2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlarr, tatli hafta sonlari dilerim :))

Evettt demekki yanlız diilmişim bekleyen olarak bizde 2014 yazında düşünüoruz beklemek kadar berbat bişi yok sanırım

Aramiza hosgeldin canım, neler geçmediki buda gecicek. Seni tanımak isteriz

Evettt demekki yanlız diilmişim bekleyen olarak bizde 2014 yazında düşünüoruz beklemek kadar berbat bişi yok sanırım

yalnız değilsin hoşgeldin aramıza.. anlat bakalım kimsin kimlerdensin ne iş yaparsın al sana sevdiğine sözde söylenecekleri ben şimdiden sana söyledim

Hoşgeldin canım aramıza tanit hele kendini...

Günaydın kızlar ben yine işe gidiyorum

günaydın kuzucum az kaldı sabrettttt ne aldınız bakalım kaynanacıklarınıza anneciklerinize biz sevdiğimle birlikte aldık ayrı ayrı almadık. çaycı aldık kayınvalideme. anneciğime de cüzdan ve güzel bir pijama aldık

Günaydın bitanem valla sabir taşı catlamak üzere benim anneme çantaa ve eşarp aldık kvalideme de içli dışlı bluz takımı aldık yarın da ararım kv mi.yaa bide benim sevdicegim diyo ki anneme anne de..ama şimdi erken olmaz mi

Kızlarrr ben geldim
Öncelikle inşallah yine kacırdıgım birsey yoktur diyorum son alıntıma kadar okudum sonra baktım yetişemiyorum bıraktım bitmiyor anam nazar degmesin
Nasılsınız bakalım..

Bal hatunum senin msjın alıntı olmamıss kurabiyelerin ve hediyelerin çok güzel canım inşallah çok daha güzel günleriniz olur birlikte =) hepimizz çok mutlu olalım diyerek kendimede bir dua ediyim

Kızlar elbisemi daha önce eklemiştim, omzunda ve göğüs altında altın rengi aksesuarları vardı, bunlar da ayakkabı ve çantam :) Eki Görüntüle 706931
Canım özellikle ayakkabını çok sevdim güle güle giyyy

Canım gecmis olsun iyi oldun mu

Valla canım ben sandık istemem diyen ben bile sevdim bu sandıgı üstelik fiyatıda güzel hemde kullanıslı..ama işte benim korkum ya kücük bir ev olursa evimiz :18: ama çok ısrar ederlerse alabilirim bunun gibi çok sevdim kii

Son düzenleme:

ayy canım bende aynı düşüncedeyim..onlar bana CANIM KIZIM diyo ben ise SİZ diyorum :26: sevdigim bir iki defa onlar cok mutlu olurlar dedi ama utanıyorum arada resmi birsey yokken denmez diye düşünüyorum :26: yarın sabah bende aramalıyım ama konusamıyorum en azından yanlarında daha rahat oluyorum ama telefonda Müstakbel annecigim bana canım kızım diyecek ben ise buna karsılık anneler gününüz kutlu olsun diyecegim :26: onu gectim babasının hatrını soramayacagım bile kocanız nasıl diyemem yaaa teyze abla falanda demiyorum çünkü bunu dersem bir daha anne diyemem off off

Son düzenleme:

erken olur tatlım bencede. deme boşver çok zaman diyeceğiz hayırlısıyla ne de olsa. bu arada edoşum. ben gayet teyze diyorum hatta teyze çok resmi geliyor teyzecim diyorum siz falanda demiyorum habire görüşüyoruz artık ama arada ağzımdan siz çıkıyor sonra çekiniyorum babasını sorarkende eşiniz nasıl diyorum

dimi iyi yapıyorum bencede ama işte SİZ olayı bozuyor ayy ben diyemem teyze kendimi biliyorum hatta yengesine abla demistim ama sanırım ileride yenge demem gerekicek o yüzden ilk görüşmemizde yenge demeyi düşünüyorum yavastan agzım alıssın anneannesine nenemmm diyorum ablasına ablammm vs fakat annesine babasına siz hani böyle resmi kişiler olsa tamam ama o kadar sıcak ve içtenlerki ama yapıcak birseyimde yok teyze dersem valla hep öyle kalır

Beğenmene sevindim canim, al valla tavsiye ederim :))
Güzel puf olarakda kullanabilirsin :)

Beğenmene sevindim canim, al valla tavsiye ederim :))
Güzel puf olarakda kullanabilirsin :)

tabi ben ancak nişan zamanı yani seneye alabilirim canım ama benim içine koymaya dantelim yokki sadece havlu lif patik yazma bu kadar öyle pikelerim falan yok istemiyorumda onlar olmadan sandık olur mu :44:

Bende ismi ile teyze veya hacı teyze diyorum valla erken ya.eşini sormadım hiç.konuşacak birşey bulamıyorum bende ya...

tabi ben ancak nişan zamanı yani seneye alabilirim canım ama benim içine koymaya dantelim yokki sadece havlu lif patik yazma bu kadar öyle pikelerim falan yok istemiyorumda onlar olmadan sandık olur mu :44:

Olsun canım istediğin herşeyi koyabilirsin, bunların renk seçenekleride var cok güzel :))
Olur canım niye olmasın hem bu cok büyük bi sandık değil ama kullanişli :))

Olsun canım istediğin herşeyi koyabilirsin, bunların renk seçenekleride var cok güzel :))
Olur canım niye olmasın hem bu cok büyük bi sandık değil ama kullanişli :))

Nazar degmesin senin aldıklarının rengi cok güzel canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…