2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

geçmiş olsun tatlım ya Allah şifalık versin.. dinlen bol bol ben sınav döneminde yakalanıp dinlenemedim hastalığım geçti ama hala halsizim..

çok çok geçmiş olsun tatlımmm... ( dikkat et kendine, iyi ol çabucak inşallah... Allah şifa versin bebişimm

geçmiş olsun tatlım ya Allah şifalık versin.. dinlen bol bol ben sınav döneminde yakalanıp dinlenemedim hastalığım geçti ama hala halsizim..

çok çok geçmiş olsun tatlımmm... ( dikkat et kendine, iyi ol çabucak inşallah... Allah şifa versin bebişimm

Teşekkür ederim canlarım. Sana da geçmiş olsun şura.

günaydın kızlarrrrr izmir'de hava güzel herkese mutlu mutlu sevdicekli günlerrr

Son düzenleme:

Canım benim cok gecmiş olsun dikkat et kendine ilaclarını iç iyi olacaksın inşallah yat dinlen

Ayy inanırmısın bende ondan cok korkarım zaten tuhaf rüyalarım var birde rüyamda görmezsem artık evlenene kadar ölürüm

Günaydın kızlar
Mis gibi bir hava var Allah'ım içim aşk doluyo böyle bahar havasında ya
Tam sevdiceğimle gezmelik hava
Geçmiş olsun ebiss ve şura Allah bian önce şifa versin fıstıklar..
Nasılsınsınız kızlar

Evet canım inşallah bozulmaz havalar cok güzel

ah nasıl olayım yarın 3 tane sınav ben bu güzel havada tıkıldım eve ders çalışıyorum

Ah kıyamam sana canım :) kolay gelsin tatlım :) az kaldı sık dişini

evet perşembe günü 18,30dan sonra gün benim günüm koşup zıplayacağım kırlarda bu modda olucam işte of sıkıldım be iki haftadır aaaaa oku oku oku çıldırcam

Son düzenleme:
Bozulmaz tatlım artık hatta daha da sıcaklar ama sıcaklamasın ben çok sıcak sevmiyorum böyle ideal herşey giyilebilir
Hatta yaz yağmurları bile çok güzel olur

İnşallah canım artık korkar oldum valla güvenemiyorum havaya
Ayy evet bu hava cok güzel gez gezebildigin kadarr

Kızlarrr dün yer gök aşk dizisini izlediniz mi ? orada sevda sanırım adı onun yatak odasında serili olan yatak örtüsüne bayıldım.. krem ve kadifeydi sanırım son anda gördüm ve carpıldım nasıl bulucam ben onu :44:

evet perşembe günü 18,30dan sonra gün benim günüm koşup zıplayacağım kırlarda bu modda olucam işte of sıkıldım be iki haftadır aaaaa oku oku oku çıldırcam

Yaz okuluna kalmamak için mecbur canım az kalmılş hadi gene acısını çıkartıcaksın bol bol

İnşallah canım artık korkar oldum valla güvenemiyorum havaya
Ayy evet bu hava cok güzel gez gezebildigin kadarr

aynen canım gez gezebildiğin kadar ama sevdiceğimiz olmayınca tek başımıza gezemiyoruz

ben izlemedim görmedim canım kadife diyosan geçen özdilekteydim varsa oralarda özdilek git bi bak canım kadife gördüm yatak örtüleri pek güzeldi ama yatak örtüm var malesef

Kızlarrr bu dün aksam daha bir degisik gelmişti gözüme ama yinede begendim ben bunu acaba ne kadardır
Özdilekte varmıydı böyle düz canım varsa bakıım

birde bunu begeniyorumm bu model eskidi sanırım ama olsun peki sizce hangisi güzel.. şu ara alamam taksit olmadıkca ama yinede bunlar veya bunlara cok benzeyen olsun istiyorum =)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 674270 Kızlarrr bu dün aksam daha bir degisik gelmişti gözüme ama yinede begendim ben bunu acaba ne kadardır
Özdilekte varmıydı böyle düz canım varsa bakıım

Birsürü vardı canım hatırlamıyorum şuan tam ama yumuşacıktı onu hatırıyorum çünkü ellemekten kendimi alamamıştım
Bu biraz ağır gibi canım günlük kullanım için mi düşünüyosun ?

Canım ağır model istiyosun sanırım bence kadife olan daha güzel geldi gözüme ben boncuklu sevmediğim için sanırım
Ama sen kullanıcaksın tatlım hangisi içine siniyosa hangisini çok beğeniyosan onu al derim

kendimi aç kalmış kurt gibi hissediyorum ne görüp beğenirsem saldırıp alasım var :103:
Ah ah sorma canım aynıyım
Artık koyucak yer bulamıyorum odamın bütün köşeleri koli yığıntısı dolabımın üstü bazam, koyucak yerim olsa hemen göndericem ama yer sorunumuz var bu sene bitsin diye uğraşıyorum hep, askere gitmeden bitireyim askerde para biriktiririm, evimiz için mobilya için beyaz eşyalar için gelinlik için diyorum bakalım hangi birisine yetişicez ama en büyük avantajımız şu olucak, evlenmeye yakın alınıcak şeyleri şimdi alıp o masraflardan kurtuluyoruz yoksa birden alınca gerçekten çok pahalı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…