Merhaba kızlar, nasılsınız? Neredeyse bir haftadır gelemedim burayabaya yoğun geçiyor günlerim... Ama güzel şeyler de oldu:) haftasonu bir çılgınlık yapıp sevdiceğimi görüp geldim :) sdc bir akşam görebildim,rüya gibiydi, ama buna da çok şükür :) ya hiç göremeseydim... Bir de güzel haber , Allah izin verirse 13 Nisan'da geliyorlar tanışmaya :) böyle îşte bebişleriiimmm :) öperîm hepinizi :)
2014-2015 GELİNLERİNİN ŞAFAK TABLOSU
NİCK -TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ -KALAN GÜN SAYISI
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/ 517*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/797*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/434
*Ecm* 10 Mayıs 2014/ 412
*Edaa91* 17 Mayıs 2015/ 784
*Edatuccar * 15 Haziran 2014/ 448
*Edss* 1 Ağustos 2014/ 495
*ErreS* 14 Eylül 2014/ 538
*Gülin-89* 10 Haziran 2015/ 808
*Harmonyy* 29 Haziran 2015/ 827
*Karamelli_kek* 7 Haziran 2014/442
*Lajoie* Mayıs 2013/
*Mutella* Haziran 2014/
*Opra* Haziran 2013/
*Perim35* 22 Nisan 2015/ 759
*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/ 851
*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/ 905
*SimgeD* 26 Nisan 2015/ 763
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/ 521
*64_Sevdigim_20* 9 Ağustos 2014/ 503
*19DisiKartaL03* 20 Eylül 2014/ 545
Merhaba kızlar, nasılsınız? Neredeyse bir haftadır gelemedim burayabaya yoğun geçiyor günlerim... Ama güzel şeyler de oldu:) haftasonu bir çılgınlık yapıp sevdiceğimi görüp geldim :) sdc bir akşam görebildim,rüya gibiydi, ama buna da çok şükür :) ya hiç göremeseydim... Bir de güzel haber , Allah izin verirse 13 Nisan'da geliyorlar tanışmaya :) böyle îşte bebişleriiimmm :) öperîm hepinizi :)
bende 2014 geliniyim söz nışan henüz yok bu süre içersin de olacak hazırlıklara yavaş yavaş başlacağım beraber fıkır alışverişi yaparsak sevinirim herkese mutluluklar dılıyorum :)
Canımm güzel haberlerini aldık daha iyi oldum valla
Nasıl heyecanlısındır şimdi :)
Sevdiğinide görmüşsün yoktur senden mutlusu
bende 2014 geliniyim söz nışan henüz yok bu süre içersin de olacak hazırlıklara yavaş yavaş başlacağım beraber fıkır alışverişi yaparsak sevinirim herkese mutluluklar dılıyorum :)
Envymecim canım ben de seni merak ediyordum nerde bu kız diye :) Ne güzel haberler bunlar böyle
13 Nisan için geri sayıma başlıyoruz o zaman :)
Benim sevdicek de yarın geliyor envymecim, pazar gidecek. Biz de az da olsa özlem gidermiş olucaz
Kizlar nerelerdesiniz ya topik kac gündür uyuyor...herkes kayboldu biranda
Kızlarrr ben geldimmm
Ben buradayım artık.. İşten ayrıldım kızlarr ama çok dogru karar verdigimi düşünüyorum..cıkmak istedigimi söyleyince patronun ne oldugu ortaya cıktı rezil bir insanmış..yalancı..paramı vermedi vermem dedi sonra araya sevdigim girince bana davrandıgı gibi davranamadı önce tamam ayın 25 inde dedi şimdide ben sana nisanın 25 i dedim diyormuş bakalım ne olacak bir maaş bu azda degilkiama yapıcak birşeyde yok Rabbim saglık versin alabilirsek ne ala alamazsak Rabbim bir yol gösterir inşallah..
Param kaldıgı için üzgün ama cıktıgım için mutluyumen azından beyaz eşya konusunda az biraz bilgim oldu
Bu arada bizim tarif defterleri ne oldu ben biraz daha yazdım ama konumuzda vardı bizim
Birdeee söyleyecegim unutuyorum Simgeemm o tarihi 15 eylül yaparmısınbu tarihi görünce morelim bozuluyorrr Allah izin verirse 2014 eylül-ekimde olur inşallah hayırlısıyla tabi
Neyseeee işsizlik yine benim çeneme vurdu
Kızlarrr ben geldimmm
Ben buradayım artık.. İşten ayrıldım kızlarr ama çok dogru karar verdigimi düşünüyorum..cıkmak istedigimi söyleyince patronun ne oldugu ortaya cıktı rezil bir insanmış..yalancı..paramı vermedi vermem dedi sonra araya sevdigim girince bana davrandıgı gibi davranamadı önce tamam ayın 25 inde dedi şimdide ben sana nisanın 25 i dedim diyormuş bakalım ne olacak bir maaş bu azda degilkiama yapıcak birşeyde yok Rabbim saglık versin alabilirsek ne ala alamazsak Rabbim bir yol gösterir inşallah..
Param kaldıgı için üzgün ama cıktıgım için mutluyumen azından beyaz eşya konusunda az biraz bilgim oldu
Bu arada bizim tarif defterleri ne oldu ben biraz daha yazdım ama konumuzda vardı bizim
Birdeee söyleyecegim unutuyorum Simgeemm o tarihi 15 eylül yaparmısınbu tarihi görünce morelim bozuluyorrr Allah izin verirse 2014 eylül-ekimde olur inşallah hayırlısıyla tabi
hosgeldiiiinnnn
Hayirlisi olsun hakkinda canim ya. Insanin isyerinde kendini iyi hissetmesi sart sonucta günün büyük kismi orada geciyor ama insaallah parani alirsin o patron müsvettesinden
İyi yapmışsın tatlım hayırlısı olsun. vardı vardı çok ihmal ettilerrrrr ben yazdım ama kimse devamını getirmeyince sinirlendim bıraktımparanı alabilirsin inşallah tatlım..
Kızlarrr ben geldimmm
Edacım hayırlısı olsun. Zaten ilk günden beri pek memnun değildin. Paranı vermezse de haram olsun emeklerin o adama. Daha iyi bir iş bulursun inşallah canım.
Ben o tarif defteri kısmını unutmuşum tamamen yahuuu, çeyiz topiğinin gölgesinde kaldı galiba ama yine canlandırmalıyız kesinlikle :)
Aynen canım hiç memnun degildim.öyle haram olsun canıminşallah canım
Yaaa tabi terifsiz kaldı defterlerimizdee
tam can sıkıntısından patlarken senin cevabını gördüm napıyorsun
Napıyım, çalışmaya çalışıyorum ama pazartesinin ağırlığı çöktü çok fena
Sevgilim burdaydı haftasonu. Çok güzel vakit geçirdik birlikte. Akşam Yaşar konserine gittik arkadaşlarla, sabah da kahvaltıya gittik. Çok özlemişim edoşum. Giderken tutmaya çalıştım kendimi ama tutamadım sarılıncaAma bitecek bu günler değil mi? Şunun şurasında 17 ay kalmış...
Olsun günü yarıladık bitecek pazarteside
Ayy ne güzel canım güzelce vakit gecirmişsiniz
Tabi biticek aslında düşününce burada konusmaya baslayalı bile ne kadar zaman gectiaslında zaman su gibi akıp geciyor hele biz bu yılın sonuna gelelim daha yi anlarız inşallah son 17 gün dedigimiz günler gelecek
Bugün ben de bu sene biterse daha kolay diye düşündüm. Düşünsene seneye baharda kışlık kıyafetleri annemizin evinde kaldırıcak, kendi evimizde açıcaz :) Öyle düşününce de içim buruldu bir yandan. Zor bir süreç olacak galiba..
ayyy kuzum ben hiç bunu düşünmemiştimşimdi daha da zamanın az kaldıgını düşündüm
sahi nasıl olacak bu aşamalar
az önce bir zamanlar en yakın arkadasım olan arkadasımı aradım..evlendi gitti uzaklara görüşemez olduk cok tuhaf oldum kızı 8 aylık olmusne zaman gecti bunca yıl dedim daha dün gibi o günler şaka gibi geldi kaynanam eşim sözleri..bekarlık baska keyfini cıkar diyo ama evlilik cok daha baska diyerekte ekledi sohbetlerimiz bile degisiyor artık ayyy ben yine duygusala baglıyorum
Hakikaten ikisi de bambaşka. O kadar zaman bekleyeceğiz evlenmek için, Allah yerimize yakıştırsın, pişman etmesin rabbim. Bekarken de başka başka hayalleri oluyor insanın... Evli olduktan sonra da bambaşka... Ay tüylerim diken diken oldu birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?