Amin canım..
O zamanda bebiş safaklarını sayarız Rabbim izin verirse
Kız ne diyorsun ben hala senin kışlıkları toplamanın etkisindeyimen zor kısım o eşyaları bu evden cıkarmak..çeyizler o kadar zor gelmiyor çünkü amacı belli ama kişisel eşyalar... bakıyorum arkamda bulunan kitaplıgıma bomboş kalacak burası
SelamlarNasılsınız canlarım
Eda cım hiç sıkma kendini. Kurtuldun ya olsun elbet alırsın hakkını.
Hayırlısı olsun canım
Biraz baba evinden ayrılmanın burukluğunu düşündük edacımla, ama iyiyiz genel olarak di mi :)
Sen nasılsın Gizemcim?
Gerçekten zor bir durum olacak...
Ama mutlu mutlu yuvalar kuracağız bizde
Bende iyiyim canım nasıl olsun okul ev arası mekik dokuyorum.
Yorgunluk :)
Bugünlerinin kıymetini bil tatlım, okul bitince çok arayacaksın. Ben sevgilim geldiğinde cumartesi hiç iş olmamasına rağmen yarın saat erken çıkamadım biliyor musun? İş hayatı beter çünkü..
Haklısın canım iş hayatı tabiki daha zor.
Stajdayken bile anlamama yardımcı oldu inan.
SelamlarNasılsınız canlarım
Eda cım hiç sıkma kendini. Kurtuldun ya olsun elbet alırsın hakkını.
Hayırlısı olsun canım
Amiiinn, çok iyi yürekli insanlar tanıdım burda, ilk önce de seninle sohbet etmeye başladık edoşum :) İnşallah bebişlerimizi de birlikte bekler, birlikte büyütürüz :)
Bugün öyle şeyler hayal ettim sabahtan beri. Oda bomboş kalacak falan diye... Neyse moralleri bozmuyoruz, hepimiz çok mutlu olacağız inşallaaahhh :)
Biraz baba evinden ayrılmanın burukluğunu düşündük edacımla, ama iyiyiz genel olarak di mi :)
Sen nasılsın Gizemcim?
Merhaba kızlar..
Edacım hiç canını sıkma hakkında hayırlısı diyelim, en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun inşallah.. paranı da inşallah alabilirsin..Sen alamasan da Allah bir şekilde fazlasıyla çıkarır o adamdan..
Ebisiimm ohh ne güzel kısacık da olsa hasret giderdiniz sevdiceğinle.. bir hafta da dursalar bize yine yetmez ama olsun buna da şükür... daha bir anlamlı daha bir kıymetli oluyor yan yana olduğumuz zamanlar...
Gizemcim sen de tadını çıkar valla okul günlerinin, ebisss çok haklı, insan çok arıyor o günleri...
Merhaba kızlar..
Edacım hiç canını sıkma hakkında hayırlısı diyelim, en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun inşallah.. paranı da inşallah alabilirsin..Sen alamasan da Allah bir şekilde fazlasıyla çıkarır o adamdan..
Ebisiimm ohh ne güzel kısacık da olsa hasret giderdiniz sevdiceğinle.. bir hafta da dursalar bize yine yetmez ama olsun buna da şükür... daha bir anlamlı daha bir kıymetli oluyor yan yana olduğumuz zamanlar...
Gizemcim sen de tadını çıkar valla okul günlerinin, ebisss çok haklı, insan çok arıyor o günleri...
Günaydın güzeller :)
Aynen canım, bir hafta da yetmez bize, yetmiyor da zaten. ama gelecekler nasılsa değil mi? Onu bekliyoruz zaten. Bir de biz 4,5 senedir hiç aynı şehirde olmadık, hep uzaktık birbirimizden, alışmamız gerek aslında ama ben yine tutamıyorum kendimi o giderken
HoşgeldinnnnnSelam kızlarr :) yalnız değilsin sanırımm bende 2014 gelini olucam nasipse haziran gibi sanırsam :)
4 yıllık bir ilişkinin ardından geçtiğimiz günlerde evlilik teklifimi aldım ve istemeye gelecekler heyecan diz boyu :)
o değilde gün geçtikçe korku basıyo beni ya :18:
oyy canım ben sana kıyamam az kaldıııbir daha hiç ayrılık yokkk
Hoşgeldinnnnn
Ne güzelEbiss aklıma geldi onunlada ilk muhabetlerimizdi dimi ebis isteme günleri elbise secimi vs
eheheh :) Valla öyle ilk başta kolay geliyodu şimdi düşündükçe ay şuda var buda var zor günler beni bekliyor galiba :)
Hoş bulduuuuk bu arada :)
Ben daha bu isteme olayını yasamadıgım için tecrübeli degilim ama düşününce şimdiden panik yapıyorumama en tatlı heyecanlardan biri tam tarih ne zaman canım
Ağustos gibi kısmetse uzun gibi görünüyor ama bakınca yok bohça hazırla yok kıyafet yok o yok bu gözümde kısalıyo zaman :) :) ondan önce bu baba evi mevzusu takılmaya başladı kafama çok erkek arkadaşımı çok seviyorum ama annemi babamı kardeşimi nasıl bırakıp evlenicem hissine girdim evlilik teklifinden sonra sanki onları yalnız bırakıp gidicekmişim gibi geliyo :)
Selam kızlarr :) yalnız değilsin sanırımm bende 2014 gelini olucam nasipse haziran gibi sanırsam :)
4 yıllık bir ilişkinin ardından geçtiğimiz günlerde evlilik teklifimi aldım ve istemeye gelecekler heyecan diz boyu :)
o değilde gün geçtikçe korku basıyo beni ya :18:
oyy canım ben sana kıyamam az kaldıııbir daha hiç ayrılık yokkk
Hoşgeldinnnnn
Ne güzelEbiss aklıma geldi onunlada ilk muhabetlerimizdi dimi ebis isteme günleri elbise secimi vs
Hoşgeldin canım, o heyecanları seninle paylaşmaya hazırız biz :)
Aynen edoşum yaa, ne heyecanlı günlerdi hakkaten. Ben üç tane elbise aldım kararsızlıktan :) cleopatracat çok heyecanlanacaksın, elin ayağın birbirine dolaşacak ve ne yaptığını hatırlamayacaksın o gün. Sana tavsiyem arkadaşın ya da kuzen falan birine video çekme görevi ver, o anları kaydetsin. Ben onları izleyince hatırlamıştım çünkü
oyyy ben ne yapacagım o anneyse çok şükür daha var sen isteme anında duydun mu istendigini yoksa mutfaktamıydın canım ben en cok onu düşünüyorum
Ben salondaydım canım, o anı kaçıramazdım. Sevdiceğimin karşı çaprazında oturuyordum. Ama sanki orda değil gibiydim. Birirleri konuşuyor ama uzaktalarmış gibi olmuştu :)Kesinlikle sen de salonda olmalısın. Sonuçta bir kere yaşayacağız bu günü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?