Canım sen bize sınav tarihini söyle, biz senin için dua edelim. Sakın stres yapma, kendini telkin et. Kendine inan.
Afiyet bal şeker olsun tatlım.
Ben girmiycem canım
Hayırlısı olsun canım,olmayıncada üzülme hayırlısı buymuş de. Mutlaka bi kapı kapanır bir tanesi açılır.
Mutella afiyet olsun canım..
Bende çıkıyorum kızlar işlerim var öpüldünüz
Ben de kaçıyorum kızlar, röportajım var daha, hazırlanmam lazım
Öpüyorum kocaman
Akşam gelmeye çalışırım.
Sağolasın canım benim.
Bu pazar 11:40 ta gireceğim inşallah.
Klavye sınavına. Asıl önemli olan bunu geçip mülakat o ne zaman bilmiyorum ama 6 ya da 7 nisanda yapılır.
Bir yandan zaten çalışmayı bırakmıyorum bu 3 gün okulada gitmeyeceğim.
Bol bol yazayım :)
Bu arada topikte ayrılıklardan konuşulmuş baba evinden falan.
Ben normalde öyle ağlamam derim ama kendim den ne tepki gelir bilmiyorum :)))
Bu arada kınayı da hiç sevmiyorum
Ya o çok değişik bir duygu bence... Ben bugün bile düşününce boğazım düğümleniyor.
Ben kına istiyorum valla :) Bizde zaten çok abartmazlar olayı. Daha çok eğlence havasında geçer kınalar. Bazı yörelerde yas havasında olduğunu duymuştum
Günaydın güzeller :)
Aynen canım, bir hafta da yetmez bize, yetmiyor da zaten. ama gelecekler nasılsa değil mi? Onu bekliyoruz zaten. Bir de biz 4,5 senedir hiç aynı şehirde olmadık, hep uzaktık birbirimizden, alışmamız gerek aslında ama ben yine tutamıyorum kendimi o giderken
Selam kızlarr :) yalnız değilsin sanırımm bende 2014 gelini olucam nasipse haziran gibi sanırsam :)
4 yıllık bir ilişkinin ardından geçtiğimiz günlerde evlilik teklifimi aldım ve istemeye gelecekler heyecan diz boyu :)
o değilde gün geçtikçe korku basıyo beni ya :18:
Canım ben normal kınayı sevmiyorum kına geceleri bizde de eğlenceye odaklı geçer.
Dediğin gibi bazı yöreler yas havasında ya da sürekli sıralı adetlerle.
Bizde de eğlenceye başlanır son 1 saat kala falan kına yakılır o kadar. sonra gene eğlenceye devam :)
Ben kınanın kokusunu hiç sevmiyorum.
Merhaba kızlarrrr... Dün sinir oldum ya , okuyorum yazılanları ama bir türlü yazamadım, tam cevap yazmaya başlıyorum bi iş çıkıyor , çıkıyorum. Sonra yine aynı yine aynı.. O kadar yoğun geçiyor ki günler.. Tek iş olsa sorun değil de, sabahları eğitimdeyiz, akşam iş, sonra okul.. Bin parçaya bölündüm.. Nisan sonuna doğru biraz rahatlayacağım inşallah... Eğitim bitiyor en azından..
Bebişim bizim kaderimiz de hep hasret çekmek herhalde... Bizim de 2 sene oldu sdc ilk iki ay aynı şehirdeydik...her gidiş geliş de ağlayarak zaten
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun, tebrik ederiz... Ben de daha evlilik teklifi alamadım ama ( aldım da telefonda yani :)) 2 hafta sonra tanışmaya geliyorlar inşallah... Heyecanlıyım ama heyecanımı yaşayacak bile fırsat bulamıyorum bu aralarher şey dağınık kafamda...
Günaydınlar herkese...
Bir selam vereyim dedim
Birkaç gündür yazamıyorum...
Yazmayı çok istiyorum hep okuyorum ama şu sıra mutsuzlardayım.
Herşey umutsuz geliyor... Stres...Hiç birşey güzel olmayacak gibi.
İnşallah herşeyde hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.
Mutlu olmanıza da bir o kadar çok seviniyorum
Bu ne yoğunluk tatlım yahuuuu... Çok yüklenmişsin kendine. Sakın beslenmeni ihmal etme, yorgunluktan hasta olursun. Kıyamam valla...
Sağol tatlım.. Sorma zaten bir de bu arada sürekli hastanelerdeyim.. Rahatsızlığım ne bilmiyorum ama sindirim sistemiyle ilgili bi sıkıntı.. Bir aydır devam ediyordu, şimdi tahliller filan uğraşıyoruz .. Cmt yine kontrolum varbu son olsun inşallah.. Bıktım valla ... Bi de tetkikler için diyet uyguluyorlar, her istediğimi yiyemiyorum, en zor kısmı da o oluyor sürekli böyle diyet uygulamak zorunda olanlara Allah sabır versin dedim valla... Sağlığımıza ne kadar şükretsek az..
Can sıkmak yokkk Perim hersey çok güzel olacak bak hepimizde dua ederiz dimi kızlar
Kızlarrrr sabah sabah ne güzel sohbet etmişsiniz maşallah ben gec kaldım :26:
Sağol tatlım.. Sorma zaten bir de bu arada sürekli hastanelerdeyim.. Rahatsızlığım ne bilmiyorum ama sindirim sistemiyle ilgili bi sıkıntı.. Bir aydır devam ediyordu, şimdi tahliller filan uğraşıyoruz .. Cmt yine kontrolum varbu son olsun inşallah.. Bıktım valla ... Bi de tetkikler için diyet uyguluyorlar, her istediğimi yiyemiyorum, en zor kısmı da o oluyor sürekli böyle diyet uygulamak zorunda olanlara Allah sabır versin dedim valla... Sağlığımıza ne kadar şükretsek az..
İyiyim canım sen nasılsın =)
Canım cok gecmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Geçmiş olsun bebişim sana da. Cumartesi kontrolden sonra haber ver bize mutlaka. Merak ederim ben.
Biraz ökrüsük dışında iyiyim canım. Muhabbete devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?