2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydın kuzular :))

Maddi konularda hepimiz dertliyiz anlaşılan. Ama kızlar su aklımızda olsun ki ihtiyaç hiç bitmez. Bu sebeple ben evlenirken hemen herşeyi almayacağım. Öncelik zaruri ihtiyaçlarda. Zamanla herşey tamamlanır. Büyüklerimiz evlenirken herşeyi tammiymis sanki. Zamanla tamamlanır tüm eksiklerimiz.

Altın su sıra ucuz durumu olanlar yapsın bence. Ama bu da bir gerçek ki artık öyle 6-7 bilezik devri kapandı.alsanızda yine damatla gelin yani bizler ödeyeceğiz borcunu...

Şahsen sırf "el gün ne der" diye evliliğimin en guzel günlerini borç ödeyerek geçiremem. Hem siz trilyon harcarsınız da laf eden edecek bütçenize uygun yapsanız da laf edecek... Hani bir söz var ya "elin ağzı torba değil ki buzesin" aynen öyle canlarim.

Size bir örnek vereyim. Hala dediğim çok yakın akrabamizin düğünü oldu 2002 yilinda. Bu insanlar çoook zengin ve nişani memleketimiz de çok lüks bir otelde yaptılar,düğünü de istanbulda yatta... Akşam saat 4kabatastan yata bindik gece 2 ye kadar bol bol yedik içtik eğlendik bize göre kusursuz bir dugundu.ama gel gör ki konuşan yine konuştu. Neymiş yatta oldu diye 15 yaş altı çocuk getirilmeyecekti güvenlik açısından. Bizim akrabalar laf etti "yatta düğün mu olur,gelmiyelim diye çocuk getirmeyin dediler " vs sözler hala söyleniyor

O yüzden kimseyi memnun etmekle uğraşmayın. Siz neyden nasıl mutlu olacalsanuz öyle yapın

Günaydın canım
Kimseyi memnun edemeyiz canım bu bir gerçek, kendimizi düşünelim önce. Millet laf yapmayı çok sever, buyursunlar kendileri daha güzelini yapsın. Hiç umrum değil valla ya. Milleti düşünerek düğünümü ilişkimi mahfedemem.

Evin ihtiyacı bitmez ki tabikide eksiklerimiz olucak herşeyi alsakta mutlaka bi iğne bi ipliği eksik kalır. O yüzden kendimizi kasmamıza gerek yok.
Ben mobilya için biriktiriyorum. Benim için şuan onlar önemli içime sinmeyen birşey alamam malesef. Bi ömür kullanıcaz sonuçta 2 senede bir mobilya değiştiricek lüksümüz yok ki.
O yüzden takılmıyorum herşeye zaten büyük eşyalarım bitti. 1-2 sene var önümüzde kasmadan kendimizi rahat rhat yapalım herşeyimizi. Kimseyide dinlemeyim lütfen unutmayalım ki onlar değil biz evleniyoruz

Bende bu sabah erken uyandım aslında hafiften uykumda var

Yat uyu canım, ben 7 de kalkıyorum
Yoksa hayatta alamıyorum uykumu bütün gün uykulu geziyorum

7 çok gecmiş

günaydın güzel gelinciklerimmm...

Günaydınn kızlarrrr
Bugün 2013 mayısın son günü
Bi ayı daha bitirdik
Bugün hepimizin günü çok çok güzel geçsinnnnn kiiii

çok sağol tatlımmm..inşallah.. sayende güne çok güzel başlıyoruz :)) iyi ki varsın bütün gelincikler iyi ki vaaar

canLaar iyimisinizz.. :)
Ay kizlar ya 1ayim kaldi kismetse,heyecandan oluyorum ya

Selülit yok etmeden kolay bişi yok kuzum
günde en az 2 litre su iç,
şekerli yağlı yeme,
yapabiliyosan plates veya yürüyüş yap 1 aya eser kalmaz
Test edildi onaylandı

Ah canim cok denedm oyle ama pek ise yaramiyodu, baska care buldum,asiri memnunum.

Günaydınn kızlarrrr
Bugün 2013 mayısın son günü
Bi ayı daha bitirdik
Bugün hepimizin günü çok çok güzel geçsinnnnn kiiii

günaydın canım inşallah çok güzel bi gün olur bende gün sayıyorum sürekli 9 gün kaldı 1 yıl yazmasna diye o zaman daha bi huzurlu hissetcm galiba niye nisanda yapmıyosnz o zaman
günaydın güzel gelinciklerimmm...
günaydın tatlımmm

heyecanlanmaz mı insan.. maşallah size, inşallah her şey gönlündeki hayalindeki gibi olur canım.. elbisen filan hazır mı?

sağol canım..sana da hayırlı cumalar..

Valla canim cok farklh bi duygu,Allahim isteyen herkeze yasatsin insallah.
Hazir canim hersey,bitek bohcada ufak tefek eksikler kaldi iste :)
Elbhse gerci pek icime sinmiyo ama neyse tatlilikla gecsin insallahta gerisi bos

envymeee, seninle tanışmadık dimi?

bir kaç gün önce kendimi bir tanıtmıştım ama seninle denk gelmedik sanırım o zaman hemen tanıtayım.. 27 yaşındayım, 25 aylık bir ilişkimiz var..aileler tanıştı ama henüz isteme olmadı, bir kaç aya kadar isteme,söz, nişan üçü bir arada gibi düşünüyoruz.. çalışıyorum, mimarım.. bu kadar yeterli sanırım :)

bende yeni yeni yazmaya başladım, denk geldik ama tanışma fırsatı olmadı hiç :26:
bende 22 yaşındayım. Asker yolu bekliyorum muhasebeciyim.
Askerden geldikten sonra ailelerimiz tanışacak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…