Ben hiç iyi değilim kızlar.
Kafa dağıtmak için girdim. Çıkarsam kusura bakmayın.
Günaydın geleceğin en guzel anneleri günümüz kutlu olsun
ayy ne güzel dilekkheveslendim ha
günaydııın herkese buarada ,aşkla dolu bi gün olsun inşallah..
hımm anladım canım baya vardır tabi arası.benim ailemde ızmirde ben aydındaym.Annem yakın olsun diye çok ısrar etmişti Aydını yazmam için iyi ki onu dinlemism diyorum hepevet tatlım okuyorum ben izmirdeyim ailem istanbulda.
günaydın kuzum gerçekten çok güzel bi dilekGünaydın geleceğin en guzel anneleri günümüz kutlu olsun
Amin canım...hala regl olamadım arkadaşlar dalga geçiyor "anne mi oluyorsun" diye
kaç gün geçti canım.? stresliysen gecikmesi gayet normal sıkma canını
18 gün geciktim ya
18 gün geciktim ya
kayınvalidelerinzi arayabildnz mi kızlarrD
hayırdır canım,önemli bişi yoktur inşallah..
anlatmak istersen burdayız
Mutellaammmm neyin var :44:
kuzummmmmmmmmm noldu sana ya umarım düzelmiştir neyin varsa su görmediğim süreç içinde..
Kuzu ne oldu
bnce bi doktora gt canm
Selam kuzular. Annelerinizin ellerinden öpüyorum, günlerini kutluyorum.
Sizlerin de tabi ki, Allah kısmet ederse hepimiz potansiyel anneyiz sonuçta
Canlarım, hala çok iyi sayılmam. Dün bir takım sorunlar yaşadık ailevi olarak. Çok üzüldüm, biraz da üzdüm. Öyle her evde olan şeyler işte ama ben biraz çok etkileniyorum bu ara. Çok üzülünce hemen hastalanıyorum, ateşim falan yükseliyor. 24 saat yemek yiyemedim
Biraz fazla ağladım. Gözüm iyileşemeden kötüleşti, ağlamak iyi gelir derler ama iyice şişti
Teşekkür ediyorum sorduğunuz için kuzularım
Selam kuzular. Annelerinizin ellerinden öpüyorum, günlerini kutluyorum.
Sizlerin de tabi ki, Allah kısmet ederse hepimiz potansiyel anneyiz sonuçta
Canlarım, hala çok iyi sayılmam. Dün bir takım sorunlar yaşadık ailevi olarak. Çok üzüldüm, biraz da üzdüm. Öyle her evde olan şeyler işte ama ben biraz çok etkileniyorum bu ara. Çok üzülünce hemen hastalanıyorum, ateşim falan yükseliyor. 24 saat yemek yiyemedim
Biraz fazla ağladım. Gözüm iyileşemeden kötüleşti, ağlamak iyi gelir derler ama iyice şişti
Teşekkür ediyorum sorduğunuz için kuzularım
Dikkat et kuzum...olur böyle şeyler tez zaman da atlatirsiniz inşallah...
ah canım bende aynen senin gibiyim..ağlarken bişeyim yok belki ama ağladıktan sonra çok kötü vuruyo.. :S
daha çok miğdem ağrıyo..
üzülme canım okdr bişeye değmez ama işte benim gibi ufacık şeye bile ağlıyosan ozmn oluyo daha çok bu rahatsızlıklar..
elinden geldiğince takmamaya çalış veya biriyle muhakkak paylaş,içinde tutma.. sevdiceğinle dertleşebiliyosanız onunla dertleş dahada rahatlarsın..
hem bizde burdayız uzaktanda olsa kadın dayanışması var burda
şu saniyenin bile tadını çıkar canım benim
hadi gül bakayım biraz şimdi
Kv ulaştım sonunda kızından görmedigim nezaketi ondan gördüm valla :) "ay Balam ne gerek vardı,özün yorupsan,zehmet eliyipsen... Bir şirin danismax bir Zeng elemek yaxsidi besti.gurban olaram gizima.özün yorma gizim " dediçok şirin konuşuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?