2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kaça satıyorsun tanesini ucuzsa koliyle alayım
şimdi pc başında boşçana takılıyorum da spor yapıcam sonra da ders çalışcam akşamda manitamı takıcam koluma gezmeye gidicez

sana bedave

bu havada ne dersii
manitası olan geziyor tabiii son 16, bende gezeceum

sana bedave

bu havada ne dersii
manitası olan geziyor tabiii son 16, bende gezeceum

aöf dersleri hava mava dinlemez karrrdeeeşş
Benim herif askerdeyken bende zorluk çekiyordum da bi geldi pir geldi paso geziyoruz yani
Gerçi yeni gelmiş gibi yazıyorum

aöf dersleri hava mava dinlemez karrrdeeeşş
Benim herif askerdeyken bende zorluk çekiyordum da bi geldi pir geldi paso geziyoruz yani
Gerçi yeni gelmiş gibi yazıyorum

hahhshdhadsdf
kasım a kadar sabır,sonra çıkarcaz acısını melez karşim (hala nereli olduğunu bilmiyorum)

hahhshdhadsdf
kasım a kadar sabır,sonra çıkarcaz acısını melez karşim (hala nereli olduğunu bilmiyorum)

Melezim ben Önemli olan nereli olduğun değil nerede doyduğundur felsefe yapayım azıcık
Bende her yerde doyduğuma göre her yer benim anasını satiim

40 olsa yine iyi 41-42 olurdu yahu
Ufacık tefecik bi kızçeyim beybi manitam uzun ona yetişmek için topuklu giysemde nafile

41-42 mi ıyk. iğreenç :120: 39 numara ayakkabı görünce bile gülme krizine giriyorum
arada 1 buçuk karış ideal bence. boylar aynı olmasın (bende öyleyim şuan kendimi avutuyorum )

Son düzenleme:
Canım cok sıkılıyorrr..
Kızlarrr nerelerdesiniz ebissim,suram,mutellam, perim vs vs diye uzayan listem neredesin hele Simgem sen neredesin :44:sahi haberi olan varmı Simge nerede
Offf patlıcam bugün sıkıntıdan

Duydum çağırdığını, yetiştim hemen edoşum:))
Noldu neden sıkkın canın?

Duydum çağırdığını, yetiştim hemen edoşum:))
Noldu neden sıkkın canın?

İyi yaptın ebisim benimmm duydun sesimi
Nedeni yok aslında ama içimde bir sıkıntı var sizde gittiniz zatennn Aşkımında işten cıkmasına 2 saat 17 dk var daha Bunalıma girdim galibaaa

İyi yaptın ebisim benimmm duydun sesimi
Nedeni yok aslında ama içimde bir sıkıntı var sizde gittiniz zatennn Aşkımında işten cıkmasına 2 saat 17 dk var daha Bunalıma girdim galibaaa

İş bastırdı da ondan gittim ben. Benim de çıkmama 20 dk kaldı, bitsin bugün de lütfeeeennn...
Akşam buluşacak mısınız?
Bu arada envymenin sevgilisi mülakatı naptı acaba? O da dört köşe olmuştur şimdi, kavuştu sevdiceğine.

Tamam canım, ben de çıkıcam zaten, konuşuruz yine..

Geri geldim bennnn yok canım yarın aksam bulusacagız inşallah ama cıkınca telefonla konusuyoruz onun için dk sayıyorum
Ayy bugündü dimi yarın ögreniriz artık bu gece binecekti dimi tekrar damat :44:

Canım cok sıkılıyorrr..
Kızlarrr nerelerdesiniz ebissim,suram,mutellam, perim vs vs diye uzayan listem neredesin hele Simgem sen neredesin :44:sahi haberi olan varmı Simge nerede
Offf patlıcam bugün sıkıntıdan

Ben eve gidiyorum . Piknik on numara geçti akşam eklerim bir kaç resim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…