2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İçindeki sesi dinle o zaman kuzucum.. Artık sabretmek bizim için yaşam biçimi oldu, sevgilimizle sinemaya gidebilmek için bile sabrediyoruz... Amaaaaannn dediğim gibi bu aralar ruh halim biraz depresif.

Günaydın kızlarrrr valla bu sabah bende sayenizde daha mutluyum ayy nazar degmesin bize hep böyle olalım inşallahhh
Ebisim evet ya sohbet güzeldi 6 ay diye düşünerek uyudum karamelin sayesinde geceee mutlu mutlu

Ne mutlu tatlım, böyle umutlu olabilmek çok güzel, geçecek o zamanlar da işte yol gözleyenler için iki kat zor oluyor. En olmadık şeylerden kavga çıkabiliyor. Bi de bu aralar para mevzuları kafamı kurcalıyor. Nasıl evlenicez o kadar masrafla. İkimizin ailesi de orta halli aileler. Biz çalışıyoruz ama gelen gidiyor, kenara para koyamıyoruz hiç. Sevdiceğin babası pek karışmayacak gibi duruyor masraflara. Biraz bencil ve cimri bir adam. Ayyyy, nolcak bilmiyorum.. Evlenene kadar düşünmekten ruh sağlığım bozumaz umarım.

ama ama amaaa bunu bari ben varken söylmeee pki ya ben napayıımm
Günaydın kizopolarr..:)

hoşgeldin asker yareni

Boncukkkkk Nasılsın

Günaydın kuzum Hosgeldin Nasılsın

Günaydın kizopolarr..:)

Hepinize kocamaaan mutluluk diliyorum canlar... Akşam görüşmek üzere...

Kötü hisler olmasın canım benim..inşallah olur ama olumsuz sonuc alsa bile bu daha hayırlı diye bak ne zaman ne olacagını bilemeyiz insallah hersey beklediklerimizden daha güzel olurrr

Günaydın canımm

günaydın ya size birsey sormak ıstıyorum sevgılım eskı sevgılısı ıle yuzluk takmıstı bır resım var sevgılım o resımde değil ama o kızın resmınde o kızın parmagında taktıkları yuzluk var bunu facede profıl yaptı askerımle bu sabah konustuk bunun anlamı ne dedım o olduna emın mısın dedı evet dedım konusmuyorum dedı ama gelınce konuscaz herseyı boynuma sarılacaksın dedı dedım emın mısın konusmadına doğru de felan yok dedı konu değişti nedense cevabı benı rahtlatmadı suphe bırakdırdı kızlar kafam karısık benden kolay vazgecemez cunku halam oğlu ve aıle artık bızı bılıyor sizce bunun ne anlamı olabılır.

Kıyamam canım ben sana uzak yada yakın farketmiyor ufak tefek tartısmalar mutlaka oluyor..ama sonucun uzamadan tatlıya baglanması önemli olan Bizimde aynı canım maddi durumlar..Dedigin gibi gelen gidiyor bu devirde nasıl kenara para koyuyorlar helal olsun..Ama inan Rabbim yardım ediyor canım ben bunu defalarca gözümle görünce inandım..Birde bu hayatta tek anladıgım ilk evlendigin zamanlar tutumlu olacaksın zevke para harcamak yok..biraz sıkınca dişini ev köy sahibi oluyorsun..örnegin zamanında amcamlar hep kendi hallerinde yasadılar babamlarsaa ohoooo zengin gibi gezdik tozduk yedik içtik..zaman gecti ve şimdi onların evi köyü arabası vs var ve istedikleri gibi yasıyorlar...biz ise hala kirada borc harc pesindeyiz böyleee birseyler iştee nereden nereye geldim

:) ah askerim ah onu beklemek bı yandan bana sadık deılmı dusuncesı bı yandan ne bılım sastım kaldım. siz nasılsınız?

teşekkür ederim tatlım,iyiyim çok şükür.
hemen aklına kötü şeyler getirme. eski kız arkadaşının da belki bi amacı yoktur. fotoğrafını beğendiği için profil resmi yaptığını düşünüyorum

Meryemcim şimdi sevgilin askerdeyken onu bu sorularla bunaltma bence. Zaten gelmesi çok yakın, gelince de görüşeceksiniz. O zaman detaylıca sorarsın. Seni ikna etmesi gerektiğini söylersin ona.

İnşallah yardım eder Allah.
Biz de öyle canım, bizimkilerin de hiçbir şeyi yok. Hala çalışmak zorundalar. Kira falan... O yüzden birkaç gündür canım sıkkın. Maddi sıkıntı olunca insan huzursuz oluyor ister istemez. Bir de ben takarım böyle şeyleri kafama. Sonra ruh gibi dolaşıyorum bütün gün...

ama ama amaaa bunu bari ben varken söylmeee pki ya ben napayıımm

hoşgeldin asker yareni

Oyyyy üzüldüm valla şimdi ben üzülmeni istemedim biliyorsun dimi..hemn sevdiginin gelmesine cok az kaldı kii sende hava atarsın bakkk her aksam görüyorum diye

Hepinize kocamaaan mutluluk diliyorum canlar... Akşam görüşmek üzere...

Tamam bal hatunum görüsürüz

Canım face benim için hep bir süphe en iyisi onu ortadan kaldırmak..yani faceleri kapatmak..
Sana ne diyim nasıl diyim bilmiyorum ama bence olaya böyle bakma yani mecburum diye kalmasın senin yanında..eger sırf adımız cıkacak diye evlenirse sonrasında hep mutsuz olursunuz Allah korusun..Bırak sevdigi için yanında kalsın mecbur kaldıgı için degil

Zaman geçiyo canım
Bunu kabullenmek lazım önce,
Mayıs bitti bile, yazda hemen geçer zaten kışın günler kısa anlamayız bile.
Bi bakmışız 2014 olmuş bitmiş bile.
Dün dünde kalıyo bugün oluveriyo,
Sabah kalkıyosun işe gidiyosun eve geliyosun akşam olmuş, uyuyosun sonra gene gün bitiyo

Saat 11 oldu bile
Günlerden perşembe, hafta bitti nerdeyse.
Hafta sonu haziran
KAldı 6 ay

Günaydın kızlarrrr valla bu sabah bende sayenizde daha mutluyum ayy nazar degmesin bize hep böyle olalım inşallahhh
Ebisim evet ya sohbet güzeldi 6 ay diye düşünerek uyudum karamelin sayesinde geceee mutlu mutlu

Böyle düşününce insan daha bi mutlu oluyo canım
Sabahları daha bi enerjik uyanıyo

Canım sıkma canını boşuna dememişler EVLİLİKTE BEREKET VARDIR diye. ELbet bi kapı açılır bi he diyelim bizde. PAra mevusu bidede var, ama dile getirmiyoruz artık. Olan olucak olduğu kadar. Kimse 4 4 lük yapamaz ki herşeyi bütçesi yettiğince olucak herşey. Hiç düşünme canım bunları boşuna stres yapmayın ikinizde. Çünkü bi kşi stres olunca ilişkiyede yansıyo bu. Anı yaşayın tadını çıkartın birdaha 30 mayıs 2013 tarihini yaşayamıycaz.
Sevgili olarak son senemiiz anı yaşayalım kızlar

o yuzden değil o kız biz sevgili iken bizi on ay bırakmadı daha doğrusu ben kandırıldım. sevgilim bana seni seviyorum zaman ver onun kalbı kırmadan bıtereyım dedı 5 ay bekledım ama bu surecde hep benı kasımda arıcak demıstı arada aklıma kız 5 ay nasıl aramıyo dıe gelıodu ama sevdıgıme guvenıyodum konusmuyoruz dıyodu cunku o kızla ınternet uzerı konusmaya basladık ama o kız bu durumu bılmıyordu öğrendımkı hergun askımlı konusuyorlar 5 ayımı nasıl caldı dıe kızdım bıttı dedım sonra ask bu ya 1 ay verdım ya o ya ben dedım bır ay sonra o kıza mesaj attık guzelce ve o kızı engelledım ben orda hersey bıttı sanarken bu arkadan engelı kaldırıp konusmaya devam etmıs onunla 10 ayımızda ögrendım ve kahroldum senı sevıyorum sensız olmaz dıyo subat 16sından sonra daha konusmuyoruz bu iş bitti dedi o kızda bı bela cocuk ayrılmasın dıe bacamı kırdım kendımı kestım dıyo ama ertesı gun öğrenıyokı ole bırsey yok sımdı sevdıgıme guvenmeden onu beklıyorum. aıleye asker gıtmeden önce dedık bırbırımızı ama o kızı proffıl etmıs resmen yuzlugu yanı anlamı ne olabılırkı kafam cok karısık güvenemedim biri ile evlenecem ama ondan vazgecemıyorum cok sevıyorum canımı verecek kadar sonucda o bna cok yalan dedı bu konuda kurana el bastırmıstım onu cok kötü hissediyorum nedense içimdekı ses birseyler oluyor diyor

Oyyyy üzüldüm valla şimdi ben üzülmeni istemedim biliyorsun dimi..hemn sevdiginin gelmesine cok az kaldı kii sende hava atarsın bakkk her aksam görüyorum diye

şaka yapyorum canım benim, görüşüceksiniz tabi ki. gönül ister ki her gün buluşun

evet acucuk kaldı, 8 günü iyi değerlendirmeliyim

Canım benim ya bende sürekli 10 sene sonrayı düşünüyorum calısamazlar ki kalıcaklar bi baslarına borc harc bitmez umudum yok ne olacak bilmiyorum

olayın iç yüzü başkaymış canım çok üzüldüm şimdi, ne diyeceğimi bilemedim,işin içinde yalan da var çünkü .:26:

dedinizi anlıyorum ama o kıza dönmesı ıcın zamanında cok fırsat verdım bızı kımse bılmeden gıt ıstersen ona dedım hep bei secti sensiz olmaz dedi ailede bızı anladılar o bızı hep ınkar ettı ve ona dedımkı hep inkar neden dıye o da utanıyorum yapabılıyorsan sen soyle dedı gıttım amcamla konustum ve dedım boyle boyle dıe sevgılım bna kızmadı soyledım ıcın iyi yaptın dedı ama kafam karısık işde bir seviyor bir sevmiyor gibi

Yine agzından bal damlıyor senin
Artık uyumadan önce seninle sohbet etmeliyim ilac niyetine sayende gece cok güzel rüyalar gördüm (ben genelde kabusla uyanırım )

şaka yapyorum canım benim, görüşüceksiniz tabi ki. gönül ister ki her gün buluşun

evet acucuk kaldı, 8 günü iyi değerlendirmeliyim

ben hemen üzülürüm kız üzdüm karsımdakini diye cokda takarım

Kızlar ben cıkıyorum kardeşim basımda o oturacakmıs öptüm hepinizi

takılıyorum sana canım, düşünme öyle
kendine dikkat et, Allahaısmarladık.

askerde onu bu konularla bunaltmadım daha hiç atısmadık bile asker gideli sadece bu gun sordum ona güzelce oyle ustune gitmedim doğru söyle dedım aramız kötü değil ama ben ona askere o gıtmeden 1 ay öncede soyledım asker gideceksın dedim 15ay senı bekleyecegım ama neyıne güvenerek dedım bazı seylerı otutur dedım güvenım yok sana dedım ona 15 ay sonra ya olmaz dersen bana dedım neyıne güvenecem dıye hep dedim ama umursamıyor benı o kadar senı alacam laf bu gerisi yok askerde üstüne gitmiyorum hiç kavga etmiyorum orada neler cektını anlyabılıyorum sonucda ben sesını duymadan duramam kı o yuzden atısmakdan kacıyorum onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…