Neden böyle oldu kinekadar mutlu bekliyordun halbuki. hemen acele karar verme. aileler sevdi mutlu iki gün geçirdiniz. seviyorsunuz. acaba hani evlilik stresi gibi bişey olabilir mi ya bilmiyorum ki bende :44:
hemen seni diyet evlatlığı olarak alıyorum ebisim. aranızda en kararlınız benim sanırımedoş edoş edoş sevdiğine söyleeeeee seni yoldan caydırmasın değil sen caymaaaaaa ali karşımda limonlu cheesecake yerdi. ki ben bayılırım cheesecakeeee ama dayanıp yemedim ve pzt günü de yemeyeceğim ebis senin kaç kilo vermen lazım.
3 kilom kaldı şura,aslında çok iradeliyim ben de. Reglde sapittim biraz,ama yeniden dönmem lazım,kilo almadım ama çok frenlemedim kendimi,kolay toparlarim
evet ben caymıyımpazartesi büyük gün
Ebisim inşallah hep böyle mutlu olursunuzz..
envyme önümüzde uzunca zaman var iyice düşün canım onada anlat durumu inşallah ebisim gibi sizin sorunlarda çözülür
ne kusuru tatlım, aksine bu kadar içten yazdığın için teşekkür ederim.. niye bu kadar değişti bilmiyorum ama ailelerle tanışma noktasına gelindikten sonra daha bir değişti bizimki..
sanırım uzaklık en büyük sorun... oturup da yüz yüze konuşacak kadar bile vaktimiz yok.. geldiklerinde sdc 10 dk başbaşa kalabildik.. :/ ve en son 6 aydır toplamda 1 hafta bir arada ya olduk ya olmadık :/ konuşmadan görüşmeden ilişki yürütmek çok çok zor..ben yurt dışındayken daha çok görüşüyorduk resmen.. her gün en az bir saat skype ta konuşuyorduk en azından...
ne olacak nasıl olacak bilmiyorum.. böyle devam edebilecek miyiz onu da bilmiyorum
Neden böyle oldu kinekadar mutlu bekliyordun halbuki. hemen acele karar verme. aileler sevdi mutlu iki gün geçirdiniz. seviyorsunuz. acaba hani evlilik stresi gibi bişey olabilir mi ya bilmiyorum ki bende :44:
hemen seni diyet evlatlığı olarak alıyorum ebisim. aranızda en kararlınız benim sanırımedoş edoş edoş sevdiğine söyleeeeee seni yoldan caydırmasın değil sen caymaaaaaa ali karşımda limonlu cheesecake yerdi. ki ben bayılırım cheesecakeeee ama dayanıp yemedim ve pzt günü de yemeyeceğim ebis senin kaç kilo vermen lazım.
Şuracım beni de al
Benim de kilo vermem gerekiyor ama nasıl bilmiyorum. Öğretin banaa
Günaydın kızlar;
Elbisemin fotoğrafını koysam da bir yorumlasanız dedimFikirleriniz benim için çok önemli
Eki Görüntüle 696113
Ebissss günaydın kuzuu. Elbisenin rengi çoook hoş çok beğendim şahsen.. ayrıca sade sayılabilir çook şık canım :)
Bal Hatun beğenmene çok sevindim canım, ben de sade bir şey olsun istiyordum zaten
Günaydın kızlar;
Elbisemin fotoğrafını koysam da bir yorumlasanız dedimFikirleriniz benim için çok önemli
Eki Görüntüle 696113
Günaydın kızlar;
Eki Görüntüle 696113
Canım elbise çok güzel, altın renkli aksesuarlarla çok güzel kombin olur.
Yalnız ben kaçırmışım, ne içindi bu elbise :44:
Ebiss elbisenin rengi de modeli de çok güzelmiş güle güle giy
Kızlar ben sizden fikir istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdi biz haziran sonu gibi nişan düşünüyoruz, başta büyük kutlama yapalım dedik sonra vazgeçtik istemedik.
Yakın aile büyükleri ve yakın arkadaşlarla canlı müzik olan bir mekanda kutlayalım diyoruz şimdi sizce nasıl olur?
Böyle oynamalı düğün gibi falan istemiyordum zaten nişanı :44:
Başka önerebileceğiniz birşey varmı ? Evde yapmak dışında.
Teşekkür ederim canım:)) Elbize kuzenimin düğünü için. 18 Mayıs'ta evleniyor, orda giyeceğim.
Çok oynansın falan istemiyorsan ikinci seçenek daha mantıklı gibi geldi bana. Hem sohbet havası olur, hem de kutlama olur. Sevdiğin insanlar da yanında olur.
Anladım canım, e o zaman bana da fikir verin
Abim 16 ağustosta evleniyor ve benim tek görümce olarak çok güzel olmam lazım
Nasıl bir şey düşünüyorsun? Alacak mısın diktirecek misin?
Selamlar herkese nasılsınız...
Ben gariplerdeyimm. Boşluktayım amaçsız yaşayan insan gibiyim
Kötü müyüm bilmiyorum iyi miyim onu da bilmiyorum
Katiplik sonuçları açıklandı...
Üzülsem mi... Yoksa en azından şuanki durumuma umut mu bağlasam bilmiyorum...
Tam ortada kaldım denebilir.
İlk 10 içinde yedeğim ... (Arkadaşlar İsmimi bilen bu mesaja yanıt olarak yazmasın ismimi lütfen. Dışardan okuyanlar için kim olduğum ortaya çıkmasın çevremde girenler var çünkü kk ya.O yüzden net kaçıncı yedek olduğum rakamınıda yazmadım.)
Yedek alımlarıda olmuyor değil yani...
Geçen sene bile benim sayının en az 2 katı kadar yedek alınmış.
İhtiyaç duyuldukça... Mahkemeler açıldıkça...
Hayırlısı İnşallah herşeyin...
Canım hiç umutsuz olma nasip işi bit baktin hakim tepende sesleniyor :
"Yaz perim "
Olumlu düşün olumlu olsun kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?