- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Valla mı canım oyyy ozaman senin işin azcıkın daha kolayGerci etrafımda gördügüm kadarıyla sadece ayrılmak zor oluyor ama kendi yuvana gelince benimsiyormussun hatta annemlere gelince evime gitmek istiyorum diyeni çok gördüm Ahhh ahh zaman bir gecsede ben razıyım herseye sevdigim olsunda
Günaydııın
Benim içim aşk dolamıyor çünkü günler geçtikçe vizeler yaklaşıyor
Kızlar doğum günüm 28 Nisan ve ben o gün evlenme teklifi alacakmışım gibi hissedyorum
ya açıkçası bende diyorum anneme evimde daha rahatım diye ama şimdi şöylede bir gariplik var annemde senin orda bende daha rahat ediyorum diyor izmirin güzelliğinden olsa gerekyapacak bişey yok yani alıştık alışamadık derken onlarda aynı yollardan geçmiş olacak hayat kazanıyoruz napalım
İnşallah alırsın tatlım ben yıldönümümüzde almıştım doğum günümde özellikle istemedim gerçi ısmarlama olmadı ama ilk başta konuşurken söylemiştim doğum günümde etme sakın diyeahh herşeyimiz 26 mayıs nikahımızda o gün olsun isterdik ama işte nasip kısmet
Bak sen böyle diyince ben izmiri dahada merak eder oldum amaaaa
Dogru söylüyorsun canımmm
Eee neler yapıyorsun bugün
tatlım herşeyi yapıp arkasından yazıyorum kusuruma bakmabugün anneciğimi istanbula yolculadım sonra sınava girip 100ü alıp geldim hahahha ah ahh şimdi gene sınava çalışacağım yarın gene var yahuuuu
Günaydın kızoşlar :) Hava çok sıkıcı, hiç çalışmak istemiyorum, battaniyenin altına kıvrılmak istiyorum.
Kızlar kimse yok mu?
Kafam çok karışık
Ay yanlış anlamışım
Ben de sevmem kokusunu, hemen yıkarım elimi. Kendi kınamda da öyle olur büyük ihtimalle :)
Bu arada aşağıda envymemin adını görüyorum, hoşgelmiş o da :)
Can sıkmak yokkk Perim hersey çok güzel olacak bak hepimizde dua ederiz dimi kızlar
Kızlarrrr sabah sabah ne güzel sohbet etmişsiniz maşallah ben gec kaldım :26:
Gizemim sen de hiç moralini bozma, yapacaksın, geçeceksin inşallah bu sınavı.. Biz de dua edeceğiz sana, hayırlısıyla olacak inşallah... Olmazsa da hakkında hayırlısı buymuş demekki diyeceğiz .. Hem bu tek şansın değil ya, şimdi olmazsa bir sonrakine olur... Ama sen bu sınava olacak, yapacağım diyerek gir...
Biraz ökrüsük dışında iyiyim canım. Muhabbete devam :)
Bak sen böyle diyince ben izmiri dahada merak eder oldum amaaaa
Dogru söylüyorsun canımmm
Eee neler yapıyorsun bugün
Kızlar kimse yok mu?
Kafam çok karışık
Canım hastamıydın çok geçmiş olsun ama daha iyi olmana sevindim.
Nasılsınız bu arada canlarım
Bugün kalktım odamda temizliğe giriştim.
Bazaları açtım kaldırdım herşeyi atılcakları buldum attım derken sildim süpürdüm çeyizlerimi düzenledim ortalıkta duranlara yer açtım.
Yemek yaptım kendime göre (Evde tek olunca).
Dinlenirken dedim bir kk geleyim
Kızlar kimse yok mu?
Kafam çok karışık
Hatuncum sen neler yapmışsın yahuuuu :) Ellerine sağlık canım. Ben bugün daha kötü oldum. Hiç kafamı tutamıyorum, ama mecburen işteyim. Bir de yoğun bir gün
Noldu tatlım? Kötü bir şey yoktur umarım.
Ah canım yaa kıyamam sana.
Bu sene valla noldu bize kurtulamadık rahatsızlıktan.
Allah'ım beterinden saklasın.
Perşembeleri yoğun olur dediğin gibi canım.
Yarın biraz daha gevşersin umarım.
Amin canım, ama her yerim kırılıyor vallaa...
Bizde günü gününe uymuyor. Bugün çok iyi çalışamadığım için işler yarına kaldı. Bakalım bir şekilde halledicez artık. Sadece eve gidip yatmak istiyorum şu anda.
Dediğin gibi eve gidince uyursun uyku iyi gelir.
Üzüldüm gerçekten caım ya.
Mesai kaçta bitiyor.
17.20 canım, az kaldı sayılır, ama o bir saat hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bana. Senin çalışmalar nasıl gidiyor?
Az kalmış canım birazcık daha sabır canım.
İyi gidiyor diyelimGerçi bugün daha birşey yapamadım yorulmuşum
Hatta bende 5 gibi falan uzanmayı düşünüyorum canım en azından 1 saat kadar.
Burda da hava sağsam mı yağmasam mı kararsız :)
Kızlar kimse yok mu?
Kafam çok karışık
Evet canım kokusu kötüüü, bayılmazsam iyi :26:
Canım benimm Sağolasın
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizin hakkında her zaman hayırlısı olsun.
İnşallah canım herşey için teşekkür ederim.
Canım hastamıydın çok geçmiş olsun ama daha iyi olmana sevindim.
Canım güzel izmiri mize her zaman bekleriz
Hayırdır canım kafan neden karışık.
Nasılsınız bu arada canlarım
Bugün kalktım odamda temizliğe giriştim.
Bazaları açtım kaldırdım herşeyi atılcakları buldum attım derken sildim süpürdüm çeyizlerimi düzenledim ortalıkta duranlara yer açtım.
Yemek yaptım kendime göre (Evde tek olunca).
Ohhh temizlikler yapıldı heebizim evede bekleerizz
Ahh canım en cok gitmek istedigim yer İzmir
Dinlenirken dedim bir kk geleyim
Hatuncum sen neler yapmışsın yahuuuu :) Ellerine sağlık canım. Ben bugün daha kötü oldum. Hiç kafamı tutamıyorum, ama mecburen işteyim. Bir de yoğun bir gün
Noldu tatlım? Kötü bir şey yoktur umarım.
Canım gecmiş olsun hastamısın öksürüyorum diyordun :26:
Edoşum fenalardayım...
Öksürük arttı, halsizlik var, her yanım ağrıyor. Kafamı tutamıyorum.
Oyyy canım ya kıyamam sana45 dk kadar zaman kaldı az sabır evin uzak mı işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?