İyi akşamlar kızlar
Nasılsınızzz
ben şahsen iyi değilim kızlar ya.. :S
çok kötü bişi oLdu.. tam nişan günümde sınav oLucak..
nişanım gündüz olucaktı..salon tutuLdu,herşey ayarlanmıştı.. of
tüm işler karıştı şimdi
Aaaa çok kötü olmuş yaa
Sınav saatinemi denk geliyor peki,
1-2 saat ara olsaydı sınav nişan arası hazırlanabilirdin belki canım
hastayımmm :2:
İşe gidemedim kızlar bugünde.. Akşam babamla acile gitmek gerek... Sizler nasılsınız??? Bu arada bende bir mobilya merakıdır gidiyor... Hayra alamet mi acaba
sınav saatinden 2 saat sonra nişanım olucaktı işte..
zaten okulum yaşadığım yerden yarım saat uzaklıkta,saçım yapılıcaktı fln off..kafam iyice karışştı..
ama vardır inşallah bundada hayır :44:
kötü olmuş canım ya üzüldüm senin adınabundada var bir hayır canım hallolur bir şekildede inşallah herşey gönlünce olur
inşaLLah canım benim.. çok sağoL
neyse kızlar ben uyumaya çalışıcam
düşünmekten bi hal oLdum zaten..
herkeze iyi geceLeer
zaten okulum yaşadığım yerden yarım saat uzaklıkta,saçım yapılıcaktı fln off..kafam iyice karışştı..
Bizde öyle canım, herşeyi kendimiz yapalım istiyoruz, ama ne kadarı el verir bilemeyiz
Çok şükür herşey güzel maddiyat yavaş yavaş birikir. Gönüller bir olduktan sonra isterse 5 sene daha bekleyelim bişicik olmaz
slm enyvme:) şimdi geldim kızlar sınavlara çalışmaktan başımı kaldıramıyorum yahu haftaya finaller var malum..herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın dimi:)
geçmiş olsun tatlımm...dikkat et kendine..hastayımmm :2:
İşe gidemedim kızlar bugünde.. Akşam babamla acile gitmek gerek... Sizler nasılsınız??? Bu arada bende bir mobilya merakıdır gidiyor... Hayra alamet mi acaba
ben şahsen iyi değilim kızlar ya.. :S
çok kötü bişi oLdu.. tam nişan günümde sınav oLucak..
nişanım gündüz olucaktı..salon tutuLdu,herşey ayarlanmıştı.. of
tüm işler karıştı şimdi
Günaydın kızlar...
:) 5 sene de olmasın canımşaka bir yana huzurlu olalım da yeter, bunca beklediğimize değsin inşallah...
sağol canım.. herşeyin hayırlısı tabi.. erteleme işi sdc benim fikrim zaten.. benden başka kimse düşünmüyor ertelemeyi.. ailelerin de çok da kabul edeceğini sanmıyorum ama hayırlısı bakalım..
geçmiş olsun tatlımm...dikkat et kendine..
her şeyin hayırlısı canımm.. sıkma canını, hallolur bir şekilde.. salonla konuşup 1 saat kaydırsanız.. kaydırmasanız bile yetişirsin 2 saate tatlım.. sınav çıkışı birisi gelip alsın seni arabayla, hemen kuaföre gidersin, orada da giyinip doğru salonasıkma sen canını..
Günaydın envymemmm, nasılsın?
Günaydın canlarımmm
Biliyorum günlerdir dogru düzgün giremedim hep 2 dk durup cıktım valla sizi cok özledim
Günaydın canlarımmm
Biliyorum günlerdir dogru düzgün giremedim hep 2 dk durup cıktım valla sizi cok özledim
günaydın kuzuuummm.. sonunda sesini duyduk :) iyiyim kuzum, yarına ödevim var onu yetiştirmeye çalışıyorum bir yandan, diğer yandan iş güç.. koşuşturmaca anlayacağın..
biz de seni özledik kuzuuummm...
Biz de seni özledik edoşum, ama bu sıralar ben de devamsızlık yaptım. Tahtanın önünde tek ayak üstünde duralım hadi beraber
günaydın kuzuuummm.. sonunda sesini duyduk :) iyiyim kuzum, yarına ödevim var onu yetiştirmeye çalışıyorum bir yandan, diğer yandan iş güç.. koşuşturmaca anlayacağın..
biz de seni özledik kuzuuummm...
Selam kızlar, bizimde çok acelemiz varmış gibi daha nişanlanmadan 2014 baharı yerine kış olmadan evlenelim demezmi sevgilim dün akşam :44: zaten hava bi garip şok üstüne şok yaşıyorum ayol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?