2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

perimmmmmmm nasılsın bakalım ben çok iyiyim şükürler olsun kızlar diyete başladım düğüne kadar bu kilolar gidecekkkkk çok azimli bir şekilde sürdürüyorum bizim edoş mutella falanda başlıcaktı ama :44: kaytardılar mı acep

O bu değilde kızlar benim göz kapağım atıyor yaklaşık 2 saatir durmadan uyuz oldum yaa neden atar ki fikri olan var mı?
Bugün çok gergin bir gün geçirdim ama...

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canim hoşbuldum :))

Yorgunluktandıt canim dinlen uyu biraz istersen :)

Canım sağolasın. Evet yorgunum.
Uykusuzumda...
Bu arada kk da sana göz aşinalığım var tatlım yazılarını beğenirdim hep.
Aynı topikte olmaktan mutluluk duydum.
Tarçınlı Kurabiyemlede öyle.

Umutlu canım senide aramızda görmekten mutlu oldum taibki.
Seninlede daha uzun zaman sohbet edeceğiz inşallah

Çok teşekkür ederim canim, bende burayı bulduğuma sevindim :)
kk ya girdiğim sürelerde artık bende buradayım, bol bol sohbet edip tanışıp, dertleşiriz :))

merhabalarr
ben henüz yeni katıldım bnide aranıza alınn :)

Bir 2014 gelini olaraktan bende katılsam aranıza kabul edermisiniz.. (

bal hatunumuzda burdaymış ne güzel

cok isteyipde beklemek zorunda olanlardnm malesef cnım

Herkese günaydın, kızlar hoşgeldiniz. Oh ne güzel topiğimiz canlanıyor, kalabalıklaşıyor. Bu da tarihin yaklaştığını gösteriyor bizlere

Kızlar dün kuzenimin nişanlısıyla evlerini yerleştirmeye gittik. Ay 7 saat iş yaptık. Annesi falan da yoktu. 3 kız kendi kendimize neler yaptık. Evlenmelerine 15 gün kaldı, şaşkın gelinimiz daha yastık yorgan bile almamış, düşünün artık gerisini. Ve bunlar 6 senedir çıkıyorlar, 1,5 senedir nişanlılar...

Günaydın aşk bocuklerim :) alınan son karara göre büyük nişan yapmayacağız aile arası olacak yuppi... Sizde ne var ne yok

inşallah canım bende burda olmaktan mutluyum normalde benimle aynı durumda olan arkadaşım yok pek o yüzden kimseyle dertlesemiyorum burda sohbet ederiz artk :)

Ooo Ebissss napmis kuzenin öyle...neyse ağız tadı olsun da halledilir kalanlar...eee desenize biz iyi zamanda başlamışiz hazırlıklara

Günaydın aşk bocuklerim :) alınan son karara göre büyük nişan yapmayacağız aile arası olacak yuppi... Sizde ne var ne yok

senin düğünün ne zaman canım 2014 de mi.bende ev nişanı yapmak istememıştım nişanlanırken herkes farklı şeye seviniyo :)

inşallah canım bende burda olmaktan mutluyum normalde benimle aynı durumda olan arkadaşım yok pek o yüzden kimseyle dertlesemiyorum burda sohbet ederiz artk :)

senin düğünün ne zaman canım 2014 de mi.bende ev nişanı yapmak istememıştım nişanlanırken herkes farklı şeye seviniyo :)

Evet tatlım nasip olursa 2014 haziranda...canım ben öyle kalabalıktan koşturmakdan hoşlanmıyorum malesef...evde bile olmasa öyle büyük bir salon olmayacak evimize yakın bi cafe var orada olur muhtemelen.hatta dayımlarin cafesi var böyle havuzlu falan orada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…