2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Moralim çok bozuk...sabah evde kıyamet koptu. Annem ve babaannem aylardir kavgalı.dün yine tartıştılar.bu sabah patladim bende çok dolmuşum kızlar.kahvaltı sofrasında saatlerce ağladı :2: ve yine tartıştılar !o sıra ufak bir baygınlik geçirmişim. Kendime gelince ağlayarak ayrıldım evden...sonra sevdiğimle bulustuk.kendide psikolojik danışman olduğu için iyi geldi.sonra eve döndüm.amcam gelmiş almış babaannemi.giderken bile bir sürü olayy çıkmış!ağlamaktan başım zonkluyor :2:

canım benim inşallah bir daha ağzınızın tadı bozulmaz çok üzüldüm :2:

di mi di mi :)) hem gitmezsem çok ayıp olur, ben her geliş gidişimde o havaalanında bekledi beni, bir kere de ben onu karşılayayım.. hep ondan beklemek olmaz ki.. 1 kere aştiye karşılamaya gidecektim onu, onda da geç kaldım o kızılaya gelmişti, bir sürü de söylenmişti tabii

elbiseni çook merak ediyorummm.. nasıl güzel olacak kimbilir...

canımm yaaa.. çok üzüldüm.. ne desem bilemedim ki, keşke yardımcı olabileceğim bir şey olsa, ama neyse ki sevgilin destek olmuş sana bak ne güzel.. elinde değil biliyorum ama üzülmemeye çalış..

Canım ya..tekrar yasanmaz bu olanlar inşallah ama amcanlara gitmesi iyi olmus bir süre annende rahat eder

Merhaba kızlaar, nasılsınız? Geçmişi okuyamadım sanırım ben yetişemiycem hızınıza

Hoşgeldin nihancım:) Ben 26 yaşındayım, envymecim de 27 yaşında. Rekor bizde sanırım :)

Hoşbuldum ebiss, yakınmışız desene Ortak nokta aşk olunca gerisi teferruat diyelim
Günaydınn kızlaaarrr

sabah sabah sizlere nişan tepsimi takdim ediyorumm
umarım güzel tepkiler alırım

Çok tatlıymış yaa, pamuk şekeri gibi. Çok beğendim. Mutlulukla kullan

QUOTE=envyme;30552249]

maşallah size canımmm
çeyiz konusunda çok sıkıntı yapma tatlım, bir şekilde halloluyor ama yavaştan da başla biraz.. çünkü ne kadar para biriktireyim hepsini bir alırım desem de başlarda, olmadığını farkettim, yavaş yavaş alıyorum o yüzden...benim de annem tek bir iğne almamıştı bana ama ben de işte buradaki kızların çeyzlerine baktıkça heveslendim bir, almaya başladım yavaş yavaş..
çeyiz masrafları konusunda ben de birazcık yardımcı olayım sana, hepsini yakın zamanda aldım çünkü, 1 sene olmadı almaya başlayalı..ve hepsini de en uygun fiyatlardan aldığımı düşünüyorum.. ya ,internet kampanyalarını takip ettim kupon filan denk geldi, baya indirimli oldu, ya da toptan satış yerlerini filan buldum öyle aldım.. mutfak büyük parçalarım baya uyguna geldi mesela...
benim çeyiz topiğimden bakabilirsin resimlerine.. sanırım şimdiye kadar 4000 tl civarı harcadım.. ufak tefek parçaları saymazsam..

hisar çkb,çelik tencere seti, seramik tencere seti, çay seti, çaydanlık,cezve,düdüklü tencere, sahan seti ve yemek takımı 1700 tl
bornoz takımı-200 tl
storway battaniyeli nevresim takımı-150 ya da 130 emin değilim
sarev nevresim 104 tl
hamam seti 85-90 tl
yorganlarım;(3 çift 1 tek kişilik) 150
yurtdışından aldığım nevresimlerim (5 tane) hepsi 600 tl civarı oldu sanırım..
kahvaltı takımı+günlük yemek takımı 400 (bir 100 tl ye yakın da onlarla aldığım parçalar oldu)
evde de birsürü vardı ama bir 100 tl lik kadar da ben havlu aldım.. birer ikişer alındı..
mutfak önlük takımım30-40 arası bir şey..
bir de işte biraz ıvır zıvırlar var, onlar çok bir şey tutmuyor gibi görünüyor ama bir araya koyunca baya ediyor yine sanırım..

bu arada evet çoook heyecanlıyım hem de, 24 saatten az kaldı kavuşmamıza
bi de en büyüğümüz sen değilsin tatlım üzülme 27 yaşındayım ben de... çalışıyorum, mimarım, aynı zamanda okuyorum da...
[/QUOTE]

envyme çok teşekkür ederim yaa, tek tek yazmışsın bir de çok zahmet oldu, çok sağ ol. Yakın zamanda alışverişini yapmış olman da baya fikir edinmeme yardımcı oldu gerçekten. Saklayayım bunu ben. Hepsini güle güle kullan inşallah. Haklısın aslında yavaştan almak lazım ama önümde henüz hiçbir tarih olmayınca bilemiyorum napacağımı. Alıp sıkılmaktan da korkuyorum sanırım. Bu yaz bir önüme bakayım, en büyük engeli atlatırsak almaya başlayacağım ben de inşallah.
Kavuştun mu yarine?Allah ayırmasın inşallah...

Ah ben nerelere gideyim yaşlanmışım ben yaaa
en büyüğünüz ben miyim neyim:18::18:
Evlenene kadar kaç yıl geçer bi de
İnşallah ataman olur canım, benim de sevdiceğime dua edin de atansın

İnşallah canım atanır bir an önce İnşallah.

Balhatunum gerçekten çok üzüldüm.
Ama artık üzme kendini. Bak gitmiş babanende. İnşallah bu dakikadan sonra herşey sorunsuz olur.

Yeni gelen arkadaşlarımız hoş gelmişler

maşaLLah bugün çeneler çok düşmüş
hızınıza yetişmek zoor
nabersiniz canLaar

evet canım,gerçekten zor oluyor 1 evden 2 düğün çıkması..Rabbim inşallah 2 tarafında gönlüne göre nasip eder herşeyi..tatLıLıkla bi tarih bulursunuz inşallah

Günaydınn kızlaaarrr

sabah sabah sizlere nişan tepsimi takdim ediyorumm
umarım güzel tepkiler alırım

mm bayıLdım, bende bunun gibi bişi aLıcaktım ama o bardağı beğenmemiştim orda ama güzeL duruyomuş

ah canım benim.. ya nedirki bu gelin-kaynana anlaşamamazlığı anlamıyorum artık,heleki eskilerde(annelerimizde) :44:
Rabbim bize böyle şeyler göstermesin inşallah.. sizinde olaylar tatlıya bağlanır canım inşallah ..
benimkilerde öyleymiş.. gerçi bir arada kalınsa yine aynı olucak ama

Sağ ol perim inşallah...
Bal hatun umarım yaşanmaz yine aynı şeyler, üzülme:26:

Benim de bugün canım çok sıkkın, duramıyorum, sığamıyorum hiç bir yere. İçim sıkılıyo

Sağ ol perim inşallah...

Benim de bugün canım çok sıkkın, duramıyorum, sığamıyorum hiç bir yere. İçim sıkılıyo

hayıra çıkar inşallah canım.. :)
bende aynıyım galiba ya.. içim patlıcakmış gibi.. of

Merhaba kızlar

Yeni gelinlerimiz gelmiş hoşgelmiş

Nihancım canım sıkma canını gelip geçici sıkıntılar içini ferah tut, olumlu düşün olumlu olsun hayırlısıyla.

Bal_hatun sıkma canını sende kuzum. MAlesef %80 gelin k.v. geçimsizlikleri oluyo, normal olarak sende etkilendin bundan canım, içinii ferah tut geçicek hepsi.

Sevdiğimizle evlenicez herşey çok güzel olucak. Çok az kaldı kızlar ne kaldı ki şurda 2014 e sadece 6 ay

Sıkın dişinizi kızlarrrr

Merhaba kızlar

Sevdiğimizle evlenicez herşey çok güzel olucak. Çok az kaldı kızlar ne kaldı ki şurda 2014 e sadece 6 ay

Sıkın dişinizi kızlarrrr

dişimi sıka sıka diş kaLmadı
ya aslında çok aranıcak bu günlerimiz ama işte herşeyi hemen olsun istiyoruz..
şimdi ne güzel bi sorumluluk yok üstümüzde, bir işi yapamasan bile annenin orda olduğunu bilip rahat ediyoruz amma velakiin evlenince..
tadını çıkaralım tadını

Aynen öyle canım
ma malesef ki pek anlamıyoruz şuan onu
Evlenince anlıcaz ama iş işten geçicek
Sevgiliyken evliliği, evliyken sevgililiği özlüycez

Sorma kuzum inanın bıktım...

Sağ ol perim inşallah...

Hayrolsun tatlım neden canın sıkılıyor...

Valla sıka sıka diş kalmadı

Çaaay yok mu çaaaay... Bal hatun bal gibi kurabiye yaptı arkadaşlarına....

Kızlar kendimi mutfağa attım ortaya bunlar çıktı Keşke beraber yiyebilsek.

Bunlar da aşkıma

Gelip geçici mi bilemiyorum ki... Bir umutsuzluk yapıştı yakama bırakmıyor

Hayrolsun tatlım neden canın sıkılıyor...

Valla sıka sıka diş kalmadı
Aynen sıka sıka diş kalmadı ki hatun Benim bu ara her zamanki halim bu

Oooo bal hatun döktürmüşsün
Çok güzel görünüyorlar, şeker hamurundan mı yaptın pembişleri.
Nişan kurabiyeleri için deneme mi yaptın

Oooo bal hatun döktürmüşsün
Çok güzel görünüyorlar, şeker hamurundan mı yaptın pembişleri.
Nişan kurabiyeleri için deneme mi yaptın

Kuzum her denemede yamuk yumuk oluyordu...bu kez oldu :) yok nişanda kurabiye dağıtmayacagim kuzum dahafafarklı şeyler bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…