2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok iş yapmışsın, yorulman normal. Sen de uzan tatlım, dinlenirsin azıcık.
Burası da bir garip, güneş açıyor, kapatıyor, deli bir rüzgar esiyor.

Sağolasın canım.

Eda'cımmm canımm sanada selam vereyim.
İyisindir inşallah .
Ben kaçıyorum akşama mutlaka gelmeye çalışacağımm

Kendinize iyi bakınnn

Edoşum fenalardayım...
Öksürük arttı, halsizlik var, her yanım ağrıyor. Kafamı tutamıyorum.

bende aynıyım ebiscim öksürük burnum akıyor her yerim ağrıyor toparlanayım derken gene kötüleştim. kulağım hala duymuyor kızlar benim ya.. doktora sordum 20 günü geçerse işitme testi yapılması lazım dedi :2:

Uzak edoşum yaaa.. Bindiğim yere hep dolu geliyor, ayakta gidiyorum. Yaklaşık 40-45 dk sürüyor.
Bittim ben ...

Ovv canım deme ya inşallah şansına boş gelmiştir..

Sağolasın canım.

Eda'cımmm canımm sanada selam vereyim.
İyisindir inşallah .
Ben kaçıyorum akşama mutlaka gelmeye çalışacağımm

Kendinize iyi bakınnn

Caanımmm nasılsın

Suraaa inşallah iyi olursun canım hiç mi duymuyor

Ovv canım deme ya inşallah şansına boş gelmiştir..

Caanımmm nasılsın

Suraaa inşallah iyi olursun canım hiç mi duymuyor

yok duyuyor az biraz da basınç var kulağımda ya. kendimi çok halsiz hissediyorum inadınada sınav dönemim :99:

Yok canım annemlerle sohbete daldım kaçtı uyku :26:
Sen neler yaptın bakalım

Olsun canım oda güzel olmus
Paramı aldımmm daha dogrusu sevdigim kurtardı paramızı
Yarın eminönüne mi (çeyiz alışverişine ) gitsem diyorum :26:

Son düzenleme:

Canımm güzel bir haber bu senin adına sevindim.
Emeğinin karşılığını aldın sonuçta.
Valla iyi gelecekse neden olmasın git tabi oh gezmişte olursun

Canımm güzel bir haber bu senin adına sevindim.
Emeğinin karşılığını aldın sonuçta.
Valla iyi gelecekse neden olmasın git tabi oh gezmişte olursun

Çok şükür canım alamayacagım sanıyordum
Gidiyim dimi ayy inşallah hava yarın güzel olurda fikrim degismez tabi daha sevdigimin haberi yok gecen gidicektim o vazgecirdi tek basına ne yapacaksın diye ama ben ya onunla yada tek alışveriş yapmayı seviyorum :26:
Simge nerelerde 2-3 gündür göremedim :44:

Git vallahi canım stres atarsınn
İnsan bazen tek başına dolaşınca kafa dinliyor valla :)
Eğer müsaitse oda gelir belki enişteyle birlikte ohh güzel bir gün geçirirsiniz.
Bende çok merak ediyorum ben neredeyse 1 haftadır görmüyorum merak ediyorum:44:

Valla sen böyle dedikce daha cok heves geldi Perim
Yok canım o malesef gelemez calışıyor :26: zaten bugünde parayı almak için izin alıp geldi :26:
Haftasonu görüşürsünüz inşallah canım sınavda gecsin Rabbimin izniyle

Canım görmüyorum derken Simgem den bahsettim Simge diye de yazmıştım ama çıkmamış nedense :44:
Bizimkiyle daha dün akşam birlikteydik
Ama gene özledim

Edamm canımm bu arada biz kameradan ablamla görüşeceğizz bir anda çıkarsam kusura bakma lütfen.
8 dedik çünkü. Annemler yanıma geldiğinde çıkmak zorunda kalacağım yanlış anlama sakın.
Söyleyim dedim, Gene gelirim canım şimdiden kusura bakma.

Canım görmüyorum derken Simgem den bahsettim Simge diye de yazmıştım ama çıkmamış nedense :44:
Bizimkiyle daha dün akşam birlikteydik
Ama gene özledim

İlahi canım bende sandım enişteyi benimde baya dalgınlıgıma gelmiş sanırım kardeşimle kavga etmiştim de
He he sizi sizi
Tamam canım görüşürüz yine iyi sohbetler size

Olsun sen basarıyorsun cok şükür Kulagında gececek inşallah..bugün de sınav vardı dimi nasıl gecti

güzel geçti tatlım saflığıma denk gelip işlemi yanlış yoldan götürdüm birinin sonuna kadar gelip çıkaramadım sonucu yüz karasıyım resmen

Git git tatlım ay ben benimkine diyorum da yokkk sen koy paranı kenara alırız yazın diyor paramız olsunda tıkır tıkır yürür çeyiz alışverişi diyor bende seviyorum alışverisi ama öyle çok bakmalara gelemem bel ffıtığı varya acıya dönüşüyor o nedenle mümkün olsa bir robota isteklerimizi zevklerimizi yükleyip göndereceğiz alışverişe

Son düzenleme:

Olsun sonuc güzel olsunda canım hayırlısıyla bitsin sınavların
Benimkide aynı canım demek bu hep böyle ne gerek var diyor bazen toplu alırız diyor sonra bakıyo ben alınca mutlu oluyorum dayanamıyo gerci baya baya alıstı oda kaptırdı son zamanlarda kendini Dikkat et canım kendine saglıgından hiçbirşey önemli degil tabi

noldu mutella umarım kötü bişey yoktur..

Hayırdır canım kafan neden karışık.

Noldu tatlım? Kötü bir şey yoktur umarım.

Ne oldu mutella :44:

Kızlar bana fikir verin ne olur ya

Şimdi ben Sosyoloji 3. sınıftayım, okulum bitmesine 1 sene var. Alttan hiç dersim yok, ortalamam da gayet iyi. Seneye derslerimizin en fazla 4 olacağını öğrendik. Bu sene üst sınıflarla bi kaç ders alıyoruz zorunlu olarak. Seneye rahat etmemiz sağlanmış olacak bu sayede. Tahmin edeceğiniz üzere seneye benim KPSS çilem var. Bunun için kursa gitmeyi düşünüyorum. Bu başlı başına büyük bir stres ve maddi olarak masraf demek. İkinci olarak Aile Danışmanlığı var hedeflerim arasında ve bunun da sertifika programı var. O sertifikayı almam gerekiyor ve açılan programların en ucuz olanı 3500 liraydı şimdiye kadar. Etti mi 2 kurs/2 masraf şimdiden? Sonra bir de İş ve Meslek danışmanlığı var olmak için çabaladığım ve gerçekten çok istediğim. Bunun da sınavına girmek istiyorum. Sınava girmek de maddiyat istiyor az da olsa. Geçtiğimiz gün iş ve meslek danışmanı bi arkadaşımla konuştum, kesinlikle ingilizce sınavına gir ve belgeni al diyor. İş ve meslek danışmanlığına kadro geldiği an avantajlı duruma gelirsin diyor. Şimdi bir de ingilizce kursu çıktı başıma. Aslında bunu erteleyebilirim. Evet çok istiyorum hepsini yapmak ama düşünmek bile beni çok yordu. Asıl konu şu, biz seney, okulum biter bitmez evlenmeyi düşünüyorduk sevgilimle. Maddi kısmını şu yüzden dşündüm, bu yaz abim evlenevlendirecekler. Hem bu kadar kurs masrafı ve üstüne ikinci bir düğün için ailem toparlanamayabilir. Ayrıca tüm bu tanışma, isteme, söz, nişan koşturmacası da seneye ben bu sınavlara hazırlanırken ve okulum da devam ederken olacak. Hepsini başarabilir miyim emin değilim. ::26: Kpss'den iyi bir puan almazsam tüm bu isteklerim, hayallerim boşa gidecek. Tüm bu durumlar göz önüne alındığında, mantıklısının bir sene ertelemek olduğunu düşünüyoruz evliliğin. Ama bir yandan da istiyorum Bir sene daha uzarsa bozulmasından korkuyorum. Sanki her evlenen senelerce mi hazırlanıyor evliliğe, her şeyleri tam mı oluyor, eksik olsun diyorum kendi kendime. İş durumum netleşirse her şeyin çok daha güzel olacağını da biliyorum. Kafam çok karışık. Sizce ertelemeli miyiz evliliği?

Oyy canım benim yaaa
Hazırlıklarnız ne durumda peki hani dügün masrafı dışında birde çeyiz vs varmı yoksa cogunu aldınız mı ?
Valla ben normalde beklemeyin evlenin derdim ama şu durumda 3 kursu duyunca kaldım öyleee..ve hepside senin için önemli kurslar..Herseyi yavas yavas yasasanız mesela bu sene abinin dügünü seneye senin sözün ve kursların birkac ay sonra nişanın 2015 nisan mayıs gibi dügün hem çok ileri tarih gibide degil.. Peki ya kurslardan gecici süre için vazgecersen çalışma imkanın nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…