2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kötü hisler olmasın canım benim..inşallah olur ama olumsuz sonuc alsa bile bu daha hayırlı diye bak ne zaman ne olacagını bilemeyiz insallah hersey beklediklerimizden daha güzel olurrr

Günaydın canımm
amin canım inşallah.. dediğin gibi inşallah hayırlısı olur..

içimdeki sese inanayım dii miii? :)) ayy inşallah yaaa.... genelde hislerimde çok yanılmam ama bu konuda korkuyorum işte.. inşallah yine yanıltmaz beni hislerim

kuzum sen de hiç depresif olma.. burada hemen hemen hepimiz için maddiyat sıkıntı biraz.. borçsuz harçsız düğün dernek olmuyor.. şöyle düşün, maddi imkanlarınız şimdikinden daha iyi olsaydı bile bu sefer de hayallerin de daha büyüyecekti.. düğün yeri, ev, eşyalar... gelirine oranla giderin de artacaktı.. oyüzden bir şekilde hepimiz kesemize göre bir şeyler yapmaya çalışacağız.. ehh biraz borç harç olacak ama ne yapalım... bizim de aynı gibi, ailelerin maddi durumu kötü değil ama öyle aman aman da zengin değiliz.. orta halli işte.. ve sonucta her şeyi kendi imkanlarımızla yapmaya çalışacağız.. ne kadarını yapabileceğiz belli değil ama yapabildiğimiz kadar.. bazen ben de senin gibi karamsarlığa kapılıyorum, hiçbir şey hayalimizdeki gibi olmayacak diye üzülüyorum ama önemli olan sağlık,huzur,mutluluk.. bunlar olmadıktan sonra dünya kadar paramız olsa neye yarar..

Hepinize kocamaaan mutluluk diliyorum canlar... Akşam görüşmek üzere...
teşekkürler bal sana da kocaman mutlulukkkk...görüşürüz...

canım, edoşuma katılıyorum ben bu konuda.. sevdiği için yanında olmalı kesinlikle, mecbur olduğu için değil.. dile getirmek hoş değil böyle şeyleri ama mecbur olduğu için seninle evlenirse evlendikten sonra da gözü dışarda olur.. o yüzden ondan emin olmadan ciddi bir adım atmayın derim ben.. zaten yaşın da çok küçük daha, 19 du yanlış hatırlamıyorsam, insan o yaşlarda çabuk güveniyor, inanıyor.. şimdi sana belki anlamsız geliyor ama, 1 sene sonra bile düşüncelerin değişecek, 2 sene sonra çok daha fazla değişecek.. ve sürekli şüphe duyarak yaşayamazsın biriyle.. elbette sana şuan bırak vazgec demiyorum, demeye de hakkım yok ama sadece gözün açık olsun biraz, hemen kanma her şeye, ve emin olmadan ciddi adımlar atmayın..

Son düzenleme:

Sevindim cnm güzel rüyalar görmene
Pek bi pozitifimdir ben hayat zor ama yaşamaya değer, ilersi için uğraşıp didiniyoruz ama sevdiğimiz yanımıda olsun başımızı sokucak tek odalı bi evimiz olsun en mutlusu biz oluruz buna eminim.
Hiç kimse krulu düzene gelip oturmuyo ki, dünyanın düzeni böle, annelerimiz babalarımızda çekti aynısını dedelerimizde yaşadı zorlukları. Ama hepsi mutlular değil mi ?
Geçicek bütün sıkıntılar, dertler sabırlı olmak lazım.
Herşey çok güzel olucak

ama ona baskı uygulamıyorum kı bana sevdıgını söylüyor zorla benim ol demıyorum ben onu ılk bes ay ıcınde gıtme sansı cok verdım. zorla olmasını bende tabıkı hıs ıstemem ama artık aıle bıle bılıyor amacı ne olabılırr herseyı zamana bırakmak ıstıyorum artık seı dusunuyorum dıyor bana askerdeyken ben sadece ayrılacaksa benı kandırmadan ayrılsın hıc değilse bırakdı ama asıldı dıyebılım ama oynayarak değil istiyorum bana benı sevdıgını cok söyledi hatta bazen ayrılmaya kalktıgımda benı tehtıt bile etti ayrılmamam için ama ıkı turlu davranıyor buda kafamıı karıstırıyor.

baskı uygulama zaten tatlım.. bekleyip göreceksin işte.. anladığım kadarıyla senin de aklında soru işaretleri var ama biryandan da güvenmek istiyorsun.. beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok.. bekle bakalım.. zaten askerde şuan.. yapacak bir şey yok.. ama dönünce de öyle apar topar nişandı düğündü acele etmeyin derim, iyice güven ona önce...

haklısın ama 15 ay beklememe ya deymezse ya sadece zamanımı boşa harcanıyorsa onu düşünüyorum geceleri uyuyamıyorum bır tarafım cok güzel seyler yasıcaz dıyor diğer tarım ise anıden hersey bozulacak gıbı beklıyorum ama inşallah hüsran olmaz cok korkuyorum onu kaybetmekden

Valla canım anlattıklarınla aklımda birseyler olusuyor fakat genelleme yapmakta istemiyorum acıkcası herkesin düşüncesi farklı..Aslında bana bu akraba ile yasanan asklar bastan sacma geliyor orası cok ayrı ama sevmissin tabi..inşallah mutlu olursun ama kızların dedigi gibi acele etme birseyler için..bazı kararları en iyi sen verebilirsin sizin ilişkiniz inşallah hep mutlu olursun
takılıyorum sana canım, düşünme öyle
kendine dikkat et, Allahaısmarladık.

Ben geri geldimmmmm

İnşallah bu seferde hislerin dogru cıkacakkk
Bak dogru envyme ebisim o zaman istekle daha da artacaktı cok dogru :114:

maşallah değmesn tabi bize 2015 lazım 2014 gelsede yetmiyo

Olsun canım zaman geciyor 2016 bile gelecek mutlu olalım yeter ki

Ne güzelll Dimi ya bak yine güzel konustun :131:Bizim evimizzz ahhh ahh :116:
Herseyy güzel olacak senle oluncaaaa diyee sarkı söylemek istedim bak

Ayy bizim ne güzel ifadelerimiz varmıs cok sevdim ben bunlarııı

tesekkür ederim güzel dileklerin için bana bunu bir yıldan önce soyleseler bende akraba ıle evlencemı dusunmezdım olunca oluyor gercekden cok farklı bır durum

tatlım çok çok seviyorsun, fark ediliyor bu ama bu kadar bağlanma hiç kimseye.. ve onu kaybetmekten bu kadar çok korktuğunu da ona hissettirme.. madem güvenemiyorsun, şüphelerin var ona karşı, o zaman ona kesinlikle ne yaparsa yapsın onun olacakmışsın güvenini verme ki biraz çeki düzen versin kendine, davranışlarına dikkat etsin... 15 ay az zaman değil, hatta çok uzun zaman ama askerdeyken de emin olamazsın.. bekle ama hayatını ona adama, yaşın çok küçük zaten..

İnşallah bu seferde hislerin dogru cıkacakkk
Bak dogru envyme ebisim o zaman istekle daha da artacaktı cok dogru :114:

amiiinn..inşallah... dualarını esirgeme sen de kuzuuumm...

kuzum benim dualarım hepimizeee
nereye gittin :44:

Hu huuu kızlaaar
Yarın sınavı olan ben ders çalışmak yerine bakın ne yaptıııı

Tatlımcım sana topiğimizin Pollyannası demek istiyorum izninle:)) Ne güzel anlatmışsın:)) İçim açıldı valla...

O da doğru da ne biliyim. Tamam tamam, ben düşünmüyorum artık bunalrı. Su akar yolunu bulur diyelim bakalım. Güzel günler çok yakında di mi??

Hu huuu kızlaaar
Yarın sınavı olan ben ders çalışmak yerine bakın ne yaptıııı

Eki Görüntüle 724438

Vay yavrum vaaayyyy:)
Hamarat hatunsun mutellacım:)
Çok canım çekti, ama diyetin gözü kör olsun. Neyse şurda 1,5 kilo kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…