günaydın canlarımm....
edoşum, ebisim, karamelim, sağolun desteğiniz için.. doğru daha belli değil, sabretmemiz lazım birazcık daha ama çok geriliyoruz böyle işte, ister istemez bir karamsarlık oluyor.. ama bir yandan da içimden bir ses olacak diyor.. inşallah olur hayırlısıyla...
Günaydın kızlarrrr valla bu sabah bende sayenizde daha mutluyum ayy nazar degmesin bize hep böyle olalım inşallahhh
Ebisim evet ya sohbet güzeldi6 ay diye düşünerek uyudum karamelin sayesinde geceee mutlu mutlu
ama ama amaaa bunu bari ben varken söylmeeeAaaa öylemi hemen siliyim mesajlarııgeldi ya cok sevindirik oldum ve o üyenin mesajları silinmis acaba silmek için mi kapatıldı :44: neyse aman geri geldi ya
Bende iyiyim canım görüştüm görüştüm ama yine özledim
Günaydın kizopolarr..:)
BoncukkkkkNasılsın
Günaydın kuzum Hosgeldin Nasılsın
günaydın canlarımm....
edoşum, ebisim, karamelim, sağolun desteğiniz için.. doğru daha belli değil, sabretmemiz lazım birazcık daha ama çok geriliyoruz böyle işte, ister istemez bir karamsarlık oluyor.. ama bir yandan da içimden bir ses olacak diyor.. inşallah olur hayırlısıyla...
Günaydın kizopolarr..:)
Kötü hisler olmasın canım benim..inşallah olur ama olumsuz sonuc alsa bile bu daha hayırlı diye bak ne zaman ne olacagını bilemeyiz insallah hersey beklediklerimizden daha güzel olurrr
Günaydın canımm
İçindeki sesi dinle o zaman kuzucum.. Artık sabretmek bizim için yaşam biçimi oldu, sevgilimizle sinemaya gidebilmek için bile sabrediyoruz... Amaaaaannn dediğim gibi bu aralar ruh halim biraz depresif.
Ne mutlu tatlım, böyle umutlu olabilmek çok güzel, geçecek o zamanlar da işte yol gözleyenler için iki kat zor oluyor. En olmadık şeylerden kavga çıkabiliyor. Bi de bu aralar para mevzuları kafamı kurcalıyor. Nasıl evlenicez o kadar masrafla. İkimizin ailesi de orta halli aileler. Biz çalışıyoruz ama gelen gidiyor, kenara para koyamıyoruz hiç. Sevdiceğin babası pek karışmayacak gibi duruyor masraflara. Biraz bencil ve cimri bir adam. Ayyyy, nolcak bilmiyorum..Evlenene kadar düşünmekten ruh sağlığım bozumaz umarım.
ama ama amaaa bunu bari ben varken söylmeeepki ya ben napayıımm
hoşgeldin asker yareni
hoşgeldin asker yareni
:) ah askerim ah onu beklemek bı yandan bana sadık deılmı dusuncesı bı yandan ne bılım sastım kaldım. siz nasılsınız?
günaydın ya size birsey sormak ıstıyorum sevgılım eskı sevgılısı ıle yuzluk takmıstı bır resım var sevgılım o resımde değil ama o kızın resmınde o kızın parmagında taktıkları yuzluk var bunu facede profıl yaptı askerımle bu sabah konustuk bunun anlamı ne dedım o olduna emın mısın dedı evet dedım konusmuyorum dedı ama gelınce konuscaz herseyı boynuma sarılacaksın dedı dedım emın mısın konusmadına doğru de felan yok dedı konu değişti nedense cevabı benı rahtlatmadı suphe bırakdırdı kızlar kafam karısık benden kolay vazgecemez cunku halam oğlu ve aıle artık bızı bılıyor sizce bunun ne anlamı olabılır.
Kıyamam canım ben sana uzak yada yakın farketmiyor ufak tefek tartısmalar mutlaka oluyor..ama sonucun uzamadan tatlıya baglanması önemli olanBizimde aynı canım maddi durumlar..Dedigin gibi gelen gidiyor bu devirde nasıl kenara para koyuyorlar helal olsun..Ama inan Rabbim yardım ediyor canım ben bunu defalarca gözümle görünce inandım..Birde bu hayatta tek anladıgım ilk evlendigin zamanlar tutumlu olacaksın zevke para harcamak yok..biraz sıkınca dişini ev köy sahibi oluyorsun..örnegin zamanında amcamlar hep kendi hallerinde yasadılar babamlarsaa ohoooo zengin gibi gezdik tozduk yedik içtik..zaman gecti ve şimdi onların evi köyü arabası vs var ve istedikleri gibi yasıyorlar...biz ise hala kirada borc harc pesindeyiz böyleee birseyler iştee nereden nereye geldim
hoşgeldin asker yareni
Hepinize kocamaaan mutluluk diliyorum canlar... Akşam görüşmek üzere...
günaydın ya size birsey sormak ıstıyorum sevgılım eskı sevgılısı ıle yuzluk takmıstı bır resım var sevgılım o resımde değil ama o kızın resmınde o kızın parmagında taktıkları yuzluk var bunu facede profıl yaptı askerımle bu sabah konustuk bunun anlamı ne dedım o olduna emın mısın dedı evet dedım konusmuyorum dedı ama gelınce konuscaz herseyı boynuma sarılacaksın dedı dedım emın mısın konusmadına doğru de felan yok dedı konu değişti nedense cevabı benı rahtlatmadı suphe bırakdırdı kızlar kafam karısık benden kolay vazgecemez cunku halam oğlu ve aıle artık bızı bılıyor sizce bunun ne anlamı olabılır.
Günaydın güzeller, topiğimizin geri geldiğine çok sevindim. Bir sürü paylaşım var, yazık olacaktı...
Dün ne güzel sohbet etmişsiniz Eda ve Karamel, bayıldım. Okudukça umudum arttı, bu aralar biraz karamsarım da...
Envymem canımcım dur sakin ol, daha belli değil ki. Dualarımız sizinle. Hayırlısı olsun inşallah. İnşallah buraya gelir sevdiceğin. Karamsarlığa kapılma lütfen.
Günaydın kızlarrrr valla bu sabah bende sayenizde daha mutluyum ayy nazar degmesin bize hep böyle olalım inşallahhh
Ebisim evet ya sohbet güzeldi6 ay diye düşünerek uyudum karamelin sayesinde geceee mutlu mutlu
İçindeki sesi dinle o zaman kuzucum.. Artık sabretmek bizim için yaşam biçimi oldu, sevgilimizle sinemaya gidebilmek için bile sabrediyoruz... Amaaaaannn dediğim gibi bu aralar ruh halim biraz depresif.
Ne mutlu tatlım, böyle umutlu olabilmek çok güzel, geçecek o zamanlar da işte yol gözleyenler için iki kat zor oluyor. En olmadık şeylerden kavga çıkabiliyor. Bi de bu aralar para mevzuları kafamı kurcalıyor. Nasıl evlenicez o kadar masrafla. İkimizin ailesi de orta halli aileler. Biz çalışıyoruz ama gelen gidiyor, kenara para koyamıyoruz hiç. Sevdiceğin babası pek karışmayacak gibi duruyor masraflara. Biraz bencil ve cimri bir adam. Ayyyy, nolcak bilmiyorum..Evlenene kadar düşünmekten ruh sağlığım bozumaz umarım.
teşekkür ederim tatlım,iyiyim çok şükür.
hemen aklına kötü şeyler getirme. eski kız arkadaşının da belki bi amacı yoktur. fotoğrafını beğendiği için profil resmi yaptığını düşünüyorum
Oyyyy üzüldüm valla şimdiben üzülmeni istemedim biliyorsun dimi..hemn sevdiginin gelmesine cok az kaldı kii sende hava atarsın bakkk her aksam görüyorum diye
Meryemcim şimdi sevgilin askerdeyken onu bu sorularla bunaltma bence. Zaten gelmesi çok yakın, gelince de görüşeceksiniz. O zaman detaylıca sorarsın. Seni ikna etmesi gerektiğini söylersin ona.
İnşallah yardım eder Allah.
Biz de öyle canım, bizimkilerin de hiçbir şeyi yok. Hala çalışmak zorundalar. Kira falan... O yüzden birkaç gündür canım sıkkın. Maddi sıkıntı olunca insan huzursuz oluyor ister istemez. Bir de ben takarım böyle şeyleri kafama. Sonra ruh gibi dolaşıyorum bütün gün...
o yuzden değil o kız biz sevgili iken bizi on ay bırakmadı daha doğrusu ben kandırıldım. sevgilim bana seni seviyorum zaman ver onun kalbı kırmadan bıtereyım dedı 5 ay bekledım ama bu surecde hep benı kasımda arıcak demıstı arada aklıma kız 5 ay nasıl aramıyo dıe gelıodu ama sevdıgıme guvenıyodum konusmuyoruz dıyodu cunku o kızla ınternet uzerı konusmaya basladık ama o kız bu durumu bılmıyordu öğrendımkı hergun askımlı konusuyorlar 5 ayımı nasıl caldı dıe kızdım bıttı dedım sonra ask bu ya 1 ay verdım ya o ya ben dedım bır ay sonra o kıza mesaj attık guzelce ve o kızı engelledım ben orda hersey bıttı sanarken bu arkadan engelı kaldırıp konusmaya devam etmıs onunla 10 ayımızda ögrendım ve kahroldum senı sevıyorum sensız olmaz dıyo subat 16sından sonra daha konusmuyoruz bu iş bitti dedi o kızda bı bela cocuk ayrılmasın dıe bacamı kırdım kendımı kestım dıyo ama ertesı gun öğrenıyokı ole bırsey yok sımdı sevdıgıme guvenmeden onu beklıyorum. aıleye asker gıtmeden önce dedık bırbırımızı ama o kızı proffıl etmıs resmen yuzlugu yanı anlamı ne olabılırkı kafam cok karısık güvenemedim biri ile evlenecem ama ondan vazgecemıyorum cok sevıyorum canımı verecek kadar sonucda o bna cok yalan dedı bu konuda kurana el bastırmıstım onu cok kötü hissediyorum nedense içimdekı ses birseyler oluyor diyor
Oyyyy üzüldüm valla şimdiben üzülmeni istemedim biliyorsun dimi..hemn sevdiginin gelmesine cok az kaldı kii sende hava atarsın bakkk her aksam görüyorum diye
Tamam bal hatunum görüsürüz
Canım face benim için hep bir süphe en iyisi onu ortadan kaldırmak..yani faceleri kapatmak..
Sana ne diyim nasıl diyim bilmiyorum ama bence olaya böyle bakma yani mecburum diye kalmasın senin yanında..eger sırf adımız cıkacak diye evlenirse sonrasında hep mutsuz olursunuz Allah korusun..Bırak sevdigi için yanında kalsın mecbur kaldıgı için degil
Zaman geçiyo canım
Bunu kabullenmek lazım önce,
Mayıs bitti bile, yazda hemen geçer zaten kışın günler kısa anlamayız bile.
Bi bakmışız 2014 olmuş bitmiş bile.
Dün dünde kalıyo bugün oluveriyo,
Sabah kalkıyosun işe gidiyosun eve geliyosun akşam olmuş, uyuyosun sonra gene gün bitiyo
Saat 11 oldu bile
Günlerden perşembe, hafta bitti nerdeyse.
Hafta sonu haziran
KAldı 6 ay
Böyle düşününce insan daha bi mutlu oluyo canım
Sabahları daha bi enerjik uyanıyo
Canım sıkma canını boşuna dememişler EVLİLİKTE BEREKET VARDIR diye. ELbet bi kapı açılır bi he diyelim bizde. PAra mevusu bidede var, ama dile getirmiyoruz artık. Olan olucak olduğu kadar. Kimse 4 4 lük yapamaz ki herşeyi bütçesi yettiğince olucak herşey. Hiç düşünme canım bunları boşuna stres yapmayın ikinizde. Çünkü bi kşi stres olunca ilişkiyede yansıyo bu. Anı yaşayın tadını çıkartın birdaha 30 mayıs 2013 tarihini yaşayamıycaz.
Sevgili olarak son senemiiz anı yaşayalım kızlar
şaka yapyorum canım benim, görüşüceksiniz tabi ki. gönül ister ki her gün buluşun
evet acucuk kaldı, 8 günü iyi değerlendirmeliyim
Yine agzından bal damlıyor senin
Artık uyumadan önce seninle sohbet etmeliyim ilac niyetine sayende gece cok güzel rüyalar gördüm (ben genelde kabusla uyanırım)
ben hemen üzülürüm kız üzdüm karsımdakini diye cokda takarım
Kızlar ben cıkıyorum kardeşim basımda o oturacakmıs öptüm hepinizi
olayın iç yüzü başkaymışCanım çok üzüldüm şimdi, ne diyeceğimi bilemedim,işin içinde yalan da var çünkü .:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?