inşaLLah en en iyisi nasiptir canım(en yakın zamandadır inşallah :) ) yalnız yorgunluk asıl bugün çöktü pekte tatLı yorgunluk ddeğiLmişAMİNNNNNaynen canım tatlı yorgunluklar sözde bile o gün nasıl geçti anlamadım ben hazırlandım 5 dakika sonra falan onlar geldi bende sevmem ama bende herşeyi hevesle alacağıma eminim nasip olursa
inşaLLah canım benim.. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşaLLah herşeyi,tadını çıkarta çıkarta yaşarız inşaLLah herşeyiHayırlı olsun canım, tatlı yorgunluklar bunlar, inşallah gönlünce olur her şey
inşaLLah canım.. inşaLLah o idare bir yere kadar oLmazhayırlı olsun canımm... :) ee normal kolay değil beğenmek, 1 kere olacak şeyler bunlaridare ediversin kayınvalidecik.. :))
Allah tamamına erdirsin inşallah canım :)
günaydın tatlım :)
hayırlı olsun canım benim :) sizin düğün ne zamandı nasipseokurken evlencektin galiba dımi
Bende nisan 2014' te evleniyorum. 2013 eylülde nişanlandık biraz uzun bi nişanlılık süreci oldu ama Allaha şükür şimdilik bir problemimiz olmadı ailelerle filan. Nişanlımla 2008 nisanda tanışmıştık bugüne kadar her şey yolundaydı umarım bundan sonraki hayatımızda mupmutlu rengarenk olur kızlar:)
hoş geldin canım..hayırlısı olsunda 2012 eylül olmasın o :44:
benim gözlermi denk görmüyo
uzun muzun takma eskide kaldı o şeyler bence
evet 2012 eylül:)
bişey sorabilirmiyim yorumların altında hani düğünüme şukadar gün şukadar saat kaldı filan diye cetveller oluyo ya o nerden oluyo çok hoşuma gitti bende kendime bitane yapsam :)
Herkese merhaba :) Bende 2014 eylül de herşey yolunda giderse evlenmek istiyorum.en geç 2015 yaz :) herkes hayalindeki düğünü yapar inşallah ve ömür boyu cok mutlu olur..
çok güzel soru ama nasıl yaptığımı hatırlamıyorumki :44:
dur biraz karıştırayım yazıcam nasıl olduğunu
Bende nisan 2014' te evleniyorum. 2013 eylülde nişanlandık biraz uzun bi nişanlılık süreci oldu ama Allaha şükür şimdilik bir problemimiz olmadı ailelerle filan. Nişanlımla 2008 nisanda tanışmıştık bugüne kadar her şey yolundaydı umarım bundan sonraki hayatımızda mupmutlu rengarenk olur kızlar:)
buldum buldum:)
hı bulmuşun..
anlatmaya çalıştım ama garip oldu biraz
seeLaam
nerdesiniz kızlar ya bugün hiç uğrayan yok galiba buraya pemberengim hariç, tırstım ha :26:
:
Selam canım ben geldim, nasılsın ?
Kızlar grip oldum yaz günü yaaa :2: Siz ne alemdesiniz...
iiydir canım bendende..
hadi ya :S çok kötüdür yaz gribi,inşallah en en kısa sürede atlatırsın canım
dondurmamı yedin :131:
Sağol canım inşallah atlatırım ya... Aslında önce annem grip oldu ondan babama bulaştı babamdan da ben aldımZincirleme grip tamlaması anlayacağın
Bugün yedim dondurma ama o çok etki etmedi yani şifayı evvelki gün kapmıştım..
hım o çok kötü işte.. göz göre göre hasta oluyosun resmen
ztn bazen dondurma daha iyi geliyomuş die duydum ama nekadar doğru nekadar yalan bilemem
Selam kızlar, krizleri atlarıp geldim
oje yapıyodum cnm kusura bakma şimdi gördümBende duymuştum da gripte değil kuru öksürükte iyi geliyormuş,halamlar öyle diyor
Eee sen nasılsın canım hele derinden tanışalım,anlaşılan biz bizeyiz :)
Selam kızlar, krizleri atlarıp geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?