2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet canım yaptı
Bizim cok sükür suan tek bekledigimiz biraz daha borcsuz evlenebilmek için para para para para varlıgın bir dert yoklugun yaraaa

Para dediğin nedir kiiii

İst. mı yaşayacaksınız? Çeyizin ne alemde, benim tencere setinden başka bişiyim yok, annemin el emeklerinin dışında tabi
Eylül'den sonra başlıcm Allahın izniyle

Son düzenleme:

Bal hatunum nasılsınnn

Para dediğin nedir kiiii

İst. mı yaşayacaksınız? Çeyizin ne alemde, benim tencere setinden başka bişiyim yok, annemin el emeklerinin dışında tabi
Eylül'den sonra başlıcm Allahın izniyle

Tabi canımmm aslında paradan hic hoslanmam cok paramız olsun gibi hayalim yok evlenelim ve kimseye muhtac olmayalım bu kadar yine bir tepsi bile almak için hayal kurmaya devam etmek istiyorum ama tabi olmusken birde ev olsun bari
Evet canım İstanbul kiralarda malummm :44: Bak canım ceyiz topigim var http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/600164-eda-amp-tarikin-ceyizcikleri.html Al canım basla sende zaman cabuk geciyor nasılsa calısıyorsun basla taksitlere hic gözün korkmasın ödenip gidiyor
İnşallah canım Allah hepimize bu yolda kolaylık versin Benim param olsa bile 1 senede bitiremezmisim ceyizi eminim yavasım ben :26:

Son düzenleme:

Kira da zor olur tabiki , düğün yapacaklara Allah kolaylık versin biz de ablamı evlendiriyoruz, bende ona yardım ediyorum o yüzden kendime almıyorum.

çeyizine bayıldıııımm

Kira da zor olur tabiki , düğün yapacaklara Allah kolaylık versin biz de ablamı evlendiriyoruz, bende ona yardım ediyorum o yüzden kendime almıyorum.

çeyizine bayıldıııımm

Çok zar canım biz hala kiradayız basta tutmak gerekiyor sanırım yoksa hersey daha cok zorlasıyor.. Ne güzel dügün ne zaman canım ablanın..
Begenmene cok sevindim canım hep sevindirik oluyorum ben

Çok zar canım biz hala kiradayız basta tutmak gerekiyor sanırım yoksa hersey daha cok zorlasıyor.. Ne güzel dügün ne zaman canım ablanın..
Begenmene cok sevindim canım hep sevindirik oluyorum ben

7 Eylül de :123:

ben çok sıkışcam zaten, bakim nasıl altından kalkcam:18:

Suan iyiki ablam yok dedim gerci olsada bütün ceyizini ben yapmazdım sanırım ufaktan alırdım çok kötüyüm
ablamın bana ihtiyacı yok aslında ben almak istiyorum.o uğraşırken ben çarçur etmk istemiyorum
daha ablm drrken annişim çeyiz aldırmıyor bana
bugün ablamaaa,yarın banaa

höhöyyttt napıon kız

iyidir karşiim, elek satıyorum sen napıyosuuun?

iyidir karşiim, elek satıyorum sen napıyosuuun?

kaça satıyorsun tanesini ucuzsa koliyle alayım
şimdi pc başında boşçana takılıyorum da spor yapıcam sonra da ders çalışcam akşamda manitamı takıcam koluma gezmeye gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…