Vay yavrum vaaayyyy:)
Hamarat hatunsun mutellacım:)
Çok canım çekti, ama diyetin gözü kör olsun. Neyse şurda 1,5 kilo kaldı :)
Allah razı olsun kuzumm... öğlen dışarı çıkmıştım, arada gelen giden oluyor, ya da işler yoğunlaşıyor sayfayı kapatmam gerekiyor
hoşgeldin canım, iyiyiz sen nasılsın?
Güzellikler, ben gene geldiiim
bende iyiyim canım sevdiğime ve aileme kavuştum şükür sonunda
Immm mutellam ne güzel olmus bu bende diyetteyim ama bir catal alabilirmiyim tam ortasındann
Hosgeldinnnn
Immm mutellam ne güzel olmus bu bende diyetteyim ama bir catal alabilirmiyim tam ortasındann
Aaa ne diyeti ebisim ya fıstık gibisin sen
Gelin de size de yapayım
Muticim (Bu arada muti diye hitap edebilir miyiz sana? Pek tatlı geldi bana) teşekkür ederim, ssen güzel gördüğün içindir :) Ama ben o gördüğün hale gelmek için 6,5 kilo verdim. Şimdi hedefe ulaşmak için 1,5 kilom var. Onu da verirsem içim rahatlayacak :)
ayy nasıl bir sıcak vaar, yandım yandıımmm
napıyorsun Eda'm.
Al tabi kuzum, içi de çikolatalı, tam diyetlik
Naapıyım canım hayal kuruyorum blogları geziyorum yine
Bizim ev cok sıcak degil gerci camları actıgım için olsa gerek bide evdeyim diye rahat giyinince tuzum kuru oldu sanırım
İş cıkısı gelin kk kızları olarak size buz gibi limonata yaparım
Mutellamda pastayı getirir ımmmhhcanım cekti valla sustum ben (
Tabi kandır beni
Buz gibi limonata yapıyım bende pastayla güzel gider
Eheh evet bana muti de mutim de hatta
Bence gayet iyisin ama tabi için rahat etsin :)
Bu arada çok iyi kilo vermişsin
Naapıyım canım hayal kuruyorum blogları geziyorum yine
Bizim ev cok sıcak degil gerci camları actıgım için olsa gerek bide evdeyim diye rahat giyinince tuzum kuru oldu sanırım
İş cıkısı gelin kk kızları olarak size buz gibi limonata yaparım
Mutellamda pastayı getirir ımmmhhcanım cekti valla sustum ben (
Tabi kandır beni
Buz gibi limonata yapıyım bende pastayla güzel gider
Off bayılırım limonataya
Boşver ya 1 gün az yersin formun yerine gelir
Böyle diye diye hayatım boyunca 2 haftadan fazla diyet yapamadım ben
Off bayılırım limonataya
Boşver ya 1 gün az yersin formun yerine gelir
Böyle diye diye hayatım boyunca 2 haftadan fazla diyet yapamadım ben
Teşekkür ederim mutimBu kadar çabadan sonra böyle sözler insana acaip moral veriyor
O zaman ben de diyet falan bırakalım bir kenara gelirken su böreği getiriyim, ohh, kaynatalım bir güzel:)
Mutellammm bu sıcakta soğuk soğuk nasıl iyi gider yaa eline sağlık canım
Teşekkür ederim mutimBu kadar çabadan sonra böyle sözler insana acaip moral veriyor
O zaman ben de diyet falan bırakalım bir kenara gelirken su böreği getiriyim, ohh, kaynatalım bir güzel:)
Senin gerçekten ihtiyacın yok amaa...
Maşallah tığ gibi hatunsun...
Mutellammm bu sıcakta soğuk soğuk nasıl iyi gider yaa eline sağlık canım
Tammm yok mutellam diyete devam diyecektim kiii ebisimde börekle gelirim diyince aaa duramam artık
Canım, utandımTeşekkür ederim, yazın biraz toplarmış ya vücut kendini, ondan öyle görünüyor yoksa kışın bildiğin göbek yapmıştım
Kuzumm, afiyet olsun, limonatayı da edoş yapcak, süslenin püslenin akşama gün var
Böreemiz de var yaşasınn
Diyet falan yalan olur bu topikte
O da doğru da ne biliyim. Tamam tamam, ben düşünmüyorum artık bunalrı. Su akar yolunu bulur diyelim bakalım. Güzel günler çok yakında di mi??
He dogru canım herkes benim gibi ev kızımı (işsiz demiyorum artık yaa)
Sizin için çeyizimden peçetede cıkarırım
Zaten bu ayy ben kazandım laf aramızda hatta aramızda degil tam 5 kilo verdim ebisim yolundan geliyorummmbugün yiyelim yarın tekrar devam
Sizin için çeyizimden peçetede cıkarırım
Zaten bu ayy ben kazandım laf aramızda hatta aramızda degil tam 5 kilo verdim ebisim yolundan geliyorummmbugün yiyelim yarın tekrar devam
ellerine sağlık mutellamm, şahane görünüyor...
evet şimdiden bunları düşünüp moral bozmak yok, zamanı gelince bir şekilde hallolacak..
ayy ben de şimdi evde olsam keşkee...ama birazdan çıkıcam zaten..bugun erkenciyimama eve gidip ders çalışcam (
bu arada maşallah, pastalar börekler yenmiş, limonatalar içilmiş..oohhh... iyi valla, nasıl boğazınızdan geçti
ellerine sağlık mutellamm, şahane görünüyor...
evet şimdiden bunları düşünüp moral bozmak yok, zamanı gelince bir şekilde hallolacak..
ayy ben de şimdi evde olsam keşkee...ama birazdan çıkıcam zaten..bugun erkenciyimama eve gidip ders çalışcam (
bu arada maşallah, pastalar börekler yenmiş, limonatalar içilmiş..oohhh... iyi valla, nasıl boğazınızdan geçti
Sensiz olur mu hiç???? Sana da koydu edoşum bir tabak tabi ki :)
Daha yenmedi akşam yencek sen de buyur gel, ben pastayı ebisime bırakcam gelemezsem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?