2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aman canım takılsınlar ugrasacak baska seyleri yok napsınlar
Tam ben diyecektim canım yazmanı bekliyordum görüşürüz

iyiyim canlarım siz nasılsınız
envyme hakkınızda hayırlı olsun ısrarla kalmak istiyorlar demek

Ben de iyiyim kızlar.. Dün biraz tartıştık sevdiceğimle, bir ara kopma noktasına geldi, hatta burada dün suracığıma yazarken söyleyecektim bitiyor galiba
Bir şey düşünmeye gerek kalmadı diye de sonra vazgeçtim, sizi üzmeyeyim dedim, iyi ki de yazmamışım. Düzeldi bile :) kalma konusu değil de başka şeyden tartışmıştık bu arada...
Sevdiğime bir şey demedim zaten ebisim, hata akşam annemle konuşurken dedim ki, isteyenin bir yüzü vermeyeydim iki yüzü kara, onlar istedi biz kabul edelim yüzü katta olan biz olmayalım dedim :)) aynen öyle dedi annem de..
İşim güzel yanı sevdiceğimi daha çok görebilcem, dokunmamasam da sayılamasam da en azından gitcem di mi ama.
Edacım sağol canım, hayırlısı olur inşallah..
Suracım, kolay gelsin tatlım.. Of benim de ödevler geldi, vizeler yaklaştı, nasıl yetiştircem bilmiyorum
Bu arada yaptığın yastık boyamayı da görmüştüm ve bayılmıştım..
Ellerine sağlık kuzum.. Ben de pek hevesliyimdir öyle şeylere de bir fırsat bulamadım..
Ben de bu aralar hani şu sepet havlular car ya, onlardan kendim sepeti havluyu alıp da kenarlarına dantel dikip süslesem mi diye düşünüyorum.. Ama beğendiğim dantellerin metresi de 7,5 tl, yapsam hazırından pahalıya geliyor :/

Canım bu aralar tartışmanız çok normal, biz de sözden öne sevdicekle çok gerilmiştik. Hatta ben gelmeyin bile demiştim de allahtan o benim huyumu biliyor, beni alttan almıştı. 20 Nisandan sora geçer bunlar :) Bence de iyi tarafından bakalım, belki mutfakta falan başbaşa kalıp rahat konuşursunuz. Özlem gidermiş olursunuz.

Aynen ya.. Bizde de öyle, gelmeyin, gelmiyoruz vs muhabbeti oldu .. Neyse ki benim ki de akşam alttan alıp adım attı da barıştık .. Bir de bana bir sürü kızdı hiç alttan almayı bilmiyorsun bir kere de sen geri adım at diye..

21 nisan için de özel bir şey yapmak istiyorum ama ne yapabilirim ki ? :/ ikimizin de ailesi yanımızda olacak ne yapabiliriz ki :/
Güzel bir pasta yapayım diye düşündüm ama ailelerin yanında hoş olmaz pek hele ki babamın yanında... baba bak tam iki yıldır sevgiliyiz biz der gibi :)

Benimki de aynı şeyi söylüyor, bir kere de sen alttan al, ben sana yapsam aynı şeyi sen nasıl tepki verirsin diyor. Eşit davranmıyorusun diyor. Dün biz de kapıştık biraz da bugün iyiyiz

Çaktırmadan bir pasta olabilir aslında. Sizin yıldönümünüz için değilmiş de çayın yanında yemek içinmiş gibi:) Bilemedim şimdi. Ya da ona o güzel kurabiyelerinden yapabilirsin. Hem dünürlere de ikram edersiniz, ne becerikli gelinleri olduğunu görürler :) Onunkini ayrı yapıp çaktırmadan verirsin.

Ama benim mesaim 7.45'te başlıyor edacım, ondan erken çıkıyoruz.Hele yarın tam işkence, hiç iş yok, ölürüm sıkıntıdan 5'e kadar.

Erken baslıyormus ama olsun canım düşün evlenince eve daha erken geleceksin yemek vs daha kolay olur senin için ama işte c.tesi olmadı kötü oluyor bunu son işte daha iyi anladım..canım ben cıkıyorum görüşürüz

Tamam canım, güle güle git sevdiceğinle buluşmaya.

valla pahalısı ucuzu ayrı ama ellerinle yapmış oluyorsun onun zevki başka... sende daha farklılarına bak biraz daha ucuz olsun diyorsan yada tam merkezleri olur ya bu işlerin oralara git ay şalımın daha yarısına geldim patlıcam bitsede koysam çeyize yaaa son halini bir görsem off daha oyalanacak tülbentler var annneciğim yorulmasın istiyorum yaa ben yapayım diyorum ama o hiçte elimden gelmez he :111:

Tabi canım el emeğinin yerini başka şey tutmaz, ucuz da olsa pahalı da olsa el emeği ayrı.. Ama işte çok daha pahalıya gelince ve de yapacağının aynısı varsa o zaman insan uğraştığına değecek mi diyor.. Farklı bir şeyler yapmak için tabi ki olabilir.. Baya bakındım ama ucuz olanlar da içime sinmedi.. Ama bulcam gönlüme göre bir şey :)
Bana böyle kesme, biçme, süsleme işleri vereceksin, ben de hiç uğraşmamam oyayla filan... Zaten evde o kadaaaaar çok var ki, ne olacaksa onlar :)

Maşallah kuzum, aman hep iyi olun..
Kurabiyelerden mi yapsam ki acaba? Ama onu sözde, nişanda filan yaparım diye düşünmüştüm, şimdi yaparsam o zamana bir özelliği kalmaz o zaman..

haklısın tatlım değmez bencede uğraşma hiç. kızlar bugün sevdiceğim süpriz yaptı bir aradı aşağıdayım hadi gel seni özledim görmek istiyorum diye. bende süslendim iki dakikada gittim. çok özlemişim ya bu vizeleer sağolsun

Tamam canlarim tesekkur ederim..

Bu arada biz 5. Yilimizda nişan yapalim diyoruz yani 10 ay sonra yani şubatta :)

Agustosta da evlenmeyi dusunuyoruz subat - agustos arasi 6 ay

Demek ki ocak ayinda tanisma olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…