2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Herşeyim başı sabır canım, zorluklar olucakki değeri bilinsin :))

Aynen öyle canım

Canımsınnn
Bırakmayalım tabiki birbirimizi.
Bu arada teşekkürde ederim canım bakalım hayırlı olur inşallah.

geldim kuzucuklarım.. görümceciğimle çeyizlere baktık sohbet ettik falan derken yorulduk bayaa sevdiceğimide sınava çalışsın diye evde bıraktık ne kadar kötüyüz yahuuu

Selam kızlarrrrr :))
Nasilsiniz bakalim, ben bu gün baya yoruldum ama gezmekten :)
Ablamla Bakırköy'e gittik biraz gezdik bayadir gitmiyoduk farklilik oldu, yorulduk geldik, hava cok sıcakta bunaldim :))

balhatunum bende aynı düşüncedeyim evlendikten sonra çalışma hayatına şöyle bir 5 -6 ay sonra girmeyi düşünüyorum. öncelikle mezun olmanın sevincini ve evlenmenin hevesini azda olsa çıkarmalıyım dimi ama. amannn çalışmak kaçmıyor ya ömrümüz boyunca çalışacağız zaten.. tabiiiii bütün bunlar maddiyatada bağlı belki mezun olur olmaz çalışırım bilemiyorum ama düşüncem bu yöndeee yarın sınav var yok bir ay sonra tez teslimi yok ödev var bilmem ne ay finaller demedennnn şöyle biraz kafa dinlemek istiyorum açıkcası.. çok yoruldum artık çokkkk

Ahh kızlar işi olan işten olmayan işsizlikten şikayetçi bir işim olsa keşke

Sorma suracim ben mezun olmadan başladım çalışmaya,iki yıldır da çalışıyorum..çok şükür evdesim mebli iyi alıyor...eğer düğünden sonra çok borcumuz olmazsa istemiyorum çalışmayı...özel sektörde çalışmak çok zor...artık bakalım ya inşallah hakkımızdan hayırlısi olur :) ama yani soyle doya doya uyumak istiyorum evlenince

Canım ınan ki benim yerimde kim olsa bırakmak ister...ptesi hariç 6gun sabah 9 akşam 18.30

Anliyorum canim özel sektör hep böyle, ablamdan biliyorum çok zor maalesef. İnşallah devlete girersin canım yoksa öbür türlü cok zor. Bende devlete girme peşindeyim 2014 de KPSS ye giricem. Allahım hepimize kolaylık versin inşallah.. :)

Amiiin tatlım inşallah

Ahh kızlar işi olan işten olmayan işsizlikten şikayetçi bir işim olsa keşke

öyle tabi hayırlısıyla bulursun inşallah..

bende öyle tatlım hazırlıktan beri çalış çalış oku aman nazar değmesin genede birde benim ortalamam da çok yüksek değil amacım akademisyenlik napıcam bilmiyorum ki yaa. diyorum devlet olsa onunda maddi imkanı için ek olarak özel ders şart. diyorum butik dershane kurayım e sermaye çok gerekiyor. aman nerden tutsak elimizde kalıyor. kuzum sen neden lise vs denemiyorsun ki.

ya ben senin kendini tanıtma aşamanı kaçırdım sayfalardanda ara dur bulasın bir daha tekrarlasan çok zor birşey istemiş olur muyum :44:

Bunlari buldum canim merak ettiğin bişey varsa istediğini sorabilirsin :)
Bende seni tanımayı cok isterim.. :))

22 yaşındayım egede okuyorum bu kurbanda söz olacak nasipse. şubat tatilinde de nişan. ailem istanbulda bende burda bir başıma ım söylemediğim bişey var mı ki acaba sen kaç yaşındasın tatlım

Son düzenleme:
22 yaşındayım egede okuyorum bu kurbanda söz olacak nasipse. şubat tatilinde de nişan. ailem istanbulda bende burda bir başıma ım söylemediğim bişey var mı ki acaba sen kaç yaşındasın tatlım

Memnun oldum canim, isminide öğrenebilirmiyim :))
Bende 20 yaşındayım :)

kızlar benimde kısmetse 2014 yazı olucak ama tarih belli değil daha..
bizde 5 yıLdır beraberiz..artık uzatmanın anlamı kalmadı
kısmetse nişanım var haziranda..
bende anaokulu ögretmeni için okuyorum,daha 1.yılım :44:
bakalım hem evlilik hem okul nasıl gidicek :18:

Allahım hepimize sevdiklerimizde huzurlu,tatLı yuva kurmayı nasip eder inşaLLah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…