Canım bunlar bir harika!
Maşallah çok hamarat bizim kızımız
Yazıları nasıl yazdın?
Bunlar tam kalıbında oluyor di mi? Bi arkadaş da demiş, şişince güzel durmuyor şeker hamurları çünkü.
İyiyim tatlım sen nasılsın?
Sınavlar başladı işte, hiç umrumda değil aslında stres falan sıfır resmen ama vicdanen rahat edemiyorum diye kk'ya balmıyorum
Sınavlar bitsin hastane koşuşturmam başlayacakAbimin düğün hazırlıkları, laf olsun diye gireceğim kpss var bi de tabi
Herhalde unutulacağım buralarda
Kuzum yazıları için özel bir aparati var dilediğin şeyi yazabilirsin... O kadar çok tarif denedim ki en sonunda papatya kurabiyemin hamuru ile yaptım ve oldu
Sorma bende tatilde memlekete gideceğim,bahaneden kpss'ye gireceğim tabi
Ama ihmal etmeyiz be kuzum geliriz yine balıklama dalarız
Bu arada ne hastanesi umarım mühim birşey yoktur...
Iyi sabahlar kizLaar..
Gunumuz harika otesi gecsin insallah..:)
Sinavim var bugun sans dileyin of
Iyi sabahlar kizLaar..
Gunumuz harika otesi gecsin insallah..:)
Sinavim var bugun sans dileyin of
Nerden bulurum ki o aparatları, bi tane pastacım var tüm malzemeler var ama biraz pahalı özellikle internete göre
Bu tarifi deneyeceğim
Valla artık dalacağız konuya yapacak bişey yok
Yok tatlım mühim değil rutin kontroller, malum iyi bir kadın doğum uzmanı bulmam gerekiyor, gözlerim bozuk benim 5 numara kadar, gözlüğüm değişecek, lens istiyorum verirlerse çünkü gözlerimde alerji de var, dişçiye gitmem gerekiyor, bi de dün artık emin olduğum bişey var ki o da kalbim beni çok zorluyorHer seferinde test bile yapmadan stresten diyip gönderdiler, bu kez gram stres yapmadım tüm gün ağrı çektim ellerim uyuştu zor nefes aldım çabuk yoruldum falan, strestense de bi sakinleştici versinler çok kötü hissediyorum ağrılarım çoğalınca
Ben Istanbulda olmama rağmen ilk etapta internetten almıştım. Daha sonra gidip kendim aldım. Canım dikkat et kendine lütfen...
Bu arada bende miyopum , iki dereceayrıca suan dis teli kullanıyorum. Anlayacağın tam bir çirkin betty vakasıyim
Çok sıkıldım gözlük kullanmaktan ya, 7 yaşımdan beri kullanıyorum doğuştan bozuk gözüm ve astigmat, 2 numara falan baya görmek demek gibi geliyor banaama tabi bozuk bir göz her zaman bozuk bir gözdür Cümleye geel Ayrıca bazılarına diş teli çok yakışıyor, eminim sana da yakışıyordur
Yazalım bir kenara bu sözü ,bir gün lazım olur
Dün kontrole gittim,nişana kadar çıkar mi dedim "aslında maşallah hızlı ilerliyoruz ama bence cikarmayalim bir yıldan önce,hem zaten porselen braket olduğu için belli olmuyor.hemde çook tatlı görünüyorsun " dedi doktorumumarım öyledir
Çaaay yok mu çaaaay... Bal hatun bal gibi kurabiye yaptı arkadaşlarına....
Kızlar kendimi mutfağa attım ortaya bunlar çıktıKeşke beraber yiyebilsek.
Eki Görüntüle 722248
Eki Görüntüle 722250
Eki Görüntüle 722251
Bunlar da aşkıma
Eki Görüntüle 722249
Çaaay yok mu çaaaay... Bal hatun bal gibi kurabiye yaptı arkadaşlarına....
Kızlar kendimi mutfağa attım ortaya bunlar çıktıKeşke beraber yiyebilsek.
Eki Görüntüle 722248
Eki Görüntüle 722250
Eki Görüntüle 722251
Bunlar da aşkıma
Eki Görüntüle 722249
Günaydııın
O kadar uzak kaldım ki konuya nerdeyse 'beni de alsanıza aranıza' diyeceğim
Nerden bulurum ki o aparatları, bi tane pastacım var tüm malzemeler var ama biraz pahalı özellikle internete göre
Bu tarifi deneyeceğim
Valla artık dalacağız konuya yapacak bişey yok
Yok tatlım mühim değil rutin kontroller, malum iyi bir kadın doğum uzmanı bulmam gerekiyor, gözlerim bozuk benim 5 numara kadar, gözlüğüm değişecek, lens istiyorum verirlerse çünkü gözlerimde alerji de var, dişçiye gitmem gerekiyor, bi de dün artık emin olduğum bişey var ki o da kalbim beni çok zorluyorHer seferinde test bile yapmadan stresten diyip gönderdiler, bu kez gram stres yapmadım tüm gün ağrı çektim ellerim uyuştu zor nefes aldım çabuk yoruldum falan, strestense de bi sakinleştici versinler çok kötü hissediyorum ağrılarım çoğalınca
günaydın kızlar
Canım çok hoş olmuş kurabiyelerin seni alan yaşadı
Maşallah hamarat gelinimize :))) Eline sağlık bal hatun, sevgilinin çok hoşuna gitmiştir eminim :)
Hayır canım işte hiccc bilgim yok
Yok canım malesef pazar izin olsa cok güzel olurdu
İnsanlar tuhaf oldurlar canım iyice en sacma yer bile sunu biliyormusun bunu biliyormusun vs herseyi irdeliyor üstüne asgrai ücret hersey içinde diye bir maas sunuyor önümeinsan bu kadar sart aramaya utanır yahu o para için ne veriyorsun ne istiyorsun :44 parayı yol parasımı yapıyım yemek mi yoksa maas mı
Yine nişana kadar bekletcen bizi yani tamam canın sağolsun 3 ay kaldı kii
Amin canım benim Allah razı olsun
Bu arada ebisim elbise falan bakmaya basladın mı daha erken ama
İnşallah olur canım hazirandan itibaren yapıcamİnt.falan başvuru yp sen. Yapı kredi eleman alıyor bu ara .Hakkında hayırlı olsun balım.
Günaydıın herkeseee
Günaydın kızlarrr
Bal hatunum ne güzel olmus kurabiyelerr
İnşallah olur canım hazirandan itibaren yapıcam
Nasılsın bugün
Çook iyiym patron gitti 5:30 a kadar tekimrahat rahat yazabilcem , o varken ekran klavyesiyle cebelleşiyordum
sen nasılsın kuşum
Ohh ohh ne güzel sen kacta cıkıyorsun canım?
Bende aynıyım canım evdeyim
yaz uygulaması dolayısıyla 6 ama hiç 6 da çıkmadık hep 5:30
kışın 5 e çeyrek kala 5. belli olmuyor ki .
Keşke bende evde olsam, saba tümer 'i izlerdim evdeyken
Maasallah kuzum ne güzel calısma saati onazar degmesin hep erken cık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?