2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende nenesine nene ablasına abla falan diyorum bazen görümcecik diye dalgada geçiyorum onlarda sorun yok daaaa yarın kayınvalide aranacak nenesi aranacak babaanne aranacak anneanne aranacak teyze aranacak annemi katmıyorum zatennnnn bebişkomun yanında olup ona sarılıp koklasaydım.. benim yerime sizler sarılın kızlar çok özledim annemi

Valla sen gel bizim eve annem sana bi yemek yedirsin canım doydum, catladım, patladım anlamaz konusurken birde bakarsınki herseyi silip süpürmüssün

Bünye meselesi be kuzum annem de öyle valla ama alamıyorum iste...

oooo senin liste cok kabarıkmıs canım bende annemler şuanda yoldalar köye gidiyorlar o yüzden annemi arayacagım ama zaten gittiginden beri habire konusuyoruz çok şükür ben nenesini aramayacagım çünküüü nenesi türkce bilmiyor ama keske bilseydide arasaydım onuu
kıyamam sana kuzum benim
Bünye meselesi be kuzum annem de öyle valla ama alamıyorum iste...

Gel sen gel kuzum bide benim annemi tavsiye ederim

canım uzakta mısın annenden

Ben hiç iyi değilim kızlar.
Kafa dağıtmak için girdim. Çıkarsam kusura bakmayın.

Hoşbuldum teşekkür ederim sıcak karşılaman için. Eskişehirliyim 27 yaşındaim 2010 nisan ayından beri nişanlıyım nişanlım tekirdağ çerkezköyde yaşıo maddi sebeplerden dolayı 3 senedir beklioruz malesef insallah 2014 de yaparız die düşünüorum yine uzamazsa tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…