2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Amiiinn, çok iyi yürekli insanlar tanıdım burda, ilk önce de seninle sohbet etmeye başladık edoşum :) İnşallah bebişlerimizi de birlikte bekler, birlikte büyütürüz :)

Bugün öyle şeyler hayal ettim sabahtan beri. Oda bomboş kalacak falan diye... Neyse moralleri bozmuyoruz, hepimiz çok mutlu olacağız inşallaaahhh :)

Selamlar Nasılsınız canlarım
Eda cım hiç sıkma kendini. Kurtuldun ya olsun elbet alırsın hakkını.
Hayırlısı olsun canım

Biraz baba evinden ayrılmanın burukluğunu düşündük edacımla, ama iyiyiz genel olarak di mi :)
Sen nasılsın Gizemcim?

Biraz baba evinden ayrılmanın burukluğunu düşündük edacımla, ama iyiyiz genel olarak di mi :)
Sen nasılsın Gizemcim?

Gerçekten zor bir durum olacak...
Ama mutlu mutlu yuvalar kuracağız bizde
Bende iyiyim canım nasıl olsun okul ev arası mekik dokuyorum.
Yorgunluk :)

Gerçekten zor bir durum olacak...
Ama mutlu mutlu yuvalar kuracağız bizde
Bende iyiyim canım nasıl olsun okul ev arası mekik dokuyorum.
Yorgunluk :)

Bugünlerinin kıymetini bil tatlım, okul bitince çok arayacaksın. Ben sevgilim geldiğinde cumartesi hiç iş olmamasına rağmen yarın saat erken çıkamadım biliyor musun? İş hayatı beter çünkü..

Bugünlerinin kıymetini bil tatlım, okul bitince çok arayacaksın. Ben sevgilim geldiğinde cumartesi hiç iş olmamasına rağmen yarın saat erken çıkamadım biliyor musun? İş hayatı beter çünkü..

Haklısın canım iş hayatı tabiki daha zor.
Stajdayken bile anlamama yardımcı oldu inan.

Haklısın canım iş hayatı tabiki daha zor.
Stajdayken bile anlamama yardımcı oldu inan.

İnşallah gönlüne göre iş bulursun tatlım, iş yerinde huzuru olması çok önemli insanın. İş dışındaki hayatına da yansıyor ister istemez bu durum çünkü.

Merhaba kızlar..
Edacım hiç canını sıkma hakkında hayırlısı diyelim, en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun inşallah.. paranı da inşallah alabilirsin..Sen alamasan da Allah bir şekilde fazlasıyla çıkarır o adamdan..
Ebisiimm ohh ne güzel kısacık da olsa hasret giderdiniz sevdiceğinle.. bir hafta da dursalar bize yine yetmez ama olsun buna da şükür... daha bir anlamlı daha bir kıymetli oluyor yan yana olduğumuz zamanlar...
Gizemcim sen de tadını çıkar valla okul günlerinin, ebisss çok haklı, insan çok arıyor o günleri...

kızlaaaar bugün sölümün evine gittim aldığı halıları gösterdi kendi zevki tamamiyle çok güzellll inşallah seneye evime halımı sererimmm

Selamlar Nasılsınız canlarım
Eda cım hiç sıkma kendini. Kurtuldun ya olsun elbet alırsın hakkını.
Hayırlısı olsun canım

Evet kurtuldum ama alabilirmiyim bilmiyorum bana kesinlikle vermem demisti sevdigim gidince vericem demiş ama ne kadar ADAM tartışılır

Evet canım ne güzelde oldu valla bambaşka kk =) bu arada kusura bakmayın bugün arkadasım geldi ona kahvaltı falan hazırla derken kapatmak zorunda kaldım pc yi ( saat 15:00 da kahvaltı )
Bende sürekli gözümün önünde o sahne koliliyorum hatta onları hayalimde

Sen nasılsın Gizemcim?

Evet evet iyiyiz sevdigimizle olacagımız mutlu yuvamız varmı ötesiii

Amin canım.. evet inşallah alabilirim çok ümidim olmasada ama dedigin gibi bir yerden cıkar

Günaydın güzeller :)

Aynen canım, bir hafta da yetmez bize, yetmiyor da zaten. ama gelecekler nasılsa değil mi? Onu bekliyoruz zaten. Bir de biz 4,5 senedir hiç aynı şehirde olmadık, hep uzaktık birbirimizden, alışmamız gerek aslında ama ben yine tutamıyorum kendimi o giderken

Selam kızlarr :) yalnız değilsin sanırımm bende 2014 gelini olucam nasipse haziran gibi sanırsam :)
4 yıllık bir ilişkinin ardından geçtiğimiz günlerde evlilik teklifimi aldım ve istemeye gelecekler heyecan diz boyu :)
o değilde gün geçtikçe korku basıyo beni ya :18:

oyy canım ben sana kıyamam az kaldııı bir daha hiç ayrılık yokkk

Hoşgeldinnnnn
Ne güzel Ebiss aklıma geldi onunlada ilk muhabetlerimizdi dimi ebis isteme günleri elbise secimi vs

Hoşgeldinnnnn
Ne güzel Ebiss aklıma geldi onunlada ilk muhabetlerimizdi dimi ebis isteme günleri elbise secimi vs

eheheh :) Valla öyle ilk başta kolay geliyodu şimdi düşündükçe ay şuda var buda var zor günler beni bekliyor galiba :)
Hoş bulduuuuk bu arada :)

eheheh :) Valla öyle ilk başta kolay geliyodu şimdi düşündükçe ay şuda var buda var zor günler beni bekliyor galiba :)
Hoş bulduuuuk bu arada :)

Ben daha bu isteme olayını yasamadıgım için tecrübeli degilim ama düşününce şimdiden panik yapıyorum ama en tatlı heyecanlardan biri tam tarih ne zaman canım

Ben daha bu isteme olayını yasamadıgım için tecrübeli degilim ama düşününce şimdiden panik yapıyorum ama en tatlı heyecanlardan biri tam tarih ne zaman canım

Ağustos gibi kısmetse uzun gibi görünüyor ama bakınca yok bohça hazırla yok kıyafet yok o yok bu gözümde kısalıyo zaman :) :) ondan önce bu baba evi mevzusu takılmaya başladı kafama çok erkek arkadaşımı çok seviyorum ama annemi babamı kardeşimi nasıl bırakıp evlenicem hissine girdim evlilik teklifinden sonra sanki onları yalnız bırakıp gidicekmişim gibi geliyo :)

Heee daha varmıs canım ya dur cok panik yapma hazirandan sonra düşünürüz Ahh canım dün burada bizde düşün düşün duygulu anlar yasadık çok zor oluyor gercekten.. ya hani birden cıkıp gitsem buradan birsey almadan o kadar zor gelmeyecek ama bana en cok kisisel esyalarımı bu evden cıkarmak düşündürüyor o zaman eve bakınca gittigimi anlarım işte..
Benim anlamadıgım olay insanlar ayrı eve cıkınca neden duygulanmıyor ama biz evlenince duygulanıyoruz :44:
Bide erkekler neden duygulanmıyor onlardan evden ayrılıyor :44:

Hoşgeldin canım, o heyecanları seninle paylaşmaya hazırız biz :)

Hoşgeldinnnnn

Aynen edoşum yaa, ne heyecanlı günlerdi hakkaten. Ben üç tane elbise aldım kararsızlıktan :) cleopatracat çok heyecanlanacaksın, elin ayağın birbirine dolaşacak ve ne yaptığını hatırlamayacaksın o gün. Sana tavsiyem arkadaşın ya da kuzen falan birine video çekme görevi ver, o anları kaydetsin. Ben onları izleyince hatırlamıştım çünkü

oyyy ben ne yapacagım o an neyse çok şükür daha var sen isteme anında duydun mu istendigini yoksa mutfaktamıydın canım ben en cok onu düşünüyorum

oyyy ben ne yapacagım o an neyse çok şükür daha var sen isteme anında duydun mu istendigini yoksa mutfaktamıydın canım ben en cok onu düşünüyorum

Ben salondaydım canım, o anı kaçıramazdım. Sevdiceğimin karşı çaprazında oturuyordum. Ama sanki orda değil gibiydim. Birirleri konuşuyor ama uzaktalarmış gibi olmuştu :)Kesinlikle sen de salonda olmalısın. Sonuçta bir kere yaşayacağız bu günü :)

Bizim ev o kadar kücük ki salona sıgmam canım kapıda dururum artıkın ayy düşündükce bende cok heveslendim tuzlu kahve yapmışmıydın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…