2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kızlarrrr
Nasılınız bakalım

Günaydınn kızlaaarrr

sabah sabah sizlere nişan tepsimi takdim ediyorumm
umarım güzel tepkiler alırım

Ne kadar tatlı öyleee ama şey sorucam bu tülü cıkaracaksınız dimi üzerinden :44: Allah'ım ne kadar cahilimm

Teşekkür ederim canımmm aslında daha çok ayağımıza sağlık eminönünden hazır aldık
fiyatıda uygun geldi bana nakit te 40 tl dediler :26:

Ooo, iyi fiyata almışsın canım.

Günaydın kızlarrrr
Nasılınız bakalım

Ne kadar tatlı öyleee ama şey sorucam bu tülü cıkaracaksınız dimi üzerinden :44: Allah'ım ne kadar cahilimm

İyi diyelim iyi olsun tatalım, sen nasılsın?

Günaydın kızlarrrr
Nasılınız bakalım

günaydın canım.. iyiyim, heyecanlıyım :)) sen nasılsın?
ben de tam anlayamadım ama sanki ortada boşluk var oradan alınacak gibi yüzükler.. çıkartılacak olsa o kadar süslenmezdi herhalde diye düşünüyorum :)

Günaydın kızlarrrr
Nasılınız bakalım

Açıkçası biz tülü çıkartmayı düşünmüyoruz bütün süsü gider yani canım ama bilemedim şimdi :26:

İyiyim canımmm sen nasılsın he bosluk düsünülmedi ilk defa böyle gördüm de ama cok seker

Açıkçası biz tülü çıkartmayı düşünmüyoruz bütün süsü gider yani canım ama bilemedim şimdi :26:

Yüzükleri almak için bosluk varsa envyme nin dedigi gibi alınır canım ben hic bosluk yok gibi düşündüm bir an

Geçmiş olsun edoşum sana. Dikkat et, herkes hasta..

Sağol ebisimmm Öyle valla birde ben katılmıyım onlara :26:
Ebisim senin su sözünün üzerinden gecen gün varya beni cok mutlu ediyor çünkü vakitin ne kadar hızlı gectigini görüyorum elbiseni falan paylasman daha dün gibi

Aynen edoşum, 4 ay geçmiş valla... 3 ay sonra gelsin nişan, ondan sonra da hazırlıklar, alışverişler falan derken bir seneyi de geçiririz sanırım.

Kızlar bu arada ben bir planlama yaptım kendime. Nişandan sonra Eylül ayından itibaren almam gerekenleri aylara göre sıraladım. En azından programlı gitmiş olurum. Neyin eksik kaldığını daha iyi görürüm diye düşündüm.

üçgen şeklinde penceresi var kızlar heryeri tül ya kapalıymış gibi duruyor

Ben bu sefer dikkat etmeden yazmıstım ne zaman degistirdin ebisim nisan yaptın ayyy nisana o kadar az zaman mı kaldı :18: valla bende heyecan yaptım Dimi cok fazla zaman kalmıyor aslında günler bu sekilde gecip gittikce cok iyi yaparsın artık bir topikte acma zamanın geldi hani benimde yine işe girmem gerektigini az önce blog sitelerini gezerken anladım ikea da beyaz tepsi varya büyük onun üstüne pecete koyup karı koca her aksam sefa yapmıslar masallah bide kıskandım bende yapmak istiyorummm ve onu almak istiyorum eee ceyiz almak içinde artık calısmam gerek sanırım amacıma bakın
üçgen şeklinde penceresi var kızlar heryeri tül ya kapalıymış gibi duruyor

He canım dedim ya bu konuda cahil kaldım demekki bu sekilde kullanılıyor o zaman daha güzel resimlerini paylasırsın artık yüzükler içindeyken =)))

Son düzenleme:

di mi ben de çok beğendim, çok tatlıymış.. geçmiş olsun tatlım bu arada...
zaman çoook hızlı geçiyor çooookkk...
ben de şimdi bir çıkayım da öğle arası manikür yaptırayım... tırnaklarım çok kötü olmuş..

Yasıtmısız canım
Senin sön nişan varmı birseyler

Askere gitmeyene kız vermez bizimkiler
Kasım 'da geliyor, Allahın izniyle işini kurarsa Ocak, Şubat gibi söz nişan düşünüyoruz.

Sende durumlar ne?

Son düzenleme:
Askere gitmeyene kız vermez bizimkiler
Kasım 'da geliyor, Allahın izniyle işini kurarsa Ocak, Şubat gibi söz nişan düşünüyoruz.

Sende durumlar ne?

Haklılar bir bakıma canım olsun böyle beklemekte güzel
Bizim henüz birsey yok canım Rabbim izin verirse seneye hersey 3-4 ay içinde (söz-nisan-dügün) olur diye planlıyoruz inşallah hersey hayalimizdeki gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…