- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Çalışma saatlerim çok iyi Allahtan.
Oy ben askerimi özlediiiimmmm :98:
mehtap :16
Az kalmıs canım kısa sürede olsa kavusma yasanacak
5 aydır göremiyorum 10 günde olsa yeter bana
Seninki askerliğini yapmıştı dimi?
Günaydın kızlarrr
Bal hatunum ne güzel olmus kurabiyelerr
İnşallah olur canım hazirandan itibaren yapıcam
Nasılsın bugün
Evet canım yaptı
Bizim cok sükür suan tek bekledigimiz biraz daha borcsuz evlenebilmek için parapara para para varlıgın bir dert yoklugun yaraaa
Sağol canım
Para dediğin nedir kiiii
İst. mı yaşayacaksınız? Çeyizin ne alemde, benim tencere setinden başka bişiyim yok, annemin el emeklerinin dışında tabi
Eylül'den sonra başlıcm Allahın izniyle
Bal hatunum nasılsınnn
Tabi canımmmaslında paradan hic hoslanmam cok paramız olsun gibi hayalim yok evlenelim ve kimseye muhtac olmayalım bu kadar yine bir tepsi bile almak için hayal kurmaya devam etmek istiyorum ama tabi olmusken birde ev olsun bari
Evet canım İstanbul kiralarda malummm :44: Bak canım ceyiz topigim varhttp://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/600164-eda-amp-tarikin-ceyizcikleri.html Al canım basla sende zaman cabuk geciyor nasılsa calısıyorsun basla taksitlere hic gözün korkmasın ödenip gidiyor
İnşallah canım Allah hepimize bu yolda kolaylık versinBenim param olsa bile 1 senede bitiremezmisim ceyizi eminim yavasım ben :26:
Kira da zor olur tabiki , düğün yapacaklara Allah kolaylık versin biz de ablamı evlendiriyoruz, bende ona yardım ediyorum o yüzden kendime almıyorum.
çeyizine bayıldıııımm
Çok zar canım biz hala kiradayız basta tutmak gerekiyor sanırım yoksa hersey daha cok zorlasıyor.. Ne güzel dügün ne zaman canım ablanın..
Begenmene cok sevindim canım hep sevindirik oluyorum ben
7 Eylül de :123:
ben çok sıkışcam zaten, bakim nasıl altından kalkcam:18:
Selam kızlar keyifler nasıl
ı ıhhh öyle olmuyor işteAblana alırken sende yavastan araya sıkıstır canım
az kalmıs ablanın dügününe çok mutlu olsun inşallah
Selam kızlar keyifler nasıl
Hosgeldiniyi idare ediyoruz senin nasıl
ı ıhhh öyle olmuyor işte
onu bi everelim de, çıksın aradan
amin kuzum amiiinnn
Aleykümselam sedulu karşim.
ı ıhhh öyle olmuyor işte
onu bi everelim de, çıksın aradan
amin kuzum amiiinnn
Aleykümselam sedulu karşim.
Benimde iyi ya sıcaktan bunalıyorum ben birazdan spor yapıcam iyice terlerim artık
ablamın bana ihtiyacı yok aslında ben almak istiyorum.o uğraşırken ben çarçur etmk istemiyorumSuan iyiki ablam yok dedimgerci olsada bütün ceyizini ben yapmazdım sanırım ufaktan alırdım çok kötüyüm
höhöyyttt napıon kız
Spor mu darısı basıma diyim ama istek sıfır kendin mi yapıyorsun salona mı gidiyorsun
iyidir karşiim, elek satıyorumsen napıyosuuun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?