Bizim ev o kadar kücük ki salona sıgmam canım kapıda dururum artıkınayy düşündükce bende cok heveslendim tuzlu kahve yapmışmıydın sen
Bana fırsat kalmadan kuzenim yapmış canım. Bir de baharatlık rafında ne kadar baharat varsa hepsini koymuş. Ama sevdicek inat etti, hepsini içti :)
yazık enisteye yasurat ifadesi nasıldı
Kıyamam ona, yüzünü ekşite ekşite içti. Ama iki dikişte bitirdi.
Helal olsun o zamanben koymasam mı diyorum kıyamam ona :26:
Bence yapmalısın, ortamı yumuşatıyor, herkes gerginliği atıyor üstünden, gülüşmeler falan :)
Valla mı o zaman yapıyım zaten bizim biraz daha gergin olabilir ortam :26: baya yumusatmak için herkese tuzlu kahvemi yapsam
Bu sefer de istemekten vazgeçerlermiş kahve yapmayı bilmiyor diye :)
Allah korusun :)
Tatlım ben 10 dk ayrılıyorum yerimden, sistem kendi kendine çevrimdışı olabilir, tekrar gelicem. Haberin olsun.
Heee daha varmıs canım ya dur cok panik yapma hazirandan sonra düşünürüzAhh canım dün burada bizde düşün düşün duygulu anlar yasadık çok zor oluyor gercekten.. ya hani birden cıkıp gitsem buradan birsey almadan o kadar zor gelmeyecek ama bana en cok kisisel esyalarımı bu evden cıkarmak düşündürüyor o zaman eve bakınca gittigimi anlarım işte..
Benim anlamadıgım olay insanlar ayrı eve cıkınca neden duygulanmıyor ama biz evlenince duygulanıyoruz :44:
Bide erkekler neden duygulanmıyor onlardan evden ayrılıyor :44:
Diğer erkekleri bilemem de benimki zaten ailesinden ayrı yaşıyor uzun süredir
Bide erkekler daha özgür yetişiyorlar çocuklukluktan beri ama biz ailemizle daha iç içeyiz daha fazla anlıyoruz ailemizi + daha duygusal varlıklarız
valla şuan en çok bunlar dert oluyo hem onunla hem ailemle olmak istiyorum napsam iç güveysimi alsam
Vermezlerse iç güveysi kacır gitsin
Ağustos gibi kısmetse uzun gibi görünüyor ama bakınca yok bohça hazırla yok kıyafet yok o yok bu gözümde kısalıyo zaman :) :) ondan önce bu baba evi mevzusu takılmaya başladı kafama çok erkek arkadaşımı çok seviyorum ama annemi babamı kardeşimi nasıl bırakıp evlenicem hissine girdim evlilik teklifinden sonra sanki onları yalnız bırakıp gidicekmişim gibi geliyo :)
Heee daha varmıs canım ya dur cok panik yapma hazirandan sonra düşünürüzAhh canım dün burada bizde düşün düşün duygulu anlar yasadık çok zor oluyor gercekten.. ya hani birden cıkıp gitsem buradan birsey almadan o kadar zor gelmeyecek ama bana en cok kisisel esyalarımı bu evden cıkarmak düşündürüyor o zaman eve bakınca gittigimi anlarım işte..
Benim anlamadıgım olay insanlar ayrı eve cıkınca neden duygulanmıyor ama biz evlenince duygulanıyoruz :44:
Bide erkekler neden duygulanmıyor onlardan evden ayrılıyor :44:
mrb tatlım. bende senin gibi olmuştum hem teklifi aldığım için çok mutlu havalarda uçuyordum hemde bir yandan evlilik yoluna girdiğimi anlayıp sevinip aynı andada üzülüyordum. Anneme söylerken hem içim buruk hem çok sevinçli duygulardaydım. hala alışamadım ama sulugözüm zaten oturur ağlarım napalım..
edoşum benim üniye gelişimi görecektin sen. evden gelin çıkar gibiydi. ailem istanbulda ben izmirde okuyorum ilk baş çok zorlandım hep ağladım alışamadım dönücem dedim millet geziyo oh rahatız diyo ben annemle dedikodu modunda saatlerce konuşuyordumsonradan sonraya hayat telaşesine kapılınca toparlanıyorsun. ilk başta iki haftada bir gidip geliyordum ama şimdi evde kalıyorum annem geliyor ben gidiyorum netten görüşüyoruz birlikte gibi oluyoruz. ozaman babamın beni otobüse bindirirken sarılıp ağlamasını unutamam. o yüzden bu evreyi ozaman daha iyi anladım ama şimdilerdede sevdiğimle konuştukça okadar koyuyor ki. diyorum ona içgüvey gel sen en iyisi 5 senedir uzak kaldım yeter oda ailesinden ayrı kaldı ama okadar koymuyor onlara. onların bir aile reisi olma potansiyeli var olduğundan bizimde birilerinin kanatlarının altına sığınma hislerimizden bu fark olsa gerek ama olsun sevdiceklerimizle olalım da mutlu olalımda bu tesellimiz olsun.
Benimkilerde yaklaşıyo kuzumGünaydııın
Benim içim aşk dolamıyor çünkü günler geçtikçe vizeler yaklaşıyor
Kızlar doğum günüm 28 Nisan ve ben o gün evlenme teklifi alacakmışım gibi hissedyorum
Benimkilerde yaklaşıyo kuzum
Gayet rahatım
Ayyy inallahhh canım yaaaaaa benimde içime doğum günümde alıcakmışım gibi geliyoooo geçen yaz çok güzel süpriz yapmıştı ay inşallah alırız bian önce tekliflerimiziii yaaa
Nasılsın canım
İyiyim tatlım sen nasılsın?
İnşallah alırız evlenme teklifi ya
Sinyallerini alıyorum ama ya, 'nerde yapalım doğum gününü? açık hava olsun bence, şunu da çağıralım mı?' gibi sorular geliyor
Bi cafe var hep gittiğimiz, buraya gelelim işte alt katı var dedim, 'yok yok hava güzel olsun da açık alana gidelim' dedi
Kesin planladığı bişey var
Senin doğum günün ne zamandı canım?
10 temmuz cnm doğum günüm bana öyle sorular hiç gelmiyo
Geçen sene iftardan sonra ben wcye gittiğimde maytaplar volkanlar gelmiştiTabi ben saf farkına bile varmadım. Cafede şarkı çalıyo haa uyanmamıştım aaa doğum günü varmış ne güzel demiştim
Pasta bana doğru gelince anlamıştım
Benim deliuyuzum söyleme hiç. İçinden gelirse yapıverir
Hadi hayırlısı tatlım inşallah eder. O yüüğü parmaamda görmek istiorum ki artık
İyiyim canım çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?