- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
İyiz canim kuzen geldi oturup sohbet ediyoruz, kahve içiyoruz buyur bekleriz :))
afiyet olsun canım
Sağol canım :) valla aburcubur yiyorum ama hala kilo alamıyorum
dimi iyi yapıyorum bencede ama işte SİZ olayı bozuyorayy ben diyemem teyze kendimi biliyorum hatta yengesine abla demistim ama sanırım ileride yenge demem gerekicek o yüzden ilk görüşmemizde yenge demeyi düşünüyorum yavastan agzım alıssın anneannesine nenemmm diyorum ablasına ablammm vs fakat annesine babasına siz hani böyle resmi kişiler olsa tamam ama o kadar sıcak ve içtenlerki ama yapıcak birseyimde yok teyze dersem valla hep öyle kalır
Valla sen gel bizim eve annem sana bi yemek yedirsin canımdoydum, catladım, patladım anlamaz konusurken birde bakarsınki herseyi silip süpürmüssün
Bünye meselesi be kuzum annem de öyle valla ama alamıyorum iste...
bende nenesine nene ablasına abla falan diyorum bazen görümcecik diye dalgada geçiyorum onlarda sorun yok daaaa yarın kayınvalide aranacak nenesi aranacak babaanne aranacak anneanne aranacak teyze aranacak annemi katmıyorum zatennnnnbebişkomun yanında olup ona sarılıp koklasaydım.. benim yerime sizler sarılın kızlar çok özledim annemi
Bünye meselesi be kuzum annem de öyle valla ama alamıyorum iste...
İyi akşamlaaar.
İyi akşamlaaar.
bende nenesine nene ablasına abla falan diyorum bazen görümcecik diye dalgada geçiyorum onlarda sorun yok daaaa yarın kayınvalide aranacak nenesi aranacak babaanne aranacak anneanne aranacak teyze aranacak annemi katmıyorum zatennnnnbebişkomun yanında olup ona sarılıp koklasaydım.. benim yerime sizler sarılın kızlar çok özledim annemi
İyi akşamlaaar.
İyi akşamlar kuzum,bu akşam halam da kalacağım kuzenlerle sohbet var...bana müsade... :)
Ben hiç iyi değilim kızlar.
Kafa dağıtmak için girdim. Çıkarsam kusura bakmayın.
yalnız değilsinhoşgeldin aramıza.. anlat bakalım kimsin kimlerdensin ne iş yaparsın al sana sevdiğine sözde söylenecekleri ben şimdiden sana söyledim
günaydın kuzucum az kaldı sabretttttne aldınız bakalım kaynanacıklarınıza anneciklerinize biz sevdiğimle birlikte aldık ayrı ayrı almadık. çaycı aldık kayınvalideme. anneciğime de cüzdan ve güzel bir pijama aldık
canım uzakta mısın annenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?