2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bizim ev o kadar kücük ki salona sıgmam canım kapıda dururum artıkın ayy düşündükce bende cok heveslendim tuzlu kahve yapmışmıydın sen

Bana fırsat kalmadan kuzenim yapmış canım. Bir de baharatlık rafında ne kadar baharat varsa hepsini koymuş. Ama sevdicek inat etti, hepsini içti :)

Valla mı o zaman yapıyım zaten bizim biraz daha gergin olabilir ortam :26: baya yumusatmak için herkese tuzlu kahvemi yapsam

Bu sefer de istemekten vazgeçerlermiş kahve yapmayı bilmiyor diye :)
Allah korusun :)
Tatlım ben 10 dk ayrılıyorum yerimden, sistem kendi kendine çevrimdışı olabilir, tekrar gelicem. Haberin olsun.

Bu sefer de istemekten vazgeçerlermiş kahve yapmayı bilmiyor diye :)
Allah korusun :)
Tatlım ben 10 dk ayrılıyorum yerimden, sistem kendi kendine çevrimdışı olabilir, tekrar gelicem. Haberin olsun.

:26: olmazzzz olamazzzz tamam yapmamak daha iyi
Tamam canım görüşürüzz

Canımmm ben cıkıyorum :26:
ayıp gelinlik kızsın biz ugrasalım sen oyun oyna diyorlar öptümmm

Diğer erkekleri bilemem de benimki zaten ailesinden ayrı yaşıyor uzun süredir
Bide erkekler daha özgür yetişiyorlar çocuklukluktan beri ama biz ailemizle daha iç içeyiz daha fazla anlıyoruz ailemizi + daha duygusal varlıklarız

valla şuan en çok bunlar dert oluyo hem onunla hem ailemle olmak istiyorum napsam iç güveysimi alsam

Vermezlerse iç güveysi kacır gitsin

mrb tatlım. bende senin gibi olmuştum hem teklifi aldığım için çok mutlu havalarda uçuyordum hemde bir yandan evlilik yoluna girdiğimi anlayıp sevinip aynı andada üzülüyordum. Anneme söylerken hem içim buruk hem çok sevinçli duygulardaydım. hala alışamadım ama sulugözüm zaten oturur ağlarım napalım..

edoşum benim üniye gelişimi görecektin sen. evden gelin çıkar gibiydi. ailem istanbulda ben izmirde okuyorum ilk baş çok zorlandım hep ağladım alışamadım dönücem dedim millet geziyo oh rahatız diyo ben annemle dedikodu modunda saatlerce konuşuyordum sonradan sonraya hayat telaşesine kapılınca toparlanıyorsun. ilk başta iki haftada bir gidip geliyordum ama şimdi evde kalıyorum annem geliyor ben gidiyorum netten görüşüyoruz birlikte gibi oluyoruz. ozaman babamın beni otobüse bindirirken sarılıp ağlamasını unutamam. o yüzden bu evreyi ozaman daha iyi anladım ama şimdilerdede sevdiğimle konuştukça okadar koyuyor ki. diyorum ona içgüvey gel sen en iyisi 5 senedir uzak kaldım yeter oda ailesinden ayrı kaldı ama okadar koymuyor onlara. onların bir aile reisi olma potansiyeli var olduğundan bizimde birilerinin kanatlarının altına sığınma hislerimizden bu fark olsa gerek ama olsun sevdiceklerimizle olalım da mutlu olalımda bu tesellimiz olsun.

Valla mı canım oyyy ozaman senin işin azcıkın daha kolay Gerci etrafımda gördügüm kadarıyla sadece ayrılmak zor oluyor ama kendi yuvana gelince benimsiyormussun hatta annemlere gelince evime gitmek istiyorum diyeni çok gördüm Ahhh ahh zaman bir gecsede ben razıyım herseye sevdigim olsunda

Günaydııın
Benim içim aşk dolamıyor çünkü günler geçtikçe vizeler yaklaşıyor
Kızlar doğum günüm 28 Nisan ve ben o gün evlenme teklifi alacakmışım gibi hissedyorum

Günaydııın
Benim içim aşk dolamıyor çünkü günler geçtikçe vizeler yaklaşıyor
Kızlar doğum günüm 28 Nisan ve ben o gün evlenme teklifi alacakmışım gibi hissedyorum
Benimkilerde yaklaşıyo kuzum
Gayet rahatım
Ayyy inallahhh canım yaaaaaa benimde içime doğum günümde alıcakmışım gibi geliyoooo geçen yaz çok güzel süpriz yapmıştı ay inşallah alırız bian önce tekliflerimiziii yaaa

Nasılsın canım

İyiyim tatlım sen nasılsın?
İnşallah alırız evlenme teklifi ya
Sinyallerini alıyorum ama ya, 'nerde yapalım doğum gününü? açık hava olsun bence, şunu da çağıralım mı?' gibi sorular geliyor
Bi cafe var hep gittiğimiz, buraya gelelim işte alt katı var dedim, 'yok yok hava güzel olsun da açık alana gidelim' dedi
Kesin planladığı bişey var
Senin doğum günün ne zamandı canım?

10 temmuz cnm doğum günüm bana öyle sorular hiç gelmiyo
Geçen sene iftardan sonra ben wcye gittiğimde maytaplar volkanlar gelmişti Tabi ben saf farkına bile varmadım. Cafede şarkı çalıyo haa uyanmamıştım aaa doğum günü varmış ne güzel demiştim
Pasta bana doğru gelince anlamıştım
Benim deliuyuzum söyleme hiç. İçinden gelirse yapıverir
Hadi hayırlısı tatlım inşallah eder. O yüüğü parmaamda görmek istiorum ki artık
İyiyim canım çok şükür

Ne güzel ya
Ben hiç süpriz doğum günü yaşamadım çünkü asla unutmam, anlarım hemen
Çok uzak sayılmaz seninki de.
Bölüm neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…