2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İyi insan lafının üzerine gelirmiş kuzum:)) İş durumlarında belli olan bir şey yok sanırım hala. İnşallah en mutlu olacağın şekilde olur
Peslerin en büyüğü hem de...

Unutmuş mu cidden canım.
Hayırlı olsun inşallah mutlu olurlar.

Unutmamış canım, almamış sadece. Annesi de almamış. Annesi zaten nasıl kız evlendiriyor anlamadım. Bu kız aynı zamanda benim liseden arkadaşım. Dün 7 saat arkadaşımın evinde temizlik yaptık, annesi kınanın yapılacağı evlerindeydi...Biz temizliği gelin olacak arkadaşım ben ve bir başka arkadaşım yaptık.

Teşekkür ederim tatlım hem masrafı daha az hem de istediğim gibi olacak mutluyum yani :)

Bencede masraf konusunda haklısın.
Fazlaca maliyetli oluyor, beklenmedik yerlerden çıkıyor. Ufacık şeyler deniyor dünya ediyor.
Yinede yazı beklicek misiniz peki canım

Bencede masraf konusunda haklısın.
Fazlaca maliyetli oluyor, beklenmedik yerlerden çıkıyor. Ufacık şeyler deniyor dünya ediyor.
Yinede yazı beklicek misiniz peki canım

Evet canım çünkü kvler köyde malum şimdi de köy işleri yogun...

Yok artık Ben saf saf ilk maddi bağlamda düşündüm ama anlaşılan sadece sorumsuzluk ya da nasıl nitelendirilirse
Bazen biz bile diyoruz şu olsun bu olsun laf olmasın etmesin.
Bazı insanlar şaka gibi.
Heralde yaz falan başlıyor ya yorgan kullanmayı düşünmüyor

Aynen sorumsuzluk canım valla.
Hepimizin çeyizi şu anda onunkinden daha fazladır eminim. Ben annesine daha çok kızıyorum, hiç mi yol göstermemiş...
Gerçekten öyle diyor biliyor musun!! Zaten yaz geliyor, yorganı taa ne zaman kullanırız bir daha, pikem var diyor. Var dediği pike de iki tane. Biri tek kişilik...
Maddi bir sıkıntıları yok çok şükür. Evleri arabaları falan var ailesinin. Ama dediğim gibi, biraz kuzenime yıkmaya çalıştıkları için yapmadılar, biraz da sorumsuzluktan.

Valla yuh denir buna...hadi kız okudu bilemedi diyelim ki hepimiz okuduk da gayet yapıyoruz...annesi ne demeye yapmamış ayıp...utanmasa çeyizi de damat yapsın diyecektir

Yok artık. Ne zaman kullanırız mı.
Tamam İzmir de yaşıyor olsa hadi dicem neyse.
Cam açık yatıyoruz artık ama Ankara sonuçta değil mi canım?
Şaka gibi ya. Benim kuzenim Ankaraya gelin gitti. Temmuz da evlendi Haziranda ev yerleştirmeye gittiklerinde battaniye yorgan falan yatmışlar ya.
Ama tüm hata dediğin gibi Annede. anne yol göstermez etmezse nerden bilsin?
Gerçi yorgan yani mantığada ters alınmaması ...
Hadi yorganı kuzenin alsın tanesi 50 TL de ya.
2 Tane alsan nolcak Almasan Ne olacak yani?
Başka çeyizlerini merak ettim açıkçası. Ama dediğin gibi canım Annesinde bencede sorun.
Allah'ım İnşallah geçimlerini güzel yapsın ne diyelim.

Aynen canım sallan yuvarlan sürüyor hayat nolsun
Sıcaklarda bastırdı. Artık uyurken bile cam açık yatıyorum düşün. Kaçıp gidesim var valla

ayyy o kadar mı sıcaakkk .. ben gelmeyeyim o zaman izmire

:))sağol cnm benimm.. hala belirsiz kuzuu oynatmaya az kaldı, doktorum nerdeeeeeeeeeeeee

ne rahatlık ne rahatlık.. hayran kaldım valla... yaz geliyor nasılsa, pike kullanırız yorumuna da ayrı bir bayıldım gelin kızımızın :))

Teşekkür ederim canım..ay kızlar siz kaç yaşındasiniz benim okul biteli 2yil oldu yaslandığımi hissettim..

en yaşlı benim ,rahat ol tatlım :)) 27 ben de...

Valla yuh denir buna...hadi kız okudu bilemedi diyelim ki hepimiz okuduk da gayet yapıyoruz...annesi ne demeye yapmamış ayıp...utanmasa çeyizi de damat yapsın diyecektir

Aynen öyle canım. Zaten dün mutfağı yerleştirirken beş bıçaklı bir set vardı. Bu güzelmiş dedim onu kuzenim internetten almış. Saklama kaplarını gördüm, bunlardan bende de var dedim, onu da kuzenim almış, nicer dicer vardı, onu da kuzenim almış. Zaten kendi aldığı bir şey kalmıyor ortada...

Valla ben de aynı şeyi düşünüyorum. Evlerinde huzurlu olsunlar. Bizim duamız budur, ama kızın da bi silkinip kendine gelmesi lazım.

Gitme evet gitmeeee :)
Daha ne şahane yorumları var da ben artık yazamıyorum sinirden...
Biz burdaki kızların yanında hakkaten yaşlı kaldık envymem yahu

Hayırlısı olsun canım.
Malum eğitim sistemimiz... Birde Lise 4 yıl olunca Üniversite ancaa 20-22 de bitiyor

doğru canım ben 21 de mezun oldum ,şimdi 23 :)

kuzum utanmasa bu kız çocuğu da kuzenin taşısın ister çok ayıp valla

ayyy o kadar mı sıcaakkk .. ben gelmeyeyim o zaman izmire

Olur mu canım öyle şey gelcen tabiki
Ama hazırlıklı ol sıcağa ve Nemee

Valla ben de aynı şeyi düşünüyorum. Evlerinde huzurlu olsunlar. Bizim duamız budur, ama kızın da bi silkinip kendine gelmesi lazım.

Kesinlikle. Ailesnin etkisi altında da kalıyor olabilir

Kızlar bu arada Bernardo da 1 Alana 1 Bedava Kampanyası Başlamış Haberiniz Olaa
Bende ona bakıyorum bir yandan
Ancak Beğenemedim pek birşey

Son düzenleme:

Perim ben de baktım ama fiyatları uçurmuşlar. Önceden kahvaltı takımları 199 falandı, şimdi 400 küsür olmuş...

Gitme evet gitmeeee :)
Daha ne şahane yorumları var da ben artık yazamıyorum sinirden...
Biz burdaki kızların yanında hakkaten yaşlı kaldık envymem yahu

ayyy ne çok sevenim varmış :)) bir taraftan gel diyorlar, bir taraftan gitme diyorlar :)) ne mutlu bana
burdaki kızlar bizi görüp moral bulsunlar o zaman ebissiimmm
bernardo çakallık yapıp fiyatları artırmış ama, olsun az da olsa yine de bir indirim oluyor.. kahvaltı takımı 229 du en son, şimdi 400 yapıp bir alana bir bedava yapmışlar.. 229 dan önce de 299 du, o zaman da 100 tl hediye çeki vardı yanında.. her türlü aynı hesap yani :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…