- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Günaydınn kızlaaarrr
sabah sabah sizlere nişan tepsimi takdim ediyorumm
umarım güzel tepkiler alırım
Teşekkür ederim canımmm aslında daha çok ayağımıza sağlık eminönünden hazır aldık
fiyatıda uygun geldi bana nakit te 40 tl dediler :26:
Günaydın kızlarrrr
Nasılınız bakalım
Ne kadar tatlı öyleee ama şey sorucam bu tülü cıkaracaksınız dimi üzerinden :44: Allah'ım ne kadar cahilimm
Günaydın kızlarrrr
Nasılınız bakalım
Ne kadar tatlı öyleee ama şey sorucam bu tülü cıkaracaksınız dimi üzerinden :44: Allah'ım ne kadar cahilimm
Ooo, iyi fiyata almışsın canım.
İyi diyelim iyi olsun tatalım, sen nasılsın?
Günaydın kızlarrrr
Nasılınız bakalım
Birazcık bogaz agrımı saymazsam iyiyim bende canım
günaydın canım.. iyiyim, heyecanlıyım :)) sen nasılsın?
ben de tam anlayamadım ama sanki ortada boşluk var oradan alınacak gibi yüzükler.. çıkartılacak olsa o kadar süslenmezdi herhalde diye düşünüyorum :)
Açıkçası biz tülü çıkartmayı düşünmüyoruz bütün süsü gider yani canım ama bilemedim şimdi :26:
Geçmiş olsun edoşum sana. Dikkat et, herkes hasta..
Sağol ebisimmmÖyle valla birde ben katılmıyım onlara :26:
Ebisim senin su sözünün üzerinden gecen gün varya beni cok mutlu ediyorçünkü vakitin ne kadar hızlı gectigini görüyorum elbiseni falan paylasman daha dün gibi
Aynen edoşum, 4 ay geçmiş valla... 3 ay sonra gelsin nişan, ondan sonra da hazırlıklar, alışverişler falan derken bir seneyi de geçiririz sanırım.
Kızlar bu arada ben bir planlama yaptım kendime. Nişandan sonra Eylül ayından itibaren almam gerekenleri aylara göre sıraladım. En azından programlı gitmiş olurum. Neyin eksik kaldığını daha iyi görürüm diye düşündüm.
üçgen şeklinde penceresi var kızlar heryeri tül ya kapalıymış gibi duruyor
İyiyim canımmm sen nasılsınhe bosluk düsünülmedi ilk defa böyle gördüm de ama cok seker
Yüzükleri almak için bosluk varsa envyme nin dedigi gibi alınır canım ben hic bosluk yok gibi düşündüm bir an
Sağol ebisimmmÖyle valla birde ben katılmıyım onlara :26:
Ebisim senin su sözünün üzerinden gecen gün varya beni cok mutlu ediyorçünkü vakitin ne kadar hızlı gectigini görüyorum elbiseni falan paylasman daha dün gibi
selam kızlaaarrr
Çok sagol canımdi mi ben de çok beğendim, çok tatlıymış.. geçmiş olsun tatlım bu arada...
zaman çoook hızlı geçiyor çooookkk...
ben de şimdi bir çıkayım da öğle arası manikür yaptırayım... tırnaklarım çok kötü olmuş..
selam canım hosgeldin
Çok sagol canım
Tamam canım görüşürüz yine
hoşbuldum bal'
daha önceden yazdım bi iki kez ama denk gelmedik seninle
Dogrudur canım son günlerde cok girememistim ben
Hemen tanısalım Eda ben İstanbuldan
Hiç vakit kaybetmeden tanışalım dimi
bana nazar,boncuk,nazo istediğini söyleyebilirsin
İzmitliyim bende22 yaşındayım
Yasıtmısız canım
Senin sön nişan varmı birseyler
Askere gitmeyene kız vermez bizimkiler
Kasım 'da geliyor, Allahın izniyle işini kurarsa Ocak, Şubat gibi söz nişan düşünüyoruz.
Sende durumlar ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?