2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

en iyisini yapıyosn valla canım cafede güzel olur. gerçi bizimkide evin bahçesinde olmuşt o kadar büyük değildi yine evin içinde olunca çok sıkıcı geliyo bana.
Valla bende çok istiyodum 2014 olmasını ama büyük ihtimal 2015 de olcak.bu okul beni bitircek herhalde .s

Bizim okullar biteli iki yıl oldu e düğün zamanına üç yıl olacak :) geç olsun güç olmasın canım...

Yanlız söyle bi sorunm var benim sürekli baştan okuyorum son yazılan sayfaları.başka türlü anlayamıyorum bana bi şey yazılıp yazılmadığını.acaba sorun bende mi bunun başka bi yolu var mı kızlar

Son sayfayı oku das zaten sana yazan senin son. Konusmani alıntı yapar

Bizim okullar biteli iki yıl oldu e düğün zamanına üç yıl olacak :) geç olsun güç olmasın canım...

ben okul bitse hiç beklemicm valla tatlım tabi bitirmeyi becerebilirsem.evde olsam yine görürm bi şekilde çeyiz filan hazırlarm zaman geçer böyle daha zor geçiyo.önümüzdeki yıl evlenip son seneyi evli bitireyim diyorum ama onda da maddi konular sorun oluyo

Çok zor canım ya öyle

Hoşbuldum canımmm (
Ayy biz ne zaman ev kurmaya başlarız acep o heyecanların o günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum valla

Günaydın aşk bocuklerim :) alınan son karara göre büyük nişan yapmayacağız aile arası olacak yuppi... Sizde ne var ne yok

Günaydın canım, Allahım gönlüne göre versin inşallah coook mutlu olursun ( bu arada nişan tarihin ne zaman canım ve elbiseni sectinmi

Bi ben mi varım 2015 i bekleyen yaa hep 2014 geliniyiz diyonuz üzülmeye başladım ama

Canım şimdi sefaköyde beğendim fiyatları daha uygun o taraftan :)

inşallah canım bende burda olmaktan mutluyum normalde benimle aynı durumda olan arkadaşım yok pek o yüzden kimseyle dertlesemiyorum burda sohbet ederiz artk :)

Canım burda hepimiz bekliyoruz. Benim sevgilim de uzakta. Seneye temmuz sonu gelecek inşallah. Böyle beklemek çok daha zor inan. Hem okul da sana bir mesgale olur, bence bu zamanlarını iyi değerlendir. Okul yıllarını çalışmaya başladıktan sonra çooookk özlüyorsun.

Ooo Ebissss napmis kuzenin öyle...neyse ağız tadı olsun da halledilir kalanlar...eee desenize biz iyi zamanda başlamışiz hazırlıklara

Kuzenim değil bal hatun, kuzenimin nişanlısı yaptı. Kızda ev çekip çevirecek potansiyel olduğuna inanmıyorum hiç. Düğünlerine 15 gün kala bir sürü şey yok hala evlerinde. Kuzenim erkek tarafına düşen ne varsa aldı, bunun yanında bulaşık makinesi ve yatak odasını da aldı, bunlar iki yastık almayı beceremediler. Ay çok sinirlendim dün valla.

Bu arada kızlar ben envymecim ve simgecimi göremiyorum kaç gündür. Özledim valla. Haberi olan var mı?

Himm anladım canım...haklisin valla sinirlenilmeyecek gibi değil...bende görmedim hiç canım...

merhaba kızlar...
ebisimm sesini duydum geldimmm hemen :) evet kaç gündür uğrayamadım, yoğun geçti biraz..biraz da sıkıntılı.. benim iş durumları karmaşık hala, ne olacağı belli değil, onun sıkıntısını yaşıyorum.. diğer yanda okul, sınavlar,ödevler filan sarstı beni baya ama onlara da yoğunlaşamıyorum bir türlü.. kafam çok karışık.. bazen şükretmeyi bilmiyor muyum diye düşünüyorum.. bir çok kişinin olmak istediği bir konumda olduğumu da biliyorum ama işte bazen bocalıyorum böyle....
kuzeninin nişanlısına da kocaman bir pes diyelim.. ya da rahatlığına maşallah mı desek

aramıza yeni arkadaşlar katılmış, onlara da hoşgeldiniz diyeyim topluca :) tek tek yazamıyorum, affola

Yaaa ama niye ben yokuuummm

Çok teşekkür ederim canim, bende burayı bulduğuma sevindim :)
kk ya girdiğim sürelerde artık bende buradayım, bol bol sohbet edip tanışıp, dertleşiriz :))

Tabiki canım benim. Bol bol sohbet edicez, kaynatcaz , Dertleşeceğiz...

Unutmuş mu cidden canım.
Hayırlı olsun inşallah mutlu olurlar.

inşallah canım bende burda olmaktan mutluyum normalde benimle aynı durumda olan arkadaşım yok pek o yüzden kimseyle dertlesemiyorum burda sohbet ederiz artk :)

Tabiki canım her zaman konuşacağız
Canım son sayfaya tıklayacaksın.
Son sayfadaykende bir önceki sayfa için bir geriye tıklarsan okursun

Bi ben mi varım 2015 i bekleyen yaa hep 2014 geliniyiz diyonuz üzülmeye başladım ama

Üzülme canımm bende 2015

Son düzenleme:
Bal Hatun canım hayırlısı olsun ev nişanın.

envyme'ımmmmm Nasılsın

çok şükür tatlımm, iyi olmaya çalışıyorum işte.. çok iyiyim dersem yalan olur... ama çok şükür diyelim.. sen nasılsın kuzu?

Aynen canım sallan yuvarlan sürüyor hayat nolsun
Sıcaklarda bastırdı. Artık uyurken bile cam açık yatıyorum düşün. Kaçıp gidesim var valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…