2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet canım 8 sene dolucak inşallah
Aminnnn canım aminnnnnn bu kadar sabrettik bekledikkk inşallah sabrımızın sabrımızın sonunu alıcaz. Muradımıa ericez. Bazen düşünüyorum. Allah koydu bu aşkı sevgiyi içimize. Neden sonunda mutlu olmuycağımız bi sevgiyi bi aşkı bize verirki. Ben çok inanıyorum buna. Çok sıkıntı çektik çok zor günler yaşadık gün geldi aylarca birbirimizi göremedik hep sabrettik. Aşkımızı umudumuzu hiç yitirmedik. Biz bunun karşılığını alıcaz ki. Çok mutlu olucaz. Allah büyük bizi görüyo içimizdeki sevgiyi aşkı görüyo. Herşey çok güzel olucak

Birşeyler yolunda gitmiyor gibi geliyor hep.
Bizle ilgili olmasada iş le ilgili özellikle...
İçim sıkılıyor 2 3 gündür.
Sağol canım sorduğun için.

Her şey yoluna girer inşallah, kafanı dağıtmaya çalışsan? Havalar da güzelleşiyor. Bi de spor yapmak insanı rahatlatıyor. Tavsiye ederim

Hoşgeldin günaydınnn Görmemişim yazdığını canım kusura bakma.
Havalardan tatlım çünkü benim üzerimde de var aynı şey 15-20 gündür. Canım hç bişi yapmak istemiyo. Ama umudunu yitirme canım. Bak günler geçiyo. Sevdiceğinlesin evlenmeye gün sayıyoruz. Bunları düşün tatlım morali hiç bişey için bozma. Günler geceler saatlar dakikalar saniyeler geçiyo. Birdaha bugünü bu saati bu dakikaları yaşayamıycaz. Moralini hiç bozma umutsuz olma canım. Anı yaşa.

İnşallah canımm
Bizim askerlik var daha, bu ağustosta

İnşallah canımm
Bizim askerlik var daha, bu ağustosta

Aynı zamanda gidicek benimkiside canım Birlikte bekliycez desene tatlım 6 ay yapıcak inşallah. Ama gel gör ki şimdiden stresi ve sıkıntısı başladı Nasıl atlatıcam bilemiyorum. Yakın yer olsun diye dua ediyorum gidip gelmesi kolay olsun diye. Ben onsuz hiç kalmadım ki

Her şey yoluna girer inşallah, kafanı dağıtmaya çalışsan? Havalar da güzelleşiyor. Bi de spor yapmak insanı rahatlatıyor. Tavsiye ederim

Sağolasın canım gerçekten güzel fikir.
Yağmur yağacak gibi ama yinede 1 saat sonra dediğin gibi bir çıkıp yürüsem iyi olucak :)

Olur mu öyle şey canım benim.
Günler geçiyor geçerken acıtıyor misali oldu benimki:)
Haklısın kesinlikle güç oldu bu yazdıkların çok teşekkür ederim.
Bu arada sizede Maşallah kocaman.
Bende başladığımızda 14 yaşındaydım :) Gerçi aya göre 13 ama nesee :))

Bu arada aslında yazmak istemedim canınızı sıkmayayım diye
Bu haftada yıllardır isteğim işin ben sınavına gireceğim.
Tüm duygular moraller alt üst anlayacağınız.:84::111:

Son düzenleme:
Tatlım bu sene son senen miydi senin okuldaki?
Ondan mı dertleniyorsun acaba?

Yok canım seneye benim son senem.
Ama bu hafta yıllardır gönülden isteğim mesleğin sınavı var.
En başta kpss kazanmam gerekiyordu yani 70 i geçmek.
Onu başardım.
Şimdi klavye ve mülakat. Yani katiplik.
Kalbimi sıkıştırıyorlar sanki ,...

Gizemim ne güzel işte yahuuu :) Enişte iş bulmuş, senin önünde güzel bir fırsat var. Sen katiplik mi düşünüyordun yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? O iş senin olacak, bunu hayal ederek gir lütfen sınava. Mutsuz, umutsuz olduğumuzda hepsini daha çok üstümüze çekiyoruz, malum.. O sınav senin için çocuk oyuncağı. Gireceksin ve alacaksın.

Off bu kadar da benzenir mi ya, aynıyız resmen
Biz de hiç ayrı kalmadık, evlerimiz 8 dakika yürüme mesafesinde. Sabah akşam birlikteyiz
Allah verir sabrını kuzum, destek oluruz birbirimize hem

Son düzenleme:

Canımsın yaa çok teşekkür ederim gerçekten. Evet canım katiplik.
Şu güne kadar hep kazanacağımı düşündüm aslında.
Ama torpilliler moral bozuyor.
Yazım güzel Eğer sıkıntı stres yapmadığım takdirde işim mülakata kalıyor.

Stres yapma canım stres hepsinin başdüşmanı. KAzanıcam başarıcam de sürekli. İnan beynin ona odaklanıyo. Dua et bol bol.
Ben böyle zamanlarda biraz komik belki ama bende işe yarıyo. Aynanın karşısına geçiyorum. İyice yaklaşıyorum gözlerimin içine bakıyorum dikkatlice ben bu işi başarıcam yapıcam diyorum hep tekrar ediyorum kendimi inandırana kadar ve hep o işlerde başarılı olmuşumdur canım. Tabi herkeste aynı etki yapar mı bilemem ama bi dene

Güzel bir yöntem canım bende deneyeceğim kesinlikle :)
Teşekkür ediyorum canım sanada.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Benden başka aramızda girecek olan var mı peki?

Off bu kadar da benzenir mi ya, aynıyız resmen
Biz de hiç ayrı kalmadık, evlerimiz 8 dakika yürüme mesafesinde. Sabah akşam birlikteyiz
Allah verir sabrını kuzum, destek oluruz birbirimize hem

İnşallah canım vericek sabrını oyyy ne güzel 8 dk. Bizim malesef öyle değil 1 saat var aramızda Allahtan telefon var yoksa napardık

Canım sen bize sınav tarihini söyle, biz senin için dua edelim. Sakın stres yapma, kendini telkin et. Kendine inan.

Ben şimdi kahvaltıya gidiyorum kuzular, unutmayın beni

Afiyet bal şeker olsun tatlım.

Güzel bir yöntem canım bende deneyeceğim kesinlikle :)
Teşekkür ediyorum canım sanada.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Benden başka aramızda girecek olan var mı peki?

Ben girmiycem canım

Hayırlısı olsun canım,olmayıncada üzülme hayırlısı buymuş de. Mutlaka bi kapı kapanır bir tanesi açılır.

Mutella afiyet olsun canım..
Bende çıkıyorum kızlar işlerim var öpüldünüz

Görüşürüz canım, kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…