2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

amin cnm inş:) maşallah size ne güzel:) Allah yardım eder cnm inş kolaylıkla evlenirsiniz:) nerde oturacaksın?

inşallah canım, evlilik kolayda yürütmesi mesele.. bakalım Rabbim yardımcımız olur inşallah..
türkiyede yaşamıyorum canım,malesef bulgaristandayım,burdayım yani yine
değerini bilin valla o toprakların..
siz nerde oturucaksınız

Kızlar nasılsınız sınav çalışmaktan nete de giremez oldum valla
yeni katılan herkese hoşgeldiniz demek istiyorum
bide bişey sorcm ya şimdi bizim düğün için 2 yıl 18 gün kaldı yazıyo ya acaba 18 gün sonra 1 yıl 11 ay kaldı felan mı yazar ki aslında mantıken öle yazsada iki yıla yakın zaman oluyo ama umut dünyası ışte 1 yıl yazması başka bi mutluluktur diye düşünüyorum hehehehe

Günaydın kızlar
Birsürü yeni gelinler gelmiş, sınavlardı işti bi türlü fırsat bulamadım.
Bu arada 2014 olan tarihimiz 2015 e ertelendi malesef
Napalım artık sonradan sıkıntı çekmektense şimdi sabrederiz daha iyi

günaydın kızlar! öğlen oldu gerçi ama

Hayırlısı canım her şeyin... evet bence de sıkıntı çekilecekse hiç zorlamaya gerek yok.. ben de acaba bizimkini ertelesek mi 2015 e diye düşünüyorum bazen ama, yaş da kemale erdi aryık diyorum diğer yandan.. ama bilmiyorum belki erteleyelim diyebilirim :/

Aynen öyle canım, hiç değilse borçsuz evleniriz, bu yaz veya kışın beyaz eşyaları almayı düşünyorum, depoda bekletirim taksitleri biter hiç değilse. Ne kadar kar etsek okadar iyi. 2 senemiz daha var herşeyi alırız :) ferah ferah evlenir düğünde takılanlarıda kenara koyuveririz.

en iyisi aslında.. insan borç harç evlenip de ondan sonra düğün sabahı nereye ne vereceğiz diye düşünmek istemiyor.. tabi ki bir an önce kavuşmak için can atıyoruz hepimiz ama biraz gerçekçi olmak lazım.. hele ki her şey içimize sinerek olsun istiyorsak.. bu arada sen kaç yaşındaydın cnm? çalışıyor musun? okuyor musun? seninle tanışmış mıydık hatırlayamadım şimdi kusura bakma

Bayadır gelmiyodum canım o yüzden hatırlayamayabilirsin Çünkü bende hatırlamıyorum
Çalışıyorum ve okuyorum canım, 22 yaşındayım.
Aynen öyle canım boşu boşuna sıkıntı çekmiş olucaz, şimdi zamanımız var herşey bitsin öyle rahat edelim, şuan da evlenebiliriz ama birsürü borçla, sonrada doğrulamayız zaten, borçları kapatalım derken borçlar çıkar. Gerek yok
Bende seni tanıyabilirmiyim

memnun oldum canım..
:)) evet seni bir ara gördüğümü hatırlıyorum ama sdc o kadardı işte bende de.. neyse sen de hatırlamıyorsan sorun yok :))
bizim de iş durumları yüzünden karışık evlilik işi.. ikimiz ayrı şehirlerdeyiz ve önümüzdeki iki yıl boyunca da aynı şehirde olma şansımız yok gibi görünüyor... ve tabi maddiyat bir de, ikimiz de yeni başladık sayılır işe.. bir birikimimiz yok yani.. her şeyi de kendimiz yapalım istiyoruz ama ne kadarını yapabileceğiz bilemiyorum tabi... :) ben de yavaş yavaş çeyiz hazırlıyorum işte..
27 yaşındayım ben cnm.. çalışıyorum,okuyorum..ikisi bir arada benim de.. :)

Merhaba güzeller, nasılsınız? Yoğun günler üst üste geldi yine.. Sizin keyifler yerindedir umarım..

hastayımmm :2:

İşe gidemedim kızlar bugünde.. Akşam babamla acile gitmek gerek... Sizler nasılsınız??? Bu arada bende bir mobilya merakıdır gidiyor... Hayra alamet mi acaba

Bizde öyle canım, herşeyi kendimiz yapalım istiyoruz, ama ne kadarı el verir bilemeyiz
Çok şükür herşey güzel maddiyat yavaş yavaş birikir. Gönüller bir olduktan sonra isterse 5 sene daha bekleyelim bişicik olmaz

öylemi:) babamın tarafı bulgaristan göçmeni:) bizim şu anda izmir gibi görünüyor bakalım hayat ne göstericek:) nişanlım araştırma görevlisi izmirde.

slm enyvme:) şimdi geldim kızlar sınavlara çalışmaktan başımı kaldıramıyorum yahu haftaya finaller var malum..herşeyin hakkımızda hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın dimi:)

İşe gidemedim kızlar bugünde.. Akşam babamla acile gitmek gerek... Sizler nasılsınız??? Bu arada bende bir mobilya merakıdır gidiyor... Hayra alamet mi acaba
çok geçmiş olsun cnm.aynen bendede oturma odası falan bakıyorum şimdiden karar vermek lazım diye düşünüyorum:) zaten nişanlım kasımda askere giderse herşey bana kalacak gelinlik vs herşeye annemle biz koşturucaz bakalım.

Öncelikle hoşgeldin kuzucuk sanırım seninle tanışmadık henüz Valla benim ki pek anlamaz bu işlerden ondan herşeye ben karar veriyorum diyebilirim... Ehh pekte şikayetçi değilim... Ben seçiyorum O "olmuş" yada "olmamış" "değiştirsek mi" gibi yorumlarda bulunuyor

İyi Akşamlar kızlar nasılsınız
Bende haftaya çarşambayı bir atlatsam rahatlıyacağım valla.
Sizler neler yaptınız nsılsınız.

çok şükür canım.. sen nasılsın?

bendende çok şükür canım :) bu saatte biraz yemek yedim, halsiz kaLdım şimdi

düzelmedinmi hala canım :S fena yakaLamış seni

öylemi:) babamın tarafı bulgaristan göçmeni:) bizim şu anda izmir gibi görünüyor bakalım hayat ne göstericek:) nişanlım araştırma görevlisi izmirde.
nerdelermiş canım biliyomusun ,mrk ettimde
oh en güzel yer bence, şansLısın yani :) (her yıl bende ordayım,seviyorum orayı )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…