2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Oooo bu topik aşk kokuyor bu akşam ya huuuu Sizi gidi aşk böcükleriiii

Canım valla bana kalsa ne kadar erken o kadar iyi ama işte köyde olunca köy işleri oluyormuş o yüzden gelemezler dedi oysa şimdi olmasını istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuummm

Haklısın canım.
Hem işleriniizin uygun olunan tarihi ne aralar dersen belki fikir olur sana.
Ama ipleri genede elinden bırakma bazen kv falan fazla iyilik göstermeye gelmiyor bu ince konularda örneklerden bilinen kadar :)

Haklısın canım.
Hem işleriniizin uygun olunan tarihi ne aralar dersen belki fikir olur sana.
Ama ipleri genede elinden bırakma bazen kv falan fazla iyilik göstermeye gelmiyor bu ince konularda örneklerden bilinen kadar :)

Aslında her ne kadar iyimser olsam da şu bir gerçek ki kv ve kp oğullarının onlar için çektiği kredi bitmeden birşey yapacak gibi görünmüyorlar... Zor şer Eylül'e alabildik... Şimdi aşkımcım da diyor ki çok ısrar edince babası atarlanmış (Allah'ım öğrencilerim gibi konuşuyorum ) :

"Oğlum aceleniz ne bi kusur mu işledin ki acele ediyrsun" demiş...

Bir de işin gerçek yanı şu durumları orta hal yani,köy insanı öyle pat diye para bulamıyorlar...Eylül'de hayvanlar satılacakmış o zaman rahat olurlarmış...

Ahhh ahhh valla düşündükçe sinir stres sahibi oldum...

Canım o zaman hiç aceleye getirme.
Herşey hayırlısıyla olsun.
Onlarda kendilerince haklılardır bir banda borç altına girmek istemiyorlardır ya da sonuçta gelin alıyorlar sana eşya alınacak vs.
Onları elindeki avucundakine güvenerek alacaktır.
Düşünce biçimi çok yanlış olmş o sözü söylerken ama napcan mazuur görcen.
Öyle birşey olsa o zaman direk nikah isterdiniz nişan değil mantiken
Huzurlu ol bence.
Bak 4 ay kaldı birde bize bak anca 15-16 ay
Hiç canını sıkma tatlım

Son düzenleme:

Bende cok sevindim canim :))
Ben Şubat doğumluyum :)
Kasım'da kısmetse 5. Yilimiza giriceZ canım zaman su gibi akıp gidiyor daha dün tanısmısız gıbı..
SöZlüyüz canım ama nişanlı sayılırız nişan yapmicamiz için, 7 Ocak 2012 de sözlendik, kalabalık be cok güzel geçti söz törenimiz. Nişan yapicaktik ama sonra ailecek vazgeçtik. Akrabalar uzakta sürekli gel git olmasin diye ve nişana ayiricağimiz bütçeyi evimizi güzel bi şekilde kurmaya ayirdik canim. Kınam ve düğünüm güzel olsun, hayirli bi yuvam olsun başka ne isterim :))
Rica ederim canım zevkle cevapladim :))
Bu arada liste içinde teşekkürler :)

Peki sen canım sözlümü nişanlimisin ?
Ne kadardır birliktesiniz ?
Okuyomusun calişiyomusun
Ver ismini öğrenebilirmiyim canimcim :))

Aynen öyle bende sabır deyip bekliyorum bakalım... KV çok iyi birine benziyor tanıştık... Babaları çok sinirliymiş o yüzden pek üstüne gidilmiyor yani.. E baktım boşuna ısrar etsem ancak sevdiceğim üzülecek en iyisi beklemek

Bu erkek ailelerine anlam veremiyorum bu devirde, kız tarafi bile bu kadar naz yapmiyordur eminim, bende sadece benimkiler böyle saniyodum bişey yapmak zorlarina gidiyor, önem vermiyolar.

Kalabalık söz yaptıysanız zaten yeter canım. İnanıyorum ki herkes çok eğlenmiştir, mutlu kalmıştır.
Dediğin gibi nişana ayrılacak bütçeyi evin için kullan daha iyi.
Çünkü illaki aile bireyleri bile kendilerine giyecek birşey istiyor onlar bile sadece 500-600 ü buluyor...
Yok tekrar pastasıydı hazırlığıydı onu bunuydu geçiyor.
Ben sözlü değilim canım benim. Okuyorum şuan aslında. Seneye söz nişan düşünüyoruz. İnşallah 2015 Nisan bir ihtimal eylül gibi düğün olur.
Biz 6. yıl dönümümüzü kutladık 1.5 hafta oluyor. 7 nin içine girdik artık 2007 den beri birlikteyiz canım.
İnşallah çok mutlu oluruz hepimiz. Hepimizin mutluluğu daim olsun ömür boyu
Bu arada İsmim Gizem canım. Seninde Sedef diymi?
Memmun oldum canım :))

Sen okuyor musun yada çalışıyor musun canım?
Bu arada ben İzmirliyim sen?

Evet canım hem sevdiğin üzülecek hem aranız gerilecek, gerek yok ısrar etmene.
Hayırlı zamanda olur zaten herşey. Dilediğiiz gibi.

Evet canım bizde öyle düşündük nişan gibi oldu sözüm güzeldi :))
Birlikte bir ömür geçirmenizi dilerim canimcim Cook cok mutlu olun Rabbim nazarlardan korusun :))

Evet adim Sedef :)

Canim ben cocuk gelişimi ve eğitimi okudum anaokulu öğretmeniyim bir süre anaokulunda caliştim ama şimdi çalismiyorum, iş arayisindayim. ayrıca eğitimime açıköğretim üniden devam ediyorum, sevdiceğimden ayrılıp başka bi şehre gidemedim :))

Bende istanbulda yaşiyorum canim :))

Taniştigima cok memnun oldum gizemcim umarım burda hep birlikte nişanlar kınalar düğünler görürüz ve birbirimizin mutluluklarına şahit oluruz :))

Evet canım hem sevdiğin üzülecek hem aranız gerilecek, gerek yok ısrar etmene.
Hayırlı zamanda olur zaten herşey. Dilediğiiz gibi.

Amin canım benim...Rabbim hepimizin gönlündekini versin inş. Canlarım ben uyuyorum malum yarın iş var... Öpüyorum hepinizii

Amin Canım Amin.
İnşallah hepimizi Allah'ım nazarlardan korusun.
Bende önlisans okuyorum. Bir yandan Adalet Bakanlığına hazırlandım. Yedekteyim bekliyorum.
Hayırlısı herşeyin.
Birbirimizin nişanına/kınasına/düğününe birlikte şahit olacağız tabiki canım neşeyle inşallah.
Bizde son 1 gün diyeceğiz
Amaa siz 2014 gelinleri olarak bizi bırakır mısınız, bebiş topiklerine mi geçersiniz orasını bilemem ancak bizi bırakmak yok tamam mı

Amin canım benim...Rabbim hepimizin gönlündekini versin inş. Canlarım ben uyuyorum malum yarın iş var... Öpüyorum hepinizii

Tatlı rüyalar canım Allah rahatlık versin
Benimde 9-5 dersim yarın puffss :26::26: Ders diyince okulu hatırladım bir an

Âmin canim inşallah,Allahim sana başarilar versin istediğin gibi olur herşey inşallah..

Ahh ahh o hün sayıcağımız günleri iple çekiyorum valla uzak görünüyor ama gelicek elbet o günler :))

Aşk olsun canim birakirmiyiz artık burada bir aile oluyoruz, sevincimizi hüznümüzü birlikte paylaşiyoruZ. Hem bebişlerimiz olsa bile teyzeleriyle onlarda tanışmalı :))

Ahh canım gelecek o günlerde hayırlısıyla.
Çektiriyor bekletirken ama bizde o günler geldiğinde acısını çıkartacağızz
Bende şöyle düşünüyorum; Sevdiğim 1 buçuk senelik ilişkimizde askere gitti ve ben bu şekilde 2008 de kk la tanıştım 2009 da üye oldum.
15 ay nasıl geçer eder derken geldi geçti.
Birde onun üzerine 3 Buçuk yıl geçti . Şimdiki 2/2,5 yılda bize koymamalı diyorum ahh ahh
1 gün gelecek 1 gün kalacak

Sedef'cim canım ben çıksam ayıp etmiş olur muyum sana.
Kusura bakma canım lütfen.
Quiz sınavım var son 1 hafta kaldı ve elimde 300 sf daha kitap var bitirmem gerekiyor.
Uyumadan önce okuyayaım sabahta 7 de kalkıyorum.
Öpüyorum çok canım seni
Teşekkür ederim sohbetin çok güzeldi
Gene görüşürürz nasılsa, Allah rahatlık versin canım şimdiden. İyi Geceler

Zaman bi şekilde geçiyor canim bak sen askerlikte yaptırmışsın zoru atlatmişsin :)
Sözlüm askerdeyken biz yeni yeni tanisiyoduk askerliği bittikten sonra bi gün bize geldi kuzenimle işte o zaman AŞKKK çarptı bizi :))
Cook badireler atlattık aci tatli cok şey geçirdik herkesle mücadele etmek zorunda kaldik ama bak şimdi mutluyuz Allah'a şükür, bide hayırlisiyla yuvamizi kursak daha ne isterim :))

Maşallah canım sizinde güzel ilişkinize.
Zorluklar çekildikçe birbirimizin kıymetini iyice biliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…