- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Zaten ben senin peçetelerin hastasıyım :)
Ohhh, ne mutlu sana :13:
İnsan hafifledikçe kendini daha iyi hissediyor di mi?
Ooo hem de çeyizinden
1 ayda 5 kilo mu?Hay maşallah
ellerine sağlık mutellamm, şahane görünüyor...
evet şimdiden bunları düşünüp moral bozmak yok, zamanı gelince bir şekilde hallolacak..
ayy ben de şimdi evde olsam keşkee...ama birazdan çıkıcam zaten..bugun erkenciyimama eve gidip ders çalışcam (
bu arada maşallah, pastalar börekler yenmiş, limonatalar içilmiş..oohhh... iyi valla, nasıl boğazınızdan geçti
Valla öyle canım eskiden daha azimliydim ben ahh genclik ahhher verilen kiloda insan daha cok giyinip süslenmek istiyor güven geliyor valla
Ya çeyizden tabi en özel misafirlerimeee
ayy kızlar bi anda sanki gercekten geliyormussunuz gibi geldine güzel olurdu..
Valla son 1 kiloyu cok zor verdim az kalsın kaybediyordum :26:dünle bugün az kacamak yaptım söylemesi ayıp un helvası yaptım dün ve dayanamadım yedim
Aaaa sen eve gidip ders calısıcam diyorsun olmaz öylee direk bizeKacıcaktın dimii seni seni
Valla öyle canım eskiden daha azimliydim ben ahh genclik ahhher verilen kiloda insan daha cok giyinip süslenmek istiyor güven geliyor valla
Valla son 1 kiloyu cok zor verdim az kalsın kaybediyordum :26:dünle bugün az kacamak yaptım söylemesi ayıp un helvası yaptım dün ve dayanamadım yedim
Aaaa sen eve gidip ders calısıcam diyorsun olmaz öylee direk bizeKacıcaktın dimii seni seni
kaçar mıyım hiçeve gidip, kısırı yapıp geliyorum
evet ya keşke gerçek olsaydı :))
kızlar bu arada ben gerçekten çıkıyorum...ders beni bekler .. öperim hepinizi kocamannnnn
kızlar bu arada ben gerçekten çıkıyorum...ders beni bekler .. öperim hepinizi kocamannnnn
O kaçamaklar diyetin tadı tuzu ama yadengelemeye çalışmalar falan
Güzel olurdu hep beraber toplaşsak
Bi de kısırımız oldu oo gelsin kaloriler
Kızlar benim de artık çıkıp ders çalışmam gerekiyor
Öpüyorum hepinizi, pastayı konuya bırakıyorum yiyin bol bol kalmasın
tatlım çok çok seviyorsun, fark ediliyor bu ama bu kadar bağlanma hiç kimseye.. ve onu kaybetmekten bu kadar çok korktuğunu da ona hissettirme.. madem güvenemiyorsun, şüphelerin var ona karşı, o zaman ona kesinlikle ne yaparsa yapsın onun olacakmışsın güvenini verme ki biraz çeki düzen versin kendine, davranışlarına dikkat etsin... 15 ay az zaman değil, hatta çok uzun zaman ama askerdeyken de emin olamazsın.. bekle ama hayatını ona adama, yaşın çok küçük zaten..
amiiinn..inşallah... dualarını esirgeme sen de kuzuuumm...
O kaçamaklar diyetin tadı tuzu ama yadengelemeye çalışmalar falan
Güzel olurdu hep beraber toplaşsak
Bi de kısırımız oldu oo gelsin kaloriler
Kızlar benim de artık çıkıp ders çalışmam gerekiyor
Öpüyorum hepinizi, pastayı konuya bırakıyorum yiyin bol bol kalmasın
Tamam canlarım gidin calısın benimde haftasonu sınav var amaabide sırıtıyorum dimi :18:
Görüşürüz öpüyorum sizi
Oh iyi etmişsin edoşum. Ben son 2 kiloyu diyetarkadaşım sitesi sayesinde verdim. Ordan takip yapıyor musun sen de?
Kuzucuklar ikinize de kolay gelsin. Aslında benim de oturup çalışmam lazım ama bugün de hiç çalışmadım. Yarın çalışıcam söz:)
Keşke toplanabilseydik hakkaten. Belli olmaz hayatın ne getireceği, belki bir gün olabilir bunların hepsi :)
Edoşum haftasonu dediğin iki gün sonra olan mı? Kalk hadi kal, azıcık bak bari eski sorulara falan:)
Basta ediyim dedim ama sonra bıraktım canımçok iyi arkadas olmadık o siteyle :26:
Evet canımaman zaten ne kadarcık calısabilirim ki aksamda kına gecesi var zaten calısmayada gönlüm yok :26: aaa bu sefer hic ff yok benim için calısmadan bir basarı
Olsun napalım, ben arkadaşlığa devam ediyorum kendisiyle. Sana selam söyledi :)
E ff yoksa hepsinden geçiyorsun demektir. Valla bavo edoşum :)
Naapıyım canım hayal kuruyorum blogları geziyorum yine
Bizim ev cok sıcak degil gerci camları actıgım için olsa gerek bide evdeyim diye rahat giyinince tuzum kuru oldu sanırım
İş cıkısı gelin kk kızları olarak size buz gibi limonata yaparım
Mutellamda pastayı getirir ımmmhhcanım cekti valla sustum ben (
Tabi kandır beni
Buz gibi limonata yapıyım bende pastayla güzel gider
blogları mı geziyorsun? eyvaah heran peçete krizi yaşanabilir
Mutinin pastasına bayıldım, senin de limonataya bayılabiliriiim
Asker yarim aradı o yüzden cıkmıştım.
Yok bu sefer topluca ikea krizi yasanıyor
Pazar günü gitme planları yapıyoruz sınav cıkısı bakalım
Oyy nerede yapıyor askerligi
Gidin, benim yerime de gezin fıstıklar
Çanakkale 'de askerim
2 defa gezebilirim bana uyar
İyi bari çok uzak degilmis canımAllah kavustursun
Peki o halde benim yerime de alışveriş yap
Değil değil 5-6 saatlik yol. Amin güzelim amiiin. ya aklıma soktun seni görünce aklıma hep peçete gelecek
O kadar yaparsam batarızikeada en güzel şey bence o rahat koltuklara oturmakk
Ohh canıma degsin hergün konusucaz ve sen sonunda dayanamayıp pecete alacaksınn
İkea evimizin herşeyiiii
Sayende alıcam, depo yapcambaşka ne alayım aklıma sok
Al al bol bol al iyiki almısım dersinne bulursan al sen ceyiz ceyizdir
olmazsa olmazama en önemlisi peçete dmi bol bol almak lazım
tez zamanda alışverişe başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?