2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Perim ben de baktım ama fiyatları uçurmuşlar. Önceden kahvaltı takımları 199 falandı, şimdi 400 küsür olmuş...

Aynen canım akıllarınca nasıl kazıklasınlar insanları...
Yarı yarıya koysalar daha çok alan olur
Ve ben bğeenmeidm açıkçası koyduklarını.
Birdek o porselen bıçaklar varya renkli onlar çok hoşuma gidiyorr. :26:
138 yapmışlar.
Daha geçen baktım 68 di

Kesinlikle canım. Öyle bir haber vereiym dedim ama fiyatları görmemle bir bu ne yaa oldumm.
Sevenin çok tabi canım benim

Haklısın ben en azından iki haftada bir filan görüyorum canım Allah sabır versin hepimize.çalışmaya başlayınca özlerm belki ama şimdi sırf bizi ayırdığı için pek sevmiyorum okulu .s o yüzden meşgale gibi gelmiyo o yanımda değilken herşey çok zor gibi

22 haziran 2014 heyuuu

Ekledim canım.

Arkadaşlar Baş sayfa listesini sadece ben yapıyorum ancak Geriye gün sayılan listeyi Simge Arkadaşımız yapıyor haberiniz olsun
Bal hatunum senide ekledim tatlım sakıncası yok diymi. İstersin diye düşündüm.

Memnun oldum tatlım teşekkür ederim :)

Tatlım teşekkür ederim :)

Sevilmez olur musun hiç

Aynen öyle olmuş. Ama tüketicinin gözünde iyi bir uygulama değil bence.

Sevilmez olur musun hiç

Aynen öyle olmuş. Ama tüketicinin gözünde iyi bir uygulama değil bence.

canımmm

en başta kk dan kocaman bir eksi aldılar..

kızlar ben kaçıyorum, okula gidiyorum, öpüldünüz bebişler... belki yoldayken cepten takılırım yine

bi de bana çok çok çok dua edin olur muu? çok karmaşığım, netleşsin artık şu durumlar...

Son düzenleme:

Dualarımız seninle kuzuuuu :)

Canlar yaa madem benim böyle büyük nişan olmayacak sizce kv tarafini erken getirebiliriz...benim evdesim çok utangaç iki defa söyledim tekrar gelin desem ayıp olur diyor.

Sizce nasıl erkene alabiliriz tarihî...

Sedef'cim sende söyle istersen canım

Canimcim memnun oldum valla sorduğuna tam günümüz belli değil ama sen Haziran 2014 yazıver zahmet olmazsa :))

Telden giriyorum yorumlarınızı okuyorum sayfalar baya ilerlemiş :))
Bu gün annem izinliydi market alişverişi yaptık, yemek felan derken yoruldum valla, pek fazla pcye girme fırsatım olmadi ama takipteyim sizi :))
Aa bu arada aranızda en ufak olan benmiyim 20 yaşındayım henüz :))
Aşk iste erkenden evlilik dünyasına soktu bizide :))

Canlar yaa madem benim böyle büyük nişan olmayacak sizce kv tarafini erken getirebiliriz...benim evdesim çok utangaç iki defa söyledim tekrar gelin desem ayıp olur diyor.

Sizce nasıl erkene alabiliriz tarihî...

kv ne demk bn anlayamdım nedense :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…