Moralim çok bozuk...sabah evde kıyamet koptu. Annem ve babaannem aylardir kavgalı.dün yine tartıştılar.bu sabah patladim bende çok dolmuşum kızlar.kahvaltı sofrasında saatlerce ağladı :2: ve yine tartıştılar !o sıra ufak bir baygınlik geçirmişim. Kendime gelince ağlayarak ayrıldım evden...sonra sevdiğimle bulustuk.kendide psikolojik danışman olduğu için iyi geldi.sonra eve döndüm.amcam gelmiş almış babaannemi.giderken bile bir sürü olayy çıkmış!ağlamaktan başım zonkluyor :2:
Nişandan sonra alımı hızlandıracağım için, şimdi açarsam bomboş kalır edoşum. En azından aldıkça eklerim, hareket gelir topiğe :)
Elbise konusunu düşünmeye başladım. Annemin bir arkadaşı abiye terzisi. Kafamda bir model tasarladım. Daha doğrusu Pinterest'ten bulduğum iki modeli birleştirdim. Onu dikecek sağolsun. Nostaljik bir model olacak sanırım :)
Tabi süsleneceksin envymem.. Havaalanına karşılamaya gitmek başla başına aşkın göstergesi zaten Ankara şartlarında :)
Moralim çok bozuk...sabah evde kıyamet koptu. Annem ve babaannem aylardir kavgalı.dün yine tartıştılar.bu sabah patladim bende çok dolmuşum kızlar.kahvaltı sofrasında saatlerce ağladı :2: ve yine tartıştılar !o sıra ufak bir baygınlik geçirmişim. Kendime gelince ağlayarak ayrıldım evden...sonra sevdiğimle bulustuk.kendide psikolojik danışman olduğu için iyi geldi.sonra eve döndüm.amcam gelmiş almış babaannemi.giderken bile bir sürü olayy çıkmış!ağlamaktan başım zonkluyor :2:
Hoşgeldin nihancım:) Ben 26 yaşındayım, envymecim de 27 yaşında. Rekor bizde sanırım :)
Günaydınn kızlaaarrr
sabah sabah sizlere nişan tepsimi takdim ediyorumm
umarım güzel tepkiler alırım
Ah ben nerelere gideyim yaşlanmışım ben yaaa
en büyüğünüz ben miyim neyim:18::18:
Evlenene kadar kaç yıl geçer bi de
İnşallah ataman olur canım, benim de sevdiceğime dua edin de atansın
canım ben 2013 diye yola çıktım hemde taa 2011 ağustostan beri gün sayıyoyrdum aşkım ocak 18 de askerden geldi ocak 23 te işe girdi evlenelim hemen diye askere giderkende ablasına abla gizi isticez gelince senin bir durumun varsa beni bekleme yap dedi ama ablası aşkım geldiği anda eve açtı durumu aslında esasen o evden gelin çıkmadan ben hiç birşey yaptırmıcaktım ama benimde hayalelrim ve kararlarım vardı ertelmezdim ki tanışma yıldönümümüz 10 kasımda düğün istiyordum belki hala olabilir ama aşkım daha yeni çalışıyor ilk işi 4 aydır eli para tutuyor okudu etti iyi herşey ama bu çocuk okuldan hemen çıkıp askere akabinde de nişan olaylarına girdi bizde 2014 olsun dedik hoş benim ailem nişandan sonra diyebilir düğün için seneyeyi beklemeyelim diye ki ben karşı tarafıda düşünüyorum 2 evlatları aynı zamanda olucak şu nişanı bir atlatalım tarihlerde netleşir allah nasip ederse
bunda da bir hayır vardır kısmet bu işler
Günaydınn kızlaaarrr
sabah sabah sizlere nişan tepsimi takdim ediyorumm
umarım güzel tepkiler alırım
Sağ ol perim inşallah...
Bal hatun umarım yaşanmaz yine aynı şeyler, üzülme:26:
Benim de bugün canım çok sıkkın, duramıyorum, sığamıyorum hiç bir yere. İçim sıkılıyo
hayıra çıkar inşallah canım.. :)
bende aynıyım galiba ya.. içim patlıcakmış gibi.. of
Merhaba kızlar
Sevdiğimizle evlenicez herşey çok güzel olucak. Çok az kaldı kızlar ne kaldı ki şurda 2014 e sadece 6 ay
Sıkın dişinizi kızlarrrr
dişimi sıka sıka diş kaLmadı
ya aslında çok aranıcak bu günlerimiz ama işte herşeyi hemen olsun istiyoruz..
şimdi ne güzel bi sorumluluk yok üstümüzde, bir işi yapamasan bile annenin orda olduğunu bilip rahat ediyoruz amma velakiin evlenince..
tadını çıkaralım tadını
maşaLLah bugün çeneler çok düşmüş
hızınıza yetişmek zoor
nabersiniz canLaar
Hoşgeldin canım benim...Evet ya bende hızınıza yetişemiyorum amaaaa size kurabişşş yaptım
evet canım,gerçekten zor oluyor 1 evden 2 düğün çıkması..Rabbim inşallah 2 tarafında gönlüne göre nasip eder herşeyi..tatLıLıkla bi tarih bulursunuz inşallah
mm bayıLdım, bende bunun gibi bişi aLıcaktım ama o bardağı beğenmemiştim orda ama güzeL duruyomuş
ah canım benim.. ya nedirki bu gelin-kaynana anlaşamamazlığı anlamıyorum artık,heleki eskilerde(annelerimizde) :44:
Rabbim bize böyle şeyler göstermesin inşallah.. sizinde olaylar tatlıya bağlanır canım inşallah ..
benimkilerde öyleymiş.. gerçi bir arada kalınsa yine aynı olucak ama
Sağ ol perim inşallah...
Bal hatun umarım yaşanmaz yine aynı şeyler, üzülme:26:
Benim de bugün canım çok sıkkın, duramıyorum, sığamıyorum hiç bir yere. İçim sıkılıyo
Merhaba kızlar
Yeni gelinlerimiz gelmiş hoşgelmiş
Nihancım canım sıkma canını gelip geçici sıkıntılar içini ferah tut, olumlu düşün olumlu olsun hayırlısıyla.
Bal_hatun sıkma canını sende kuzum. MAlesef %80 gelin k.v. geçimsizlikleri oluyo, normal olarak sende etkilendin bundan canım, içinii ferah tut geçicek hepsi.
Sevdiğimizle evlenicez herşey çok güzel olucak. Çok az kaldı kızlar ne kaldı ki şurda 2014 e sadece 6 ay
Sıkın dişinizi kızlarrrr
Nihancım canım sıkma canını gelip geçici sıkıntılar içini ferah tut, olumlu düşün olumlu olsun hayırlısıyla.
Sıkın dişinizi kızlarrrr
Aynen sıka sıka diş kalmadı ki hatunHayrolsun tatlım neden canın sıkılıyor...
Valla sıka sıka diş kalmadı
Oooo bal hatun döktürmüşsün
Çok güzel görünüyorlar, şeker hamurundan mı yaptın pembişleri.
Nişan kurabiyeleri için deneme mi yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?