Herşeyim başı sabır canım, zorluklar olucakki değeri bilinsin :))
Canım hayırlı olsun damat beyin yeni işi, iyi olur inşallah.
Biz sizi bırakır mıyız perimcimmm hiç?? Buradakı sohbetin samimiliğini, sıcaklığını başka topiklere değişmem ben
Günaydın güzeller:) Nasıl keyifler?
geldim kuzucuklarım.. görümceciğimle çeyizlere baktık sohbet ettik falan derken yorulduk bayaasevdiceğimide sınava çalışsın diye evde bıraktık ne kadar kötüyüz yahuuu
balhatunum bende aynı düşüncedeyim evlendikten sonra çalışma hayatına şöyle bir 5 -6 ay sonra girmeyi düşünüyorum. öncelikle mezun olmanın sevincini ve evlenmenin hevesini azda olsa çıkarmalıyım dimi ama. amannn çalışmak kaçmıyor ya ömrümüz boyunca çalışacağız zaten.. tabiiiii bütün bunlar maddiyatada bağlı belki mezun olur olmaz çalışırım bilemiyorum ama düşüncem bu yöndeeeyarın sınav var yok bir ay sonra tez teslimi yok ödev var bilmem ne ay finaller demedennnn şöyle biraz kafa dinlemek istiyorum açıkcası.. çok yoruldum artık çokkkk
balhatunum bende aynı düşüncedeyim evlendikten sonra çalışma hayatına şöyle bir 5 -6 ay sonra girmeyi düşünüyorum. öncelikle mezun olmanın sevincini ve evlenmenin hevesini azda olsa çıkarmalıyım dimi ama. amannn çalışmak kaçmıyor ya ömrümüz boyunca çalışacağız zaten.. tabiiiii bütün bunlar maddiyatada bağlı belki mezun olur olmaz çalışırım bilemiyorum ama düşüncem bu yöndeeeyarın sınav var yok bir ay sonra tez teslimi yok ödev var bilmem ne ay finaller demedennnn şöyle biraz kafa dinlemek istiyorum açıkcası.. çok yoruldum artık çokkkk
Ahh kızlar işi olan işten olmayan işsizlikten şikayetçi bir işim olsa keşke
Canım ınan ki benim yerimde kim olsa bırakmak ister...ptesi hariç 6gun sabah 9 akşam 18.30
Anliyorum canim özel sektör hep böyle, ablamdan biliyorum çok zor maalesef. İnşallah devlete girersin canım yoksa öbür türlü cok zor. Bende devlete girme peşindeyim 2014 de KPSS ye giricem. Allahım hepimize kolaylık versin inşallah.. :)
Ahh kızlar işi olan işten olmayan işsizlikten şikayetçi bir işim olsa keşke
Sorma suracim ben mezun olmadan başladım çalışmaya,iki yıldır da çalışıyorum..çok şükür evdesim mebli iyi alıyor...eğer düğünden sonra çok borcumuz olmazsa istemiyorum çalışmayı...özel sektörde çalışmak çok zor...artık bakalım ya inşallah hakkımızdan hayırlısi olur :) ama yani soyle doya doya uyumak istiyorum evlenince
öyle tabi hayırlısıyla bulursun inşallah..
Aminn canım teşekkür ederim. :)
ya ben senin kendini tanıtma aşamanı kaçırdım sayfalardanda ara dur bulasınbir daha tekrarlasan çok zor birşey istemiş olur muyum :44:
ya ben senin kendini tanıtma aşamanı kaçırdım sayfalardanda ara dur bulasınbir daha tekrarlasan çok zor birşey istemiş olur muyum :44:
Bende cok sevindim canim :))
Ben Şubat doğumluyum :)
Kasım'da kısmetse 5. Yilimiza giriceZ canım zaman su gibi akıp gidiyor daha dün tanısmısız gıbı..
SöZlüyüz canım ama nişanlı sayılırız nişan yapmicamiz için, 7 Ocak 2012 de sözlendik, kalabalık be cok güzel geçti söz törenimiz. Nişan yapicaktik ama sonra ailecek vazgeçtik. Akrabalar uzakta sürekli gel git olmasin diye ve nişana ayiricağimiz bütçeyi evimizi güzel bi şekilde kurmaya ayirdik canim. Kınam ve düğünüm güzel olsun, hayirli bi yuvam olsun başka ne isterim :))
Evet canım bizde öyle düşündük nişan gibi oldu sözüm güzeldi :))
Birlikte bir ömür geçirmenizi dilerim canimcim Cook cok mutlu olun Rabbim nazarlardan korusun :))
Evet adim Sedef :)
Canim ben cocuk gelişimi ve eğitimi okudum anaokulu öğretmeniyim bir süre anaokulunda caliştim ama şimdi çalismiyorum, iş arayisindayim. ayrıca eğitimime açıköğretim üniden devam ediyorum, sevdiceğimden ayrılıp başka bi şehre gidemedim :))
Bende istanbulda yaşiyorum canim :))
22 yaşındayım egede okuyorum bu kurbanda söz olacak nasipse. şubat tatilinde de nişan. ailem istanbulda bende burda bir başımaım söylemediğim bişey var mı ki acaba sen kaç yaşındasın tatlım
Memnun oldum canim, isminide öğrenebilirmiyim :))
Bende 20 yaşındayım :)
Şura.. Seninde sedef sanırım. bende memnun oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?