2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hadi yaa :26: bende iş arıyorum ama yok yok yoooooookk
olmuyorsada vardır bundada bi hayır canım benim ya sıkma okadar canını illa üzülüyo insan ama napalım, kim iş bulmuşki biz bulalım

İyiz canimm :))
Aaa nedenki, bi aksilikmi çıktı acaba, kimin konseri canim :)

hakan peker gelicekti canım,bulgaristandayım ya ben,bekledik bekledik ne gelen var ne giden
40 yılda bir sanatçı getiriyolar ztn oda çıkmadı

Günaydın kızlar moralim çok bozuk
Dün gözüme toz kaçmıştı çıkarmaya çalıştım geçmişti sonra, akşam birden acımaya ağrımaya başladı açamadım gözümü mikrop kapmış şişti gözüm Hep beni mi bulur ya

gecmiş olsun canım benimde çok oluyo tozdan göz kalemlernden filan.ve rahatsız ediyo baya ama doktora gidip damla kullanmadn gecmiyo şişliği :/

günaydın canlaaarrr gerçi öğlen oldu ama

evet tatlım doğru duydunuz gitmek istediğimi... :) gerçi dün konuşamadım, daha doğrusu konuştum ama müdürün yanına gitmek istiyorum demek için gittim, karşısına çıkınca kalmak istiyorum dedim :/ ne tuhafım di mi :)))
sonra bu sabah gidip konuştum tekrar, gitmek istiyorum dedim, dilekçemi de yazdım.. :)
iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama orada önüm çok açık olacak, mesleğimi yapacağım,maddi olarak çok anlamı olmasa da, statü ünvan bakımından kaçırılmayacak bir fırsattı.. bir de ileride keşke demek istemedim.. gitmezsem eğer, ömür boyu içimde kalacaktı keşke gitse miydim diye.. inşallah hayırlı bir karar vermişimdir diyorum, iki sene izmirdeyim gibi görünüyor şuan için.. tabi hayırlısı belki sevgilim de mülakatı geçer de devlete atanırsa eş durumu vs den bir yerlere gitme gelme şansımız olur..

Kızlarr ben geldim günaydınlarr

envyme ne oldu nereye neden gidiyorsun ben kacırdım

kuzum yazdım yukarıda

hayırlısı olsun canım, inşallah güzel geçer görüşmen

Günaydın kızlarr nasılsnz
ben okula gidiyorum yine :)

herkes bir koşuşturma içinde işte... :)

geçmiş olsun canım.. düşünme öyle, bir şeylere hep beni mi bulur dedikçe daha çok buluyor gerçekten..bana da olur arada, dikkat et dokunmamaya çalış, steril damla kullan iyileşir inşallah çabucak

Son düzenleme:
gecmiş olsun canım benimde çok oluyo tozdan göz kalemlernden filan.ve rahatsız ediyo baya ama doktora gidip damla kullanmadn gecmiyo şişliği :/

Sağolun kızlar
Bu sabah gittik doktora zaten damla ve merhem verdi inşallah geçer nasıl dışarı çıkacağım ben bu gözle
Korkuyorum bi de kötüleşir diye, yol düzeltme çalışmaları yapıyorlar her yer toz toprak

Haklısın envymem öyle dememek lazım, inşallah geçer hemen

Son düzenleme:

Günaydın kızlarrrrrr nasilsiniz bakem :))

Canım benim cok geçmiş olsun kullan o damla ve merhemi 1- 2 güne geçer.
Benimde olmustu nasil kötü olduğunu bilirim.

Sagol canimcim ya inşallah olur :))

Senin içinde hayırlısı olsun canim, inşallah herşey çok güzel gider.. :)

kızlar sanalreyonum.com dan alısvers yapan var mı hiç aranzda.sevgilime fotogrf makinası alcktm aynı modeller bu sitede normalin çok altnda.bi sorun çıkar mı acaba burdn alsm

Sağol Sedefcim
Tanışmadık bu arada sanırım, sen yazmışsındır başkalarına da eminim ama bi de benim için yazar mısın nerde yaşıyorsun yaşın kaç evli misin

kızlar sanalreyonum.com dan alısvers yapan var mı hiç aranzda.sevgilime fotogrf makinası alcktm aynı modeller bu sitede normalin çok altnda.bi sorun çıkar mı acaba burdn alsm

Hiç bilmiyorum canım ama dikkat et bazen maket olan teşhir ürünlerini gönderiyorlar
Bimeks ya da Darty tam hatırlamıyorum, maket olmayan yani çalışır durumdaki teşhir ürünlerini internetten epey hesaplı veriyordu bi bak derim ben. Bilinen markalar olunca söyledim yoksa internetten alışveriş hiç yapmadım yani hele elektroniğe hiç güvenmem ama internetten alıp da memnun olan çok arkadaşım var

ilaçlarını kullan, düzelir inşallah canım hemen.. bir de güneş gözlüğü kullan, güneş de rahatsız eder yoksa..

Sagol canimcim ya inşallah olur :))

Senin içinde hayırlısı olsun canim, inşallah herşey çok güzel gider.. :)

inşallah canımm..şimdi ev, yurt, apart kalacak yer bakıyorum izmirden.. bulurum inşallah güzel, uygun bir yer..

anladım canım maket olma ihtimali hiç gelmemişti aklıma sağol.iyice araştırayım bari ben

Kızlar tam onbeş ay oldu bugün :) kurabiye yaptırdım supriz...akşam resimleri atacağım

Sağol canım :) üstelik dersanede hazırladık arkadaşlar yardım etti

ne güzel.. ne kadar zevkli hazırlamışsınızdır kim bilir.. ben de bir ara iş yerindeki arkadaşlarla paketlemiştim sevdiceğime yaptığım kurabiyeleri :) o aklıma geldi sen söyleyince :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…