- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Ben de İstanbul'u çok özledim. Aslen İstanbulluyuz zaten. Her sene bir iki kere mutlaka gitmeye çalışıyorum. Beraber altını üstüne getirsek ne güzel olur vallaa
Canım ben de gördüm o diyeti ama yapılacak gibi değil. Ben weight watchers diyeti yaptım. Puanın var günlük, yiyeceklerin de belli puanı var. O kadar yiyorsun. 1,5 ayda 5 kilo verdim. Ama şu aralar işyerindeki oda arkadaşımla birbirimizi yoldan çıkarıyoruz. Toparlanmam lazım. Bana da sahip çıkar mısınız?
çok da güzel olurr
kızlar ya ben hiç mutlu değilim...aileler tanıştı filan, ben çok daha mutlu olacağımı sanıyordum ama acayip bir gerginlik, sıkıntı, mutsuzluk var üzerimde.. hiçbir şeye hevesim, heyecanım kalmadı evlenmek filan istemiyormuşum ben galiba kabus gibi geliyor şuan evlilik düşüncesi... :2:
Envymeeemm neden öyle oldun sen? O gün hevesini kaçıran bir şey mi oldu? Ya da sonrasında ailenden birisi mi bir şey dedi?
aslında tam olarak sorun şu diyemem, birkaç şey var gibi.. ailemden kimse bir şey demedi, o gün de çok güzeldi ama, sevgilimle çözemediğimiz şeyler var hala onu farkettim.. hala çözülmemiş konuşulamamış problemlerimiz var ve çözmek için de bir şey yapamıyoruzkonuşamıyoruz ki.. bir de jher şeye rest çeker oldu o ılımlı, merhametli adam gitti yerine canavar geldi sanki.. şimdiye kadar giydiğim kıyafetlere tek laf etmeyen kişi dün gelmiş bana, o gün giydiğin kıyafet çok açıktı bir daha giyme diyor ( (elbisem de hemen diz kapağının üzerinde, kolu da dirsek omuz arasında bir yerdeydi, düşün yani..
bağıra bağıra ağlamak istiyorum.. ayrılmak istiyorum, ayrılamıyorum da, çok da seviyorum,onun da sevgisinden şüphem yok hiç:. ama sevgi yetmiyor ki sadece.. hele ki evlenince yılın yarısında onun yanımda olmayacağını, onun yerine ailesiyle yaşayacağımı, ve her yaptığıma, ettiğime, giydiğime karışılacağını düşündükçe çıldırıyorum...( dün sabah bitti demiştik güya, öğlene aradı özür diledi tekrar barıştık, küs kalmayı da beceremiyoruz ayrılmayı da beceremiyoruz.. ama bir arada olmayı becerebilecek miyiz onu da bilmiyorum.. çok korkuyorum ben evlilikten
Neden böyle oldu kiaslında tam olarak sorun şu diyemem, birkaç şey var gibi.. ailemden kimse bir şey demedi, o gün de çok güzeldi ama, sevgilimle çözemediğimiz şeyler var hala onu farkettim.. hala çözülmemiş konuşulamamış problemlerimiz var ve çözmek için de bir şey yapamıyoruzkonuşamıyoruz ki.. bir de jher şeye rest çeker oldu o ılımlı, merhametli adam gitti yerine canavar geldi sanki.. şimdiye kadar giydiğim kıyafetlere tek laf etmeyen kişi dün gelmiş bana, o gün giydiğin kıyafet çok açıktı bir daha giyme diyor ( (elbisem de hemen diz kapağının üzerinde, kolu da dirsek omuz arasında bir yerdeydi, düşün yani..
bağıra bağıra ağlamak istiyorum.. ayrılmak istiyorum, ayrılamıyorum da, çok da seviyorum,onun da sevgisinden şüphem yok hiç:. ama sevgi yetmiyor ki sadece.. hele ki evlenince yılın yarısında onun yanımda olmayacağını, onun yerine ailesiyle yaşayacağımı, ve her yaptığıma, ettiğime, giydiğime karışılacağını düşündükçe çıldırıyorum...( dün sabah bitti demiştik güya, öğlene aradı özür diledi tekrar barıştık, küs kalmayı da beceremiyoruz ayrılmayı da beceremiyoruz.. ama bir arada olmayı becerebilecek miyiz onu da bilmiyorum.. çok korkuyorum ben evlilikten
Ben de İstanbul'u çok özledim. Aslen İstanbulluyuz zaten. Her sene bir iki kere mutlaka gitmeye çalışıyorum. Beraber altını üstüne getirsek ne güzel olur vallaa
Canım ben de gördüm o diyeti ama yapılacak gibi değil. Ben weight watchers diyeti yaptım. Puanın var günlük, yiyeceklerin de belli puanı var. O kadar yiyorsun. 1,5 ayda 5 kilo verdim. Ama şu aralar işyerindeki oda arkadaşımla birbirimizi yoldan çıkarıyoruz. Toparlanmam lazım. Bana da sahip çıkar mısınız?
Canım ya
Ailesiyle aran nasıl peki? Yani yılın yarısını onlarla geçireceksen onlarla da evleniyor gibi bişey oluyorsun o zaman.
Bu süreci yaşamadım ama yaşayanlar bilir, abimde yaşadık biz de, oldukça stresli bi dönem. Sen de öylesin, o da öyle. Sıfırdan bi yuva, bi düzen kurmak kolay mı? Eminim bilinçaltınızdaki dile gelmeyen sorunlar size bu sıkıntıyı veriyordur. Akışına bırak, kendini sakin tut. Nasılsa hayırlısıysa bir şekilde olur. Hiç sıkma canını
Neden böyle oldu kinekadar mutlu bekliyordun halbuki. hemen acele karar verme. aileler sevdi mutlu iki gün geçirdiniz. seviyorsunuz. acaba hani evlilik stresi gibi bişey olabilir mi ya bilmiyorum ki bende :44:
aslında tam olarak sorun şu diyemem, birkaç şey var gibi.. ailemden kimse bir şey demedi, o gün de çok güzeldi ama, sevgilimle çözemediğimiz şeyler var hala onu farkettim.. hala çözülmemiş konuşulamamış problemlerimiz var ve çözmek için de bir şey yapamıyoruzkonuşamıyoruz ki.. bir de jher şeye rest çeker oldu o ılımlı, merhametli adam gitti yerine canavar geldi sanki.. şimdiye kadar giydiğim kıyafetlere tek laf etmeyen kişi dün gelmiş bana, o gün giydiğin kıyafet çok açıktı bir daha giyme diyor ( (elbisem de hemen diz kapağının üzerinde, kolu da dirsek omuz arasında bir yerdeydi, düşün yani..
evet ben caymıyımNeden böyle oldu kinekadar mutlu bekliyordun halbuki. hemen acele karar verme. aileler sevdi mutlu iki gün geçirdiniz. seviyorsunuz. acaba hani evlilik stresi gibi bişey olabilir mi ya bilmiyorum ki bende :44:
hemen seni diyet evlatlığı olarak alıyorum ebisim. aranızda en kararlınız benim sanırımedoş edoş edoş sevdiğine söyleeeeee seni yoldan caydırmasın değil sen caymaaaaaa ali karşımda limonlu cheesecake yerdi. ki ben bayılırım cheesecakeeee ama dayanıp yemedim ve pzt günü de yemeyeceğim ebis senin kaç kilo vermen lazım.
Önce sakin olmak ve dikkatli düşünmek zorundayız. Daha önce de konuşmuştuk, senin için önemli olan şeyleri düşünmek gerek. Bu adam neden bu kadar değişti? Aranızdaki özlem sizi zaman içinde yıpratıp bu noktaya getirmiş olabilir mi?
Ben kendi hikayemle durumu çok örtüştürdüm. Sana da anlatayım. Biz sevgilimle 2008 temmuz ayında çıkmaya başladık. Ama hiç aynı şehirde yaşamadık. Hep o İstanbul'da ben Ankara'daydım. Ben üniversitedeydim, o İstanbuL'da çalışıyordu. Fırsat buldukça gidip geliyorduk. Ama bazen özlem o kadar canımıza tak ediyordu ki ağzımızdan hiç çıkmayacak lafları ediyorduk. Belki adam karşımda olsa, yüzüne bakarak söyleyemeyeceğim şeyleri telefonda çat çat söyleyebiliyordum. O bana göre daha soğukkanlıdır, o zaman da sakinliğini korumaya çalışıyordu ama karşısında devamlı konuşan ve ağzından kötü laflar çıkan birini gördükçe adam da değişmeye başladı. O benim üstüme düşen, ilgilenen, şahane adam gitti; vurdumduymaz, ilgisiz, unutkan bir adam geldi. Neyse bu ilişki bir küs bir barışık 2011 temmuza kadar devam edebildi, ondan sonra ayrıldık. Çünkü artık zaten duygusal olarak kopmuştuk, sadece adı kalmıştı. Birbirini seven iki insan hali bizde yoktu. Aradan tam bir yıl geçti. Bu arada o Ankara'ya geldikçe beni aradı görüşmek için, kimine gittim, kimine gitmedim.Barışmak için çok çaba sarfetti, ben istemedim. Bu arada içimde ona karşı hiçbir şey olmadığını, onu sevmediğimi de yüzüne söyledim. Bana haziran-temmuz arası doğu görevine gideceğini söylemişti önceki gelişlerinde. İstanbul'da kalmak istemiyorum, doğu görevimi bitirip geleceğim ve geldiğim gün sen evlenmemiş olursan bunların hepsini tekrar konuşacağız demişti. Ben de sevmiyorum ya gayet rahattım. Sonra 2012 haziran gibi bu benim aklıma düştü, hem arayıp soramıyorum doğu görevi nereye çıktı, kaç sene gidecek diye, hem de içim içimi yiyor. Bir akşam bana mesaj attı, gecenin köründe. Ben Tunceli'ye gidiyorum, seni de kalbimde götürüyorum diye. Tabi ben dayanamadım. Ankara'ya geldiğinde görüşelim dedim. İşte ne olduysa o 10 gün içinde oldu. İkimiz de tazelenmiş şekilde birbirimizin karşısına geçtik. O da ben de ayrı geçen bir seneden çok şey öğrenmiştik. Hani o içinde bir şey kalmayan ben, Tunceli'ye gideceği akşam salya sümük ağlıyordum. Konuştuk uzun uzun, geleceğimizi, yapmamız ve yapmamamız gerekenleri. Şimdi ikimiz de iyi ki ayrı kalmışız da kıymetini anlamışız birbirimizin diyoruz. Şimdi birbirimizi kırmamak için yoğun bir çaba sarfediyoruz, laflarımıza dikkat ediyoruz.
Kusura bakma kuzum çok uzun yazdım ama, çok yakın bir durum, onun için paylaşmak istedim.
evet ben caymıyımpazartesi büyük gün
Ebisim inşallah hep böyle mutlu olursunuzz..
envyme önümüzde uzunca zaman var iyice düşün canım onada anlat durumu inşallah ebisim gibi sizin sorunlarda çözülür
ne kusuru tatlım, aksine bu kadar içten yazdığın için teşekkür ederim.. niye bu kadar değişti bilmiyorum ama ailelerle tanışma noktasına gelindikten sonra daha bir değişti bizimki..
sanırım uzaklık en büyük sorun... oturup da yüz yüze konuşacak kadar bile vaktimiz yok.. geldiklerinde sdc 10 dk başbaşa kalabildik.. :/ ve en son 6 aydır toplamda 1 hafta bir arada ya olduk ya olmadık :/ konuşmadan görüşmeden ilişki yürütmek çok çok zor..ben yurt dışındayken daha çok görüşüyorduk resmen.. her gün en az bir saat skype ta konuşuyorduk en azından...
ne olacak nasıl olacak bilmiyorum.. böyle devam edebilecek miyiz onu da bilmiyorum
Merhaba Kızlar bende bugün üyeliğimi güncelledim bende 2014 yaz gelini olucam heyecanla bekliyorum:)
evet ben caymıyımpazartesi büyük gün
Ebisim inşallah hep böyle mutlu olursunuzz..
envyme önümüzde uzunca zaman var iyice düşün canım onada anlat durumu inşallah ebisim gibi sizin sorunlarda çözülür
Edoşum amin canım, teşekkür ederim.
En büyük sorun uzaklık canımcım. Çok zor bir iş başarmaya çalışıyoruz ikimiz de... Ama ikiniz de bir nefes alıp belki ikinizin yaşadığı yerden de farklı bir yere gidip, birlikte başbaşa, tanıdık kimsenin olmadığı bir yerde bir gün geçirebilirsiniz. Orda bütün şüphelerini, kızgınlık duygunu kenara atıp konuşabilirsen ve ondan da bunu isteyebilirsen çözüme bir adım atabilirsiniz belki... Aklıma bu geldi. Ama onunla konuşmadan kesinlikle aklından o bulutları atamayacaksın sanırım. SWeni bu uzak yer, aile yanında yaşama meseleleri bulandırdı benim tahminimce.
inşallah kuzuuumm..sizlerde dua edin inşallah çözülsün sorunlar..
ben de düşündüm aslında bir uzaklaşmayı, başbaşa bir yerlere gitmeyi ama,o kadar zor ki ayarlamak bu aralarama çıldırmak üzereyim yani... telefonda da konuşulmuyor ki böyle şeyler, aynen dediğin gibi normalde ağza alınmayacak sözler sarf ediyoruz birbirimize, daha da çok yıpranıyoruz
dediğin doğru, bambaşka çok uzak bir şehre gitme, orada yaşama, hatta ailesiyle yaşama fikri bunaltıyor en çok da...
Onun izinde olduğu bir zamanda, kendinden fedakarlık yapacaksın o zaman kuzucum. Yüzyüze çözülmesi gereken, ileride bütün evlilik hayatını, huzurunu etkileyecek konulardan bahsediyoruz. Mevzu çok derin ve ikinizin de birbirinin çekincelerini ve isteklerini tam olarak anlaması gerekiyor. Bunun için de birbirinize vakit ayırmanız. Telefonda germeyin aranızı artık. Böyle bir fırsatı yakalayana kadar daha fazla geriginliği kaldıracak durumda değilsiniz şu anda. Sen de endişelerini ertelemeye çalış. Evet, bunlar yersiz endişeler değil ama sevgiline söylemek için doğru zaman şu an değil. Onun gözlerinin içine bakıp, tüm samimi duygularınla dile gelmeli bu düşünceler ki onun da kalbine dokunabilsin.
Ah kuzuumm benimm.. iyi ki varsın... hepiniz iyi ki varsınız...
ben fedakarlık yapıp gitmeye dünden hazırım da bizimkileri ikna edip de gitmek bir yerlere o kadar zor ki :/ şu anda izinde o da aslında, 1 haftası daha var ama ailesinin yanında, işleri de var bayağı.. ama dediğin gibi bir şekilde ayarlamak zorundayım.. telefonda da mümkün olduğunca açmamam lazım bu konuları.. ama işte bazen tutamıyoruz kendimizi
evet benim en kısa zamanda bir organizasyon yapmam lazım...
Sen de iyi ki varsın canımcımİçini karartma, sakin olunca her şeye bir çözüm bulunuyor mutlaka. Ama telefonda münakaşaya hayır :)
Maşallah canım.
Siz 2014 mü 2015 te mi istiyorsunuz evliliği
hayırlısı olsun:)Merhaba Kızlar bende bugün üyeliğimi güncelledim bende 2014 yaz gelini olucam heyecanla bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?