Off çok tatlı yaa, Azeri gelini olcan seen
Evet canımlaf aramızda bende çok iyi azerice konuşurum.
Maşallah kızımıza maşallah
Enişte bey nerde yaşıyor sen nerde yaşıyorsun?
Nasıl tanıştınız merak ettim
O burada yani istanbulda ailesi İğdırda canım. Benim geçen yıl çalıştığım kurumda önceki yıl o çalışmış öğrenci iken ben geldiğimde o yoktu ama ara sıra yemeğe çıkarken falan görüyomus sormuş öğrenmiş facebooktan ekledi öyle sohbet falan derken numarami aldı mesaj konuşma görüşme derken itiraf etti
Vaay, ne kadar oldu peki?
Sözünüze de az kalmış ne güzel
1yil 3 ay 2 gün oldu o ömrüme bahar getirelievet canım az kaldı inşallah...
kızlarr ben geldim nasılsınız bakalımm
Darısı başımıza inşallah
Maşallah size, Allah tamamına erdirsin
Bu arada dikkatsizliğimden Daisypath'ini görmemişim, yazıyormuş zaten pardon
kızlarr ben geldim nasılsınız bakalımm
eveett buda hediyemmkayınvalidelerinzi arayabildnz mi kızlarrD
Hoşgeldin kuzuu, iyiyiz sen nasılsıın?
eveett buda hediyemmEki Görüntüle 709854
iyiyim bende tatlım böceğimle kavgalıydık canım sıkılmıştı hiç bakmadım topiklere aramız düzelince damladım hemen
bu arada kızlarr hepinizin annelerinin ellerinden öpüyorum anneler gününü kutluyorumAnnelerimiz iyiki dünyaya getirmişler bizi
Olsun canımsiz nasil tanıştınız. Ne kadar oldu...
eveett buda hediyemm
iyiyim bende tatlım böceğimle kavgalıydık canım sıkılmıştı hiç bakmadım topiklere aramız düzelince damladım hemen
bu arada kızlarr hepinizin annelerinin ellerinden öpüyorum anneler gününü kutluyorumAnnelerimiz iyiki dünyaya getirmişler bizi
Kardeşiyle ben aynı okuldaydım, onun aracılığıyla tanıştık, arkadaş olduk, her sıkıntılı anımda gittim ona ağladım falan
2 sene böyle geçti, bazen birbirimize sinir olan 2 arkadaştık, ne olduysa 2 senenin sonunda oldu, bi baktık aşık olmuşuz, 1303 gündür aşığız
3 sene 6 ay 25 gün de diyebilirz
evet
anne desem diyemiyorum,abla teyze desem olmuyo öylece geçiştirdim
işimiz zor ilerde nasıl deriz acaba anne diye
anladım tatlım gittiysen sorn olmaz herhldeValla gittim canım kist yok dedi sokturucu verdi ama olmadım daha..
Valla kaç kez aradım kapalı çekmiyor köyde...
Kv ulaştım sonunda kızından görmedigim nezaketi ondan gördüm valla :) "ay Balam ne gerek vardı,özün yorupsan,zehmet eliyipsen... Bir şirin danismax bir Zeng elemek yaxsidi besti.gurban olaram gizima.özün yorma gizim " dediçok şirin konuşuyor ya
teşekkür ederim tatlımÇok cici ya hediyen :)
tatlım bende anne demem ama aldım değiştirilmiyormuşta o yazı kalsın dedim kaçış yok eninde snunda diyeceğim ama fiilen suanda söyleyememEheh biz de bunu aldıkDaha doğrusu fikir benden çıktı ama benim hediyem demedim. Daha anne demeye çok var çünkü
Eki Görüntüle 709865
Düzeldiyse aranız, sorun yok kuzum
Seninle daha tanısmadık ama aynı durumdayım canım sizden baska birşey demiyorum bende bugün aradım numaram kayıtlı olmadıgı halde hemen sesimi tanıdı kızım dedi ben ise yine SİZevet
anne desem diyemiyorum,abla teyze desem olmuyo öylece geçiştirdim
işimiz zor ilerde nasıl deriz acaba anne diye
Selam kuzular. Annelerinizin ellerinden öpüyorum, günlerini kutluyorum.
Sizlerin de tabi ki, Allah kısmet ederse hepimiz potansiyel anneyiz sonuçta
Canlarım, hala çok iyi sayılmam. Dün bir takım sorunlar yaşadık ailevi olarak. Çok üzüldüm, biraz da üzdüm. Öyle her evde olan şeyler işte ama ben biraz çok etkileniyorum bu ara. Çok üzülünce hemen hastalanıyorum, ateşim falan yükseliyor. 24 saat yemek yiyemedim
Biraz fazla ağladım. Gözüm iyileşemeden kötüleşti, ağlamak iyi gelir derler ama iyice şişti
Teşekkür ediyorum sorduğunuz için kuzularım
Canım ya valla defalarca okudum cok hosuma gittiKv ulaştım sonunda kızından görmedigim nezaketi ondan gördüm valla :) "ay Balam ne gerek vardı,özün yorupsan,zehmet eliyipsen... Bir şirin danismax bir Zeng elemek yaxsidi besti.gurban olaram gizima.özün yorma gizim " dediçok şirin konuşuyor ya
eveett buda hediyemmEki Görüntüle 709854
edam ya burayı unutuyorum hep çeyiz bölüünde gezinmekten ne yapıyorsun bakalımSeninle daha tanısmadık ama aynı durumdayım canım sizden baska birşey demiyorum bende bugün aradım numaram kayıtlı olmadıgı halde hemen sesimi tanıdı kızım dedi ben ise yine SİZ
Canım benim çok üzme kendini aile içinde mutlaka oluyor hepimiz aynıyız az cok buna inan
Canım ya valla defalarca okudum cok hosuma gitti
Tugce ve mutella cok güzel hediyeleriniz
Veee Tugcem hep gel sen tabi senin yerin burasııı
çok hoşmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?