsen bende üzülürüm

Çok geçmiş olsun canım ya. Şimdi nasılsın nasıl hissediyorsun

Canım Allah Şifa versin çok üzüldüm... İnşallah biran önce iyi olur.

günaydın kızlar
gelemedim hiç yanınıza kusura bakmayın merak ettim sizi herkesler iyi mi,neler olup bitiyor

Canım benimm hoş geldinn
Ohh ne güzel tatlı telaşlar bunlar keşke darısı biran önce başımıza olsaaa :)
Maşallah nişan çok güzel geçmiş anladığım kadarıyla...
Tarihte ayarlan mış oh :) İnşallah çok mutlu olursunuz canım. Gönlünüze göre olsun dilerim herşey

Nişan diyince aklıma bohça geldi direk yaa :))
Sende yazmışsın canım :)
Nişan bohçasına çook özeniyorum inanılmaz. Nedense içimde kalsın istemediğim öncelikli konulardan biri.
Özenilince fiyatta özentili oluyor ondan korkmaktayım

Simgem teşekkür ederim canım,daha iyiyim bugün. antibiyotikler sağolsun.
Canım benimm nasıl oldun, şimdi daha iyi misin? Çok dikkat et kendine kuzummm.

Canım benim hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, darısı bizlere olsun inşallah sen de dua et bizlere olur mu canımm?
Allah mutluluğunuzu daim etsin canımm.

Gizemimmmm burda mısın kuzummm?
Canımm ben de senin gibi düşünüyorum bohça konusunda. Hazırlamak, güzel güzel süslemek ayy düşüncesi bile güzel. Bu sitede gördüm kuzummm yeni hurçlar çıkmış bohça gibi üst kapağı süslü, fırfırlı, onlardan almalıyız bence Gizemimmm çok şık duruyor sen de netten bak istersen, nişan bölümünde bir arkadaş paylaşmıştı fotoğrafları ama adını hatırlamıyorum.:26:

Burdayım bitanem ama belki 10 dk ya çıkarım bizimkine söz vermiştim gelirse çıkmak zorundayım kızma lütfen
Gerçekten mi canım. O tarz hurçları görmüştüm ama nişan bohçası yapıldığını bilmiyordum.
Ama şık durur canım.
Ahh o süslemeler tüller inciği boncuğu herşeyi önemli benim için :26:
Ne bileyim çok hevesleniyorum Simgem yaa
Allah'ım o günleri sorunsuz yaşatsın inşallah

Fotoğraflar alıntıdır.
Gizemim bahsettiğim hurçlar bunlar, başka modelleri de vardır tabii. Çok hoşuma gitti, hem bohçaya göre daha da kullanışlı ve dayanıklı olur.

Amin kuzummm Allah en kısa zamanda o günleri göstersin hepimize sorunsuz, mutlu bir şekilde.
Ben de çok özeniyorum canımm ya elimde olsa şimdiden hazırlarım valla.
Ne kızması canımm olur mu hiç, sana kıyamam ve kızamam ki ben.

Fotoğraflar alıntıdır.
Gizemim bahsettiğim hurçlar bunlar, başka modelleri de vardır tabii. Çok hoşuma gitti, hem bohçaya göre daha da kullanışlı ve dayanıklı olur.

Gerçekten çok şıklar canım.
Fikir için çok teşekkür ederim. İnşallah zamanı gelsin cidden kullanabilirim bu tarz.
Benimde hoşuma gitti.

Bende düşünüyorum inanır msıın haha :)))
En azından birkaç kozmetik ürünü. Tamam 1 yıl var ama Ağustos/Eylül bir gelsin başlamayı düşünüyorum.
Allah nasip ederse zaten Nişanı biz 2014 Nisan-Haziran arası yaparız. 1 sene olmayacak bile birşey olmaz heralde
Kozmetik 2 3 birşey alınabilir. Yada Tıraş Makinesi Vs.
Gömlek, Süveter, Pantolon vs. alınabilir.
Mesela kiğılı Sevgililer Gününde 3 Gömlek 99 TLdi. Normalde 40 tan aşağı değil.
Hani bu şekilde kampanyaları gördükçe yakaladıkça bende istiyorum canım.
Hatta hala Hepsiburada da gömlek kravat setler var.
Sonuçta ne çok zayıflar ne çok toplanır demi ama Nerden azaltsak kar kardır

Gerçekten çok şıklar canım.
Fikir için çok teşekkür ederim. İnşallah zamanı gelsin cidden kullanabilirim bu tarz.
Benimde hoşuma gitti.

Beğenmene sevindim canım benimm ne demek, ben teşekkür ederim asıl.
Bence de çok şık canım sonrasında da kullanılır bu hurçlar, hatırası da olur. Ama bohçalar sonradan kullanılmıyor pek. :26:
Bir de ben pimpirikliyim bohçayı hazırlarken titizlenirim kırışmaması ve muntazam durması lazım, o yüzden bu hurçlar daha kolay hazırlanır bence, tülden süsleme de yapılabilir kurdeleyle falan ahh ahh.

Diyorum yaa bi ikiziz caım:)) Hep düşüncelerimiz aynı :))
Valla dandik süslerlerse benden çekçekleri var :)
Bu hurç çok güzel. Dediğin gibi bohçalar hiç kullanılmıyor

Haklısın kuzumm ben de sevgililer gününde Kiğılı'ya bakmıştım çorap ve iç çamaşırları da indirimdeydi aklıma geldi aslında tam bohçalık dedim içimden.
Aslında kravat, kol düğmesi, gömlek, traş makinesi şimdiden alınabilir bence kuzumm iyi olur sonradan elimiz sıkışık olucak, pijama terlik de alınabilir hatta şimdiden bence.

Kiğılı güzel canım.
Biz zaten artık ne görsek bu bana/sevdiğime yakışır mı değil.
Bohçalık düşünüle bilir, ya da bunu alacağıma çeyiz alırım .. gibi düşünceler yer aldı artık :))

Diyorum yaa bi ikiziz caım:)) Hep düşüncelerimiz aynı :))
Valla dandik süslerlerse benden çekçekleri var :)
Bu hurç çok güzel. Dediğin gibi bohçalar hiç kullanılmıyor

Bence de ikiziz Gizemimmm, bu kadar olur vallahi.
Bu hurçların daha çok çeşidi vardır daha güzelleri de vardır oyyy Ben büyük ihtimalle bunlardan alıcam nişan bohçası için çok iyi olur bence kuzumm, hep saklanır,kullanılır.

Saklanması büyük avantaj. Ayrıca yer kaplama değilde, eşyalara çözüm önerisi olur.
Harikasın canım iyiki söyledinn.

Aynen canımm kıyafetten falan geçtim artık çeyiz çeyiz çeyizz diye bakıyorum mağazalara, gözüm başka birşey görmüyor.

Sağol kuzumm sen de harikasınnnnn.

Ne ayıbı kuzucumm çık tabi, yine görüşürüz biz.

Aynen canımm kıyafetten falan geçtim artık çeyiz çeyiz çeyizz diye bakıyorum mağazalara, gözüm başka birşey görmüyor.

Canımsın anlayışın için çok teşekkür ederim
İlgi mağazaları çeyiz mağazası oldu hehe
Öpüldün canım kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…