Günaydıın
Bugün itibariyle diyete başladım kızlar
Çünkü pazartesi başlarsam salı bitiyor genelde
mutella yaa çok güldüm sabah sabah... Günaydin kuzum..
Hayırlı olsun diyetin o zaman yavru kuş :)
Kızlarrrr İyi akşamlar Ben Geldimm
Sevdiğimle bir çay içelim dedik 1 buçuk saat görmek bile nefes aldırdı bana
Seviyorumm ben bu adamı
Yeni işe başlıcak hayırlısıyla bizimki. Dua edin bizim içinde olur mu
Bu erkek ailelerine anlam veremiyorum bu devirde, kız tarafi bile bu kadar naz yapmiyordur eminim, bende sadece benimkiler böyle saniyodum bişey yapmak zorlarina gidiyor, önem vermiyolar.
Amin Canım Amin.
İnşallah hepimizi Allah'ım nazarlardan korusun.
Bende önlisans okuyorum. Bir yandan Adalet Bakanlığına hazırlandım. Yedekteyim bekliyorum.
Hayırlısı herşeyin.
Birbirimizin nişanına/kınasına/düğününe birlikte şahit olacağız tabiki canım neşeyle inşallah.
Bizde son 1 gün diyeceğiz
Amaa siz 2014 gelinleri olarak bizi bırakır mısınız, bebiş topiklerine mi geçersiniz orasını bilemem ancak bizi bırakmak yok tamam mı
günaydın güzeller :)))
nasılsınız?
mutellacım hayırlı olsun diyetin
Günaydıın
Günaydıın
nasılsınız?
Günaydın güzeller:) Nasıl keyifler?
günaydın tatlımmmmm tv modundayım daha kahvaltı dahi etmedimsen neler yapıyorsun nasıl aranız :44:
iyilik tatlım...iş güç belirsizlikler uğraşıyoruz işte.. seni sormalı?
bu arada dün kızılayda biraz çeyizlik bir şeyler baktım.. sarevin aile bornoz takımı onur çarşısında 200 tlydi, pazarlıksız fiyatı üstelik, pazarlık yapsak daha da inebilir.. bugun markafonide gördüm aynısı 240 tl.. başka birsürü marka da vardı tabii... almadıysan bakabilirsin şekerim.. ben daha karar verip alamadım onu da :)
oh oh ne güzel, bizim yerimize de kahvaltı keyfi yap..
iş yerimdeyim tatlım, uğraşıyorum işte... iyiyiz bu aralar maşallah.. geçinip gidiyoruz...
nasılsınız?
Canım hayırlı olsun damat beyin yeni işi, iyi olur inşallah.
evet sedefcim, bu erkek aileleri bir tuhaf olmuş sanırım...
Biz sizi bırakır mıyız perimcimmm hiç?? Buradakı sohbetin samimiliğini, sıcaklığını başka topiklere değişmem ben
Günaydın güzeller:) Nasıl keyifler?
günaydın canlarım nasılsınız bakalımmutellam seninde diyete girdiğin iyi olmuş ben 3. günümü başarıyla tamamlıyorum gidecek bu kilolar artıkkkk kızlar görümceciğimle görüşeceğim bugün düğün nikah konuşacağız birşeyler işte oda evleniyor ya türk kahvesi ve dedikodu zamanı
Ben de iyi diyelim iyi olsun kuzum. Dün biz atıştık biraz. Özlemden oluyor ikimiz de biliyoruz, artık telefondan nefret eder hale geldim valla... Sıkıldım bu birlikte ama yalnız durumundan
İşyerinde de ne olacağımız belli değil, karışık bir dönemden geçiyoruz, hayırlısı olsun bakalım...
Valla fiyatı çok iyiymiş envymem, modelleri de güzelse ne ala, aslında internetten almadan önce piyasadan bakmak lazım, internette daha pahalı olabiliyor çünkü. Onur Çarşısının alt katında mı?
aman bozulmaz inşallahneyse ben gidip kahvaltımı edeyim hemdde hazırlanayım yoksa görümcecik bekkleyecek
Çok sıkıldım çalışmaktan :2:
ben deee... evlenip, beyimin sultanı, çocuklarımın anası olayım, başka bir iş yapmayayım
hahaha, bu dediğime kendim bile inanamadım gülüyorum
Malesef sadece hayal oluyor bunlar yavru kuş
ben deee... evlenip, beyimin sultanı, çocuklarımın anası olayım, başka bir iş yapmayayım
hahaha, bu dediğime kendim bile inanamadım gülüyorum
Ben de bazen sevgilime diyorum, sen beni çalıştırma nolur diyorum:) Ama tabi ne o istiyor ne de ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?