meraba kızlar aranızda banada yer varmı?
Günaydın kızlar... Dün resmen pestilim çıktı yaa
Eve geldim dus aldığım gibi yattım... Ama güzeldi piknigimiz :)
Hoşgeldin canım,kendini tanit hele
envyme çok teşekkür ederim yaa, tek tek yazmışsın bir de çok zahmet oldu, çok sağ ol. Yakın zamanda alışverişini yapmış olman da baya fikir edinmeme yardımcı oldu gerçekten. Saklayayım bunu ben.Hepsini güle güle kullan inşallah. Haklısın aslında yavaştan almak lazım ama önümde henüz hiçbir tarih olmayınca bilemiyorum napacağımı. Alıp sıkılmaktan da korkuyorum sanırım. Bu yaz bir önüme bakayım, en büyük engeli atlatırsak almaya başlayacağım ben de inşallah.
Kavuştun mu yarine?Allah ayırmasın inşallah...
Çaaay yok mu çaaaay... Bal hatun bal gibi kurabiye yaptı arkadaşlarına....
Kızlar kendimi mutfağa attım ortaya bunlar çıktıKeşke beraber yiyebilsek.
İş bastırdı da ondan gittim ben. Benim de çıkmama 20 dk kaldı, bitsin bugün de lütfeeeennn...
Akşam buluşacak mısınız?
Bu arada envymenin sevgilisi mülakatı naptı acaba? O da dört köşe olmuştur şimdi, kavuştu sevdiceğine.
Geri geldim bennnnyok canım yarın aksam bulusacagız inşallah ama cıkınca telefonla konusuyoruz onun için dk sayıyorum
Ayy bugündü dimi yarın ögreniriz artıkbu gece binecekti dimi tekrar damat :44:
Günaydın aşk böcükleriiiiiiiiiiiiiiimmmmbir sürü sayfayı okumaya çalıştım, inşallah atladığım birisi olmamıştır
evet kavuştum dün sevdiceğimeee... rüya gibiydi, hemencecik bitti, ama buna da çok şükür...
akşam havaalanına almaya gittim ama 15-20 dk cık geç kaldım diye bir trip bir trip sormayın..uyuz etti beni...
ama dün güzel geçti...sabah kahvaltı yaptık birlikte, sonra mülakata gittik.. tam 4 saat kapıda bekledim, hatim indirdim resmen.. öss sınavında okul bahçesinde çocuklarına dua eden anneler gibiydim... mülakat fena geçmemiş, ne çok iyi ne de çok kötü dedi.. bakalım artık bekleyeceğiz.. bu cuma ya da en geç haftaya salı belli olur demişler.. bekleyip göreceğiz... ama olursa süper ötesi olur, hatta düğün tarihini bile öne alabiliriz.. ankara merkez içinmiş hem de alım... siz de dua edin de olsun bebişlerimm...
akşam da yemeğimizi bizde yedik, sonra da havavalanına götürüp yolculadıkbu rüyada burada bitti... gece boyunca bir sürü karışık rüyalar gördüm.. mülakat sonuçları listelerini, birinde oluyor adı, birinde olmuyor.. mülakat komisyonundakileri filan gördüm rüyamda, sen ben girmişim gibi.. karmakarışık şeylerdi işte... Rabbim yardım etsin de olsun inşallah, noluuuuuuuuuuuuuurrrrrrrr.....
Envymeeemmmm ne mutlu sana:) İnşallah olur canımcım, inşallah yanına gelir sevdiğin diycem de bu sefer sen İzmir'e gideceksin. Eş durumundan gelebilirsin inşallah. Rüyalar da tam bilinçaltını yansıtmış, sakın kötü anlamlar yükleme. Kafan karmakarışık olduğu için bu rüyalara yansımış. Evdeki yemek nasıl geçti? Damat bey seviliyor değil mi?
Günaydın güzeller:)
Nasılsınız?
Hoşgeldin canım, olmaz mı?
günaydın aşk böcükleriiiiiiiiiiiiiiimmmmBir sürü sayfayı okumaya çalıştım, inşallah atladığım birisi olmamıştır
rica ederim tatlım, birbirimize yardımcı olamayacaksak bu dostluğun anlamı ne kielimden geldiğince her zaman yardımcı olurum tatlım.. O zaman sen şimdilik yapabildiğince para biriktirmeye çalış bir de bir tavsiye çok çok içine sinmeyen şeyleri alma, onlardan sıkılıyor insan.. Benim bir yemek takımım çok sinmemişti içime, onu da neyse ki annemin de ihtiyacı vardı, ona verdim :))
ellerine sağlık canımm, çok güzel görünüyorlar.. Kızlarımız hep becerikli maşallah
evet kavuştum dün sevdiceğimeee... Rüya gibiydi, hemencecik bitti, ama buna da çok şükür...
Akşam havaalanına almaya gittim ama 15-20 dk cık geç kaldım diye bir trip bir trip sormayın..uyuz etti beni...
Ama dün güzel geçti...sabah kahvaltı yaptık birlikte, sonra mülakata gittik.. Tam 4 saat kapıda bekledim, hatim indirdim resmen.. öss sınavında okul bahçesinde çocuklarına dua eden anneler gibiydim... Mülakat fena geçmemiş, ne çok iyi ne de çok kötü dedi.. Bakalım artık bekleyeceğiz.. Bu cuma ya da en geç haftaya salı belli olur demişler.. Bekleyip göreceğiz... Ama olursa süper ötesi olur, hatta düğün tarihini bile öne alabiliriz.. Ankara merkez içinmiş hem de alım... Siz de dua edin de olsun bebişlerimm...
Akşam da yemeğimizi bizde yedik, sonra da havavalanına götürüp yolculadıkbu rüyada burada bitti... Gece boyunca bir sürü karışık rüyalar gördüm.. Mülakat sonuçları listelerini, birinde oluyor adı, birinde olmuyor.. Mülakat komisyonundakileri filan gördüm rüyamda, sen ben girmişim gibi.. Karmakarışık şeylerdi işte... Rabbim yardım etsin de olsun inşallah, noluuuuuuuuuuuuuurrrrrrrr.....
Hoşgeldin canım, elbette!
sağol bebeğimmm...hep birlikte dua edelim de dua güçlerimiz birleşsin :)) evet maalesef ben izmire gidiyorum ama olsun, aynen öyle eş durumundan bir şekilde gelirim, gelemesem de 2 senecik idare edeceğiz o şekilde...o gelsin yeter ki ankaraya..
evdeki yemek güzel geçti, mangal yakmış bizimkiler, o yüzden rahattı ortam masa başında gerilmedi kimse.. hem de seviliyor aryıok damat galiba.. bir babam hala çok soğuk, onun dışında iyiyiz.. o da çok normal sanırım..
sen nasılsın tatlımm?
Hoşbulduk. Bende sizleri tanımak isterim...:)
Babanın soğuk olması çok normal. Benim babam çok şeker adamdır, bütün arkadaşlarım babamı çok sever, ama sevdicek çekinir hala. Babam soğuk davrandığı için değil ama bir otorite meselesi bu sanırım :)
İyiyim canım ben de, bugün yoğun başladı, işlerden fırsat bulup iki satır yazıyorum size:)
Ben Ebru, 26 yaşındayım. Çalışıyorum.5 seneye yakındır birlikteyiz sevdiceğimle. Bu ağustosta nişan, bir dahaki ağustosta düğün planlıyoruz kısmetse. Aynı şehirlerde olmamanın verdiği bruklukla sabırsızlıkla o günü bekliyoruz.
Evet canım,öğrencilerimi sbs öncesi bi stres atsınlar diye çayıra saldim
Nasıl eğlendik anlatamam ya :)
Günaydın aşk böcükleriiiiiiiiiiiiiiimmmmbir sürü sayfayı okumaya çalıştım, inşallah atladığım birisi olmamıştır
rica ederim tatlım, birbirimize yardımcı olamayacaksak bu dostluğun anlamı ne kielimden geldiğince her zaman yardımcı olurum tatlım.. o zaman sen şimdilik yapabildiğince para biriktirmeye çalış bir de bir tavsiye çok çok içine sinmeyen şeyleri alma, onlardan sıkılıyor insan.. benim bir yemek takımım çok sinmemişti içime, onu da neyse ki annemin de ihtiyacı vardı, ona verdim :))
ellerine sağlık canımm, çok güzel görünüyorlar.. kızlarımız hep becerikli maşallah
evet kavuştum dün sevdiceğimeee... rüya gibiydi, hemencecik bitti, ama buna da çok şükür...
akşam havaalanına almaya gittim ama 15-20 dk cık geç kaldım diye bir trip bir trip sormayın..uyuz etti beni...
ama dün güzel geçti...sabah kahvaltı yaptık birlikte, sonra mülakata gittik.. tam 4 saat kapıda bekledim, hatim indirdim resmen.. öss sınavında okul bahçesinde çocuklarına dua eden anneler gibiydim... mülakat fena geçmemiş, ne çok iyi ne de çok kötü dedi.. bakalım artık bekleyeceğiz.. bu cuma ya da en geç haftaya salı belli olur demişler.. bekleyip göreceğiz... ama olursa süper ötesi olur, hatta düğün tarihini bile öne alabiliriz.. ankara merkez içinmiş hem de alım... siz de dua edin de olsun bebişlerimm...
akşam da yemeğimizi bizde yedik, sonra da havavalanına götürüp yolculadıkbu rüyada burada bitti... gece boyunca bir sürü karışık rüyalar gördüm.. mülakat sonuçları listelerini, birinde oluyor adı, birinde olmuyor.. mülakat komisyonundakileri filan gördüm rüyamda, sen ben girmişim gibi.. karmakarışık şeylerdi işte... Rabbim yardım etsin de olsun inşallah, noluuuuuuuuuuuuuurrrrrrrr.....
hoşgeldin canım, elbette!
bu arada sura ve simge nerelerde yaaa? perim de görünmemiş... finallere çalışıyor herhalde herkes.. benim de çalışmam lazım sanırım, cmt sınavım var daha hiç başlamadım ve elimde de ansiklopedi gibi bir kitap var çalışılacak..
Babanın soğuk olması çok normal. Benim babam çok şeker adamdır, bütün arkadaşlarım babamı çok sever, ama sevdicek çekinir hala. Babam soğuk davrandığı için değil ama bir otorite meselesi bu sanırım :)
İyiyim canım ben de, bugün yoğun başladı, işlerden fırsat bulup iki satır yazıyorum size:)
Ben Ebru, 26 yaşındayım. Çalışıyorum.5 seneye yakındır birlikteyiz sevdiceğimle. Bu ağustosta nişan, bir dahaki ağustosta düğün planlıyoruz kısmetse. Aynı şehirlerde olmamanın verdiği bruklukla sabırsızlıkla o günü bekliyoruz.
Ohh sizin içinde iyi olmus bu durum desene
Tabi olmazzz mı hosgeldin sefalar getirdin
Hayırlısıyla inşallah olumlu sonuclanır canım..Güzel gecmesine cok sevindim..
Valla canım bizde merak ediyoruz
Hoşbulduk. Sıcacık yüreğinize benide kabul ettiğiniz ben çok teşekkür ederim...:)
Adına cok sevındım. Mutlulugun daim olsun. Evlenceğin günün biran önce gelmesini ve mutlu bır yuva kurmanı dılerım sana. Bende askerimi askerdenden dönmesini bekliyorum. Dödümmü evlenecez diyo. İnsallah bır aksılık cıkmaz cunku aramıza cok manı olanlar var. Senınkı askerlık yaptımı asker yolu beklemek cok zor ya...
Günaydın edoşum, naber?Ohh sizin içinde iyi olmus bu durum desene
Tabi olmazzz mı hosgeldin sefalar getirdin
Hayırlısıyla inşallah olumlu sonuclanır canım..Güzel gecmesine cok sevindim..
Valla canım bizde merak ediyoruz
aynen ya, benim babam da diğer arkadaşlarıma çok tatlıdır, herkes çok sever de, mevzu farklı olunca kızlarını paylaşmıyorlar herhalde, arada bir kıskançlık oluyor sanki..
kolay gelsin sana da tatlımm.. benim de baya işim var bugün, dün de gelmediğim için birikti işler.. bugün bitireyim artık... sonra da fırsatım kalırsa biraz ders çalışırım inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?