Bal Hatun canım hayırlısı olsun ev nişanın.
envyme'ımmmmmNasılsın
merhaba kızlar...
ebisimm sesini duydum geldimmm hemen :) evet kaç gündür uğrayamadım, yoğun geçti biraz..biraz da sıkıntılı.. benim iş durumları karmaşık hala, ne olacağı belli değil, onun sıkıntısını yaşıyorum.. diğer yanda okul, sınavlar,ödevler filan sarstı beni baya ama onlara da yoğunlaşamıyorum bir türlü.. kafam çok karışık.. bazen şükretmeyi bilmiyor muyum diye düşünüyorum.. bir çok kişinin olmak istediği bir konumda olduğumu da biliyorum ama işte bazen bocalıyorum böyle....
kuzeninin nişanlısına da kocaman bir pes diyelim.. ya da rahatlığına maşallah mı desek
aramıza yeni arkadaşlar katılmış, onlara da hoşgeldiniz diyeyim topluca :) tek tek yazamıyorum, affola
Unutmuş mu cidden canım.
Hayırlı olsun inşallah mutlu olurlar.
Teşekkür ederim tatlım hem masrafı daha az hem de istediğim gibi olacak mutluyum yani :)
balhatuncum, hayırlı olsun demeyi unutmuşum sana... tebrikler şimdiden
Bencede masraf konusunda haklısın.
Fazlaca maliyetli oluyor, beklenmedik yerlerden çıkıyor. Ufacık şeyler deniyor dünya ediyor.
Yinede yazı beklicek misiniz peki canım
Teşekkür ederim canım..ay kızlar siz kaç yaşındasiniz benim okul biteli 2yil oldu yaslandığımi hissettim..
Ben okulu bitirelim 4 sene oldu canım, 26 yaşındayım...
İyi insan lafının üzerine gelirmiş kuzum:)) İş durumlarında belli olan bir şey yok sanırım hala. İnşallah en mutlu olacağın şekilde olur
Peslerin en büyüğü hem de...
Unutmamış canım, almamış sadece. Annesi de almamış. Annesi zaten nasıl kız evlendiriyor anlamadım. Bu kız aynı zamanda benim liseden arkadaşım. Dün 7 saat arkadaşımın evinde temizlik yaptık, annesi kınanın yapılacağı evlerindeydi...Biz temizliği gelin olacak arkadaşım ben ve bir başka arkadaşım yaptık.
Teşekkür ederim canım..ay kızlar siz kaç yaşındasiniz benim okul biteli 2yil oldu yaslandığımi hissettim..
Evet canım çünkü kvler köyde malum şimdi de köy işleri yogun...
Yok artıkBen saf saf ilk maddi bağlamda düşündüm ama anlaşılan sadece sorumsuzluk ya da nasıl nitelendirilirse
Bazen biz bile diyoruz şu olsun bu olsun laf olmasın etmesin.
Bazı insanlar şaka gibi.
Heralde yaz falan başlıyor ya yorgan kullanmayı düşünmüyor
Aynen sorumsuzluk canım valla.
Hepimizin çeyizi şu anda onunkinden daha fazladır eminim. Ben annesine daha çok kızıyorum, hiç mi yol göstermemiş...
Gerçekten öyle diyor biliyor musun!! Zaten yaz geliyor, yorganı taa ne zaman kullanırız bir daha, pikem var diyor. Var dediği pike de iki tane. Biri tek kişilik...
Maddi bir sıkıntıları yok çok şükür. Evleri arabaları falan var ailesinin. Ama dediğim gibi, biraz kuzenime yıkmaya çalıştıkları için yapmadılar, biraz da sorumsuzluktan.
Aynen sorumsuzluk canım valla.
Hepimizin çeyizi şu anda onunkinden daha fazladır eminim. Ben annesine daha çok kızıyorum, hiç mi yol göstermemiş...
Gerçekten öyle diyor biliyor musun!! Zaten yaz geliyor, yorganı taa ne zaman kullanırız bir daha, pikem var diyor. Var dediği pike de iki tane. Biri tek kişilik...
Maddi bir sıkıntıları yok çok şükür. Evleri arabaları falan var ailesinin. Ama dediğim gibi, biraz kuzenime yıkmaya çalıştıkları için yapmadılar, biraz da sorumsuzluktan.
Aynen canım sallan yuvarlan sürüyor hayat nolsun
Sıcaklarda bastırdı. Artık uyurken bile cam açık yatıyorum düşün. Kaçıp gidesim var valla
İyi insan lafının üzerine gelirmiş kuzum:)) İş durumlarında belli olan bir şey yok sanırım hala. İnşallah en mutlu olacağın şekilde olur
Peslerin en büyüğü hem de...
Unutmamış canım, almamış sadece. Annesi de almamış. Annesi zaten nasıl kız evlendiriyor anlamadım. Bu kız aynı zamanda benim liseden arkadaşım. Dün 7 saat arkadaşımın evinde temizlik yaptık, annesi kınanın yapılacağı evlerindeydi...Biz temizliği gelin olacak arkadaşım ben ve bir başka arkadaşım yaptık.
Valla yuh denir buna...hadi kız okudu bilemedi diyelim ki hepimiz okuduk da gayet yapıyoruz...annesi ne demeye yapmamış ayıp...utanmasa çeyizi de damat yapsın diyecektir
Yok artık. Ne zaman kullanırız mı.
Tamam İzmir de yaşıyor olsa hadi dicem neyse.
Cam açık yatıyoruz artık ama Ankara sonuçta değil mi canım?
Şaka gibi ya. Benim kuzenim Ankaraya gelin gitti. Temmuz da evlendi Haziranda ev yerleştirmeye gittiklerinde battaniye yorgan falan yatmışlar ya.
Ama tüm hata dediğin gibi Annede. anne yol göstermez etmezse nerden bilsin?
Gerçi yorgan yani mantığada ters alınmaması ...
Hadi yorganı kuzenin alsın tanesi 50 TL de ya.
2 Tane alsan nolcak Almasan Ne olacak yani?
Başka çeyizlerini merak ettim açıkçası. Ama dediğin gibi canım Annesinde bencede sorun.
Allah'ım İnşallah geçimlerini güzel yapsın ne diyelim.
ayyy o kadar mı sıcaakkk .. ben gelmeyeyim o zaman izmire
:))sağol cnm benimm.. hala belirsiz kuzuuoynatmaya az kaldı, doktorum nerdeeeeeeeeeeeee
ne rahatlık ne rahatlık.. hayran kaldım valla... yaz geliyor nasılsa, pike kullanırız yorumuna da ayrı bir bayıldım gelin kızımızın :))
en yaşlı benim ,rahat ol tatlım :)) 27 ben de...
Hayırlısı olsun canım.
Malum eğitim sistemimiz... Birde Lise 4 yıl olunca Üniversite ancaa 20-22 de bitiyor
Aynen öyle canım. Zaten dün mutfağı yerleştirirken beş bıçaklı bir set vardı. Bu güzelmiş dedim onu kuzenim internetten almış. Saklama kaplarını gördüm, bunlardan bende de var dedim, onu da kuzenim almış, nicer dicer vardı, onu da kuzenim almış. Zaten kendi aldığı bir şey kalmıyor ortada...
Valla ben de aynı şeyi düşünüyorum. Evlerinde huzurlu olsunlar. Bizim duamız budur, ama kızın da bi silkinip kendine gelmesi lazım.
ayyy o kadar mı sıcaakkk .. ben gelmeyeyim o zaman izmire
Valla ben de aynı şeyi düşünüyorum. Evlerinde huzurlu olsunlar. Bizim duamız budur, ama kızın da bi silkinip kendine gelmesi lazım.
Olur mu canım öyle şey gelcen tabiki
Ama hazırlıklı ol sıcağa ve Nemee
Kesinlikle. Ailesnin etkisi altında da kalıyor olabilir
Kızlar bu arada Bernardo da 1 Alana 1 Bedava Kampanyası Başlamış Haberiniz Olaa
Bende ona bakıyorum bir yandan
Bi ben mi varım 2015 i bekleyen yaa hep 2014 geliniyiz diyonuz üzülmeye başladım ama[/QUO
taaaaaa 2016 diyim de sana da moral olsun ;((
Gitme evet gitmeeee :)
Daha ne şahane yorumları var da ben artık yazamıyorum sinirden...
Biz burdaki kızların yanında hakkaten yaşlı kaldık envymem yahu
Olur mu canım öyle şey gelcen tabiki
Ama hazırlıklı ol sıcağa ve Nemee
Kesinlikle. Ailesnin etkisi altında da kalıyor olabilir
Kızlar bu arada Bernardo da 1 Alana 1 Bedava Kampanyası Başlamış Haberiniz Olaa
Bende ona bakıyorum bir yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?