2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım tabi ki oluyor ama sabır demek lazım. Kolay değil tabi ki evlenenleri gördükçe hayal kuruyoruz ister istemez, onların yerinde olduğumuzu falan. Benim abim evlencek kısmetse Ağustosta, o koşturmacanın içinde olmak, insanı iyice heveslendiriyor. Ama önümüzdeki engeller kalkmadan da sırf çok istiyoruz diye olamıyor maalesef. Allah hepimize en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde sevdiklerimize kavuşmayı nasip etsin. Sabır diyelim ki çabucak geçsin günler.

Kandiliniz mübarek olsun, bol bol dua edelim bize bi fırsat işte ne güzel

Heheh

Rabbim i günleri yakın kilsin inşallah..

amin canım, inşallah..

kızlar 2 hafta sonra nişanım olacak salonda ve aksam kuafrden sonra dırek eve mı gelıp solana gtmek lazım konvy halınde yoksa eve elmeden salonamı

nişan olduğu için eve geçmene gerek yok, kuaförden salona geçiliyor genelde.. şimdiye kadar gördüğüm nişanlarda hep öyle olmuştu yani.. belki de ancak yetiştiğindendir :) tabi vaktin çok kalırsa arada, gidersin eve öyle çıkarsınız şimdiden hayırlı olsun bu arada :)

slm kızlar nasılsınız ?

iyiyiz canım, sen nasılsın?

olmaz mııııı.. dün akşam mesela bir düğündeydik, düğün boyunca kendi düğünümüzü hayal ettim hep

senin de kandilin mübarek olsun canım.. evet bol bol dua edelim hepimiz de bu gece..

İnşallah alabilirsin canım bende şimdi cıkıcaktım canım bluzların önüne boncuk işliyorum ben kücüklügümden beri şimdi yine aldım cıkıyım onu yapıyım

Aldım edoşum iznimi, daha doğrusu koparttım diyebiliriz:) Ohh pek hamarat bizim kızlar maşallah:)

keşke bebişimmmm... napalım buna da şükür, az kaldı, hiiiiç gitmeyeceği günlereee.....

becerikli hatun

Aynen, bekliyoruz mecbur.. Bitecek zaten ne kaldı şurda di mi :)

Perimcim kusura bakma hiç yazamadım sana da, çok geçmiş olsun. Bitkisel yolları da bilerek uygulamak gerekiyor malum.. Ben modern tıptan yanayım bu konularda. Keşke yaptırsaydın emgyi. En azından acaba yaptırsam ne çıkardı diye düşünmezsin.

Ben de bir gün yolda çok dalgın yürüyordum, sevgilimi arayacağıma babasını aramışım Hayatım napıyorsun dedim. Babası alo falan dedi, ben hiç bozuntuya vermedim, x amca sesim geliyor mu alo aloo dedim :)))))Sonra konuştuk biraz, kapattım ama koptum gülmekten:))

ooh, izin de koparılmış, süper bir haber bu :)))

çok güldürdünüz beni bugüüünnnn :))

öyle canımda yaş oldu 23 sevdiğim işini kuralı askerden geleli 2 yıl oluyor. ben 2 sene okuyup birde lisansa geçince zaman uzadıda uzadı malesef :) bu saatten sonra bırakmakda olmaz kaldı 2 sene :) okumak için 4 senemş vermiş olsam hiç dert etmem de 2yıl önlisans birde hazırlık birde lisans derken 7 yıllık üniversite hayatım olacak şu an 5.yılımdayım :)) bundada vardır elbet hayır var elbet. en güzel meyveler sabır sonunda alınırmış sabır sonunda elde edilen daha kıymetli olurmuş derler bende öyle diorum :))

hehe seninki yine iyi ben bocegim dedim konusurken agiz aliskanligiyla guldu bana

Ahh canımm ahh birde kendi halimize kendimiz gülüyoruz haha

Demi canım artık alıştılar.

Aynen canım hiç borçsuz olmuyor... En az yine 5-6 bin oluyor :44:
Maddiyat ne kadar önemli değil desekte gerçekten önemli...
Canım herşey gönlünce olsun İnşallah. Ne taraflar oralar cnm bi bana özelden yazsana tatlım

slm kızlar nasılsınız ?

Kendi adıma iyiyim cnaım sen nasılsınn

Ahh canım olmaz mı... Bizim bile 6. yıl doldurduk düşün. Bekle allah bekle daha da 2 2 buçuk yılımız var.
Genede şükretmek lazım :)
Hakkımızda bu hayırlı demekki canım ne denir.
Üzme sen canını bol bol dua et

Cidden koptum ama bozuntuya vermemek harikaaa

ooh, izin de koparılmış, süper bir haber bu :)))

çok güldürdünüz beni bugüüünnnn :))

Canımmm sen gül hep İnşallah

Kızlar Kandiliniz Mübarek olsun Tüm dualarınız kabul olsun İnşallah

Son düzenleme:

Tabi canım, arkada da sokak gürültüsü vardı, ben gayet normal devam ettim konuşmayaa
Bugün itiraf günü oldu galiba, Allahtan yalnız değilmişim onu anladım :)))

gider kurtlarını dökersin artık :)
Böyle oynıycam :)

Tabi canım, arkada da sokak gürültüsü vardı, ben gayet normal devam ettim konuşmayaa
Bugün itiraf günü oldu galiba, Allahtan yalnız değilmişim onu anladım :)))

Böyle oynıycam :)

Kahkahayı basmasıyla telefonu elimden düşürdüm onun sesini beklemeyince korktum Öyle anladım zaten.
Yanlız değilsin canımm

Selam kızlar, hastaneden geliyorum. Benim zorumla test yapmayı kabul etti resmen kadın ya, nasıl sinir oldum.
35 güne kadar normal diyor. Bişey olmaz diyor bi de.

Son düzenleme:
Selam kızlar, hastaneden geliyorum. Benim zorumla test yapmayı kabul etti resmen kadın ya, nasıl sinir oldum.
35 güne kadar normal diyor. Bişey olmaz diyor bi de.

Sinir oluyorum ya böyle dediklerinde. Kac güne çıkacak sonuçlarn...

kızlar bende çok iyim valla ok şükür , bugün düşündümde hayatımda ilk defa bir yaz ayının çabuk geçmesini diliyorum ve bu yaz çok çok çok çabuk geçsin gitsinnn :) ohh bir gün daha bitti

Hemde nasıl..
Bizden sonra görüşmeye başlayan arkadaşm nişanlandi onun için çoook sevindim ve ozendim açıkçası...

Bu arada yarim,yarın ankaraya gidecek 1 gungünlüğüne..ne getireyim sana diyo nesi ünlü kızlar Ankara'nin :)

kızlar bende çok iyim valla ok şükür , bugün düşündümde hayatımda ilk defa bir yaz ayının çabuk geçmesini diliyorum ve bu yaz çok çok çok çabuk geçsin gitsinnn :) ohh bir gün daha bitti

Canım ya nasıl heyecanlı Hayırlısıyla kavuşun inşallah, kavuşalım hatta

Bizden sonra sevgili olan arkadaşlarımdan biri geçen sene evlendi, biri de pazar günü evleniyor, ben ne yapam nerelere gidem
Keçi iste Ankara'dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…