2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

18 gün geciktim ya

hadi ya
çok oLmuş,bılemedimki .. :44:
gecikincede çok sıkıyo insanı hele yaz günü patlıcakmış gibi oluyosun ,ne zor işimiz :18:
insan annesine flnda söylemeye çekiniyo hemen yanlış anlıyolar..
inşallah kavuşursunuz canım :) sıkma okdr canını

Selam kuzular. Annelerinizin ellerinden öpüyorum, günlerini kutluyorum.
Sizlerin de tabi ki, Allah kısmet ederse hepimiz potansiyel anneyiz sonuçta

hayırdır canım,önemli bişi yoktur inşallah..
anlatmak istersen burdayız

Mutellaammmm neyin var :44:

kuzummmmmmmmmm noldu sana ya umarım düzelmiştir neyin varsa su görmediğim süreç içinde..

Canlarım, hala çok iyi sayılmam. Dün bir takım sorunlar yaşadık ailevi olarak. Çok üzüldüm, biraz da üzdüm. Öyle her evde olan şeyler işte ama ben biraz çok etkileniyorum bu ara. Çok üzülünce hemen hastalanıyorum, ateşim falan yükseliyor. 24 saat yemek yiyemedim
Biraz fazla ağladım. Gözüm iyileşemeden kötüleşti, ağlamak iyi gelir derler ama iyice şişti
Teşekkür ediyorum sorduğunuz için kuzularım

Son düzenleme:

Dikkat et kuzum...olur böyle şeyler tez zaman da atlatirsiniz inşallah...

ah canım bende aynen senin gibiyim..ağlarken bişeyim yok belki ama ağladıktan sonra çok kötü vuruyo.. :S
daha çok miğdem ağrıyo..
üzülme canım okdr bişeye değmez ama işte benim gibi ufacık şeye bile ağlıyosan ozmn oluyo daha çok bu rahatsızlıklar..
elinden geldiğince takmamaya çalış veya biriyle muhakkak paylaş,içinde tutma.. sevdiceğinle dertleşebiliyosanız onunla dertleş dahada rahatlarsın..
hem bizde burdayız uzaktanda olsa kadın dayanışması var burda
şu saniyenin bile tadını çıkar canım benim
hadi gül bakayım biraz şimdi

Dikkat et kuzum...olur böyle şeyler tez zaman da atlatirsiniz inşallah...

İnşallah kuzum, geçti sayılır zaten

Evet ya sinirlerim çok zayıf, üzülsem, kızsam, sevinsem hemen ağlarım.
Yarimle her şeyi paylaşırım, bi tek o rahatlatabiliyor beni zaten.
Anlatabileceğim bişey olunca sizle de paylaşıyorum kuzum çok sağolun iyi ki varsınız hepiniz

Kv ulaştım sonunda kızından görmedigim nezaketi ondan gördüm valla :) "ay Balam ne gerek vardı,özün yorupsan,zehmet eliyipsen... Bir şirin danismax bir Zeng elemek yaxsidi besti.gurban olaram gizima.özün yorma gizim " dedi çok şirin konuşuyor ya

Off çok tatlı yaa, Azeri gelini olcan seen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…