Bazen sizede oluyor mu geçmiyor zaman sanki ileri ileri değil geriye doğru akıyor... Evlenecek insanların haberlerini aldıkça sizede oluyor mu ben daha da kötüleşiyorum bir kaç ay çıkıp nişanlanıp yaza düğün yapacak olanlar var bunları duydukça insan ister istemez ama 4 senedir bekliorum daha da beklemek zorundayım diye üzülüyor kahroluyor insan yaa bugün mübarek bir gün ama ben bugün öyle bir gündeyim :'( :'(
Heheh
Rabbim i günleri yakın kilsin inşallah..
kızlar 2 hafta sonra nişanım olacak salonda ve aksam kuafrden sonra dırek eve mı gelıp solana gtmek lazım konvy halınde yoksa eve elmeden salonamı
slm kızlar nasılsınız ?
Bazen sizede oluyor mu geçmiyor zaman sanki ileri ileri değil geriye doğru akıyor... Evlenecek insanların haberlerini aldıkça sizede oluyor mu ben daha da kötüleşiyorum bir kaç ay çıkıp nişanlanıp yaza düğün yapacak olanlar var bunları duydukça insan ister istemez ama 4 senedir bekliorum daha da beklemek zorundayım diye üzülüyor kahroluyor insan yaa bugün mübarek bir gün ama ben bugün öyle bir gündeyim :'( :'(
Canım tabi ki oluyor ama sabır demek lazım. Kolay değil tabi ki evlenenleri gördükçe hayal kuruyoruz ister istemez, onların yerinde olduğumuzu falan. Benim abim evlencek kısmetse Ağustosta, o koşturmacanın içinde olmak, insanı iyice heveslendiriyor. Ama önümüzdeki engeller kalkmadan da sırf çok istiyoruz diye olamıyor maalesef. Allah hepimize en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin. Sabır diyelim ki çabucak geçsin günler.
Kandiliniz mübarek olsun, bol bol dua edelim bize bi fırsat işte ne güzel
İnşallah alabilirsin canımbende şimdi cıkıcaktım canım bluzların önüne boncuk işliyorum ben kücüklügümden beri şimdi yine aldım cıkıyım onu yapıyım
keşke bebişimmmm... napalım buna da şükür, az kaldı, hiiiiç gitmeyeceği günlereee.....
becerikli hatun
Canımınn içii
Ben yazmadım kuzum. Zaten dün gittim daha sonuçlar için.
Bu romatizma için hep derlerdi teste çıkmaz. Bir çıkar bir çıkmazz.
Geçen haftaki salı gününde çıkan değerleri aşan teslerim 24 saat içinde değişmiş.
Bu sefer sınırdasın hasta adayısın diyor doktorcuğum.
EMG falan istedi. İstemedim 2 yıl önce çektirdim kollarına elektrik dalgalar mı şoklar mı ne veriyorlar.
Çektirmedim eve geldim.
Bitkisel gitçem bundan sonra canım.
Yine yılda 1 2 giderim testleri tekrarlatıcam mutlaka.
Bitkisel olarak zencefil nane ve kekiği çok öneriyorlar tv de falan.
Onları karıştırıp2:) içeceğim. Bakalım İnşallah iyi gelir.
Sen neler yapıyorsun canım, nasılsın... Siz isteme ya da nişan tarihi falan konuştunuz mu canım hiç(Bu arada sordum ama sakıncası yok diymi :26:)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Az önce bizimkinden gelen telefonu ''AŞKIM'' diyerek açtım ve hiç yapmadığım birşey efenim derim.
Annesi çıktı telefona meğersem annesi aramış bizimkinin telefonundan
Rezil oldum gülmekten konuşamadık
Aldım edoşum iznimi, daha doğrusu koparttım diyebiliriz:) Ohh pek hamarat bizim kızlar maşallah:)
Aynen, bekliyoruz mecbur.. Bitecek zaten ne kaldı şurda di mi :)
Perimcim kusura bakma hiç yazamadım sana da, çok geçmiş olsun. Bitkisel yolları da bilerek uygulamak gerekiyor malum.. Ben modern tıptan yanayım bu konularda. Keşke yaptırsaydın emgyi. En azından acaba yaptırsam ne çıkardı diye düşünmezsin.
Ben de bir gün yolda çok dalgın yürüyordum, sevgilimi arayacağıma babasını aramışım Hayatım napıyorsun dedim. Babası alo falan dedi, ben hiç bozuntuya vermedim, x amca sesim geliyor mu alo aloo dedim :)))))Sonra konuştuk biraz, kapattım ama koptum gülmekten:))
Canım tabi ki oluyor ama sabır demek lazım. Kolay değil tabi ki evlenenleri gördükçe hayal kuruyoruz ister istemez, onların yerinde olduğumuzu falan. Benim abim evlencek kısmetse Ağustosta, o koşturmacanın içinde olmak, insanı iyice heveslendiriyor. Ama önümüzdeki engeller kalkmadan da sırf çok istiyoruz diye olamıyor maalesef. Allah hepimize en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin. Sabır diyelim ki çabucak geçsin günler.
Kandiliniz mübarek olsun, bol bol dua edelim bize bi fırsat işte ne güzel
ooh, izin de koparılmış, süper bir haber bu :)))
çok güldürdünüz beni bugüüünnnn :))
hehe seninki yine iyi ben bocegim dedim konusurken agiz aliskanligiyla guldu bana
sağol canımm
valla çok değişik oluyo öyle ya bende ilk çıkmaya başladığımız zamanlarda yapmıştım aynını o günden sonra hep önce onun sesini duyaym diye beklerimgerçi artk annemn kendi diyo askitonla konuşmucan mı felan diye ama
Günaydın kızlaaaaar
Tabi ki tatlım hayırlısı her şeyin, dediğin gibi geç olsun güç olmasın.. Çok şükür tanışma safhası atlatılsa sorunsuz, gerisi de gelecek bir şekilde nasılsa, acele etmeye gerek yok..
Maddi sıkıntılar gerçekten çöl büyük problem.. İnsan yeni bir hayat kurarken borç harç sıkıntısı düşünmek istemiyor, mutluluğunu doyasıya yaşamak istiyor.. Hiç borçsuz da olmuyor, illa ki borçlanacağız ama kaldırabileceğimiz kadarı olmalı ki, evliliğimiz sıkıntılarla başlamasın.. Bir de insan hayallerini tamamen gerçekleştirmese de ona yakın bir şeyler yapmak istiyor.. Ve her şeyin ucu bir şekilde maddiyata bağlanıyor... Allah hepimize gönlümüzdekileri hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin inşallah...
Hem yurt hem ev bakıyorum şimdilik internetten ama gönlüm eve kayıyor hep :) bir iki tane hoşuma giden temiz sıfır daire buldum ama kombili değil :/ kimisi çok sorun olmaz diyor ama emin olamıyorum.. Ben çok üşüyen bir insanımdır dabir de baktığım yerlerde çevre nasıldır güvenli midir bilemiyorum tabi, hiç izmirde bulunmadığım için
Sabah sabah güldürdünüz beni kızlarsize güldüm ya her an benim de başıma gelebilir
slm kızlar nasılsınız ?
Perimcim kusura bakma hiç yazamadım sana da, çok geçmiş olsun. Bitkisel yolları da bilerek uygulamak gerekiyor malum.. Ben modern tıptan yanayım bu konularda. Keşke yaptırsaydın emgyi. En azından acaba yaptırsam ne çıkardı diye düşünmezsin.
Ben de bir gün yolda çok dalgın yürüyordum, sevgilimi arayacağıma babasını aramışım Hayatım napıyorsun dedim. Babası alo falan dedi, ben hiç bozuntuya vermedim, x amca sesim geliyor mu alo aloo dedim :)))))Sonra konuştuk biraz, kapattım ama koptum gülmekten:))
ooh, izin de koparılmış, süper bir haber bu :)))
çok güldürdünüz beni bugüüünnnn :))
Aynen kuzum, yarın öğleden sonra ve cumartesi ebru kaçar :)
Ahh canımm ahh birde kendi halimize kendimiz gülüyoruz haha
Demi canım artık alıştılar.
Aynen canım hiç borçsuz olmuyor... En az yine 5-6 bin oluyor :44:
Maddiyat ne kadar önemli değil desekte gerçekten önemli...
Canım herşey gönlünce olsun İnşallah. Ne taraflar oralar cnm bi bana özelden yazsana tatlım
Kendi adıma iyiyim cnaım sen nasılsınn
Ahh canım olmaz mı... Bizim bile 6. yıl doldurduk düşün. Bekle allah bekle daha da 2 2 buçuk yılımız var.
Genede şükretmek lazım :)
Hakkımızda bu hayırlı demekki canım ne denir.
Üzme sen canını bol bol dua et
Cidden koptum ama bozuntuya vermemek harikaaa
Canımmm sen gül hep İnşallah
Kızlar Kandiliniz Mübarek olsun Tüm dualarınız kabul olsun İnşallah.
Bu arada benden bir bomba daha.
Bayramda tam bizimki bilgisayarda birşey bakıyorsun yanağından öpmeye eğildim çat kapı annesi
Diyor pardon çıkayım ben. Ben aynen =
Birde çıktı
gider kurtlarını dökersin artık :)
Tabi canım, arkada da sokak gürültüsü vardı, ben gayet normal devam ettim konuşmayaa
Bugün itiraf günü oldu galiba, Allahtan yalnız değilmişim onu anladım :)))
Böyle oynıycam :)
Selam kızlar, hastaneden geliyorum. Benim zorumla test yapmayı kabul etti resmen kadın ya, nasıl sinir oldum.
35 güne kadar normal diyor. Bişey olmaz diyor bi de.
Sinir oluyorum ya böyle dediklerinde. Kac güne çıkacak sonuçlarn...
kızlar bende çok iyim valla ok şükür , bugün düşündümde hayatımda ilk defa bir yaz ayının çabuk geçmesini diliyorum ve bu yaz çok çok çok çabuk geçsin gitsinnn :) ohh bir gün daha bitti
Hemde nasıl..
Bizden sonra görüşmeye başlayan arkadaşm nişanlandi onun için çoook sevindim ve ozendim açıkçası...
Bu arada yarim,yarın ankaraya gidecek 1 gungünlüğüne..ne getireyim sana diyo nesi ünlü kızlar Ankara'nin :)
Canım ya nasıl heyecanlıHayırlısıyla kavuşun inşallah, kavuşalım hatta
Bizden sonra sevgili olan arkadaşlarımdan biri geçen sene evlendi, biri de pazar günü evleniyor, ben ne yapam nerelere gidem
Keçi iste Ankara'dan
Okuyor muydun sen walkercığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?