hosgeldin canım iyi sen nasılsın =)
madem bu kadar kararlısın inşallah çok titiz birini bulursun canım =) eger temizlik sırasında evde olursan daha titiz yapar
Hoşbulduk canım iyiyim bende sağol mesai bitirmeye bakıyorum işte
Kacta cıkıyorsun canım ?
Bende artık işsizligime son vermeye karar verdim.. o kadar cok indirim gördüm ki istedigim ürünler param yok calıaşıp kazanmam lazım yarın uzun zamandan sonra ilk görüşmeye gidicemmaaş olarak cok az asgari yazmıslar ama calısma saatlerinden dolayı istiyorum bakalım ne olacak o yüzden bosver kıymet bil mesai bitimini beklemek bile çok güzel
evet canım yakınızsen okuyormusun calısıyormusun
Doğru diyorsun iş çok önemli 4 aylık işsizlikten sonra başladım bende.
6 da çıkıyorum ben çalışma saatlerim iyi ama cumartesileri tam gün malesef
İyi yapmışsın tatlım ya çalış tabi istediğin herşeyi kolayca alabilirsin çeyizi doldurursun
Mesleğin neydi senin, nereye gidiceksin görüşmeye canım ?
Doğru diyorsun iş çok önemli 4 aylık işsizlikten sonra başladım bende.
6 da çıkıyorum ben çalışma saatlerim iyi ama cumartesileri tam gün malesef
İyi yapmışsın tatlım ya çalış tabi istediğin herşeyi kolayca alabilirsin çeyizi doldurursun
Mesleğin neydi senin, nereye gidiceksin görüşmeye canım ?
bende 2 ay işsiz kaldım sonra iş buldum girdim..ne iş bulursam girerim demistim kötü yere denk geldim 2 ay calışıp cıktım şimdi 1.5 ay olucak yimne işsizim ve yeni karar verdim para bitince iş aramaya bakalım yarın ne olacak..oraya gidince ögreniyorsun işin ne olacagınıben 7 yıldır calısıyorum canım her işi yaptım..en son 2 yerde sekreterlik yaptım daha rahat oluyor calışma saatleri diye yine sekreterlik bakıyorum yarın gidecegim yerde sekreterlik aksam 6 ya kadar yazmıslar cumartesi içinde 3 demisler ama bakalım yarın ne olacak lisede cocuk gelisimi okudum (acık lise) arkadaslarımın cogu yuvada ögretmenlik calışıyor ama ben ssk yok diye aptal gibi baslamadım şimdide sosyal hizmetler okuyorum ama ders calışmıyorum mezun olacagımdan şüpheliyim sen ne iş yapıyorsun
Öyle valla kızlar işsizlik Cook zor insan işsiz kalinca cok iyi anliyor bunu. Hele bide bizim gibi evlilik arefesinde dahada zor. Bişeyler beğeniyoruz almak istiyoruz alamayınca içimiz gidiyo, gerçi sagolsunlar annemle ablam ellerinden geldiğince aliyorlar ama nereye kadar yük olmayı istemiyorum kimseye.
Çünkü özellikle bayan olarak heleki bizim yaşlarimizda insanin kendi ayaklari altında durması ve ekonomik özgürlüğünün olmasi cok önemli.. :)
Dediğin gibi ailelerimiz nereye kadar alıcak tamam ellerinden geleni yaparlar ama insan kendi de birşeyler yapmak istiyor.
Bazen içimden bir ses off gitme işe otur evde yan gel yat diyor ama olmuyor malesef
Haklısın canım, ama olsun calısmak kendi paranı kazanmak güzel (
Evet zaten o çok güzel bir duygu :)) Sen anasınıfı öğretmenimiydin canımm yoksa yanlışmı okudum
Evet canım, bir süre özel kurumlarda calıstım sonra kurum kapandı işsiz kaldim, şimdi tekrar iş ariyorum bakalm yakın zamanda bulurum inşallah (
İnşallah bulursun canım güzel bir meslek ya çocuklarla ilgilenmek keyiflidir. Zor yanları olsa da
hosgeldin canım iyi sen nasılsın =)
madem bu kadar kararlısın inşallah çok titiz birini bulursun canım =) eger temizlik sırasında evde olursan daha titiz yapar
Kacta cıkıyorsun canım ?
Bende artık işsizligime son vermeye karar verdim.. o kadar cok indirim gördüm ki istedigim ürünler param yok calıaşıp kazanmam lazım yarın uzun zamandan sonra ilk görüşmeye gidicemmaaş olarak cok az asgari yazmıslar ama calısma saatlerinden dolayı istiyorum bakalım ne olacak o yüzden bosver kıymet bil mesai bitimini beklemek bile çok güzel
Merhabaaa
Liste de kendimi de görünce çok şaşırdım,beni de yazdığınız için çok teşekkür ederim kızlarr
Çalışma saatleri iyimiş canım inşallah görüşmeye gittiğinde de memnun kalırsın hayırlısıysa olsun.
Güzel bir bölüm okuyorsun kaçıncı sınıftasın ? Aöf zor ya ders çalışmak tek başına kolay olmuyor.
Bende iktisat okuyorum amaaan fenalık getiriyor insanın içine
Grafikerim canım ben bir dershanenin yayınevinde grafikerlik yapıyorum.
Anaokulu öğretmeniyim canim ayrıca acıköğretimden eğitimime devam ediyorum. Suan calışmiyorum iş ariyorum :)
Peki sen canim :))
Dediğin gibi ailelerimiz nereye kadar alıcak tamam ellerinden geleni yaparlar ama insan kendi de birşeyler yapmak istiyor.
Bazen içimden bir ses off gitme işe otur evde yan gel yat diyor ama olmuyor malesef
inşallah bulurum kuzumm..
ay hadi hayırlısı... inşallah senin için hayırlı bir iştir de olur, çalışmaya alışmış biri için evde oturmak çok zor oluyordur..
kuzuummmm..hoşgeldiiiiiiin..nerelerdesin sen yaaa... seni hiç unutmadık ki biiiiz
neler yapıyorsun görüşmeyeli, ne var ne yok kuzucuk?
Kızlarrrr bu gün spor salonuna görüşmeye gittim ilk kez,
Eee düğüne kadar fit olmak fazla kiloları atmak sıkılaşmak lazım (
Temiz sakin ve güzel bi ortamı var, ilk kez böyle bişeye karar verdim, daha önce evde pek cok şey denedim ama devamlılığı olmamıstı.
Bu sıralar evdeyim cogunlukla banada bi uğraş cıkar diye düşündüm, ee nişanlımda destekledi beni hatta ücretini cok ısrar etti o karsılıcakmış (
Ayligi 80 lira sizce nasil kızlar, eve yürüme mesafesinde,
Daha önce hiç spor salonuna gitmedim nasıl olur acaba, bayan spor hocaları varmıs, ilk 3 gün uyum süreciymiş sonrasında tartılma ve bana özel bi program uygulanıcakmıs,
Aklima yattı aslında denemeye değer mi ?
Öldümmm yaa ne kosturmacali geçti bugün...bebek gormeye gittim ama bebeğin sarıligi vardı hastaneye götürdük sonra bebeği hastaneye yatırdılar...arkadaşim çok ağladı(( sonra ben taa bağcılardan beylikdüzüne koştura koştura geldim...sonra babam bizi denize götürdü sahilde piknik yaptık :) eve geldim banyo yaptım şimdi çay içiyorum sizler ne yapıyorsunuz?????
canımm, sıkma canını vardır her şeyde bir hayır, burada bir sürü kişi var 2015 i bekleyen, hatta 2016 da vardı sanırım.. hepimiz bir sebeple bekliyoruz.. bizim de okul vs sıkıntısı yok ama başka sebepler var bizde de mesela.. bir şeyler sebep oluyor işte... Allah hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin her şeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?