2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar haberim var size.
Sanırım biz askerliği erteledik Aralık'a
İyi mi oldu bilmiyorum. Kışın günler kısa, daha çabuk geçer demişler. Bi de yazın bi çok arkadaşın ve abimin düğünü var, ertelemek işine geliyor beyimizin. Ben de acaba yapsa bitse mi diye düşünüyorum. Hem biraz daha rahatladım hem de daha çok stres oldum.

Perim benim hic üzülme sen eger hayırlıysa inşallah olur ve nasip

kısa dönem dimi canım ?

sağol tatlım, iyiyiz şimdi...şimdiye kadar büyük kavgamız olmamıştı hiç ama bu aralar nedense pek bir arttı.. ama neyse ki birkaç gündür iyiyiz maşallah problemlerimizi tam anlamıyla çözemedik ama şimdilik erteledik diyelim.. aslında ona göre problem de yok ortada, benim sıkıntılarım endişelerim var biraz... inşallah çözeriz onları da..ama dediğiniz gibi uzuuunn uzuuunn karşılıklı oturup konuşulacak konular bunlar.. 1,5 ay sonra konuşabiliriz ancak artık..

Günaydın kızlar;

Elbisemin fotoğrafını koysam da bir yorumlasanız dedim Fikirleriniz benim için çok önemli

Eki Görüntüle 696113

canımm, çok güzel elbisen, sade ve şık, ve de sıradan da değil... özellikle rengi çooook güzel.. güle güle giy kuzumm..

kuzucumm, her şeyin hayırlısı.. hiç ama hiç üzme kendini... bakarsın olur yedek sıralaman gayet iyi gibi... hiç ama hiç üzülme, moral bozmak yok tamam mı? zaten hayırlısı diye dua ettik, vardır her şeyde bir hayır...

hakkınızda hayırlısı olsun canım, çok doğru demişler, kışın daha çabuk geçiyor zaman... günlerin kısa olmasından mı, iş/okul gibi yoğunluğun daha çok olmasından mı bilmiyorum ama gerçekten öyle oluyor... şimdiden girme strese, bunun yerine yanyana olduğunuz günlerin tadını çıkarın bak ebissciğimle benim hep asker yolu bekler gibi... hep uzaklık hep uzaklık... gönüller bir olsun yeter ki

napıyorsunuz bakalım.. Dün sevdiceğimin doğumgünüydü.. çok güzel ve özeldi
iyi ki doğmuş sevdiceğin.. Rabbim ikinize de musmutlu uzun ömürler versin.. neler yaptınız, nasıl geçti? :)

Son düzenleme:
oooo nice birlikte yaşlar yaşayasınız inşaallaaaah biz iyiz de haber sende anlaşılan cancağızımmmm

inşallah kuzucum... çok güzeldi ya 3 aydır bukadar başbaşa kalamamıştık pasta aldım yazı yazdırdım başka planım vardı ama olmadı. istanbuldan döndüm dün izmire havaalanından aldı beni. ama bir kötü yan vardı bel fıtığım ağrılarımı artırmıştı. ayakta çok duramıyordum falan fistan. güneş gözlüğü aldım hediye e malum izmirin güneşi meşhur çok özeldi ya. Rabbim herkesi bukadar mutlu etsin inşallah..

Sağol tatlım benim. nasıl geçsin güzeldi ya müzikler pastalar hediyeler derken. bu arada arkadaşlarını falan çağıracaktım edoşla konuşmuştuk burda. ama sonradan vazgeçtim başbaşa olalım dedim iyi de oldu güzelde oldu aman sizde iyi olun yaaaaa ne güzel işte iyi olduğunuzu duymak.. Rabbim hayırlısını versin hepimize..

çok sevindim tatlım :) Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah çok güzel olmuş baş başa olmanız, çok daha özel olmuş :)))) tekrar nice senelere..
bu arada geçmiş olsun tatlım, off o bel fıtıgı ağrıları ne kötüdür bilirim ben de maalesef ( yaşlılığımız nasıl olacak ki bizim

Son düzenleme:
Günaydın güzeller:)

Karamsar olmuyoruz perimmmcimmm, hiç belli olmaz biliyorsun. Hakkında hayırlısı neyse, seni mutlu edecek, huzurlu olacağın yer neresiyse o olsun tatlım. İçimizi karartmayalım...

Kuzuuumm çok teşekkür ederim. Çok sevindim beğenmenize
Sizin problemleri erteleme durumu da çok iyi olmuş, ürtünü örteceksin artık 1,5 ay kadar napalım...

Günaydın canlar :)) nasılsınız bakalım?
dün akşam annem sandığı açtı, bir sürü bir sürü şeyler varmış çeyizlik... gerçi bir çoğu bana göre çok gereksiz ama
en çok havluları sevdimmm
bir kısmının fotoğraflarını çektim.. ama çeyiz topiğimde ilk mesaja ekleme yapamıyorum mesaj düzenlemeyi açabiliyorum ama resim ekleyemiyorum.. yetkiniz yok yazısı çıkıyor... bilen varsa yardımcı olabilir mii?

Günaydın kızlar
Dün doğum günümdü. Güzeldi. Gündüz sevgilimle akşam da ailemle kutladık. Bi sürü çeyiz gelmiş bana
Fotoğraflarını topiğime ekleyeceğim.

Lakin sabahtan beri ağlıyorum
Çünkü babam görmesin diye bilgisayardan silip flash belleğe yüklediğim fotoğraflarımızın hepsi silinmiş!
Daha önce 2 kez daha olmuştu... Artık sıkıldım bundan! Her sene 1 senelik fotoğraflarımız siliniyor ya
Dün çektiğimiz fotoğrafları kaydetmek için taktım bilgisayara, bi baktım klasör boş diyor! Şok oldum
Vardır bi hayır diyorum ama içim yanıyor

iyi ki doğdun canımmm...nice mutlu senelere...
çok kötü olmuş fotoğrafların gitmesi ( insanı çok sinir ediyor gerçekten... ama olan olmuş artık, üzülme...
ben garanti olsun diye seçtiğim fotoları maile kaydediyorum :)

Ya gerçekten çok kötüyüm
Bi de babam sabah 'hayırdır çeyiz hazırlıkları var herhalde biri var talip olan' dedi. Biliyor bi de görmüştü bi kere ama görmezden gelmişti.
Sustum demedim bişey. 'Suskun kaldığına göre var herhalde' dedi. 'Yok' dedim. 'Olduğunu biliyorum gördüm ya' dedi. Çok bozuldum. Gittim yanından. Annem de yoktu evde. Neden benim söylememi beklemez ki

Çok sevindim canım...Bu arada geçmiş olsunnn

Hiç üzülme canım ya benim babamda ilkin görüp laf vurmuştu...Sonra zaten anlattım Hatta şimdi de ben ona laf vuruyorum..Fikkriii damatla görüşmeyecen mi diye adam şok oluyor Üzülme üzülme bilsin artık yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…