iyiyim canım nolsun uyandım
Sen napıyosun tatlım
Günaydın kuzular :))
Maddi konularda hepimiz dertliyiz anlaşılan. Ama kızlar su aklımızda olsun ki ihtiyaç hiç bitmez. Bu sebeple ben evlenirken hemen herşeyi almayacağım. Öncelik zaruri ihtiyaçlarda. Zamanla herşey tamamlanır. Büyüklerimiz evlenirken herşeyi tammiymis sanki. Zamanla tamamlanır tüm eksiklerimiz.
Altın su sıra ucuz durumu olanlar yapsın bence. Ama bu da bir gerçek ki artık öyle 6-7 bilezik devri kapandı.alsanızda yine damatla gelin yani bizler ödeyeceğiz borcunu...
Şahsen sırf "el gün ne der" diye evliliğimin en guzel günlerini borç ödeyerek geçiremem. Hem siz trilyon harcarsınız da laf eden edecek bütçenize uygun yapsanız da laf edecek... Hani bir söz var ya "elin ağzı torba değil ki buzesin" aynen öyle canlarim.
Size bir örnek vereyim. Hala dediğim çok yakın akrabamizin düğünü oldu 2002 yilinda. Bu insanlar çoook zengin ve nişani memleketimiz de çok lüks bir otelde yaptılar,düğünü de istanbulda yatta... Akşam saat 4kabatastan yata bindik gece 2 ye kadar bol bol yedik içtik eğlendik bize göre kusursuz bir dugundu.ama gel gör ki konuşan yine konuştu. Neymiş yatta oldu diye 15 yaş altı çocuk getirilmeyecekti güvenlik açısından. Bizim akrabalar laf etti "yatta düğün mu olur,gelmiyelim diye çocuk getirmeyin dediler " vs sözler hala söyleniyor
O yüzden kimseyi memnun etmekle uğraşmayın. Siz neyden nasıl mutlu olacalsanuz öyle yapın
Bende bu sabah erken uyandım aslında hafiften uykumda var
Günaydın canım
Kimseyi memnun edemeyiz canım bu bir gerçek, kendimizi düşünelim önce. Millet laf yapmayı çok sever, buyursunlar kendileri daha güzelini yapsın. Hiç umrum değil valla ya. Milleti düşünerek düğünümü ilişkimi mahfedemem.
Evin ihtiyacı bitmez ki tabikide eksiklerimiz olucak herşeyi alsakta mutlaka bi iğne bi ipliği eksik kalır. O yüzden kendimizi kasmamıza gerek yok.
Ben mobilya için biriktiriyorum. Benim için şuan onlar önemli içime sinmeyen birşey alamam malesef. Bi ömür kullanıcaz sonuçta 2 senede bir mobilya değiştiricek lüksümüz yok ki.
O yüzden takılmıyorum herşeye zaten büyük eşyalarım bitti. 1-2 sene var önümüzde kasmadan kendimizi rahat rhat yapalım herşeyimizi. Kimseyide dinlemeyim lütfen unutmayalım ki onlar değil biz evleniyoruz
Yat uyu canım, ben 7 de kalkıyorum
Yoksa hayatta alamıyorum uykumu bütün gün uykulu geziyorum
7 çok gecmiş
Öyle çok geç kalkarım ben
İnsanın uyudukça uyuyası geliyo
Orası öyle valla canım =) bugün nasıl karnım acıktııııı..hergün sadece elmayla doyuyordum bugün inanılmaz acım
YAz geldi iştah açıldı canım normaldir
Hoşgeldiniz kızlar
Bişi olmaz kuzum yazın en koly kilo verilicek zaman,
Günaydınn kızlarrrr
Bugün 2013 mayısın son günü
Bi ayı daha bitirdik
Bugün hepimizin günü çok çok güzel geçsinnnnn kiiii
Selülit yok etmeden kolay bişi yok kuzum
günde en az 2 litre su iç,
şekerli yağlı yeme,
yapabiliyosan plates veya yürüyüş yap 1 aya eser kalmaz
Test edildi onaylandı
canLaar iyimisinizz.. :)
Ay kizlar ya 1ayim kaldi kismetse,heyecandan oluyorum ya
sağol canım..sana da hayırlı cumalar..Günaydın kızlar.
-Hayırlı cumalar.
Günaydınn kızlarrrr
Bugün 2013 mayısın son günü
Bi ayı daha bitirdik
Bugün hepimizin günü çok çok güzel geçsinnnnn kiiii
Yarından sonra 1 yıl yazıcak tickerımdaaaaa amaaaannn ooohhhhh ohhhhhh yandannnnnnn
Aslında varya nisan mayıs gelini olmak istiyorum yaaaa
Hem çok sıcak olmamış oluyo hemde papatyalar oluyo hemde balayı ücretleri daha uygun oluyo
Ayyyy ne çok isterim mayıs gibi olmasını
Rabbim duy sesimiiiiii
günaydın tatlımmmgünaydın güzel gelinciklerimmm...
heyecanlanmaz mı insan.. maşallah size, inşallah her şey gönlündeki hayalindeki gibi olur canım.. elbisen filan hazır mı?
sağol canım..sana da hayırlı cumalar..
heyecanlanmaz mı insan.. maşallah size, inşallah her şey gönlündeki hayalindeki gibi olur canım.. elbisen filan hazır mı?
sağol canım..sana da hayırlı cumalar..
envymeee, seninle tanışmadık dimi?
bir kaç gün önce kendimi bir tanıtmıştım ama seninle denk gelmedik sanırım o zamanhemen tanıtayım.. 27 yaşındayım, 25 aylık bir ilişkimiz var..aileler tanıştı ama henüz isteme olmadı, bir kaç aya kadar isteme,söz, nişan üçü bir arada gibi düşünüyoruz.. çalışıyorum, mimarım.. bu kadar yeterli sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?