Evettt demekki yanlız diilmişim bekleyen olarak bizde 2014 yazında düşünüoruz beklemek kadar berbat bişi yok sanırım
Hoşgeldin canım aramızatanit hele kendini...
Günaydın kızlar ben yine işe gidiyorum
Evettt demekki yanlız diilmişim bekleyen olarak bizde 2014 yazında düşünüoruz beklemek kadar berbat bişi yok sanırım
sağol tatlımm çok güzel bi dilek oldu bu umarım öyle olur hepimiz içinGünaydın kızlarr, tatli hafta sonlari dilerim :))
Hoşgeldin canım aramızatanit hele kendini...
Günaydın kızlar ben yine işe gidiyorum
yalnız değilsinhoşgeldin aramıza.. anlat bakalım kimsin kimlerdensin ne iş yaparsın al sana sevdiğine sözde söylenecekleri ben şimdiden sana söyledim
günaydın kuzucum az kaldı sabretttttne aldınız bakalım kaynanacıklarınıza anneciklerinize biz sevdiğimle birlikte aldık ayrı ayrı almadık. çaycı aldık kayınvalideme. anneciğime de cüzdan ve güzel bir pijama aldık
Canım özellikle ayakkabını çok sevdimKızlar elbisemi daha önce eklemiştim, omzunda ve göğüs altında altın rengi aksesuarları vardı, bunlar da ayakkabı ve çantam :) Eki Görüntüle 706931
Günaydın kızlar moralim çok bozuk
Dün gözüme toz kaçmıştı çıkarmaya çalıştım geçmişti sonra, akşam birden acımaya ağrımaya başladı açamadım gözümü mikrop kapmış şişti gözümHep beni mi bulur ya
Buyrun canlar buda benim nişan sandıgım, sizce nasıl (
Puf olarakda kullanılabiliyomus oturdum baya sağlam yani
he bide eminönünden 90 liraya aldık, başka yerler cok bahalı dedi ama eminönünde herşey cok uygun..
ilerde yatak odamı süsleyecek inşallah (
Eki Görüntüle 708221 Eki Görüntüle 708224 Eki Görüntüle 708225
Günaydın bitanem valla sabir taşı catlamak üzerebenim anneme çantaa ve eşarp aldık kvalideme de içli dışlı bluz takımı aldık yarın da ararım kv mi.yaa bide benim sevdicegim diyo ki anneme anne de..ama şimdi erken olmaz mi
Günaydın bitanem valla sabir taşı catlamak üzerebenim anneme çantaa ve eşarp aldık kvalideme de içli dışlı bluz takımı aldık yarın da ararım kv mi.yaa bide benim sevdicegim diyo ki anneme anne de..ama şimdi erken olmaz mi
erken olur tatlım bencede. deme boşver çok zaman diyeceğiz hayırlısıyla ne de olsa. bu arada edoşum. ben gayet teyze diyorum hatta teyze çok resmi geliyor teyzecim diyorumsiz falanda demiyorum habire görüşüyoruz artık ama arada ağzımdan siz çıkıyor sonra çekiniyorum babasını sorarkende eşiniz nasıl diyorum
Valla canım ben sandık istemem diyen ben bile sevdim bu sandıgı üstelik fiyatıda güzel hemde kullanıslı..ama işte benim korkum ya kücük bir ev olursa evimiz :18: ama çok ısrar ederlerse alabilirim bunun gibi çok sevdim kii
Beğenmene sevindim canim, al valla tavsiye ederim :))
Güzel puf olarakda kullanabilirsin :)
ayy canım bende aynı düşüncedeyim..onlar bana CANIM KIZIM diyo ben ise SİZ diyorum:26: sevdigim bir iki defa onlar cok mutlu olurlar dedi ama utanıyorum arada resmi birsey yokken denmez diye düşünüyorum :26: yarın sabah bende aramalıyım ama konusamıyorum en azından yanlarında daha rahat oluyorum ama telefonda Müstakbel annecigim bana canım kızım diyecek ben ise buna karsılık anneler gününüz kutlu olsun diyecegim :26: onu gectim babasının hatrını soramayacagım bile kocanız nasıl diyemem yaaa teyze abla falanda demiyorum çünkü bunu dersem bir daha anne diyemem off off
erken olur tatlım bencede. deme boşver çok zaman diyeceğiz hayırlısıyla ne de olsa. bu arada edoşum. ben gayet teyze diyorum hatta teyze çok resmi geliyor teyzecim diyorumsiz falanda demiyorum habire görüşüyoruz artık ama arada ağzımdan siz çıkıyor sonra çekiniyorum babasını sorarkende eşiniz nasıl diyorum
Bende ismi ile teyze veya hacı teyze diyorum valla erken ya.eşini sormadım hiç.konuşacak birşey bulamıyorum bende ya...
tabi ben ancak nişan zamanı yani seneye alabilirim canımama benim içine koymaya dantelim yokki sadece havlu lif patik yazma bu kadar öyle pikelerim falan yok istemiyorumda onlar olmadan sandık olur mu :44:
Olsun canım istediğin herşeyi koyabilirsin, bunların renk seçenekleride var cok güzel :))
Olur canım niye olmasın hem bu cok büyük bi sandık değil ama kullanişli :))
yarın ki konusmayı atlatırsam sevinicem valla
Nazar degmesin senin aldıklarının rengi cok güzel canım..
Aynen valla ya şimdiden gerildim
Sağol canim benim daha güzelleri senin olsun :))
Kızlarrrr ne yapıyorsunuz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?