Valla canim cok farklh bi duygu,Allahim isteyen herkeze yasatsin insallah.
Hazir canim hersey,bitek bohcada ufak tefek eksikler kaldi iste :)
Elbhse gerci pek icime sinmiyo ama neyse tatlilikla gecsin insallahta gerisi bos
bende yeni yeni yazmaya başladım, denk geldik ama tanışma fırsatı olmadı hiç :26:
bende 22 yaşındayım. Asker yolu bekliyorummuhasebeciyim.
Askerden geldikten sonra ailelerimiz tanışacak Allahın izniyle
memnun oldum canım..Allah sabır versin diyelim.. tez zamanda kavuştursun inşallah.. Çok zordur herhalde beklemek.. ben de evlendikten sonra bekleyeceğim... daha da zor olacak gibi ama neyse ki kısa dönem çok şükür..
amin canım inşallah.. ohh ne güzel her şey de hazırmış.. ufak tefek eksikler hep olur zaten, son anda bile eksik çıkar, onlar da nazarlık oluversinöyle canım, ağız tadınız olsun da gerisi boş... elbiseni paylaşsana bizimle.. biz merak ederiz öyle
Insallah canim.Telefondan giriyorum,aksama paylasirim kismetseamin canım inşallah.. ohh ne güzel her şey de hazırmış.. ufak tefek eksikler hep olur zaten, son anda bile eksik çıkar, onlar da nazarlık oluversinöyle canım, ağız tadınız olsun da gerisi boş... elbiseni paylaşsana bizimle.. biz merak ederiz öyle
bende çook memnun oldumAmiiin inşAllah, 13 gün sonra izine geliyor, onun heyecanı var şimdi ..
uzun dönem çoook zor ki biz hergün görüşüyorduk bi anda yalnız kaldım
Evlendikten sonra da çok zor olur ama kısa dönem işte belki izin kullanmaz daha erken döner ve sende gidebilrsin görmeye evciye çıkarırsın
Insallah canim.Telefondan giriyorum,aksama paylasirim kismetse
ayy ne güzel, az kalmış, hasret giderirsiniz birazcık.. her gün görüşüyorsanız çok zor olmuştur gerçekten.. biz sadece ilişkimizin ilk iki ayında aynı şehirdeydik... onda da haftada en fazla 3 gün görüşebiliyorduk.. sonrasında da toplamda 2 ay bile yan yana olmamışızdır herhalde..hasret çekmeye alışığız biz o yüzden.. ama ilk defa daha yakın olma fırsatımız çıktı.. mülakat sonucu bekliyoruz, kazanırsa inşallah yakınımda olacak.. dua et sen de canım, bugün yarın belli olur sonuçlar.. eğer bu iş olmazsa evlendikten sonra da hep yanyana olamıycaz..
hasretlik çekmekte öyle zor ki..İnşallah kazanır inşAllaaaaah. Bu mübarek günde cok cok dua et. Rabbim yüzünüze gülsün.. Dualarım sizinle canımm
Amin canımmmm..Allah razı olsun senden de, inşallah dualarımız kabul oluuurrr... Rabbim dualarımıza karşılık verir inşallah...
Canım öğle arası oldu, biraz dışarı çıkıyorum ben, dönünce görüşürüz yine inşallah
canLaar iyimisinizz.. :)
Ay kizlar ya 1ayim kaldi kismetse,heyecandan oluyorum ya
Ah canim cok denedm oyle ama pek ise yaramiyodu, baska care buldum,asiri memnunum.
günaydın canım inşallah çok güzel bi gün olurbende gün sayıyorum sürekli 9 gün kaldı 1 yıl yazmasna diye o zaman daha bi huzurlu hissetcm galiba niye nisanda yapmıyosnz o zaman
günaydın tatlımmm
canLaar iyimisinizz.. :)
Ay kizlar ya 1ayim kaldi kismetse,heyecandan oluyorum ya
Ah canim cok denedm oyle ama pek ise yaramiyodu, baska care buldum,asiri memnunum.
günaydın güzel gelinciklerimmm...
çok sağol tatlımmm..inşallah.. sayende güne çok güzel başlıyoruz :)) iyi ki varsınbütün gelincikler iyi ki vaaar
Ben geldim kızlarrr
Ben geldim kızlarrr
Hoşgeldin canım :)
Ben de geldim edoşuumm, naber?
selam kızlar nasıl gidiyoorr bende hiç iyi gitmiyor ya yaz da geldi bir mayışıklık bir huzursuzluk bir durgunlukbu arada bal hatunum ya mesajına cevap vermedım en az 100 yazım olmalıymış
Tutkucum hayırlı olsun, bir ay kala düşünemiyorum kendimi. Çok heyecanlı ve telaşlı olur herhalde. Dışarda mı olacak, evde mi olacak senin nişanın?
Bir de şu selülit meselesine nasıl çözüm buldun anlatabilir misin?
Ay heycanını yirim
Ne güzel tatlı heycanlar bunlar bende görmek istiyorum ama yaaaaa
Nasıl bir çareymiş bu kuzum banada söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?