Evet gerçekten, 16 yaşımı iple çektiğimi hatırlıyorum, 18 olduğuma inanamamıştım
Ben de 17 yaşındaydım sevgili olduğumuzda. Maşallah uzun süredir devam eden bi ilişki sizinki de
Muradımıza erelim inşallah, hayırlısıyla bir ömür mutlu olalım inşallaaah
Noldu Gizemcim?? Neden mutsuzsun?
Birşeyler yolunda gitmiyor gibi geliyor hep.
Bizle ilgili olmasada iş le ilgili özellikle...
İçim sıkılıyor 2 3 gündür.
Sağol canım sorduğun için.
Günaydınlar herkese...
Bir selam vereyim dedim
Birkaç gündür yazamıyorum...
Yazmayı çok istiyorum hep okuyorum ama şu sıra mutsuzlardayım.
Herşey umutsuz geliyor... Stres...Hiç birşey güzel olmayacak gibi.
İnşallah herşeyde hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
Mutlu olmanıza da bir o kadar çok seviniyorum
Evet canım 8 sene dolucak inşallah
Aminnnn canım aminnnnnn bu kadar sabrettik bekledikkk inşallah sabrımızın sabrımızın sonunu alıcaz. Muradımıa ericez. Bazen düşünüyorum. Allah koydu bu aşkı sevgiyi içimize. Neden sonunda mutlu olmuycağımız bi sevgiyi bi aşkı bize verirki. Ben çok inanıyorum buna. Çok sıkıntı çektik çok zor günler yaşadık gün geldi aylarca birbirimizi göremedik hep sabrettik. Aşkımızı umudumuzu hiç yitirmedik. Biz bunun karşılığını alıcaz ki. Çok mutlu olucaz. Allah büyük bizi görüyo içimizdeki sevgiyi aşkı görüyo. Herşey çok güzel olucak
İnşallah canımm
Bizim askerlik var daha, bu ağustosta
Belli bir neden hem var hem yok canım.
İş mevzuları ama genel olarak...
Her şey yoluna girer inşallah, kafanı dağıtmaya çalışsan? Havalar da güzelleşiyor. Bi de spor yapmak insanı rahatlatıyor. Tavsiye ederim
Hoşgeldin günaydınnn Görmemişim yazdığını canım kusura bakma.
Havalardan tatlım çünkü benim üzerimde de var aynı şey 15-20 gündür. Canım hç bişi yapmak istemiyo. Ama umudunu yitirme canım. Bak günler geçiyo. Sevdiceğinlesin evlenmeye gün sayıyoruz. Bunları düşün tatlım morali hiç bişey için bozma. Günler geceler saatlar dakikalar saniyeler geçiyo. Birdaha bugünü bu saati bu dakikaları yaşayamıycaz. Moralini hiç bozma umutsuz olma canım. Anı yaşa.
Tatlım bu sene son senen miydi senin okuldaki?
Ondan mı dertleniyorsun acaba?
Sağolasın canım gerçekten güzel fikir.
Yağmur yağacak gibi ama yinede 1 saat sonra dediğin gibi bir çıkıp yürüsem iyi olucak :)
Olur mu öyle şey canım benim.
Günler geçiyor geçerken acıtıyor misali oldu benimki:)
Haklısın kesinlikle güç oldu bu yazdıkların çok teşekkür ederim.
Bu arada aslında yazmak istemedim canınızı sıkmayayım diye ama asıl sıkıntım sevdiğimm işten çıkmıştı. Onun üzülmesiyle ben daha da üzüldüm son 1 ayda. Allaha şükür Dün bir iş buldu başladı.
Bu haftada yıllardır isteğim işin ben sınavına gireceğim.
Tüm duygular moraller alt üst anlayacağınız.:84::111:
Aynı zamanda gidicek benimkiside canımBirlikte bekliycez desene tatlım 6 ay yapıcak inşallah. Ama gel gör ki şimdiden stresi ve sıkıntısı başladı Nasıl atlatıcam bilemiyorum. Yakın yer olsun diye dua ediyorum gidip gelmesi kolay olsun diye. Ben onsuz hiç kalmadım ki
Gizemim ne güzel işte yahuuu :) Enişte iş bulmuş, senin önünde güzel bir fırsat var. Sen katiplik mi düşünüyordun yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? O iş senin olacak, bunu hayal ederek gir lütfen sınava. Mutsuz, umutsuz olduğumuzda hepsini daha çok üstümüze çekiyoruz, malum.. O sınav senin için çocuk oyuncağı. Gireceksin ve alacaksın.
Sağolasın canım gerçekten güzel fikir.
Yağmur yağacak gibi ama yinede 1 saat sonra dediğin gibi bir çıkıp yürüsem iyi olucak :)
Olur mu öyle şey canım benim.
Günler geçiyor geçerken acıtıyor misali oldu benimki:)
Haklısın kesinlikle güç oldu bu yazdıkların çok teşekkür ederim.
Bu arada sizede Maşallah kocaman.
Bende başladığımızda 14 yaşındaydım :) Gerçi aya göre 13 ama nesee :))
Bu arada aslında yazmak istemedim canınızı sıkmayayım diye
Bu haftada yıllardır isteğim işin ben sınavına gireceğim.
Tüm duygular moraller alt üst anlayacağınız.:84::111:
Stres yapma canım stres hepsinin başdüşmanı. KAzanıcam başarıcam de sürekli. İnan beynin ona odaklanıyo. Dua et bol bol.
Ben böyle zamanlarda biraz komik belki ama bende işe yarıyo. Aynanın karşısına geçiyorum. İyice yaklaşıyorum gözlerimin içine bakıyorum dikkatlice ben bu işi başarıcam yapıcam diyorum hep tekrar ediyorum kendimi inandırana kadar ve hep o işlerde başarılı olmuşumdur canım. Tabi herkeste aynı etki yapar mı bilemem ama bi dene
Ben şimdi kahvaltıya gidiyorum kuzular, unutmayın beni
Off bu kadar da benzenir mi ya, aynıyız resmen
Biz de hiç ayrı kalmadık, evlerimiz 8 dakika yürüme mesafesinde. Sabah akşam birlikteyiz
Allah verir sabrını kuzum, destek oluruz birbirimize hem
Canımsın yaa çok teşekkür ederim gerçekten. Evet canım katiplik.
Şu güne kadar hep kazanacağımı düşündüm aslında.
Ama torpilliler moral bozuyor.
Yazım güzelEğer sıkıntı stres yapmadığım takdirde işim mülakata kalıyor.
Ben şimdi kahvaltıya gidiyorum kuzular, unutmayın beni
Güzel bir yöntem canım bende deneyeceğim kesinlikle :)
Teşekkür ediyorum canım sanada.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Benden başka aramızda girecek olan var mı peki?
Ben girmiycem canım
Hayırlısı olsun canım,olmayıncada üzülme hayırlısı buymuş de. Mutlaka bi kapı kapanır bir tanesi açılır.
Mutella afiyet olsun canım..
Bende çıkıyorum kızlar işlerim var öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?