2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Valla canim cok farklh bi duygu,Allahim isteyen herkeze yasatsin insallah.
Hazir canim hersey,bitek bohcada ufak tefek eksikler kaldi iste :)
Elbhse gerci pek icime sinmiyo ama neyse tatlilikla gecsin insallahta gerisi bos

amin canım inşallah.. ohh ne güzel her şey de hazırmış.. ufak tefek eksikler hep olur zaten, son anda bile eksik çıkar, onlar da nazarlık oluversin
öyle canım, ağız tadınız olsun da gerisi boş... elbiseni paylaşsana bizimle.. biz merak ederiz öyle

Son düzenleme:
bende yeni yeni yazmaya başladım, denk geldik ama tanışma fırsatı olmadı hiç :26:
bende 22 yaşındayım. Asker yolu bekliyorum muhasebeciyim.
Askerden geldikten sonra ailelerimiz tanışacak Allahın izniyle

memnun oldum canım.. Allah sabır versin diyelim.. tez zamanda kavuştursun inşallah.. Çok zordur herhalde beklemek.. ben de evlendikten sonra bekleyeceğim... daha da zor olacak gibi ama neyse ki kısa dönem çok şükür..

bende çook memnun oldum Amiiin inşAllah, 13 gün sonra izine geliyor, onun heyecanı var şimdi ..
uzun dönem çoook zor ki biz hergün görüşüyorduk bi anda yalnız kaldım
Evlendikten sonra da çok zor olur ama kısa dönem işte belki izin kullanmaz daha erken döner ve sende gidebilrsin görmeye evciye çıkarırsın

Insallah canim.Telefondan giriyorum,aksama paylasirim kismetse

ayy ne güzel, az kalmış, hasret giderirsiniz birazcık.. her gün görüşüyorsanız çok zor olmuştur gerçekten.. biz sadece ilişkimizin ilk iki ayında aynı şehirdeydik... onda da haftada en fazla 3 gün görüşebiliyorduk.. sonrasında da toplamda 2 ay bile yan yana olmamışızdır herhalde.. hasret çekmeye alışığız biz o yüzden.. ama ilk defa daha yakın olma fırsatımız çıktı.. mülakat sonucu bekliyoruz, kazanırsa inşallah yakınımda olacak.. dua et sen de canım, bugün yarın belli olur sonuçlar.. eğer bu iş olmazsa evlendikten sonra da hep yanyana olamıycaz..

hasretlik çekmekte öyle zor ki.. İnşallah kazanır inşAllaaaaah. Bu mübarek günde cok cok dua et. Rabbim yüzünüze gülsün.. Dualarım sizinle canımm

hasretlik çekmekte öyle zor ki.. İnşallah kazanır inşAllaaaaah. Bu mübarek günde cok cok dua et. Rabbim yüzünüze gülsün.. Dualarım sizinle canımm

Amin canımmmm..Allah razı olsun senden de, inşallah dualarımız kabul oluuurrr... Rabbim dualarımıza karşılık verir inşallah...

Canım öğle arası oldu, biraz dışarı çıkıyorum ben, dönünce görüşürüz yine inşallah

Amiiin, görüşürüz canım

canLaar iyimisinizz.. :)
Ay kizlar ya 1ayim kaldi kismetse,heyecandan oluyorum ya

Ah canim cok denedm oyle ama pek ise yaramiyodu, baska care buldum,asiri memnunum.

Tutkucum hayırlı olsun, bir ay kala düşünemiyorum kendimi. Çok heyecanlı ve telaşlı olur herhalde. Dışarda mı olacak, evde mi olacak senin nişanın?

Bir de şu selülit meselesine nasıl çözüm buldun anlatabilir misin?

Bu arada günaydın güzeller hepinize. Gerçi ben yazana kadar öğlen oldu, bir girdim okudum yazılanları ama işim vardı, çıkmak zorunda kaldım...
Keyifler yerindedir umarım...

Canım belli değil ki daha Askerliği var daha kasımda gidicek nisan da gelicek Çok zor olur ama ağustosta giderse olabilir
canLaar iyimisinizz.. :)
Ay kizlar ya 1ayim kaldi kismetse,heyecandan oluyorum ya

Ah canim cok denedm oyle ama pek ise yaramiyodu, baska care buldum,asiri memnunum.

Ay heycanını yirim
Ne güzel tatlı heycanlar bunlar bende görmek istiyorum ama yaaaaa

Nasıl bir çareymiş bu kuzum banada söyle

günaydın güzel gelinciklerimmm...

çok sağol tatlımmm..inşallah.. sayende güne çok güzel başlıyoruz :)) iyi ki varsın bütün gelincikler iyi ki vaaar

Canım yaaa Sende iyiki varsınnnn
Bütün gelincikler iyi ki var

Hepimiz musmutlu olalım kiiiii

selam kızlar nasıl gidiyoorr bende hiç iyi gitmiyor ya yaz da geldi bir mayışıklık bir huzursuzluk bir durgunluk bu arada bal hatunum ya mesajına cevap vermedım en az 100 yazım olmalıymış

selam kızlar nasıl gidiyoorr bende hiç iyi gitmiyor ya yaz da geldi bir mayışıklık bir huzursuzluk bir durgunluk bu arada bal hatunum ya mesajına cevap vermedım en az 100 yazım olmalıymış

Himm tamam canım :) valla bende de ayni yorgunluk mevcut...

of sorma canım ya.. nişan telaşı bi yana, 6tanede sınavım var resmen bunalıma girdim hatta nişanımın hemen ertesi günü son sınavım var,o yüzden nişanı 1 gün ileri aldık, eh benim için daha iyi oldu 1 gün 1 gündür
Ay heycanını yirim
Ne güzel tatlı heycanlar bunlar bende görmek istiyorum ama yaaaaa

Nasıl bir çareymiş bu kuzum banada söyle

inşallah Allahım herkeze nasip eder bu güzellikleri inşalllaahh

selülitlere gelincee..
avondan ürün kullanıyomusunuz bılmıyorum ama ordan solutions'un selülit kremi var cellu break onu kullanıyorum daha 3.günde gözle görülür azalma oldu,şu an 3.haftadayım yok diyebilirim artık, ama yanında ek olarak birde yoga,squat fln yapıyorum.
Yani çok memnunum o üründen, türkiyede biraz pahalı geçenlerde bakmıştım 35.00 di galiba fiyatı
:44: ben burda 9'a alıyorum,çok garibime gitti açıkcası nasıl fark var bazı ürünlerde
böyle işte kızlar,doğal yollarla bişeyler söylemek isterdim ama malesef ben doğal yollardan pekte memnun kalmadım

bu kızlar elbise,yani aynısı dikildi.. pek içime sinmedi işte ama ..
ebişim dışarda olucak ama gündüz.. hep gündüz için uzun elbise ağır kaçar diye düşünüyorum ama işte çevremde herkez uzun daha iyi olur dite diye inandırdılar beni..keşke dinlemeseydim
aman ya nişan iyi geçsin hayırlısıylada gerisini hiiç takmak istemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…