Perim ben de baktım ama fiyatları uçurmuşlar. Önceden kahvaltı takımları 199 falandı, şimdi 400 küsür olmuş...
ayyy ne çok sevenim varmış :)) bir taraftan gel diyorlar, bir taraftan gitme diyorlar :)) ne mutlu bana
burdaki kızlar bizi görüp moral bulsunlar o zaman ebissiimmm
bernardo çakallık yapıp fiyatları artırmış ama, olsun az da olsa yine de bir indirim oluyor.. kahvaltı takımı 229 du en son, şimdi 400 yapıp bir alana bir bedava yapmışlar.. 229 dan önce de 299 du, o zaman da 100 tl hediye çeki vardı yanında.. her türlü aynı hesap yani :))
Kesinlikle canım. Öyle bir haber vereiym dedim ama fiyatları görmemle bir bu ne yaaoldumm.
Sevenin çok tabi canım benim
Canım burda hepimiz bekliyoruz. Benim sevgilim de uzakta. Seneye temmuz sonu gelecek inşallah. Böyle beklemek çok daha zor inan. Hem okul da sana bir mesgale olur, bence bu zamanlarını iyi değerlendir. Okul yıllarını çalışmaya başladıktan sonra çooookk özlüyorsun.
Ekliyelim canım hemen Tarih?
iyi ki varsınız canlar
benide ekleyin malesef ağustos 2015 :) /:
22 haziran 2014 heyuuu
Ekledim canım.
Arkadaşlar Baş sayfa listesini sadece ben yapıyorum ancak Geriye gün sayılan listeyi Simge Arkadaşımız yapıyor haberiniz olsun
Bal hatunum senide ekledim tatlım sakıncası yok diymi. İstersin diye düşündüm.
Muradımıza Erme Tablomuz
*cleopatracat* 22 Haziran 2014/*Cesurcvcv* 1 Haziran 2014/*Ammavelakin* 30 Mayıs 2015/*bal_hatun* 2014/
*Ebisssss* 23 Ağustos 2014/
*Ecm* 10 Mayıs 2014/
*Ecm* 10 Mayıs 2014/
*Edaa91* 15 Eylül 2014/
*Edatuccar * 15 Haziran 2014/
*Edss* 1 Ağustos 2014/
*ErreS* 14 Eylül 2014/
*Gülin-89* 10 Haziran 2015/
*Harmonyy* 29 Haziran 2015/
*Karamelli_kek* 7 Haziran 2014/
*Lajoie* Mayıs 2013/
*Mutella* Ağustos 2014/
*Opra* Haziran 2013/
*Perim35*Nisan 2015/
*Sedefonur* 23 Temmuz 2015/
*Seliminzeynebi* 15 Eylül 2015/
*SimgeD* 26 Nisan 2015/
*Şura260511* 27 Ağustos 2014/
*_umutlu* Ağustos 2015/
*64_Sevdigim_20* 9 Ağustos 2014/
*19DisiKartaL03* 20 Eylül 2014/
Memnun oldum tatlım teşekkür ederim :)
Ben teşekkür ederim canım asıl sormadan yaptım sen kusura bakma.
ayyy ne çok sevenim varmış :)) bir taraftan gel diyorlar, bir taraftan gitme diyorlar :)) ne mutlu bana
burdaki kızlar bizi görüp moral bulsunlar o zaman ebissiimmm
bernardo çakallık yapıp fiyatları artırmış ama, olsun az da olsa yine de bir indirim oluyor.. kahvaltı takımı 229 du en son, şimdi 400 yapıp bir alana bir bedava yapmışlar.. 229 dan önce de 299 du, o zaman da 100 tl hediye çeki vardı yanında.. her türlü aynı hesap yani :))
Sevilmez olur musun hiç
Aynen öyle olmuş. Ama tüketicinin gözünde iyi bir uygulama değil bence.
canımmm
en başta kk dan kocaman bir eksi aldılar..
kızlar ben kaçıyorum, okula gidiyorum, öpüldünüz bebişler... belki yoldayken cepten takılırım yine
bi de bana çok çok çok dua edin olur muu? çok karmaşığım, netleşsin artık şu durumlar...
Bi ben mi varım 2015 i bekleyen yaa hep 2014 geliniyiz diyonuz üzülmeye başladım ama[/QUO
taaaaaa 2016 diyim de sana da moral olsun ;((
senin nedn o kadr gec tatlm.
yok valla hiç moral olmuyo keske bi an önce kavussk sevdiklerimze
Sedef'cim sende söyle istersen canım
Canlar yaa madem benim böyle büyük nişan olmayacak sizce kv tarafini erken getirebiliriz...benim evdesim çok utangaç iki defa söyledim tekrar gelin desem ayıp olur diyor.
Sizce nasıl erkene alabiliriz tarihî...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?