2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar günaaayydddıııınn
Çok mutluyum çünkü haftasonu sevdicek geliyor
Gerçi cumartesi pazar burda olacak sadece, az kalacak ama olsun, nerdeyse iki aydır görmüyorduk birbirimizi. Çok özlemiştim

oh nekadar sanslisin bende sevdigimi 1 bucuk aydir görmüyorum bu gidislede daha bi 2ay görüsemicez cok güzel bir haftasonu gecirin insaallah sevdiceginle canim iyice bi özlem giderin...

bugün is yok üniversite yok ohhh oturuyorum evde pijamalarimi bile cikarmadim keyif catiyorum :126: ah bide hava güzel olsa tam dörtköse olucam ama napalim bunada sükür

Ay canım kıyamam Bende pijamalarımlayım oh oh Gece oluncada doğru yataga Hazır ısıtmışım pijamalarımı
Burda güzeldi bugün hava biraz esiyodu ama olsun mis gibiydi

Ay canım kıyamam Bende pijamalarımlayım oh oh Gece oluncada doğru yataga Hazır ısıtmışım pijamalarımı
Burda güzeldi bugün hava biraz esiyodu ama olsun mis gibiydi

normalde giyimime kusamima cok dikkat ederim aman sacim makyajim yerinde olsun ayakkabilarim kiyafetime uysun falan filan ama bazende böyle ohh saldim cayira mevlam kayira moduna giriyorum saliyorum kendimi bi rahat oluyorki ama yalniz degilmisim demekki kiz valla keske burada sirf esse hava yine kabulumdur ama haftasonuna kadar kar yagacak diyorlar haniii ilkbahar nerdesin tam yaz insaniyim ben bana 12ay günes olacak yoksa böyle depresyon moduna giriyorum cikamiyorum

Ay canım kıyamam sana Evin içinde çok dikkat etmiyom ben rahatıma düşkünüm ilkbaharı özledim ama ben çok, bende bharı çok seviyorum canım Yazı pek sevmiyorum çok sıcak oluyo yanıyorum valla Ama sonbahar kış ilkbahar ohh mis

yok bana yaz olsun hatta +30 derece sicaklik olsun ben her sabah kus sesiyle günesin yüzüme vurmasiyla uyanayim

kizlar sunun güzelligine bakin ya ben cok begendim bayildimmm sevdigime gösterecegim ileride bebegimiz oldugunda bana hediye bunu alsin anlamli olur

Çok güzelmiş cnm, kolyeye takılan yüzükleri çok beğeniyorum Yüzüğüm olmadığı için kolyemede takamyorum

senin yüzükte yoldadir canim geliyordur sen alttan alttan böyle ignelemeye devam et sevdigini yok yani bazi erkekler odun oldugundan böyle ignelemek gerekiyor odun türünün bir cinside benim basta oldugundan iyi biliyorum

senin yüzükte yoldadir canim geliyordur sen alttan alttan böyle ignelemeye devam et sevdigini yok yani bazi erkekler odun oldugundan böyle ignelemek gerekiyor odun türünün bir cinside benim basta oldugundan iyi biliyorum

Ay canım iğneliyorum ama tık yok Şu okul bitsin bu sene, o zaman olucak inşallah Zaten tickerımda koydum teklife son şans Ağustosa kadar etti etti etmedi yohummm arkadaş Askere gitmeden olsun istiyorum parmaamda Bbamda diyo zaten askerden sonra niyeti vrsa gelsin uuuhhhh ağustosta 8. senemiz doluyo Cıvkı çıkıyo bi süre sonra tatlım yaaa. Ama gelde anlat.

2014-2015 GELİNLERİNİN ŞAFAK TABLOSU

NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI

*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/800
*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/437
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 520
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 415

*Edaa91* 17 Mayıs 2015/ 787

*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 451

*Edss* 1 Ağustos 2014/ 498

*ErreS* 14 Eylül 2014/ 542

*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 811

*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 830

*Lajoie* Mayıs 2013/

*Opra* Haziran 2013/

*Perim35* 22 Nisan 2015/ 762

*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 854

*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 908

*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 766
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 524
*
64_Sevdigim_20* 9 Ağustos 2014/ 506

*19DisiKartaL03* 20 Eylül 2014/ 548

mrblar arkadaşlar yeni nişanlandım ve 2014 te düğünüm var inş nişanlımı askere yollicam çok zor olucak asker yolu beklemek ama napalım

Haftaya 500´ler bitiyor 400lere basliyorum

Tickerini gördüm zaten bugün dikkatimi cekmisti canim ah ah cok iyi anliyorum ben seni...seninki teklif edicem diyormu peki? Yoksa amaaan ya ne gerek varmi diyor? Ederim diyorsa bence rahat ol ozaman planliyordur birseyler bu erkekler biz gibi degiller malesef onlara kalsa "aman ya ne gerek var"

mrblar arkadaşlar yeni nişanlandım ve 2014 te düğünüm var inş nişanlımı askere yollicam çok zor olucak asker yolu beklemek ama napalım

hosgeldin sende canim aramiza allah kavustursun sizi ozaman simdiden allahtan ben atlattim o günleri

Maşallah canım 400ler değil 40ları görmek nasip olur inşallah
Diyor canım demez mi ? Geçen yaz sevgili olarak geçireceğimiz son yaz deyip deyip dolaştı durdu. Bu kışta hep okul bitsi yapıcam bişeyler yok seni alıcam evden kahvaltıya gidicez orda yapıcam diye planlar söyledi durdu. Ama benimkinin sağı solu belli olmuyo ki Askerdn sonraya atmasından korkuyorum.

Canım ellerine sağlık benide ekler misin acaba?
7 haziran 2014 diyoruz ama daha erkende olabilir Tam kesin olmamakla birlikte en uzak tarih bu

Aşkolsun ya bi hafta giremedim diye çıkarıldım mı listeden?

Simgem ellerine sağlık, 520 olmuşum ben :)

Aşkolsun ya bi hafta giremedim diye çıkarıldım mı listeden?

Nerelerdeydin canım sen? Kötü bir şey yoktur umarım...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, nasılsınız? Neredeyse bir haftadır gelemedim buraya baya yoğun geçiyor günlerim... Ama güzel şeyler de oldu:) haftasonu bir çılgınlık yapıp sevdiceğimi görüp geldim :) sdc bir akşam görebildim,rüya gibiydi, ama buna da çok şükür :) ya hiç göremeseydim... Bir de güzel haber , Allah izin verirse 13 Nisan'da geliyorlar tanışmaya :) böyle îşte bebişleriiimmm :) öperîm hepinizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…