2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

tamam canım haftada iki kez yaparım

işin şakası bir yana sevdiceğime seve seve yaparım ki beeenn... :) hem o da yardımcı olur eminim kıyamaz bana

inşallah yaparlar canım tabi seve seve ama calısınca işten gelip temizlik yemek nasıl yapılır bilmiyorum

inşallah yaparlar canım tabi seve seve ama calısınca işten gelip temizlik yemek nasıl yapılır bilmiyorum

inşallah kuzu :))
valla yemek yapılır da temizlik için hiç kendimi parçalamıycam.. annemin yaptığı hatayı yapmak istemiyorum, o da diyor zaten sakın benim gibi olma diye... hem dışarda çalış, hem evi temizle, hem yemek, hem çocuklarla ilgilen.. bir de aşırı tititz her işinde..tüm sorumluluk onda hep.. hala da akıllanmadı ya, baştan öyle alıştığından.. haftada ya da 15 günde bir yardımcı al temizlet evini diyor, ki haklı da...
ben düzenli biriyim zaten, sevgilim de öyle çok düzenli maşallah.. dağınıklığımız çok olmaz diye düşünüyorum.. temizliğe de yardımcı gelir artık arada bir.. yoksa her şeye biz koşarsak sevdiğimize ne zaman vakit ayıracağız..

ben istemem kimseyi canım malum ben temizlik yapan herseye karsıyım bulasık makineside istemiyorum zor geliyor ama kendim yapmak istiyorum Tabi Rabbim saglık versin önce temizlik yapabilmek için zaten ben tabi durum ne gösterir bilmem ama cocugum oldugunda calısmak istemiyorum büyüyünce ev kadını olucam

Edoşum, envymem de burdaymış, nasılsınız kuzular :)

Benim annem de aynı envymecim, paralıyor kendini. Ama ben de eda gibi başkası gelince tedirgin olurum gibi hissediyorum. Arada kalmış durumdayım. Olmazsa önce kendim denerim, baktım haşat oluyorum, yardım alırım artık...

doğru sen bulaşık makinasına da karşıydın.. ben karşı değilim ama bulaşık yıkamak en sevdiğim iştir o yüzden çok değilse yıkayıveririm hemn.. ama kalabalıksa ev hmen yıkanmıyor, mecbur misafir yanına da dönmek gerekiyor hemen, öyle zamnlarda kurtarıcı alıyor makine, çabucak toparlanıyor ortalık :)
çalışmayacaksan sorun yok o zamn.. çocuk yokken de zaten sıkıntı değil.. benim dediğim de her iş değil zaten, normal gündelik temizliği zaten kendim yaparım da kapıydı, camdı, halıydı vs uğraşamam, zaten bel fıtığı başlangıcı da var kesin yatalak olurum her temizlikten sonra...

hoşgeldin sen de ebisimm..
valla önceden ben de öyle düşünürdüm ama şuanda evdeki işlere neredeyse hiç karışmadığım halde işten eve haşat olmuş bir biçimde gidiyorum...şimdiden gözümde büyüyor.. bir iki sene önce evime yabancı birini asla sokmam diyordum ama annemin ne hale geldiğini gördükçe canımdan kıymetli mi diyorum.. ama asla bir yabancıyı yatak odama sokmam, ve de çamaşırlarıma dokundurtmam.. ütüydü çamaşırdı ben yaparım, genel temizliğe yardımcı lazım sadece...

Hoşbulduk canım..

Ben de aynı şekilde dönüyorum eve, enerjim tükenmiş gibi oluyor
Bir de ben başkasının yaptığı işi de pek beğenmiyorum, odamı anneme temizletmem mesela, illa ki ben yapacağım. Takıntı bu zamandan başlamış bende galibaaa
Benim de en çok ütü büyüyor gözümde, temizlik yemek neyse, yavaş yavaş yapılır da ütü sıkıntı benim için de.. Sevdicek ben yaparım ütüyü diyor ama bakalım göreceğiz ne kadar yapacak

iyi canım sen nasılsın
Ya hem baskası senin evini senin kadar temiz yapar mı bilemedim :44:

ben temizlik yapan kişi ve teknolojileri kıskanıyorum canım rekabet içindeyim ayy kızlar bugün temizligi çok bosladım daha temizlemem gereken banyo basta olmak üzere bir sürü yer var :26:

Merhaba canım hoşbuldum (
Önceki sayfalara baktınmı bilmiyorum kendimi birazcık tanıtmıstım, senide tanımak isterim canım (

dün suranın msjını bulmak için bakındım ama görmedim canım adım Eda 22 yaşındayım İst yasıyorum

Edoşum çok güldüm 'ben temizlik yapan kişi ve teknolojileri kıskanıyorum' lafına:))) BEn bulaşık makinesinin en çok ortalıkta dağınıklık bırakmama yönünü seviyorum. Kirlileri atıyorsun içine, tezgah mis gibi oluyor valla iki dkda:)

bak o konuda haklısın canım pis olan tezgah anında toplanıyor dogruya dogru şimdi

olsun canım bende Sedef 20 yaşındayım, bende istanbulda yasıyorum (
Sen istanbulun neresindensin ?

Zeytinburnu canım sen neredesin

valla beğenmeye ben de beğenmiyorum başkasının yaptığı işi ama ille kendim yapıcam diye de eşimi, çocuklarımı ihmal etmek istemiyorum, en önemlisi de kendimi yıpratmak istemiyorum... hele bir de benim öğrenciliğin de devam edeceğini düşündükçe, yok yok dayanamam ben... iyi kötü genel temizliği yaptırır, kendim ince işlerle uğraşırım o vakitte.. değişik değişik pastalar yaparım sevdiceğime
tabi iş güvenilir birini bulmakta...

Merhaba kızlarr nasılsınız bakalım ??

hosgeldin canım iyi sen nasılsın =)

madem bu kadar kararlısın inşallah çok titiz birini bulursun canım =) eger temizlik sırasında evde olursan daha titiz yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…