2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İyi akşamlar kızlar
Nasılsınızzz

ben şahsen iyi değilim kızlar ya.. :S
çok kötü bişi oLdu.. tam nişan günümde sınav oLucak..
nişanım gündüz olucaktı..salon tutuLdu,herşey ayarlanmıştı.. of
tüm işler karıştı şimdi

Son düzenleme:

Aaaa çok kötü olmuş yaa
Sınav saatinemi denk geliyor peki,
1-2 saat ara olsaydı sınav nişan arası hazırlanabilirdin belki canım

Aaaa çok kötü olmuş yaa
Sınav saatinemi denk geliyor peki,
1-2 saat ara olsaydı sınav nişan arası hazırlanabilirdin belki canım

sınav saatinden 2 saat sonra nişanım olucaktı işte..
zaten okulum yaşadığım yerden yarım saat uzaklıkta,saçım yapılıcaktı fln off..kafam iyice karışştı..
ama vardır inşallah bundada hayır :44:

kötü olmuş canım ya üzüldüm senin adına bundada var bir hayır canım hallolur bir şekildede inşallah herşey gönlünce olur

kötü olmuş canım ya üzüldüm senin adına bundada var bir hayır canım hallolur bir şekildede inşallah herşey gönlünce olur

inşaLLah canım benim.. çok sağoL

neyse kızlar ben uyumaya çalışıcam
düşünmekten bi hal oLdum zaten..
herkeze iyi geceLeer

Ay canım yaa, 2 saat varmış halolur herşey merak etme olmadı biraz geç gidersin
Kıyafetini falan yanına alırsın, arabayla dönme şansın varsa arabayla dönersin, saç makyaj aynı anda yapılırsa biraz acele edilirse bişicik olmaz canım merak etme. Hepsi halolur,

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar...

:) 5 sene de olmasın canım şaka bir yana huzurlu olalım da yeter, bunca beklediğimize değsin inşallah...

slm enyvme:) şimdi geldim kızlar sınavlara çalışmaktan başımı kaldıramıyorum yahu haftaya finaller var malum..herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın dimi:)

sağol canım.. herşeyin hayırlısı tabi.. erteleme işi sdc benim fikrim zaten.. benden başka kimse düşünmüyor ertelemeyi.. ailelerin de çok da kabul edeceğini sanmıyorum ama hayırlısı bakalım..

hastayımmm :2:

İşe gidemedim kızlar bugünde.. Akşam babamla acile gitmek gerek... Sizler nasılsınız??? Bu arada bende bir mobilya merakıdır gidiyor... Hayra alamet mi acaba
geçmiş olsun tatlımm...dikkat et kendine..

her şeyin hayırlısı canımm.. sıkma canını, hallolur bir şekilde.. salonla konuşup 1 saat kaydırsanız.. kaydırmasanız bile yetişirsin 2 saate tatlım.. sınav çıkışı birisi gelip alsın seni arabayla, hemen kuaföre gidersin, orada da giyinip doğru salona sıkma sen canını..

Selam kızlar günler sandığımdan da çabuk geçiyor gibi :) bugün aöf snv çalışmaya başlıyorum bir bitseydi bu snvlarda offf bunaldım artık !

Canım senin de dediğin gibi vardır bunda da bir hayır, üzme canını...

Günaydın envymemmm, nasılsın?

Günaydın canlarımmm
Biliyorum günlerdir dogru düzgün giremedim hep 2 dk durup cıktım valla sizi cok özledim

Günaydın envymemmm, nasılsın?

günaydın kuzuuummm.. sonunda sesini duyduk :) iyiyim kuzum, yarına ödevim var onu yetiştirmeye çalışıyorum bir yandan, diğer yandan iş güç.. koşuşturmaca anlayacağın..

Günaydın canlarımmm
Biliyorum günlerdir dogru düzgün giremedim hep 2 dk durup cıktım valla sizi cok özledim

biz de seni özledik kuzuuummm...

Günaydın canlarımmm

Biz de seni özledik edoşum, ama bu sıralar ben de devamsızlık yaptım. Tahtanın önünde tek ayak üstünde duralım hadi beraber

Eee ne var ne yok bakalım

Selam kızlar, bizimde çok acelemiz varmış gibi daha nişanlanmadan 2014 baharı yerine kış olmadan evlenelim demezmi sevgilim dün akşam :44: zaten hava bi garip şok üstüne şok yaşıyorum ayol

Bu arada nişanla sınavı aynı güne denk gelen arkadaşım Allah yardımcın olsun üzme tatlı canını böyle günlerde hep bi telaş bişey olur zaten abimle ablamın düğün telaşlarından tecrübeliyim çok stresli oluyor insan bir gönlünü ferah tut birde sevdiğinin elini

Oyyy, kolay gelsin canımm... ben de bu hafta bitsin diye takvime bakar oldum. Pazar günü gelmeyecek mi hiç???

Selam kızlar, bizimde çok acelemiz varmış gibi daha nişanlanmadan 2014 baharı yerine kış olmadan evlenelim demezmi sevgilim dün akşam :44: zaten hava bi garip şok üstüne şok yaşıyorum ayol

Amaaaannn, kış düğünü de pek zor olur canım yaa. Sen ne dedin? Tabi aileler de var. Bu arada senin nişanına 9 güncük mü kaldı? ayy, heyecan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…