2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

3 kilom kaldı şura,aslında çok iradeliyim ben de. Reglde sapittim biraz,ama yeniden dönmem lazım,kilo almadım ama çok frenlemedim kendimi,kolay toparlarim

3 kilom kaldı şura,aslında çok iradeliyim ben de. Reglde sapittim biraz,ama yeniden dönmem lazım,kilo almadım ama çok frenlemedim kendimi,kolay toparlarim

bana 3 kilo diyorrrrrrrr verirsin kuzum benim 15 kilo vermem lazım ama umutluyum gayretliyim ekime kadar gidecek bunlarrrr

caymak yok yola devam haahahh

canını sıkmıyorsun onuda kendini de üzmüyorsun toparlanacaktır bu durum. bizde 2 senedir beraberiz çok büyük kavga ettiğimizde oldu ama ayrılık lafı çıkmadı hiç ağzımızdan. çıktımı bazen geri dönüşü olmuyor ebiscim sanslı bu konuda. o nedenle bence onunla ebisle konuştuğunuz gibi başbaşa bir zaman ayarlayın. hemde bu 2 3 saat değil uzun bir süre olsun.. özlem giderin..

Şuracım beni de al
Benim de kilo vermem gerekiyor ama nasıl bilmiyorum. Öğretin banaa

Günaydın aşk bocukleri nasılsınız bakalım... Ben ise gidiyorum malesef yine geç kaldım galiba

Günaydın kızlar;

Elbisemin fotoğrafını koysam da bir yorumlasanız dedim Fikirleriniz benim için çok önemli

Ebiss elbisenin rengi de modeli de çok güzelmiş güle güle giy

Kızlar ben sizden fikir istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi biz haziran sonu gibi nişan düşünüyoruz, başta büyük kutlama yapalım dedik sonra vazgeçtik istemedik.
Yakın aile büyükleri ve yakın arkadaşlarla canlı müzik olan bir mekanda kutlayalım diyoruz şimdi sizce nasıl olur?
Böyle oynamalı düğün gibi falan istemiyordum zaten nişanı :44:
Başka önerebileceğiniz birşey varmı ? Evde yapmak dışında.

Canım elbise çok güzel, altın renkli aksesuarlarla çok güzel kombin olur.
Yalnız ben kaçırmışım, ne içindi bu elbise :44:

Teşekkür ederim canım:)) Elbize kuzenimin düğünü için. 18 Mayıs'ta evleniyor, orda giyeceğim.

Çok oynansın falan istemiyorsan ikinci seçenek daha mantıklı gibi geldi bana. Hem sohbet havası olur, hem de kutlama olur. Sevdiğin insanlar da yanında olur.

Anladım canım, e o zaman bana da fikir verin
Abim 16 ağustosta evleniyor ve benim tek görümce olarak çok güzel olmam lazım

Nasıl bir şey düşünüyorsun? Alacak mısın diktirecek misin?

Canım model konusunda fikir oluşsun da, benzerini bulabilirsem alırım olmadı diktiririm. Çünkü denemeden internetten falan almam ben. Alabilene de helal olsun diyorum

Selamlar herkese nasılsınız...
Ben gariplerdeyimm. Boşluktayım amaçsız yaşayan insan gibiyim
Kötü müyüm bilmiyorum iyi miyim onu da bilmiyorum
Katiplik sonuçları açıklandı...
Üzülsem mi... Yoksa en azından şuanki durumuma umut mu bağlasam bilmiyorum...
Tam ortada kaldım denebilir.
İlk 10 içinde yedeğim ... (Arkadaşlar İsmimi bilen bu mesaja yanıt olarak yazmasın ismimi lütfen. Dışardan okuyanlar için kim olduğum ortaya çıkmasın çevremde girenler var çünkü kk ya.O yüzden net kaçıncı yedek olduğum rakamınıda yazmadım.)
Yedek alımlarıda olmuyor değil yani...
Geçen sene bile benim sayının en az 2 katı kadar yedek alınmış.
İhtiyaç duyuldukça... Mahkemeler açıldıkça...
Hayırlısı İnşallah herşeyin...

Son düzenleme:

Canım hiç umutsuz olma nasip işi bit baktin hakim tepende sesleniyor :

"Yaz perim "

Olumlu düşün olumlu olsun kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…