amin canım inşallah.. dediğin gibi inşallah hayırlısı olur..Kötü hisler olmasın canım benim..inşallah olur ama olumsuz sonuc alsa bile bu daha hayırlı diye bak ne zaman ne olacagını bilemeyiz insallah hersey beklediklerimizden daha güzel olurrr
Günaydın canımm
İçindeki sesi dinle o zaman kuzucum.. Artık sabretmek bizim için yaşam biçimi oldu, sevgilimizle sinemaya gidebilmek için bile sabrediyoruz... Amaaaaannn dediğim gibi bu aralar ruh halim biraz depresif.
Ne mutlu tatlım, böyle umutlu olabilmek çok güzel, geçecek o zamanlar da işte yol gözleyenler için iki kat zor oluyor. En olmadık şeylerden kavga çıkabiliyor. Bi de bu aralar para mevzuları kafamı kurcalıyor. Nasıl evlenicez o kadar masrafla. İkimizin ailesi de orta halli aileler. Biz çalışıyoruz ama gelen gidiyor, kenara para koyamıyoruz hiç. Sevdiceğin babası pek karışmayacak gibi duruyor masraflara. Biraz bencil ve cimri bir adam. Ayyyy, nolcak bilmiyorum..Evlenene kadar düşünmekten ruh sağlığım bozumaz umarım.
içimdeki sese inanayım dii miii? :)) ayy inşallah yaaa.... genelde hislerimde çok yanılmam ama bu konuda korkuyorum işte.. inşallah yine yanıltmaz beni hislerim
kuzum sen de hiç depresif olma.. burada hemen hemen hepimiz için maddiyat sıkıntı biraz.. borçsuz harçsız düğün dernek olmuyor.. şöyle düşün, maddi imkanlarınız şimdikinden daha iyi olsaydı bile bu sefer de hayallerin de daha büyüyecekti.. düğün yeri, ev, eşyalar... gelirine oranla giderin de artacaktı.. oyüzden bir şekilde hepimiz kesemize göre bir şeyler yapmaya çalışacağız.. ehh biraz borç harç olacak ama ne yapalım... bizim de aynı gibi, ailelerin maddi durumu kötü değil ama öyle aman aman da zengin değiliz.. orta halli işte.. ve sonucta her şeyi kendi imkanlarımızla yapmaya çalışacağız.. ne kadarını yapabileceğiz belli değil ama yapabildiğimiz kadar.. bazen ben de senin gibi karamsarlığa kapılıyorum, hiçbir şey hayalimizdeki gibi olmayacak diye üzülüyorum ama önemli olan sağlık,huzur,mutluluk.. bunlar olmadıktan sonra dünya kadar paramız olsa neye yarar..
teşekkürler balHepinize kocamaaan mutluluk diliyorum canlar... Akşam görüşmek üzere...
Canım face benim için hep bir süphe en iyisi onu ortadan kaldırmak..yani faceleri kapatmak..
Sana ne diyim nasıl diyim bilmiyorum ama bence olaya böyle bakma yani mecburum diye kalmasın senin yanında..eger sırf adımız cıkacak diye evlenirse sonrasında hep mutsuz olursunuz Allah korusun..Bırak sevdigi için yanında kalsın mecbur kaldıgı için degil
o yuzden değil o kız biz sevgili iken bizi on ay bırakmadı daha doğrusu ben kandırıldım. sevgilim bana seni seviyorum zaman ver onun kalbı kırmadan bıtereyım dedı 5 ay bekledım ama bu surecde hep benı kasımda arıcak demıstı arada aklıma kız 5 ay nasıl aramıyo dıe gelıodu ama sevdıgıme guvenıyodum konusmuyoruz dıyodu cunku o kızla ınternet uzerı konusmaya basladık ama o kız bu durumu bılmıyordu öğrendımkı hergun askımlı konusuyorlar 5 ayımı nasıl caldı dıe kızdım bıttı dedım sonra ask bu ya 1 ay verdım ya o ya ben dedım bır ay sonra o kıza mesaj attık guzelce ve o kızı engelledım ben orda hersey bıttı sanarken bu arkadan engelı kaldırıp konusmaya devam etmıs onunla 10 ayımızda ögrendım ve kahroldum senı sevıyorum sensız olmaz dıyo subat 16sından sonra daha konusmuyoruz bu iş bitti dedi o kızda bı bela cocuk ayrılmasın dıe bacamı kırdım kendımı kestım dıyo ama ertesı gun öğrenıyokı ole bırsey yok sımdı sevdıgıme guvenmeden onu beklıyorum. aıleye asker gıtmeden önce dedık bırbırımızı ama o kızı proffıl etmıs resmen yuzlugu yanı anlamı ne olabılırkı kafam cok karısık güvenemedim biri ile evlenecem ama ondan vazgecemıyorum cok sevıyorum canımı verecek kadar sonucda o bna cok yalan dedı bu konuda kurana el bastırmıstım onu cok kötü hissediyorum nedense içimdekı ses birseyler oluyor diyor
canım, edoşuma katılıyorum ben bu konuda.. sevdiği için yanında olmalı kesinlikle, mecbur olduğu için değil.. dile getirmek hoş değil böyle şeyleri ama mecbur olduğu için seninle evlenirse evlendikten sonra da gözü dışarda olur.. o yüzden ondan emin olmadan ciddi bir adım atmayın derim ben.. zaten yaşın da çok küçük daha, 19 du yanlış hatırlamıyorsam, insan o yaşlarda çabuk güveniyor, inanıyor.. şimdi sana belki anlamsız geliyor ama, 1 sene sonra bile düşüncelerin değişecek, 2 sene sonra çok daha fazla değişecek.. ve sürekli şüphe duyarak yaşayamazsın biriyle.. elbette sana şuan bırak vazgec demiyorum, demeye de hakkım yok ama sadece gözün açık olsun biraz, hemen kanma her şeye, ve emin olmadan ciddi adımlar atmayın..
Son düzenleme: