Evet tatlım nasip olursa 2014 haziranda...canım ben öyle kalabalıktan koşturmakdan hoşlanmıyorum malesef...evde bile olmasa öyle büyük bir salon olmayacak evimize yakın bi cafe var orada olur muhtemelen.hatta dayımlarin cafesi var böyle havuzlu falan orada :)
en iyisini yapıyosn valla canım cafede güzel olur. gerçi bizimkide evin bahçesinde olmuşt o kadar büyük değildi yine evin içinde olunca çok sıkıcı geliyo bana.
Valla bende çok istiyodum 2014 olmasını ama büyük ihtimal 2015 de olcak.bu okul beni bitircek herhalde .s
Bizim okullar biteli iki yıl oldu e düğün zamanına üç yıl olacak :) geç olsun güç olmasın canım...
ben okul bitse hiç beklemicm valla tatlım tabi bitirmeyi becerebilirsem.evde olsam yine görürm bi şekilde çeyiz filan hazırlarm zaman geçer böyle daha zor geçiyo.önümüzdeki yıl evlenip son seneyi evli bitireyim diyorum ama onda da maddi konular sorun oluyo
Herkese günaydın, kızlar hoşgeldiniz. Oh ne güzel topiğimiz canlanıyor, kalabalıklaşıyor. Bu da tarihin yaklaştığını gösteriyor bizlere
Kızlar dün kuzenimin nişanlısıyla evlerini yerleştirmeye gittik. Ay 7 saat iş yaptık. Annesi falan da yoktu. 3 kız kendi kendimize neler yaptık. Evlenmelerine 15 gün kaldı, şaşkın gelinimiz daha yastık yorgan bile almamış, düşünün artık gerisini. Ve bunlar 6 senedir çıkıyorlar, 1,5 senedir nişanlılar...
Günaydın aşk bocuklerim :) alınan son karara göre büyük nişan yapmayacağız aile arası olacak yuppi... Sizde ne var ne yok
Çok zor canım ya öyle
Hoşbuldum canımmm (
Ayy biz ne zaman ev kurmaya başlarız acep o heyecanların o günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum valla
Günaydın canım, Allahım gönlüne göre versin inşallah coook mutlu olursun (bu arada nişan tarihin ne zaman canım ve elbiseni sectinmi
inşallah canım bende burda olmaktan mutluyum normalde benimle aynı durumda olan arkadaşım yok pek o yüzden kimseyle dertlesemiyorum burda sohbet ederiz artk :)
Ooo Ebissss napmis kuzenin öyle...neyse ağız tadı olsun da halledilir kalanlar...eee desenize biz iyi zamanda başlamışiz hazırlıklara
Hoşbuldum canımmm (
Ayy biz ne zaman ev kurmaya başlarız acep o heyecanların o günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum valla
Günaydın canım, Allahım gönlüne göre versin inşallah coook mutlu olursun (bu arada nişan tarihin ne zaman canım ve elbiseni sectinmi
Canım burda hepimiz bekliyoruz. Benim sevgilim de uzakta. Seneye temmuz sonu gelecek inşallah. Böyle beklemek çok daha zor inan. Hem okul da sana bir mesgale olur, bence bu zamanlarını iyi değerlendir. Okul yıllarını çalışmaya başladıktan sonra çooookk özlüyorsun.
Kuzenim değil bal hatun, kuzenimin nişanlısı yaptı. Kızda ev çekip çevirecek potansiyel olduğuna inanmıyorum hiç. Düğünlerine 15 gün kala bir sürü şey yok hala evlerinde. Kuzenim erkek tarafına düşen ne varsa aldı, bunun yanında bulaşık makinesi ve yatak odasını da aldı, bunlar iki yastık almayı beceremediler. Ay çok sinirlendim dün valla.
Bu arada kızlar ben envymecim ve simgecimi göremiyorum kaç gündür. Özledim valla. Haberi olan var mı?
Muradımıza Erme Tablomuz
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/
*Ecm* 10 Mayıs 2014/
*Edaa91* 15 Eylül 2014/
*Edatuccar * 15 Haziran 2014/
*Edss* 1 Ağustos 2014/
*ErreS* 14 Eylül 2014/
*Gülin-89* 10 Haziran 2015/
*Harmonyy* 29 Haziran 2015/
*Karamelli_kek* 7 Haziran 2014/
*Lajoie* Mayıs 2013/
*Mutella* Ağustos 2014/
*Opra* Haziran 2013/
*Perim35* 22 Nisan 2015/
*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/
*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/
*SimgeD* 26 Nisan 2015/
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/
*64_Sevdigim_20* 9 Ağustos 2014/
*19DisiKartaL03* 20 Eylül 2014/
Çok teşekkür ederim canim, bende burayı bulduğuma sevindim :)
kk ya girdiğim sürelerde artık bende buradayım, bol bol sohbet edip tanışıp, dertleşiriz :))
Herkese günaydın, kızlar hoşgeldiniz. Oh ne güzel topiğimiz canlanıyor, kalabalıklaşıyor. Bu da tarihin yaklaştığını gösteriyor bizlere
Kızlar dün kuzenimin nişanlısıyla evlerini yerleştirmeye gittik. Ay 7 saat iş yaptık. Annesi falan da yoktu. 3 kız kendi kendimize neler yaptık. Evlenmelerine 15 gün kaldı, şaşkın gelinimiz daha yastık yorgan bile almamış, düşünün artık gerisini. Ve bunlar 6 senedir çıkıyorlar, 1,5 senedir nişanlılar...
inşallah canım bende burda olmaktan mutluyum normalde benimle aynı durumda olan arkadaşım yok pek o yüzden kimseyle dertlesemiyorum burda sohbet ederiz artk :)
Yanlız söyle bi sorunm var benim sürekli baştan okuyorum son yazılan sayfaları.başka türlü anlayamıyorum bana bi şey yazılıp yazılmadığını.acaba sorun bende mi bunun başka bi yolu var mı kızlar
Bi ben mi varım 2015 i bekleyen yaa hep 2014 geliniyiz diyonuz üzülmeye başladım ama
Yaaa ama niye ben yokuuummm
Bal Hatun canım hayırlısı olsun ev nişanın.
envyme'ımmmmmNasılsın
çok şükür tatlımm, iyi olmaya çalışıyorum işte.. çok iyiyim dersem yalan olur... ama çok şükür diyelim.. sen nasılsın kuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?