2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım sen bize sınav tarihini söyle, biz senin için dua edelim. Sakın stres yapma, kendini telkin et. Kendine inan.

Afiyet bal şeker olsun tatlım.

Sağolasın canım benim.
Bu pazar 11:40 ta gireceğim inşallah.
Klavye sınavına. Asıl önemli olan bunu geçip mülakat o ne zaman bilmiyorum ama 6 ya da 7 nisanda yapılır.
Bir yandan zaten çalışmayı bırakmıyorum bu 3 gün okulada gitmeyeceğim.
Bol bol yazayım :)

Bu arada topikte ayrılıklardan konuşulmuş baba evinden falan.
Ben normalde öyle ağlamam derim ama kendim den ne tepki gelir bilmiyorum :)))
Bu arada kınayı da hiç sevmiyorum

İnşallah canım sağolasın.
Kolay gelsin canım sanada

Ben de kaçıyorum kızlar, röportajım var daha, hazırlanmam lazım
Öpüyorum kocaman
Akşam gelmeye çalışırım.

Ya o çok değişik bir duygu bence... Ben bugün bile düşününce boğazım düğümleniyor.
Ben kına istiyorum valla :) Bizde zaten çok abartmazlar olayı. Daha çok eğlence havasında geçer kınalar. Bazı yörelerde yas havasında olduğunu duymuştum

Canım ben normal kınayı sevmiyorum kına geceleri bizde de eğlenceye odaklı geçer.
Dediğin gibi bazı yöreler yas havasında ya da sürekli sıralı adetlerle.
Bizde de eğlenceye başlanır son 1 saat kala falan kına yakılır o kadar. sonra gene eğlenceye devam :)
Ben kınanın kokusunu hiç sevmiyorum.

Merhaba kızlarrrr... Dün sinir oldum ya , okuyorum yazılanları ama bir türlü yazamadım, tam cevap yazmaya başlıyorum bi iş çıkıyor , çıkıyorum. Sonra yine aynı yine aynı.. O kadar yoğun geçiyor ki günler.. Tek iş olsa sorun değil de, sabahları eğitimdeyiz, akşam iş, sonra okul.. Bin parçaya bölündüm.. Nisan sonuna doğru biraz rahatlayacağım inşallah... Eğitim bitiyor en azından..

Bebişim bizim kaderimiz de hep hasret çekmek herhalde... Bizim de 2 sene oldu sdc ilk iki ay aynı şehirdeydik... her gidiş geliş de ağlayarak zaten

Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun, tebrik ederiz... Ben de daha evlilik teklifi alamadım ama ( aldım da telefonda yani :)) 2 hafta sonra tanışmaya geliyorlar inşallah... Heyecanlıyım ama heyecanımı yaşayacak bile fırsat bulamıyorum bu aralar her şey dağınık kafamda...

Ay yanlış anlamışım
Ben de sevmem kokusunu, hemen yıkarım elimi. Kendi kınamda da öyle olur büyük ihtimalle :)

Bu arada aşağıda envymemin adını görüyorum, hoşgelmiş o da :)

Kızlar bu arada evden ayrılmanın zorluğu hakkında konuşulmuş, bnm için çok zor olmayacak galiba.. Liseden beri hep ailemden ayrı olduğum için, o zamanlarda atlattım herhalde evden ayrılma psikolojisini .. Hatta uzun zamandırilk kez ailemi yanında yaşıyorum, şimdi tuhaf geliyor bana, yalnız yaşamaya o kadar alışmıştım ki, burası evim değilmiş gibi... Ama tabi evlilik çok farklı, onun duygu yoğunluğu bir başkadır herhalde...

Bu ne yoğunluk tatlım yahuuuu... Çok yüklenmişsin kendine. Sakın beslenmeni ihmal etme, yorgunluktan hasta olursun. Kıyamam valla...

Can sıkmak yokkk Perim hersey çok güzel olacak bak hepimizde dua ederiz dimi kızlar
Kızlarrrr sabah sabah ne güzel sohbet etmişsiniz maşallah ben gec kaldım :26:

Bu ne yoğunluk tatlım yahuuuu... Çok yüklenmişsin kendine. Sakın beslenmeni ihmal etme, yorgunluktan hasta olursun. Kıyamam valla...

Sağol tatlım.. Sorma zaten bir de bu arada sürekli hastanelerdeyim.. Rahatsızlığım ne bilmiyorum ama sindirim sistemiyle ilgili bi sıkıntı.. Bir aydır devam ediyordu, şimdi tahliller filan uğraşıyoruz .. Cmt yine kontrolum var bu son olsun inşallah.. Bıktım valla ... Bi de tetkikler için diyet uyguluyorlar, her istediğimi yiyemiyorum, en zor kısmı da o oluyor sürekli böyle diyet uygulamak zorunda olanlara Allah sabır versin dedim valla... Sağlığımıza ne kadar şükretsek az..

Canım cok gecmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

Geçmiş olsun bebişim sana da. Cumartesi kontrolden sonra haber ver bize mutlaka. Merak ederim ben.

Gizemim sen de hiç moralini bozma, yapacaksın, geçeceksin inşallah bu sınavı.. Biz de dua edeceğiz sana, hayırlısıyla olacak inşallah... Olmazsa da hakkında hayırlısı buymuş demekki diyeceğiz .. Hem bu tek şansın değil ya, şimdi olmazsa bir sonrakine olur... Ama sen bu sınava olacak, yapacağım diyerek gir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…