2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Amaaaannn, kış düğünü de pek zor olur canım yaa. Sen ne dedin? Tabi aileler de var. Bu arada senin nişanına 9 güncük mü kaldı? ayy, heyecan var mı?

canım benim herşey çok çabuk gelişiyor kısmet olursa önümüzdeki cuma isteme söz onun pazarında da evde nişan olucak diye konuşuluyor ama tabi babam verirse ve ondan önce sevgilim evlenme teklifi ederse özgüvenine hastayım zaten sen teklif ettinmide babanı taa sivaslarda getirtiyosun dedim

heycan olmazmı yerimde duramıyorum çalışamıyorum yarın çarşıya çıkıcaz kısmet olursa nişan hatırası için arkadaşlarımla ellerimizle bişeyler hazırlıcaz süslü mendil süslü magnetler gibi ayy çok heycanlı

Ay ne güzel ne güzel :)
Baak seeenn, daha evlenme teklifi etmedi mi? Belki sürpriz yapacaktır. Belli olmaz bu erkeklerin sağı solu biliyorsun.
Ben de nişanımda kurabiye yapmak istiyorum. Süslü süslü güzel olur tabi, hatırası kalır :)

neyse öğrenecek zmanla sağı solu

nişan kurabiyesi için belki başka bir fikrin vardır ama ben harf kalıbı alıp isimlerimizin baş harflerinden kurabiye yapmayı düşünüyorum tabaklardada hoş durur anısı olur aklında bulunsun herşey aşk içinnnnn

Son düzenleme:
Ben geldim...huuu kimse yok mu??? Hastayım bir tas çorba verin komşulaaaar

Canım senin de dediğin gibi vardır bunda da bir hayır, üzme canını...

evet kızlar çok şükür hayır çıktı bu işte
nişanım 1 gün yada 1 hafta daha erken olucak
sevindimmi ne

nasıLsınız bu arada

Günaydın yavrular :)

Ben de bir deneme yapmıştım kurabiyeler için, şeker hamurlu falan. Hatta fotoğrafını koydum, kızlar sağolsunlar beğendi kurabiyelerimi. Ona benzer yaparım diye düşünüyorum. Bu aralar bir deneme daha yapmak lazım tabi...

Ben geldim...huuu kimse yok mu??? Hastayım bir tas çorba verin komşulaaaar

Bal hatun geçmiş olsun, hala devam ediyor mu gribin? Havalar sıcakken de hiç çekilmez. Umarım iyileşirsin bir an evvel.

evet kızlar çok şükür hayır çıktı bu işte
nişanım 1 gün yada 1 hafta daha erken olucak
sevindimmi ne

nasıLsınız bu arada

Gözün aydın tatlım, bak çözüm bulunmuş hiç olmazsa :)

Günaydın kuzular , grip nihayet geçti canlar işe gidiyorum şimdi akşam ayrıntılı konuşalım
..

Günaydınlar nasılsınız .
Kızlar 5 buçuktan beri depreme kalkıyorum sıçrayarak.
Ayaklarım titriyor uykudan sıçramaktan.
Bizde 5 yıl önce 6,9 6,2 miydi ne bir deprem geçirdik.
Hepte şiddetleri 3,6 en yüksek ama derinlik çok yakın ve şehir içi merkez.
Merkezi 20dk uzaklıkta.
Evde raylı sistem. İyice duyuyoruz.
Şimdi gene uyandırdı kç şiddetinde diye bakarken uğrayayım dedim.
İnşallah Daha büyüyü beteri olmaz.
Gene sallanıyoruzzzzz ya offffffffff

Son düzenleme:

Günaydın kuzular , grip nihayet geçti canlar işe gidiyorum şimdi akşam ayrıntılı konuşalım
..

Günaydın kızlarr
Perim ciddimisin Allah yasatmasın o günleri

..
oh çok şükür,inşaLLah bidaha yanına bile uğramaz

hadi ya :S canım benim dikkatli olun,hatta mümkünse dışarıda durun bence :S inşaLLah Rabbim yardımcınız oLsun canım,inşaLLah sonmuştur demin olan :18:

İnşallah cnım çok sağolasın. Aminn diyorum kocaman.
7 dk da bir 3,5 . Yakın olduğu için çok duyuyoruz.
2 mi 3 defa mı ne uykudan sıçradım ondanda kendimi toparlıyamadım.
Teşekkür ederim tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…