2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

inşallah hayırlısıyla olsun hepimizin ya hoşgeldin sende.. sende tanıt bakalım kendini

Aramiza hoşgeldin canım, ne güzel meslektaşız :))
Nişanına kısa bi süre kalmiş hazırlıklar ne durumda ?

Günaydın kızçelerimm
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler aramıza

Hoş geldin aramıza tatlım
Okulla evlilik gider canım neden gitmesin?
Eşinde anlayışlı olduğu sürece.
Keşke benimde öyle bir şansım olsaydı okurken evlenmek gibi.
Çok isterdim valla

Günaydın Güzellerr Nasılsınız

Günaydın kuzum valla işteyim malesef yine ders var ama...sen neler yapıyorsun bakalım

Günaydın kuzum valla işteyim malesef yine ders var ama...sen neler yapıyorsun bakalım

İyilik canım nolsun,
Ders yapsam mı dedim ki hiç içimden gelmiyor.
Bende son 1 günde çalışanlardanım.
Ortalamam baya iyiydi ki bu döneme kadar

Akşamm olsun istiyorum Seviğimle çay bahçesine gitçez gene Özledimm
Ama bir yandan olmasın hemen akşam sonra hafta sonu bitiyor yaaa diyorum, böyle bir çelişkideyim

Sedefcim
nasılsın canım

Simgecim Edacım ama nerelerdesiniz siz yaaa iyice merak etmeye başladım

Valla akşam olsun yaa

ya edoştan haber yok umarım kötü bişey olmamıştır :44: günaydın kızlar.. bugün kemeraltı gezim var bebiş kıyafetleri bakacağız komşucuğumla

Valla ben haftasonlarından nefret eder oldum dersaneden dolayı toplamda 20 saat derse giriyorum... :2:

Çok haklisin canim kolay gelsin, ne zaman tatile giriyorsun birazcik dinlenmiş olursun.

Sedefcim
nasılsın canım

İyiyim canimcim sen nasilsin,
oh ne güzel sevdiceğinle buluşucakmişsin senin adına cok sevindim :))

Baya yoruldum bu gün canım odami çeyizlerimi felan toparladim temizledim. Ama tatli yorgunluk onlari açıp bakmak bile mutlu ediyor insani, Rabbim kullanmayıda nasip etsin.. :))

Son düzenleme:
hoşbuLdum kızlar

nişan hazırlıkları tam gaz devam hem heyecanlı,hem aşırı yorucu.. oda farkLı bi duygu işte ..
20 yaşındayım buarada,daha kendimi çocuk gibi hissediyorum ama kalktık evleniyoz ha bakalım hayırlısı,inşallah dediğiniz gibi evlilik-okul kolay oLur..

Ayy ölüyorum yorgunluktaaaan şükür bitti dersler eve gidiyorum kızlar sizde ne var ne yok...

ya edoştan haber yok umarım kötü bişey olmamıştır :44: günaydın kızlar.. bugün kemeraltı gezim var bebiş kıyafetleri bakacağız komşucuğumla

Bende Gümrükteydim

Ohh odan mis gibi temizlik kokmuştur o zaman canım
Çeyizleri zaten bakmak dokunmak ayrı bir haz veriyor insana.
Mutlulukla kullan hepsini İnşallah
Bende iiyiyim canım nolsun yorulmuşum

Bu topikte tek 20 yaşında kendim olunca kötü hissediyordum yaşıtlar geldikçe daha da mutlu oluyorum

Bal Hatunum bir güzel dinlen uzan birşeyciğin kalmaz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…