Haklılar bir bakıma canım olsun böyle beklemekte güzel
Bizim henüz birsey yok canım Rabbim izin verirse seneye hersey 3-4 ay içinde (söz-nisan-dügün) olur diye planlıyoruz inşallah hersey hayalimizdeki gibi olur
En güzeli.
İşin içine aileler girince altından kalkamazmışım gibi geliyor.
Hakkımzda hayırlısı olsun inşAllah
Çalışıyor musun canım?
Tabi canım daha zor olur hersey beklemek daha zorlasır sorumluluklar artmıs oluyor netice olarak..
İnşallah canım..
Şuan calısmıyorum canım 1.5-2 ay kadar oldu evdeyim hazirandan itibaren tekrar iş arayacagım inşallah istedigim gibi bulurum
Sen calısıyormusun
Eve alışınca insan çalışmak istemiyor ( en azından ben öyleyim evde olmayı cook seviyorum)
5 buçuk aydır çalışıyorum canıms , ön muhasebeciyim.
Ne iş yapmayı düşünüyorsun? :26:
Bende ilk defa böyle oldum canım ben 15 yasımdan beri calısıyorum liseyi falan acıktan okudum.. ve ilk defa evde durmaktan sıkılmıyorumama calısmam gerek artık..
En son sekreterlik yaptım canım yine öyle bir iş arıyorum..Canım ya ön muhasebe cokmu zor kursa falan mı gittin nasıl ögrendin
Ben bu sefer dikkat etmeden yazmıstım ne zaman degistirdin ebisim nisan yaptınayyy nisana o kadar az zaman mı kaldı :18: valla bende heyecan yaptım Dimi cok fazla zaman kalmıyor aslında günler bu sekilde gecip gittikce cok iyi yaparsın artık bir topikte acma zamanın geldi hani benimde yine işe girmem gerektigini az önce blog sitelerini gezerken anladım ikea da beyaz tepsi varya büyük onun üstüne pecete koyup karı koca her aksam sefa yapmıslar masallah bide kıskandım bende yapmak istiyorummm ve onu almak istiyorum eee ceyiz almak içinde artık calısmam gerek sanırım amacıma bakın
selam kızlaaarrr
di mi ben de çok beğendim, çok tatlıymış.. geçmiş olsun tatlım bu arada...
zaman çoook hızlı geçiyor çooookkk...
ben de şimdi bir çıkayım da öğle arası manikür yaptırayım... tırnaklarım çok kötü olmuş..
ben daha önceden çalışmadım sadece 2,5 aylık satış danışmanlığı deneyimim oldu ama o iş bana göre değil.
Ön muhasebe olarak geçiyor ama sekterimsi gibi bişeyim
günde hiç fatura bile gelmediği oluyor, boş boş oturup kalkıp evime gidiyorum. Ön muhasebede bişi yok tatlım, firma hangi prog. kullanıyorsa onu öğrenmen gerekir sadece. Ben lise de muhasebe çıkışlıyım, ünide de muhasebe gördüm.
Hoşbuldum EbissBugün sabah değiştirdim, artık naşanı beklemeye başlayalım di mi :))
Aslında ben evdekilerin az çok fotoğrafını çektim paylaşmak için ama çok iyi değil fotoğraflar. Şu nişanı atlatalım da sistemli çeyiz alışverişi başladığında topiği de açarım inşallah edoşum. Şimdilik sizinkileri izliyorum. GErçi bu aralar sisi de ihmal ediyorum amaa
İnşallah hayırlı bir işin olur da güzel güzel çeyizler alırsın edoşum, gerçi senin neyin eksik kaldı bilmiyorum daa
O beyaz tepsiyi ben de çok beğeniyorum ama geçen sene kuzenim evlenirken aldı ondan, ben de alırsam sanki ondan görmüş gibi olmaz mı?
Hoşgeldin boncuk :)
Hoşbuldum Ebiss
Bende katıldım aranıza
Bende yaptım canım aslında yine yaparım ama bana pazar izin olan bir iş lazım
Hep bakıyorum artık ön muhasebe bilgisi olan yazıyorlar diyorum belkide daha önce calıstıgım yerlerde benzer seyleri yapmısımdır farkında olmadan bir ara internet sayesinde ögreniyim tecrübeliyim diye giriyim dedim ama bu seferde evdeki hesap carsıya uymazsatecrübeli dedigimde kimseye de bu nasıl diye sorulmaz ki
Hoşgeldin canım, burda birlikte vakit geçirmeye çalışıyoruz işte...
tüm gün kk'dayım
burası olmasa napardım bilmem
bu arada kaç yaşındasın ebis?
Bugün sabah değiştirdim, artık naşanı beklemeye başlayalım di mi :))
Aslında ben evdekilerin az çok fotoğrafını çektim paylaşmak için ama çok iyi değil fotoğraflar. Şu nişanı atlatalım da sistemli çeyiz alışverişi başladığında topiği de açarım inşallah edoşum. Şimdilik sizinkileri izliyorum. GErçi bu aralar sisi de ihmal ediyorum amaa
İnşallah hayırlı bir işin olur da güzel güzel çeyizler alırsın edoşum, gerçi senin neyin eksik kaldı bilmiyorum daa
O beyaz tepsiyi ben de çok beğeniyorum ama geçen sene kuzenim evlenirken aldı ondan, ben de alırsam sanki ondan görmüş gibi olmaz mı?
Hoşgeldin boncuk :)
Ohhhh, tabi yarın kavuşma var ya, süslenmeler başlasın :)
Evet canım bende senin şafaga bakarak zaman geciririm sevinirim yine yeni safak 3 ay hayırlı olsun
Paylas canım ya valla ac bir topik hem iyi oluyor kendinde bakıyorsun ne var ne yok diye
İnşallah canım son 6 ayda iş yönünden cidden yüzüm gülmedi malumartık benim masam diyecegim benimseyecegim bir işim olsun istiyorum eksik mi ohooo hic biter mi neler var kafamda nelerrr
Yok canım ya neden olsun netice olarak ikeanın çok satan bir ürünü herkesde var kullanıslıda görünüyor..Hadi koltuk takımı olsa bi acıdan kıskanmıs gibi olur ama ufacık tepsi al ondan görmüs gibide olmazben aklıma koydum alıcam
muhasebe bilgin var mı? daha önce kullandığın bi program falan?
satışta da pazar izin vermiyorlar dimi
ilk girdiğinde yardımcı olurlar illa ki. ön muhasebe bilgiye dayalı bişi değil yahu,öğrenirsin. bende bilmiyordum ,paldır küldür girdim işe
O zaman nişandan sonra çeyiz topiğimle karşınızdayım :)))
Sana da dua ediyorum edoşum, hayırlı bir iş nasip etsin Allah
Çok sagol canım
Tamam canım görüşürüz yine
Ohhhh, tabi yarın kavuşma var ya, süslenmeler başlasın :)
Hoşbuldum Ebiss
Bende katıldım aranıza
O zaman nişandan sonra çeyiz topiğimle karşınızdayım :)))
Sana da dua ediyorum edoşum, hayırlı bir iş nasip etsin Allah
Hayır canım işte hiccc bilgim yok
Yok canım malesef pazar izin olsa cok güzel olurdu
İnsanlar tuhaf oldurlar canım iyice en sacma yer bile sunu biliyormusun bunu biliyormusun vs herseyi irdeliyor üstüne asgrai ücret hersey içinde diye bir maas sunuyor önümeinsan bu kadar sart aramaya utanır yahu o para için ne veriyorsun ne istiyorsun :44 parayı yol parasımı yapıyım yemek mi yoksa maas mı
Yine nişana kadar bekletcen bizi yani tamam canın sağolsun 3 ay kaldı kii
Amin canım benim Allah razı olsun
Bu arada ebisim elbise falan bakmaya basladın mı daha erken ama
Tabi süsleneceksin envymem.. Havaalanına karşılamaya gitmek başla başına aşkın göstergesi zaten Ankara şartlarında :)manikür yaptıramadım,ama fön çektirdim geldim.. boş müsait düzgün bir yer bulamadımartık çıkışta hallederim onu da evet yarın için süsleniyoruummm.. hatta akşam için, havaalanına karşılamaya gideceğim
hadi bakalım heyecanla bekliyoruz :))
ben de 2014 gelini olucam nasipse
mart-nisan gibi olucak
ben de 2014 gelini olucam nasipse
mart-nisan gibi olucak
Nişandan sonra alımı hızlandıracağım için, şimdi açarsam bomboş kalır edoşum. En azından aldıkça eklerim, hareket gelir topiğe :)
Elbise konusunu düşünmeye başladım. Annemin bir arkadaşı abiye terzisi. Kafamda bir model tasarladım. Daha doğrusu Pinterest'ten bulduğum iki modeli birleştirdim. Onu dikecek sağolsun. Nostaljik bir model olacak sanırım :)
Tabi süsleneceksin envymem.. Havaalanına karşılamaya gitmek başla başına aşkın göstergesi zaten Ankara şartlarında :)
Hoşgeldin eyeliner, nişan söz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?