2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ne güzel.. ne kadar zevkli hazırlamışsınızdır kim bilir.. ben de bir ara iş yerindeki arkadaşlarla paketlemiştim sevdiceğime yaptığım kurabiyeleri :) o aklıma geldi sen söyleyince :)

çok eglebdik. Aşkım geldi ,odasına not bırakmıştm almış görmüş çok duygulandı
bende geldimki:)
merhaba nasılsınız kızlar:)

Hoşgeldin canım ,sen nasılsın?

Envymeciğim kararsızlıktan kurtulmana çok sevindim en başta, umarım hayırlısı olur. Bence de içinde kalacağına, yaşa ve gör. En azından sonucunda memnun olmasan bile benim kararım buydu, yaşadım, sonucuna katlanabilirim dersin. Benim de felsefem budur. Şİmdi yolculuk ne zaman belli mi?

Evet en güzeli o kararsızlıktan belirsizlikten kurtulmuş olmam.. Aylardır kafam karışıktı bu iş mevzuu yüzünden.. Şuan rahatım, en azından önümü daha net görebiliyorum :)
Zaman belli değil henüz kuzum , kararnamenin çıkması 15 günü bulur sanırım, tabi belli de olmaz
envyme hayırlı olsun. iş nedir bilmiyorum merak ettim:)

Sağol canım, akademisyenlik.. Şehir değiştirme konusunda endişelerim vardı ama kararımı verdim nihayet..

Son düzenleme:
Ayyy aşkım bana çok hoş küpe almış hediye olarak

Son düzenleme:

en güzelini yaptın aferin sana. hangi üni bölüm ne gel perimle bizim şehrimize. tey teyyyy

Selam Bacılarrrrrr
Bu gün yoruldum beylikdüzene gittim ordan şirinevlere sonra eve derken yorumdum baya
İş görüşmem güzel geçti bakalım 1 haftaya kadar dönüş yaparlarmış (

Sağol Sedefcim
Tanışmadık bu arada sanırım, sen yazmışsındır başkalarına da eminim ama bi de benim için yazar mısın nerde yaşıyorsun yaşın kaç evli misin

Rica ederim canım iyi ol tez zamanda (
İstanbulda yaşıyorum, 20 yaşındayım nişanlıyım, 2014 yazında düğünümüz olucak kısmetse,
acık öğretimde okuyorum ama anaokulu öğretmeniyim.
Şuan farklı alanlarda da iş ariyorum işsizlik artık ne olursa yapıcam
Ben kısaca böyleyim canım sende kendini tanıtırmısın

Kızlar tam onbeş ay oldu bugün :) kurabiye yaptırdım supriz...akşam resimleri atacağım

Nice bir ömür geçirmenizi dilerim canım cok cook mutlu olun inşallah (
Merakla kurabişleri bekliyorum

sandığın resmini ekle bakalım :)

Buyrun canlar buda benim nişan sandıgım, sizce nasıl (
Puf olarakda kullanılabiliyomus oturdum baya sağlam yani
he bide eminönünden 90 liraya aldık, başka yerler cok bahalı dedi ama eminönünde herşey cok uygun..
ilerde yatak odamı süsleyecek inşallah (

Son düzenleme:

Bunlar nişan sandığı değil mi kuzum ya :44: Ama çooook beğendim yaaa valla bende bunlardan istiyorum.Fiyatını da iyi bulmuşsunuz heee

Bunlar nişan sandığı değil mi kuzum ya :44: Ama çooook beğendim yaaa valla bende bunlardan istiyorum.Fiyatını da iyi bulmuşsunuz heee

Nişan sandığı canımcım, bende cok beğendim içime sinerek aldım (
Bide bunu derisi vardı bi değişik şekli kız cok ısrar etti onu alalım diye ama ben kadife istiyorum dedim onu alsam aklımda bu kalırdı ve bu cook daha güzel (
Bunun moruda var bejide canım moruda cook güzeldi sende al valla fiyatıda cok iyi.
Aynı kalitedeki aynı sandıga 150 diyende oldu tabi tutturabildiklerine ama biz 90 a bulduk kazıklanmadık

Eveeeeetttt

O ömrüme bahar getireli tam 15 ay oldu kızlar... O benim dualarımın karşılığı...Rabbimden emanet ve benim için yeryüzünde cennet

Kurabiyeleri ben de yapabiliyorum ama çok dağılıyor :44: O yüzden uygun fiyata yapan biri ile anlaştım... Sağolsun o poşetlemişti. Ama öyle çok sade durur dedim ve dersaneden arkadaşlarla uçlarına her ay için not yazma fikrini bulduk.. Kendi kalemimden ufak ve özel notlar yazdım kurdelelerin ucuna iliştirdim. Sonra o kırmızı kalpli kutuyu aldım ve içine yerleştirdim Görünce çok duygulandı , gözleri doldu

İşte bunlar da 15. ay kurabişlerimiz ve onun bana aldığı çiçek motifli küpeler

Eklentiler

• $IMAG1463.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 35

canımmm benim herşey cok tatlı cok güzel görünüyo bayıldım, cok güzel bi fikir olmuş böyle bişey yatırmak
küpelerinide cok beğendim güle güle kullan canımcım (
İnşallah bir ömür yan yana coook mutlu olursunuz

Amiiiinnnnn Allah razı olsun canım benim

İyi akşamlar kızlarrr
Geçmişi okumadan balıklama atlıyorum, Nasılsınız.

Sedefcimm o nasıl şık bir sandıktır tatlım öyle. Çok beğendim inanki.
Mutlulukla kullan. İlerde güzel evinede çok yakışacaktır eminim

Bal Hatunum ne tatlı olmuş o kuraabiyeler, Ellerine sağlık
Küpelerde bir harika

Hoşgeldin canımcımm gözüm yollarda kaldı seni göremeyince (
İyiz yorgunluk var biraz o kadar tatlı yorgunluklar (
Beğenmene cok sevindim canımm amin inşallah, daha güzelleri senin olsun (

Canım Hayırlısı olsun Herşeyin. İnşallah hakkınızdaki en güzel şey olur.
Kariyerin açısından güzel bir şansa kaçırma derim tabiki.
Dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…