ne güzel.. ne kadar zevkli hazırlamışsınızdır kim bilir..ben de bir ara iş yerindeki arkadaşlarla paketlemiştim sevdiceğime yaptığım kurabiyeleri :) o aklıma geldi sen söyleyince :)
bende geldimki:)
merhaba nasılsınız kızlar:)
çok eglebdik. Aşkım geldi ,odasına not bırakmıştm almış görmüş çok duygulandı
Hoşgeldin canım ,sen nasılsın?
günaydın canlaaarrrgerçi öğlen oldu ama
evet tatlım doğru duydunuz gitmek istediğimi... :) gerçi dün konuşamadım, daha doğrusu konuştum ama müdürün yanına gitmek istiyorum demek için gittim, karşısına çıkınca kalmak istiyorum dedim :/ ne tuhafım di mi :)))
sonra bu sabah gidip konuştum tekrar, gitmek istiyorum dedim, dilekçemi de yazdım.. :)
iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama orada önüm çok açık olacak, mesleğimi yapacağım,maddi olarak çok anlamı olmasa da, statü ünvan bakımından kaçırılmayacak bir fırsattı.. bir de ileride keşke demek istemedim.. gitmezsem eğer, ömür boyu içimde kalacaktı keşke gitse miydim diye.. inşallah hayırlı bir karar vermişimdir diyorum, iki sene izmirdeyim gibi görünüyor şuan için.. tabi hayırlısı belki sevgilim de mülakatı geçer de devlete atanırsa eş durumu vs den bir yerlere gitme gelme şansımız olur..
Envymeciğim kararsızlıktan kurtulmana çok sevindim en başta, umarım hayırlısı olur. Bence de içinde kalacağına, yaşa ve gör. En azından sonucunda memnun olmasan bile benim kararım buydu, yaşadım, sonucuna katlanabilirim dersin. Benim de felsefem budur. Şİmdi yolculuk ne zaman belli mi?
envyme hayırlı olsun. iş nedir bilmiyorum merak ettim:)
Kızlar ya mobilden girince resim eklemenin bi yolu yok mu
sen bana telden at ben yükliyim ama masraflı olur:))
Evet en güzeli o kararsızlıktan belirsizlikten kurtulmuş olmam.. Aylardır kafam karışıktı bu iş mevzuu yüzünden.. Şuan rahatım, en azından önümü daha net görebiliyorum :)
Zaman belli değil henüz kuzum , kararnamenin çıkması 15 günü bulur sanırım, tabi belli de olmaz
Sağol canım, akademisyenlik.. Şehir değiştirme konusunda endişelerim vardı ama kararımı verdim nihayet..
Sağol Sedefcim
Tanışmadık bu arada sanırım, sen yazmışsındır başkalarına da eminim ama bi de benim için yazar mısın nerde yaşıyorsun yaşın kaç evli misin
Kızlar tam onbeş ay oldu bugün :) kurabiye yaptırdım supriz...akşam resimleri atacağım
Buyrun canlar buda benim nişan sandıgım, sizce nasıl (
Puf olarakda kullanılabiliyomus oturdum baya sağlam yani
he bide eminönünden 90 liraya aldık, başka yerler cok bahalı dedi ama eminönünde herşey cok uygun..
ilerde yatak odamı süsleyecek inşallah (
Eki Görüntüle 708221 Eki Görüntüle 708224 Eki Görüntüle 708225
Bunlar nişan sandığı değil mi kuzum ya :44: Ama çooook beğendim yaaa valla bende bunlardan istiyorum.Fiyatını da iyi bulmuşsunuz heee
Eveeeeetttt
O ömrüme bahar getireli tam 15 ay oldu kızlar... O benim dualarımın karşılığı...Rabbimden emanet ve benim için yeryüzünde cennet
Kurabiyeleri ben de yapabiliyorum ama çok dağılıyor :44: O yüzden uygun fiyata yapan biri ile anlaştım... Sağolsun o poşetlemişti. Ama öyle çok sade durur dedim ve dersaneden arkadaşlarla uçlarına her ay için not yazma fikrini bulduk.. Kendi kalemimden ufak ve özel notlar yazdım kurdelelerin ucuna iliştirdim. Sonra o kırmızı kalpli kutuyu aldım ve içine yerleştirdimGörünce çok duygulandı , gözleri doldu
İşte bunlar da 15. ay kurabişlerimiz ve onun bana aldığı çiçek motifli küpeler
Eki Görüntüle 708299 Eki Görüntüle 708300 Eki Görüntüle 708302 Eki Görüntüle 708303
canımmm benim herşey cok tatlı cok güzel görünüyo bayıldım, cok güzel bi fikir olmuş böyle bişey yatırmak
küpelerinide cok beğendim güle güle kullan canımcım (
İnşallah bir ömür yan yana coook mutlu olursunuz
İyi akşamlar kızlarrr
Geçmişi okumadan balıklama atlıyorum, Nasılsınız.
Sedefcimm o nasıl şık bir sandıktır tatlım öyle. Çok beğendim inanki.
Mutlulukla kullan. İlerde güzel evinede çok yakışacaktır eminim
Bal Hatunum ne tatlı olmuş o kuraabiyeler, Ellerine sağlık
Küpelerde bir harika
günaydın canlaaarrrgerçi öğlen oldu ama
evet tatlım doğru duydunuz gitmek istediğimi... :) gerçi dün konuşamadım, daha doğrusu konuştum ama müdürün yanına gitmek istiyorum demek için gittim, karşısına çıkınca kalmak istiyorum dedim :/ ne tuhafım di mi :)))
sonra bu sabah gidip konuştum tekrar, gitmek istiyorum dedim, dilekçemi de yazdım.. :)
iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama orada önüm çok açık olacak, mesleğimi yapacağım,maddi olarak çok anlamı olmasa da, statü ünvan bakımından kaçırılmayacak bir fırsattı.. bir de ileride keşke demek istemedim.. gitmezsem eğer, ömür boyu içimde kalacaktı keşke gitse miydim diye.. inşallah hayırlı bir karar vermişimdir diyorum, iki sene izmirdeyim gibi görünüyor şuan için.. tabi hayırlısı belki sevgilim de mülakatı geçer de devlete atanırsa eş durumu vs den bir yerlere gitme gelme şansımız olur..
kuzum yazdım yukarıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?