- 23 Ekim 2012
- 1.022
- 124
- 73
Kızlar ben geldim. Günlerdir yatıyorum, öksürükten boğulmak üzereyim.5 gündür antibiyotik tedavisi devam ediyor, bana msın demedi.. Bronşit, sinüzit ve üst solunum yolları enfeksiyonu olmuşum aynı anda. Yazdıklarınızı okudum ama halim yok, o yüzden cevap yazamıyorum. Hepinizi öpüyorum.
Kızlar ben geldim. Günlerdir yatıyorum, öksürükten boğulmak üzereyim.5 gündür antibiyotik tedavisi devam ediyor, bana msın demedi.. Bronşit, sinüzit ve üst solunum yolları enfeksiyonu olmuşum aynı anda. Yazdıklarınızı okudum ama halim yok, o yüzden cevap yazamıyorum. Hepinizi öpüyorum.
geçmiş olsun tatlım ya Allah şifalık versin.. dinlen bol bol ben sınav döneminde yakalanıp dinlenemedim hastalığım geçti ama hala halsizim..
çok çok geçmiş olsun tatlımmm...( dikkat et kendine, iyi ol çabucak inşallah... Allah şifa versin bebişimm
yani de ben hep korktum o yastık altına anahtar koyma fikrinden şimdi benim saçma beynim bana oyun yapıp sevdiceğimden başkasını gösterir bana ooooo al ondan sonra başına belayı birdaha rüya görmemek için uyumam bile
Günaydın kızlar
Mis gibi bir hava var Allah'ım içim aşk doluyo böyle bahar havasında ya
Tam sevdiceğimle gezmelik hava
Geçmiş olsun ebiss ve şura Allah bian önce şifa versin fıstıklar..
Nasılsınsınız kızlar
Günaydın kızlar
Mis gibi bir hava var Allah'ım içim aşk doluyo böyle bahar havasında ya
Tam sevdiceğimle gezmelik hava
Geçmiş olsun ebiss ve şura Allah bian önce şifa versin fıstıklar..
Nasılsınsınız kızlar
Evet canım inşallah bozulmaz havalar cok güzel
ah nasıl olayım yarın 3 tane sınav ben bu güzel havada tıkıldım eve ders çalışıyorum
Ah kıyamam sana canım :) kolay gelsin tatlım :) az kaldı sık dişini
Bozulmaz tatlım artık hatta daha da sıcaklar ama sıcaklamasın ben çok sıcak sevmiyorum böyle ideal herşey giyilebilir
Hatta yaz yağmurları bile çok güzel olur
evet perşembe günü 18,30dan sonra gün benim günüm koşup zıplayacağım kırlarda bu modda olucam işteof sıkıldım be iki haftadır aaaaa oku oku oku çıldırcam
İnşallah canım artık korkar oldum vallagüvenemiyorum havaya
Ayy evet bu hava cok güzel gez gezebildigin kadarr
Kızlarrr dün yer gök aşk dizisini izlediniz mi ? orada sevda sanırım adı onun yatak odasında serili olan yatak örtüsüne bayıldım.. krem ve kadifeydi sanırım son anda gördüm ve carpıldımnasıl bulucam ben onu :44:
Eki Görüntüle 674270 Kızlarrr budün aksam daha bir degisik gelmişti gözüme ama yinede begendim ben bunu acaba ne kadardır
Özdilekte varmıydı böyle düz canım varsa bakıım
Eki Görüntüle 674270 Kızlarrr budün aksam daha bir degisik gelmişti gözüme ama yinede begendim ben bunu acaba ne kadardır
Özdilekte varmıydı böyle düz canım varsa bakıım
Ah ah sorma canım aynıyımkendimi aç kalmış kurt gibi hissediyorum ne görüp beğenirsem saldırıp alasım var:103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?