2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Geldim kiiiii
Suram sende msj yazmıssın Perim alıntı yapınca gördüm ama aradım aradım bulamadım msjı kacırdım sanırım
evde badana var canım temizlik vs giremedim öldüm bittim valla 2 gündür sınavım var diye yapmadım ama bu seferde sınav yordu yarın tekrar temizlige devam ama girerim Allah'ın izniyle..çok özledim valla sizi
Neler yaptınız ben yokken kızlarr
Bu arada gercekten Simge nerde :44:

5 gün sonra tam 15.ayımızı dolduruyoruz

Aşkım için kurabiye yapacaktım ama baktım ki ben beceremiyorum ,sipariş verdim 1,5 tlden. Birde çok beğendiği bi gömlek var onu alacağım.vee ellerimle lif ördüm ona banyo lifi ...15.ay için idealdir bu kadar hediye değil mi

yetiştirirsin inşallah kuzum benimde çarşamba quizim var ona çalışacağım inşallah

inşallah tatlımm.. sabahlayacağım gibi görünüyor ama:18:
Allah kolaylık versin sana da..iyi geçer inşallah...

hoşgeldin kuzum, gözümüz yollarda kaldı valla.. neyse iyiymişsin ya önemli olan bu... badana boya işleri çoook yoruyor zaten insanı, Allah yardımcınız olsun..
sınavların nasıl geçti?
simge kayıplarda

maşallah sizeee...
bence fazlasıyla yeter... ellerinle lif örmüşsün o bile yeter zaten

Sağol canım teşekkür ederimmmm

Meraba kizlar nasilsiniz?

Bende evlilihe dair hicbir gelisme yok

Ne sevdigimden ses var ne ailesinden ne benim ailemden....

Canım üzme kendini...
Sorunlarınız vardı... Aşabildiniz mi peki?

Ben bugün sözde çıkmıcaktım evden canım ama sesini duymaya dayanamadım gene
Temizlikten heemen sonra duş alıp buraya yazdım hazırlanıp çıktım :)

Canım benim hoş geldin.
Kolay gelsin canım benim.
Sınav nasıl geçti peki?
Bizde seni çok özledik vve Simgemii... Nerelerde gerçekten merak ediyorum.

5 gün sonra tam 15.ayımızı dolduruyoruz

Maşallah canım Daha 15. 25. 35. yıllara

bizi merakta bıraktın hoşgeldin bu arada edoşum kolay gelsin sizinki tam bahar temizliği.. aynı bir değişiklik yok kuzucum uğra gene he sonra çok kızarım bak bende dedim bu diyetten mi kaçıyor neeeeee

Son düzenleme:
bulgaristanda yaşıyorum canım malesef ya

neden tatLım,daha yenimisiniz yada ailelerinmi haberi yok daha..
bi sorun olmazsa paylaşabilirsin

Ailelerin haberi var canim

Nedeni sevdigim okulu uzatmis sagolsun.

Merhaba canım hoşgeldin :)
Neden peki paylaşırsan iyi gelir belki..

Benim adam okulu uzatmis.. Napayim yani ben bosuna cirpiniyorum

O sorunlari astik da canim ben bosuna cirpiniyorum ya

Guya 2014 te mezun olacagiz evlenecegiz diyordum

Kendi kendime gelin guvey oluyormusum ben :)

Okulu uzatmis sevdigim

Of dusunmekten her seyden yoruldum

Günaydın kızlar:)
Dün herkesin temizlik günüymüş sanırım, ben de temizlik yaptım, çekmeceleri düzenledim, ütü yaptım.. Alıştırma yapıyorum evlilik hayatı için :)

Günaydın kuzulaar
Bende evlilik hayatına dair hiç bir alıştırma teşebbüsü bile yok
Bildiğiniz korkuyorum ya ev işlerinden, mesela yemek olayı, çok güzel yemek yaparım, ama elimde tarif olacak
Kesinlikle ezberimde tutamıyorum, annem durup dururken 'hadi yemek yap' dediğinde dünyam başıma yıkılıyor, evde ne var ne yok neyle ne yapılır Allahımm ağlamaklı oluyorum falan sonra annem kıyamıyor
Olur mu benden hiç bilmiyorum ya

Canım benimm geldim ay valla bide ev minicik olunca berbat bişeymiş sınavları valla salladım canım yani bana göre sanki hepsi dogru ama çalışmayınca böyle oluyo ne kadarda rahatım dimi

Hoşbuldum Perimmm
Dedigim gibi canım salladım zaten ben hic calısmadan bu zamana kadar geldim :26: ama üniv biraz zormus calısmayınca ancak derslerin yarısını geciyorum

bizi merakta bıraktın hoşgeldin bu arada edoşum kolay gelsin sizinki tam bahar temizliği.. aynı bir değişiklik yok kuzucum uğra gene he sonra çok kızarım bak bende dedim bu diyetten mi kaçıyor neeeeee

Hosbuldum canımmm benim görsen evi neredeyse pc yi göremiyordum Bide mobilya yaptırıyoruz diye temizlikte pc masasını attık şuan sehpadan yazıyorum adam gelecek gelecek yapıcam diyip uzun zamandır oyalıyor ama nbeyse bakalım güya 1 hafta sonra getirecek..getirse bile eksik gelir tanıdık işi ancak bu kadar oluyor
Diyetteyim bennnnn pazartesi baslayamadım ama persembeydi basladıgım gün sanırım canım..çok iradeliyim bu seferrr ve kararlıyım hem iddaa var sevdigimle ben kazanırsam indirime girdigi an ama yine acırım onada englishhomeden nevresim sevdigim kazanırsa ayakkabı haziran 1 sabahı tartıldıgımda 5 kilo vermis olmam gerek sen basladın mı diyete

Bende yemek için degil de pasta börek yapmayı cok sevsemde önümde tarif olmadan yapamıyorum :26: tuzlu kurabiyeyi defalarca yapmısımdır ama şuan yap desen yine tarifi isterim

Günaydın canlar :) nasılsıniz bakalım ben arkadaşima gidiyorum bebeği oldu onu görmeye...elbise zibin ve çorap aldım az mi oldu sizce :/

Günaydın canlar :) nasılsıniz bakalım ben arkadaşima gidiyorum bebeği oldu onu görmeye...elbise zibin ve çorap aldım az mi oldu sizce :/

Günaydın canımmm :)
Allah anali babali büyütsün bizim yerimizede sev bebeği :))
Yol canim az değil gayet iyi

hayırlısı canım, bu sefer de bir yarısını daha geçersin, azala azala biter sonunda :))
hadi bakalım diyeti bozmak yok o zaman güveniyoruz sana sen kazanacaksın!!!!
yemek konusunda ben de aynıyım,eçşit çeşit hamurişleri yapayım ama yemek demesinler bana...beceririm maşallahım var o konuda ama zevk alarak yapmıyorum yemek işini, ince işlerle uğraşmak daha çok zevk veriyor bana

canımm, sıkma canını vardır her şeyde bir hayır, burada bir sürü kişi var 2015 i bekleyen, hatta 2016 da vardı sanırım.. hepimiz bir sebeple bekliyoruz.. bizim de okul vs sıkıntısı yok ama başka sebepler var bizde de mesela.. bir şeyler sebep oluyor işte... Allah hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin her şeyi..

İnşallah canım
Kazanıcam dimi 5 kilooo bu :26:
Dimi ya onlarla ugrasmak daha güzel ama işte mecbur evlenince hergün yapılacak :26: sevdigime bir gün yaparım 2 gün yeriz diyorum olmaz az az yapalım hergün tazecik olsun diyor hic acımıyor bana :18: şimdi yardım ederim birlikte yaparız herseyi diyor amaaa :

ben haftalık yapıcam yemekleri
abarttım dii mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…