Selamlar herkese nasılsınız...
Ben gariplerdeyimm. Boşluktayım amaçsız yaşayan insan gibiyim
Kötü müyüm bilmiyorum iyi miyim onu da bilmiyorum
Katiplik sonuçları açıklandı...
Üzülsem mi... Yoksa en azından şuanki durumuma umut mu bağlasam bilmiyorum...
Tam ortada kaldım denebilir.
İlk 10 içinde yedeğim ... (Arkadaşlar İsmimi bilen bu mesaja yanıt olarak yazmasın ismimi lütfen. Dışardan okuyanlar için kim olduğum ortaya çıkmasın çevremde girenler var çünkü kk ya.O yüzden net kaçıncı yedek olduğum rakamınıda yazmadım.)
Yedek alımlarıda olmuyor değil yani...
Geçen sene bile benim sayının en az 2 katı kadar yedek alınmış.
İhtiyaç duyuldukça... Mahkemeler açıldıkça...
Hayırlısı İnşallah herşeyin...
kısa dönem dimi canım ?Kızlar haberim var size.
Sanırım biz askerliği erteledik Aralık'a
İyi mi oldu bilmiyorum. Kışın günler kısa, daha çabuk geçer demişler. Bi de yazın bi çok arkadaşın ve abimin düğünü var, ertelemek işine geliyor beyimizin. Ben de acaba yapsa bitse mi diye düşünüyorum. Hem biraz daha rahatladım hem de daha çok stres oldum.
Perim benim hic üzülme sen eger hayırlıysa inşallah olur ve nasip
kısa dönem dimi canım ?
Evet canım kısa dönem.
Perim benim hic üzülme sen eger hayırlıysa inşallah olur ve nasip
kısa dönem dimi canım ?
Efendiiimmmmmm
napıyorsunuz bakalım.. Dün sevdiceğimin doğumgünüydü.. çok güzel ve özeldi
canını sıkmıyorsun onuda kendini de üzmüyorsun toparlanacaktır bu durum. bizde 2 senedir beraberiz çok büyük kavga ettiğimizde oldu ama ayrılık lafı çıkmadı hiç ağzımızdan. çıktımı bazen geri dönüşü olmuyor ebiscim sanslı bu konuda.o nedenle bence onunla ebisle konuştuğunuz gibi başbaşa bir zaman ayarlayın. hemde bu 2 3 saat değil uzun bir süre olsun.. özlem giderin..
Günaydın kızlar;
Elbisemin fotoğrafını koysam da bir yorumlasanız dedimFikirleriniz benim için çok önemli
Eki Görüntüle 696113
İlk 10 içinde yedeğim ... (Arkadaşlar İsmimi bilen bu mesaja yanıt olarak yazmasın ismimi lütfen. Dışardan okuyanlar için kim olduğum ortaya çıkmasın çevremde girenler var çünkü kk ya.O yüzden net kaçıncı yedek olduğum rakamınıda yazmadım.)
Kızlar haberim var size.
Sanırım biz askerliği erteledik Aralık'a
İyi mi oldu bilmiyorum. Kışın günler kısa, daha çabuk geçer demişler. Bi de yazın bi çok arkadaşın ve abimin düğünü var, ertelemek işine geliyor beyimizin. Ben de acaba yapsa bitse mi diye düşünüyorum. Hem biraz daha rahatladım hem de daha çok stres oldum.
iyi ki doğmuş sevdiceğin.. Rabbim ikinize de musmutlu uzun ömürler versin..napıyorsunuz bakalım.. Dün sevdiceğimin doğumgünüydü.. çok güzel ve özeldi
oooo nice birlikte yaşlar yaşayasınız inşaallaaaahbiz iyiz de haber sende anlaşılan cancağızımmmm
sağol tatlım, iyiyiz şimdi...şimdiye kadar büyük kavgamız olmamıştı hiç ama bu aralar nedense pek bir arttı.. ama neyse ki birkaç gündür iyiyiz maşallahproblemlerimizi tam anlamıyla çözemedik ama şimdilik erteledik diyelim.. aslında ona göre problem de yok ortada, benim sıkıntılarım endişelerim var biraz... inşallah çözeriz onları da..ama dediğiniz gibi uzuuunn uzuuunn karşılıklı oturup konuşulacak konular bunlar.. 1,5 ay sonra konuşabiliriz ancak artık..
iyi ki doğmuş sevdiceğin.. Rabbim ikinize de musmutlu uzun ömürler versin..neler yaptınız, nasıl geçti? :)
inşallah kuzucum... çok güzeldi ya 3 aydır bukadar başbaşa kalamamıştık pasta aldım yazı yazdırdım başka planım vardı ama olmadı. istanbuldan döndüm dün izmire havaalanından aldı beni. ama bir kötü yan vardı bel fıtığım ağrılarımı artırmıştı. ayakta çok duramıyordum falan fistan. güneş gözlüğü aldım hediye e malum izmirin güneşi meşhurçok özeldi ya. Rabbim herkesi bukadar mutlu etsin inşallah..
Sağol tatlım benim. nasıl geçsin güzeldi ya müzikler pastalar hediyeler derken. bu arada arkadaşlarını falan çağıracaktım edoşla konuşmuştuk burda. ama sonradan vazgeçtim başbaşa olalım dedim iyi de oldu güzelde olduaman sizde iyi olun yaaaaa ne güzel işte iyi olduğunuzu duymak.. Rabbim hayırlısını versin hepimize..
sağol tatlım, iyiyiz şimdi...şimdiye kadar büyük kavgamız olmamıştı hiç ama bu aralar nedense pek bir arttı.. ama neyse ki birkaç gündür iyiyiz maşallahproblemlerimizi tam anlamıyla çözemedik ama şimdilik erteledik diyelim.. aslında ona göre problem de yok ortada, benim sıkıntılarım endişelerim var biraz... inşallah çözeriz onları da..ama dediğiniz gibi uzuuunn uzuuunn karşılıklı oturup konuşulacak konular bunlar.. 1,5 ay sonra konuşabiliriz ancak artık..
canımm, çok güzel elbisen, sade ve şık, ve de sıradan da değil... özellikle rengi çooook güzel.. güle güle giy kuzumm..
Günaydın kızlar
Dün doğum günümdü. Güzeldi. Gündüz sevgilimle akşam da ailemle kutladık. Bi sürü çeyiz gelmiş bana
Fotoğraflarını topiğime ekleyeceğim.
Lakin sabahtan beri ağlıyorum
Çünkü babam görmesin diye bilgisayardan silip flash belleğe yüklediğim fotoğraflarımızın hepsi silinmiş!
Daha önce 2 kez daha olmuştu... Artık sıkıldım bundan! Her sene 1 senelik fotoğraflarımız siliniyor ya
Dün çektiğimiz fotoğrafları kaydetmek için taktım bilgisayara, bi baktım klasör boş diyor! Şok oldum
Vardır bi hayır diyorum ama içim yanıyor
iyi ki doğdun canımmm...nice mutlu senelere...
çok kötü olmuş fotoğrafların gitmesi( insanı çok sinir ediyor gerçekten... ama olan olmuş artık, üzülme...
ben garanti olsun diye seçtiğim fotoları maile kaydediyorum :)
inşallah kuzucum... çok güzeldi ya 3 aydır bukadar başbaşa kalamamıştık pasta aldım yazı yazdırdım başka planım vardı ama olmadı. istanbuldan döndüm dün izmire havaalanından aldı beni. ama bir kötü yan vardı bel fıtığım ağrılarımı artırmıştı. ayakta çok duramıyordum falan fistan. güneş gözlüğü aldım hediye e malum izmirin güneşi meşhurçok özeldi ya. Rabbim herkesi bukadar mutlu etsin inşallah..
Sağol tatlım benim. nasıl geçsin güzeldi ya müzikler pastalar hediyeler derken. bu arada arkadaşlarını falan çağıracaktım edoşla konuşmuştuk burda. ama sonradan vazgeçtim başbaşa olalım dedim iyi de oldu güzelde olduaman sizde iyi olun yaaaaa ne güzel işte iyi olduğunuzu duymak.. Rabbim hayırlısını versin hepimize..
Ya gerçekten çok kötüyüm
Bi de babam sabah 'hayırdır çeyiz hazırlıkları var herhalde biri var talip olan' dedi. Biliyor bi de görmüştü bi kere ama görmezden gelmişti.
Sustum demedim bişey. 'Suskun kaldığına göre var herhalde' dedi. 'Yok' dedim. 'Olduğunu biliyorum gördüm ya' dedi. Çok bozuldum. Gittim yanından. Annem de yoktu evde. Neden benim söylememi beklemez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?